AMA Recap: Купете Crypto чрез Fiat gateway Koinal на OKEx

Koinal има за цел да опрости закупуването на криптовалута чрез собствената си технология за обмен, в която те използват най-усъвършенстваното наблюдение на измами и усъвършенстваната технология за криптиране за защита на плащанията. Поддържаните криптовалути включват Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash и Ripple. Клиентите могат да купуват въз основа на предпочитани методи на плащане, използвайки дебитни и кредитни карти, банков превод и други алтернативни методи на плащане.

Този AMA е разделен на две части, където Анил беше помолен да сподели своите виждания и партньорство с нас, последвано от Q на живо&А в нашата група.

Секция 1

1. Колко държави и колко криптовалути се поддържат от Koinal?

Банкови карти, издадени в следните държави & регионите не се поддържат от Койнал: Виетнам, Боливия, Еквадор, Алжир, Бангладеш, Индонезия, Йордания, Киргизстан, Мароко, Непал, Иран, Пакистан, Тайван, Камбоджа, Куба, Македония, Непал, Нигерия, Тайланд, Либия, Судан, Йемен , Зимбабве, Сирия, Панама, Гана, Монголия, Ботсвана, Тринидад и Тобаго, Северна Корея, Египет, Тунис, Кения, Мианмар, Ливан. Работим по премахването на някои от страните в списъка. Поддържаме 5 монети: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Скоро ще бъдат налични нови монети.

2. Koinal си партнира с други борси освен OKEx?

Да, ние имаме широка гама от партньорства и се разширяваме непрекъснато.

Но ние обичаме OkEx много!

3. Как такава популярна компания като Koinal се справя с измамите и гарантира безопасността на своите потребители, имате ли някакви специални функции? Моля, кажете ми, че вашата компания работи само с компании или поддържа обикновени потребители? И колко време отнема KYC процесът? Koinal поддържа монети като Bitcoin, Ethereum, Ripple и др. Вашата компания ще издава ли собствена криптовалута в бъдеще?

Измамата е един от най-сериозните проблеми, с които се занимаваме. Koinal има много опитен екип за измами и рискове, базиран в ЕС. Ние работим с най-добрите доставчици на KYC и имаме един от най-рисковите екипи в ЕС, който ни спестява всеки ден. GS Veteris е собственик на марката Koinal и има корпоративни клиенти. SG Veteris има B2C и B2B услуги: www.sgveteris.com. Времето за KYC процес зависи от подробностите за приложението. Трябва да получите резултата между 1-15 минути. Издаването на собствена криптовалута все още не е в нашите планове. Разбира се, винаги е вълнуваща тема да говорим за това на вътрешните срещи.


4. Епидемията Covid-19 силно е повлияла на пазара. Какви са ефектите, които Covid-19 донесе на Koinal? Какви са лекарствата на Койнал?

Мога да кажа, че Covid-19 все още не ни е засегнал, тъй като 90% от членовете на нашия екип работят отдалечено от различни страни. Финанси като всички области са засегнати дълбоко. И така, трябваше да се уверим, че хората все още могат да използват нашата услуга, за да направят своя финансов избор. Също така удължихме нашата промоция БЕЗ ТАКСИ до 6 април, за да можем поне да помогнем.

5. Можете ли да споделите с нас плановете за маркетинг и скорошна дейност?

Ще продължим да провеждаме успешни промоции! Ставаме все по-активни в социалните медии. Наскоро обаче разширихме маркетинговия си екип, който ще донесе много радост и много добри сделки на нашите потребители. Останете на линия! Можете да ни следите в Twitter, Instagram, Facebook и LinkedIn.

6. Какви са изискванията за успешни депозити и тегления чрез koinal? Каква е силата на сигурността / поверителността на koinal?

Правим KYC проверки, включващи документи за самоличност и адрес. Имаме и потвърждение по имейл за първи записвания. Освен това при определени обстоятелства искаме селфи проверки. Разбира се, ние имаме обширен списък от проверки и контрол на сигурността, но навлизането в подробности за тях не би било много сигурно.

7. Какви предимства предоставя на клиентите Koinal пред останалите конкуренти? Ще трябва ли да премина през KYC за закупуване на крипто онлайн или ограничавате с някаква сума?

Ние предлагаме добро, сигурно и бързо обслужване с много конкурентни цени. Бих предложил да разгледаме всички алтернативи, които предоставят тази услуга с кредитни / банкови карти, за да сравним разликата. Но силно ви препоръчвам да преминете през целия процес на покупка, а не само да проверите цената на сайта.

8. Има ли ограничение за закупуване?

Понякога ме анулират след закупуване на монети.

Имаме ограничения като част от нашата мярка за сигурност. Можете да намерите ограниченията на уебсайта на OKEx и на нашата служба за помощ.

9. Прочетох отзиви на клиенти, когато използвам Koinal, има ли Koinal някакви планове да го подобри по-добре?

Ние имаме денонощен екип за поддръжка на клиенти, готов да помогне при всякакви проблеми, с които клиентите могат да се сблъскат. Непрекъснато подобряваме нашата платформа, за да предоставим добра услуга. Получаваме страхотни коментари и разбира се, както всяка компания, оплаквания. Някои от тях всъщност не са причинени от нашата услуга, а естеството на кредитните / банковите карти или самата банка. Но получаваме страхотни предложения за подобрения и приемаме сериозно всяка обратна връзка, тъй като вярваме, че тя е източникът на истинския успех.

Раздел 2

1: Защо се нарича Koinal, какво означава това за отбора?

Koin Al означава Купете монета на турски. Аз съм турчин, който живее в Лондон и разбрах, че всеки може да го произнесе правилно в Лондон.

2: След придвижването през вашата пътна карта кои са вашите най-важни следващи приоритети? Има ли екипът на Koinal достатъчно основни (фондове, общност и др.), За да постигне тези основни етапи?

Работим върху подобряване на нашите услуги и намаляване на цените. Планираме да пуснем нашите услуги за банков превод за покупка, а също и за продажба в близко бъдеще.

3: Сигурността на средствата е основният приоритет за много търговци / инвеститори, когато става въпрос за избор на борса, ние сме любопитни да научим повече за сигурността на Koinal.

SG Veteris (собственик на услугата Koinal) е EMD агент във Великобритания. Трябва да сме сигурни! Това не е опция за нашето предприятие, тъй като ние сме регулиран от FCA EMD агент.

4: Колко голяма е екосистемата на Койнал? Колко специално е Koinal да се състезава с други състезатели?

Моля, проверете www.sgveteris.com, за да видите нашите услуги. Koinal е нашата услуга за обработка на карти. Мисля, че SG Veteris е една от най-големите в ЕС в нашата екосистема.

5: Какви са стратегическите партньорства между OKEx и Koinal? Какви финансови възможности ще бъдат в бъдеще?

Укрепваме връзката си с групата OKEx от страна на обработката на карти. Да, можете да използвате виртуална карта, но нашата система все пак ще ви принуди да предадете 3D.

6: ЖИВ на мечкия крипто пазар е наистина трудно, много проекти са далеч от тяхната цел, така че каква е формулата на Koinal да оцелее в дълъг път?

Ние не сме малък стартъп. Като група FinTech съществуваме от почти 7 години. Ние сме активни в банковото дело и услугите за обработка на карти от дълго време. SG Veteris (Koinal) ще оцелее и ще расте.

7: Всички знаем, че сътрудничеството в тази индустрия е много важно за оцеляването и доминирането в дългосрочен план. Какви колаборации / кооперации са направени от Koinal ?

Имаме партньорства с най-големите играчи от цял ​​свят на пазара на криптовалути. Просто ни следвайте в социалните медии, за да видите нашето постижение.

8: Планира ли Koinal да създаде свой собствен блокчейн ?

Не, не планираме. Ние се фокусирахме върху финансовите услуги.

9: Планирате ли да добавите покупка на криптовалута с помощта на alipay и wechat?

Планираме да добавим алтернативни възможности за плащане. Щастливи сме да добавим Alipay и Wechat, ако можем да се съгласим с тях. Не се изисква KYC за <Поръчки от $ 2500, но винаги правим проверки на фона в бекенда.

10: Каква технология използва Koinal за защита на данните & поверителност?

Това е много важен фактор, който трябва да знаете.

Ние се намираме в Лондон и SG Veteris е EMD агент. Трябва да гарантираме спазването на GDPR в нашата организация.

11: Пазарът на криптовалута е много нестабилен. Как е застрахован Koinal в случай, че криптовалутата спадне рязко?

След като създадете поръчка, замразяваме ценообразуването ни за известно време, за да сме сигурни, че нашите потребители не са засегнати от нестабилността.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map