Ripple (XRP) Предвиждане на цената

(Актуализирано на 13 февруари 2021 г.) Тази година не започна много за XRP като BITBOX, водеща крипто борса със седалище в Азия, съобщи че ще делистират трансграничния токен за плащане. Платформата не успя да предложи конкретна причина защо те предприемат това действие. Част от причините, поради които те могат да премахнат монета, включват производителност, надеждност и ликвидност.

Не е изненадващо, като се има предвид, че ходът дойде само часове след като XRP изпомпва 12% след месеци на кървене през 2019 г. XRP завърши годината -50%.

Въпреки отстраняването от списъци и недостатъчната ефективност, Ripple все още е третата по големина криптовалута по пазарна капитализация и ще бъде увеличена през 2020 г. трансгранични плащания в Югоизточна Азия, Африка и Латинска Америка.

Освен това, с проучвания, които показват, че инвеститорите губят вяра в XRP, който за известно време се задържа на ниво от $ 0.20, откровено негативните настроения понякога предшестват големите промени в тенденциите. Спадът на доверието на инвеститорите в XRP вероятно ще стимулира ралито.

Поне това е мнението на един популярен крипто анализатор, който се казва с името Mr.Anderson. чрез a чуруликане, наскоро той обясни, че въпреки че ценовите действия на XRP изглеждат доста мечи, както много алткойни, XRP ще може да формира дългосрочни дъна, когато инвеститорите „хвърлят кърпата“.

XRP Предвиждане на цената

В това парче ще разгледаме няколко причини, поради които вярваме, че XRP е настроен за по-добри дни през 2020 г..

Купете XRP на Binance днес!

1. По-голямо осиновяване от банковите институции 

Ripple предлага блокчейн решение, което се опитва да реши проблемите, които са затруднявали финансовата индустрия през десетилетията: бавни скорости на обработка на транзакции, високи транзакционни разходи и ненадеждност. Ripple също се стреми да направи трансграничните плащания далеч по-ефективни за тези големи доставчици на плащания.

Ранният успех в показването на тези решения е причината големите финансови институции да си партнират бързо с платформата Ripple.

Досега над 100 финансови институции, вариращи от доставчици на плащания до банки, са си партнирали с Ripple и са в процес на възползване от многобройните блокчейн решения, които платформата предлага. По-рано тази година Ripple партнира с BankDhofar – първата банка в Оман, която направи такова партньорство. Д-р Тарик Таха, ръководителят на информацията на банката в изявление за пресата, бързо посочи защо този ход е толкова важен за банката.

„С това можем да осигурим незабавни, без триене и сигурни трансгранични парични преводи в рамките на секунди, с цялостна видимост по време на пътуването на плащането

Ripple също така заяви, че предстои съобщение, в което ще си партнира с „много банки“ в Германия.

2. Допълнителни партньорства – най-важните новини за пулсации


Ripple се позиционира като предпочитана технология за разпределена книга за трансгранични финансови транзакции.

На този фронт Ripple е видял големи осиновявания от финансови фирми. За съжаление, цената на XRP не се е изместила пропорционално на тези партньорства.

Някои коментатори предполагат, че това е така, защото някои от тези фирми не използват собствената монета на Ripple, XRP.

Купете XRP на Binance днес!

Въпреки че това е частично вярно, по-долу ще разгледаме три причини, поради които цената на XRP скоро ще достигне своя връх.

Партньорството Flutterwave

Flutterwave е ориентирана към Африка фирма, която се стреми да преодолее пропастта между Африка и световната икономика.

Неговото партньорство с Ripple позволява на Flutterware да използва силата на блокчейна на Ripple за изграждане на платежни инфраструктури, които да обслужват тяхната мисия.

Това партньорство за първи път отвори Африка за платформата Ripple, която беше де факто блокчейн за обработка на плащания в други части на света.

За да реализира пълния потенциал на платформата, Flutterware трябваше да претърпи нови конфигурации, които включваха инсталирането на xCurrent. Тази връзка позволява на всички платформи на RippleNet да изпращат и получават плащания в реално време.

XCurrent на Ripple ще взаимодейства с протокола InterLedger, проектиран от Fluttterware, за да побере една валута.

Тъй като това партньорство се задълбочава, вероятно ще възникне случай на използване на XRP и това ще повлияе положително на цената му.

Интеграция в Moneynetint

Това е друга значителна интеграция, която ще види цената на XRP да се покачи през следващите месеци.

Moneynetint е фирма за електронни пари, базирана в Обединеното кралство. Фирмата е специализирана в трансгранично изпращане на пари за корпоративни клиенти. Това означава, че изпращаните пари са относително огромни.

Yishay Trif, главен изпълнителен директор на Moneynetint в изявление каза:

„След като разбрахме колко професионален е екипът на Ripple и подкрепя процеса, решихме да ги изберем. Очакваме, че заедно ще можем да водим значително развитие и да опростим процесите в областта на трансграничните парични преводи. Процесите на взаимодействие и одобрение между финансови институции, отнемащи преди месеци или дори години, сега са значително намалени до броени дни до няколко седмици. “

Това положително развитие показва, че Ripple вероятно ще се издигне скоро, като се има предвид, че това е началото на тяхното сътрудничество.

Купете XRP на Binance днес!

Използване на кредитни карти за закупуване на XRP на Binance

Това е може би втората по важност новина за 2019 г. за Ripple. Гигантът Binance даде възможност на потребителите да купуват криптовалута, използвайки плащания с кредитни карти от Binance & Симплекс партньорство.

Това улесни нещата. Ако до този момент единственият начин да закупите XRP е първо да закупите BTC / ETH, както е споменато в нашето ръководство „Как да закупите XRP от Binance“, то сега можете да го направите само с няколко щраквания. Сега всичко, което трябва да направите, е да въведете своя акаунт в Binance, уверете се, че сте потвърдени на ниво 2 и кликнете върху „Средства“ -> „Купете с кредитна карта“.

Лесно, нали? И таксите също са доста ниски – 3,5% или 10 USD – което от двете е по-високо. Приемат се Visa и Mastercard и отнема между 10 и 30 минути, докато XRP стигне до вашия акаунт.

Също така има и други значими партньорства, които имат потенциал да повлияят на цената на Ripple през следващите месеци.

Например фондацията „Гейтс и Мелинда“ партньорство което е помогнало да се свържат необеспечените хора с финансови решения чрез проекта Mojaloop. Проектът използва силата на Ripple’s interledger Protocol.

Освен това изпълнителният директор на Ripple’s е заявил че „десетки“ финансови институции ще използват XRP токена през 2019 г. Така че е безопасно да се предположи, че цената на Ripple (XRP) скоро ще види огромни печалби.

Ripple вече е на Coinbase Pro

От 25 февруари 2019 г., XRP търговията се извършва на живо на Coinbase Pro с двойки XRP / USD, XRP / EUR и XRP / BTC. За съжаление само потребители от САЩ (които не са жители на Ню Йорк), Обединеното кралство, страните членки на Европейския съюз, Канада, Сингапур и Австралия могат да търгуват с XRP на Coinbase Pro. The съобщение също така споменава, че по-късно ще бъдат добавени още държави.

Това беше чакано дълго време от ентусиастите на Ripple и този ход увеличи цената на XRP с почти 3 цента за час.

3. Сега е най-бързата платформа за обработка на транзакции

Преди Visa беше най-бързата компания, що се отнася до глобалните финансови инструменти скорости на транзакциите Доскоро. Редица системни актуализации на платформата Ripple видяха, че платформата изпреварва челната позиция.

Преди актуализацията на системата Ripple можеше да обработва само 1500 транзакции, но сега може да обработи до 50 000 транзакции в секунда. Това е над два пъти броя, с който Visa може да се справи само с 24 000. Това прави Ripple най-бързата платформа за обработка на транзакции в света.

Сега корпорациите могат да се абонират за пакета xRapid, предлаган от Ripple, и да извършват по-бързи и безопасни транзакции. Пакетът също така ще помогне да се намалят разходите за обмяна на валута и глобално сетълмент, тъй като XRP и фиатната валута прилягат като ръкавица и ръка.

Това ще спести на компании и техните клиенти милиони долари всяка година.

По отношение на решението xRapid, Ripple се опитва да го разшири, за да достигне до по-голям брой компании, обработващи плащания и преводи, използващи XRP цифровия актив. Има няколко фирми, които анализират възможността да приложат това решение, за да подобрят своята ликвидност. 

Брад Гарлингхаус, главен изпълнителен директор на Ripple, е уверен, че банките ще използват това решение до края на тази година. 

Една от фирмите, които използват xRapid, е Cuallix. Разположена в Мексико, компанията предоставя решения за кредити и разплащания чрез кредитни заеми, автомобилни застраховки и др. След като се присъедини към RippleNet през 2017 г., компанията реши да започне да тества xRapid решението, дори преди да бъде пусната на пазара през 2018 г.. 

Mercury FX, признат бизнес за парични преводи, също използва XRP за изпращане на плащания до и от Мексико. В момента компанията създаде канал за плащания с Филипините, който позволява на институциите и заинтересованите клиенти да изпращат плащания по бърз и лесен начин. 

Други фирми, използващи тези услуги, включват SendFriend, Money Gram и Euro Exim Bank. Тези фирми също използват продукта xRapid, за да могат да подобрят своите услуги. 

Щастливи сме да обявим Cambridge Global Payments @cambridge_fx използва $ XRP в един #xRapid пилотно, за да осигури на своите 13 000 глобални клиенти по-бързи, по-евтини и по-прозрачни трансгранични плащания. https://t.co/dEoL1jVAdh

– Ripple (@Ripple) 1 март 2018 г.

С много други компании, които тестват XRP, включително Cambridge FX, WesternUnion и други, цифровата валута може да продължи да се разширява. Дейвид Шварц, технически директор на Ripple, каза, че колкото по-висока е цената на XRP, толкова по-висока е цената по-големи плащанията, които Ripple може да насочи. 

„По-голямата стойност почти винаги означава повече ликвидност и обем на търговията. XRP вече има всяка друга характеристика, необходима за добър посреднически актив, но първоначално ще бъде ограничена от наличната ликвидност “, пише г-н Schwartz. 

По-висока цена за #XRP би помогнало @ Ripple няколко начина: pic.twitter.com/iSgRK6Mmn1

– Дейвид Шварц (@JoelKatz) 5 септември 2017 г.

Решението xRapid позволява на фирмите да купуват XRP, използвайки местна валута от доставчици на ликвидност (т.е. борси) и да извършват превод, използвайки XRP. Клиентът получател ще може да продава средствата при местни доставчици на ликвидност и да получава местна валута, която може да бъде преведена по банкова сметка

Експерти Ripple XRP Предвиждане на цените за 2019 г. & 2020 г.

Ripple е две неща: криптовалута (XRP) и отворена платежна система за банките. Криптовалутата е силно решение за ликвидност за евтини трансфери в реално време чрез фиат и крипто пазари, както и солидна опция за инвестиция.

Според Месари Райън Селкис, главен изпълнителен директор на Месари Райън, Ripple Company, тъй като свободностоящият софтуер е „наистина добър“, а информацията им е доста прозрачна. Освен това все повече компании продължават да използват протокола за прехвърляне на пари в различни части на света. Това е ключов фактор, който ще види скока на цената на монетата.

Освен това Брад Гарлингхаус, изпълнителен директор на Ripple, наскоро заяви, че нарастващата стойност на монетата е оправдана. Той отдаде този растеж на растежа на компанията, както и на размера на валутните пазари, които монетата възнамерява да адресира.

Според главния криптограф на Ripple, Дейвид Шварц, днешните плащания системите са там, където имейлът е бил в началото на 80-те. Всеки доставчик е изградил своите системи за своите клиенти и ако клиентите са избрали да използват различна, те не могат да си взаимодействат лесно помежду си. Тук влиза Ripple; платформата ще даде възможност за връзка между различни платежни системи. Това ще бъде последвано от засилено приемане, което ще тласне цената на монетата нагоре.

Ripple Coin News, втората по големина мрежа за новини Ripple по трафик твърди, че увеличените нови партньорства, технологии и силна производителност ще доведат цената на монетата до 7 долара тази година.

Освен това изпълнителният директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, изрази оптимизъм когато заяви, че много повече разплащателни компании, финансови институции и банки ще се присъединят към екосистемата Ripple, като по този начин ще увеличат стойността на XRP.

Питър Бранд е един от хората, които трябва да следвате. Той е майстор в картографирането & търговия. На въпрос от потребител за прозренията за Ripple, той отговори с хубава графика.

определено се навива pic.twitter.com/ixY4b6ysqx

– Питър Бранд (@PeterLBrandt) 21 януари 2019 г.

InvestingHaven – добре познат уебсайт за инвеститори и ентусиасти – направи дълъг анализ за цената на Ripple. Според техния анализ те виждат потенциална цена от 20 долара за Ripple’s XRP в края на 2019 г. A Прогноза за пулсации от $ 20 в края на 2019 г. е доста оптимистичен, въз основа на факта, че сега е само $ 0,29.

Дори през юни те все още са бичи с Ripple и твърдят, че прогнозата им за цените може да се сбъдне през 2019 или 2020 г. – всичко ще зависи от крипто пазара & как ще се развива.

Филип Нуун, главен изпълнителен директор на Wealth Chain Capital & Blackmore Group не спомена мнението му за цената на пулсациите, нито направи прогноза за пулсации – но той твърди, че Ripple ще бъде сред най-важните криптовалути там. За да покаже колко ентусиаст е за Ripple – той ги сравнява с Microsoft.

Никога не съм бил привърженик на # пулсации $ xrp

Но момче те правят някои сериозни ходове. И фактът, че имам проблеми с тяхното предлагане, засега се оставя настрана, тъй като те стават толкова важни в полета #crypto #blockchain флаг

Те ще дойдат на Microsoft #crypto

– Филип (@PhillipNunnUK) 2 октомври 2018 г.

LongForecast – уебсайт, който се нарича „Агенцията за прогнозиране на икономиката“, не вярва твърде много в XRP на Ripple. Тяхната прогноза за Ripple за 2019 г. & 2020 г. е много над средното дори и сега. Те вярват, че цената на пулсациите ще бъде между $ 0,1 и $ 0,2 до юли 2021 г., където ще стартира нов бичи пазар за Ripple. Едва през 2023 март те виждат цена от 0,49 долара за Ripple.

OracleTimes от друга страна имаше същата визия като нас – 5 долара до края на 2019 г. И новините засега изглежда са в полза на Ripple – въпреки че цената не е такава. Ripple намаля с 10% от началото на 2019 г. Но като се има предвид, че сега почти всеки може да закупи Ripple с помощта на кредитната карта на Binance или от Coinbase Pro – повече хора ще могат да го купят, което води до по-голямо приемане. И ние проверяваме цената на биткойна от пускането му до днес, можем да видим, че приемането е един от най-важните фактори.

Ripple (XRP) Предвиждане на цената – Технически анализ TradingView, Актуализирано на 13 февруари 2021 г.

XRPUSD кратко от BullmarketFX На TradingView.com

За този анализатор е възможно да получи добра възможност за късо съединение. Той смята, че на дневната времева рамка е имало W формация, която може да завърши на деколтето близо до 0,475 на монета. Освен това е налице силно ниво на съпротива около 0.61 USDT, което показва, че XRP може да има някои трудности при надминаване на това ниво за дълги периоди от време. 

Струва си да се спомене, че анализаторът чака по-ниски времеви рамки, за да влезе в къса позиция на тези нива. Въпреки това, това не е инвестиционен съвет от наша страна. Очакваме следващото движение от XRP в близко бъдеще.

XRP / USDT – Обратно в играта – ДЪЛГО от OrianaGH На TradingView.com

Анализаторът показва, че виртуалната валута е можела да достигне дъно, когато достигне 0,244 USDT за монета. Сега виждаме, че XRP се движи нагоре и може да тества нивото на съпротивление от 0.30 USDT. 

В допълнение към това, анализаторът твърди, че чака отдръпване, за да направи дълъг запис на 0.29 USDT за XRP. Той също така заяви, че XRP е прекъснал основната меча тенденция. 

Ако надхвърли 0,30 USDT, то в бъдеще може да достигне много по-високи нива. Въпреки това е много важно да се следват основите на този цифров актив след издаването, което е изпитал с Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC).

XRPUSDT дълъг от Trader_OMS На TradingView.com

За XRP виждаме, че анализаторът показва, че виртуалната валута може да се търгува между две нива на съпротива. Тези нива включват 0,23845 USDT и 0,27011. Те са много важни за поддържане на цената на XRP в краткосрочен план. 

Въпреки че XRP може да падне до около 0,23845 USDT на монета, след това може да започне да се движи нагоре към 0,43759 USDT. Това би представлявало увеличение на цените с 83% през следващите седмици и месеци. Независимо от това, анализаторът предупреждава търговците, че това е лична пазарна преценка въз основа на публикувана информация и исторически данни на TradingView. По този начин това определено може да се промени през следващите седмици.

XRPUSDT 01 ЯНУРИ 2020 (внимателно кратко) от dee718 На TradingView.com

XRP беше засегната от много лоши новини през последната седмица. Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC) съди Ripple и двама ръководители на компанията. Той смята, че това е било полезно за много инвеститори и хора да бъдат изтръгнати от цифровия актив. 

Освен това той смята, че ситуацията остава отворена и че виртуалната валута може да се възстанови до около $ 0,38 в близко бъдеще. Това обаче може да е някак сложно, след като миналата седмица за кратък период от време падне под $ 0,18. Обемът също е много голям през последните дни, тъй като продавачи и купувачи обменят XRP.

XRPUSDT създава бичи флаг &# x1f990; от plancton0618 На TradingView.com

В момента XRPUSDT е в момент, в който се създава бичи флаг в 4-часовата диаграма. Според анализатора това може да е много възходящо движение за XRP, което може да помогне на цифровата валута да се премести до 0,70 долара за монета. 

Анализаторът вярва, че ако цената тества 4-часовата поддръжка и има пробив, може да е добър момент да зададете заповед за придвижване нагоре. В момента XRP се търгува на ниво на съпротива $ 0,59 на монета и се опитва да пробие това ниво, за да продължи движението си нагоре към гореспоменатите ценови нива.

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Кой е създал Ripple?

Ripple е създадена от Ripple Labs Inc, базирана в САЩ технологична компания. Идеята е замислена от Джед Маккалеб и първоначално изградена с помощта на Артър Брито и Дейвид Шварц.

Кога беше пуснат Ripple?

Ripple беше пуснат през 2o12 и стартиран през 2013 г..

Децентрализирана ли е пулсация?

Ripple е централизиран, въпреки че ръководителите му твърдят, че е децентрализиран. Според Мат Маккибин, експерт по блокчейн, „Ripple е централизиран. По принцип това е начин банките и големите финансови институции да търгуват на разпределена книга. “

Доказателство за пулсации ли е? 

Ripple не използва доказателство за участие или доказателство за консенсус за работа, а консенсусен протокол, който помага за валидиране на салда по сметки и транзакции в системата.

Добра инвестиция ли е Ripple?

За инвеститорите, които търсят отлична инвестиция под $ 1, XRP е чудесна възможност. Тази валута не е типичната ви цифрова валута, тъй като Ripple работи върху революционни начини за прехвърляне на пари.

Ще се качи ли Ripple? 

Нараства интересът сред финансовите институции, тъй като те печелят най-много, като си партнират с Ripple. Повече внимание е от полза за цената на родната валута XRP и можем да очакваме да видим нейното нарастване в дългосрочен план. 

Къде да купя Ripple?

Преди да купите XRP, уверете се, че имате безопасно място за съхранение на монетите си. Това означава да получите отличен хардуерен портфейл, напр. Ledger Nano X, Edge, Trezor и др. Следващата стъпка е намирането на XRP борса, където можете да закупите XRP с фиат, да обмените BTC за XRP или да го закупите чрез фонд.

Можете да закупите XRP с помощта на кредитна / дебитна карта на eToro, Coinmama, CEX.io, Binance и Coinbase. Купете XRP, като използвате банков превод на eToro, CEX.io и Coinbase.

Купете XRP, като използвате SEPA трансфер на Coinmama и CEX.io.

На eToro можете също да закупите XRP косвено чрез фонд за търговия. Можете също така да купите BTC и да обменяте за XRP на платформи като Binance, Kraken и Bitstamp.

Мъртво ли е Ripple?

За разлика от много монети, които идват и изчезват поради липса на реални случаи на използване, XRP е тук, за да остане. Съдейки по интереса на банките и други финансови институции, не вярваме Ripple да отиде никъде скоро. 

 По-добре ли е пулсациите от биткойните? 

Не, но сравняването на двете платформи не е честно, тъй като и двете се използват за различни цели. Биткойнът е разработен за плащане на услуги и стоки, но Ripple е създаден за банки и разплащателни мрежи, за да служи като обмен на валута, платежна система или система за парични преводи. 

 Will Ripple Fail? 

В краткосрочен план неговата много малко вероятно Ripple ще се провали.

 

Ерик е писател и редактор на криптовалути. Той е писал за нововъзникващите технологии повече от седем години и е натрупал над 2 милиона показвания на страници. Той също така управлява платеното Монета Агора общност. В момента работи по първия си роман, който включва стартиране на криптовалута.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map