Прогноза за цените на ZCash 2020 – Защо експертите мислят, че това трябва да се повиши

(Актуализирано на 5 май 2020 г.) ZCash (ZEC) е водеща монета за поверителност и сигурност. Цената на ZEC е спаднала от рекордно високите си стойности близо 900 долара в началото на 2018 г. до цена, която в момента е 64 долара. Тъй като прогнозите за крипто цените далеч не са прости в този анализ, ще се опитаме да разгледаме няколко фактора, които биха могли да тласнат цената на ZEC нагоре. Всички цифрови валути са променливи и силно сложни, като цените се влияят от множество жизненоважни фактори, а именно търсенето, предлагането, партньорствата и наличността. На този фон, нека да разгледаме защо експертите смятат, че Zcash ще се повиши.

Купете ZEC на Binance днес!

Защо експертите смятат, че Zcash ще се покачи

Според TradingBeasts, Zcash се очаква да започне годината на около $ 31. Максималната очаквана цена е около $ 38, а минималната цена е приблизително $ 26. Очаква се монетата да приключи през януари на около 30 долара. Очаква се обаче ZEC да приключи търговията през 2020 г. на около $ 46, а през 2021 г. цената може да нарасне до $ 68.

Зооко Уилкокс

Според Zooko Wilcox, главен изпълнителен директор на ECC (Electric Coin Company), компанията, която стои зад фокусираната върху поверителността цифрова валута ZCash, компанията е добавила съществени промени извън неприкосновеността на личния живот. Тези промени правят поверителността много по-достъпна и също така отваря вратата за мобилни приложения. Това развитие ще доведе до нарастване на търсенето на монетата през следващите години, което от своя страна ще повиши цената.

Дан Морхед

Други изтъкнати инвеститори като Дан Морхед от рисков капитал за биткойн Pantera Capital, изрази оптимизъм по отношение на характеристиките на монетата и заяви, че тя има повече предимства пред биткойните по отношение на селективната прозрачност, GPY копаенето за предотвратяване на централизацията и потенциално има по-ефективно управление.

Експерти по блокчейн на Deloitte

Един от специалистите по блокчейн на Deloitte, Дейвис, заяви че тъй като популярността привлича капитал, zcash ще се покачи, като се има предвид, че той бързо излезе от портата и успя да изгради силен последовател, независимо от някои от неговите слабости. Това означава, че монетата има светло бъдеще и ентусиастите трябва да се радват на скок на цените в бъдеще.

Купете ZEC на Binance днес!

Други фактори, определящи цената на ZCash през 2019 г.

В момента няма много оптимизъм в покачването на цената с едно важно и жизненоважно изключение: списък в Coinbase. Ще проучим какво би могло да направи цената на Zcash и къде може да кацне до края на годината.

Прочетете пълното ни покритие на ZCash списъка на Coinbase Pro в края на 2018 г. Или, ако се интересувате от придобиването на ZEC, можете да прочетете как да го добиете в нашето ръководство тук.

Построена върху науката


Първо обаче, историята на ZEC започва преди години с технолози, заинтересовани да създадат монета, която може да използва доказателства за нулеви знания; способност, която би скрила подробности за транзакциите, които други монети излагаха. Тогава технологията се възприемаше като иновативна, както и сега, и е похвалена от мнозина в крипто света за способността й да завърши приватизацията на транзакция. Малко монети могат да направят това и по това време това е монета, която не просто копира биткойн, но иновации по идеята, която Сатоши за първи път изложи.

Както казва собственият му уебсайт, Zcash е изградена върху науката. И това е добре – това е проект, все още и изцяло посветен на мисията, която си постави за цел да постигне. Отново не всеки проект може да каже това.

Но това също така означава, че това не е проект, който е прекалено загрижен за собствената си търговска цена, нито прави високо ниво на маркетинг, за да привлече потребителите или да ги регистрира на борсата. Така че там има недостатък, особено за ранните инвеститори.

Вместо това марката се фокусира усилено върху елементите и основите на поверителността. Можете да видите това на него блог—Което се запълва повече с перспективни парчета, отколкото маркетинг фураж или парчета за връзка с инвеститорите. И точно такъв ще бъде Zcash. Както е най-новата публикация, проектът е съсредоточен върху експеримента си „да разклати финансови основи и да изгради бъдеще, което почита всички хора за всички времена“.

Не всяка монета ще бъде TRON и Джъстин Сън ще пише ежедневно за нови актуализации, за да привлече нови погледи към проекта.

Но ако Zcash може да успее във визията си и да предостави монета, която се обменя с тази възхвалявана технология, борси, които не могат да бъдат проследени, тогава цената на ZEC има много стойност, за да я подкрепи.

Ефектът от изброяването на Coinbase върху цената на ZCash

И точно това видя Coinbase, когато обяви през юли, че разглежда ZEC, сред само четири други монети, за да изброи на своята платформа. Той не даде времева линия, но само новината, че най-голямата борса на САЩ мисли да добави писта за ZEC-fiat, видя цената й да скочи с 40%.

И точно сега виждаме ефекта Coinbase в разгара си. Една от другите монети, изброени в тази група от пет, беше 0x (ZRX), която беше добавена към Coinbase Pro днес. Монетата отчете 20% увеличение на стойността си в щатски долари и повече на съотношението си BTC, тъй като останалите монети паднаха. Същото вероятно ще се случи, когато Zcash бъде включен в списъка на Coinbase и цената на ZEC ще се увеличи от новия потребителски интерес.

Виждайки, че Zcash е фокусиран върху увеличаване на техническия си експеримент и партньорство с научни екипи, които могат да работят с неговата технология zk-SNARKs, цената на Zcash ще разчита на Coinbase.

Купете ZEC на Binance днес!

ZCASH (ZEC) Анализ на прогнозата на цените TradingView Анализ актуализиран на 5 май 2020 г.

ZEC / BTC ЕЖЕДНЕВНО КРАТКО РЕДАКТИРАНЕ от Марселвв На TradingView.com

Анализаторът казва, че ZEC се държи силно. Монетата се движи вътре в канала с добра реакция на поддръжката на канала и голям обем впръскване след BTC помпа, което е добър знак, и изглежда, че ще отиде по-високо. На графиката ще намерите някои краткосрочни цели, но имайте предвид, че BTC засяга всички алткойни.

Не пропускайте страхотната възможност за покупка в ZECBTC от ПрогнозаГрад На TradingView.com

Анализаторът предлага следното предложение за търговия; има възможност за временно прибиране към предложената линия за поддръжка (0,0057). ако е така, търговците могат да задават поръчки въз основа на ценови действия, които се очаква да достигнат краткосрочни цели.

Технически анализ:

. ZECBTC е в обхват и се очаква началото на възходящия тренд.

.Цената е над 21-дневната WEMA, която действа като динамична поддръжка.

. RSI е на 68.

Вземете печалба:

TP1 = @ 0.00736

TP2 = @ 0.00987

TP3 = @ 0.01258

SL = Прекъсване под S2

Моят текущ изглед за Zcash (картографирана карта) от alanmasters На TradingView.com

Анализаторът казва, че имаме възходящи показатели и цени, предизвикващи съпротива.

Непосредствената съпротива сега е EMA200 (0,005663). По този начин, ZECBTC ще продължи да натиска нагоре, докато това ниво се счупи.

Ако не може да се събере достатъчно инерция, цените ще се променят преди следващия опит.

Оставаме бичи дори ако цените паднат под подкрепата.

Очакваме силен отскок след, ако такъв сценарий се осъществи (синя стрелка).

Заключение

Наскоро фондацията Zcash пусна протокол за управление, който ще подпомогне децентрализацията на блокчейна на платформата. Един от решаващите фактори, включен в документа за управление, е изготвянето на конкретни планове / политики, които ще постигнат целите на общността. Това е ход, който ще помогне на Zcash да укрепи своя захват на пазара на алткойни и също така да бъде положителен за цената на ZEC.

Засега целият пазар показва бичи настроения, което ни кара да вярваме, че сме на бичи пазар. Това е идеалното време за инвеститорите да добавят малко ZEC към портфолиото си след лекото отстъпление, което видяхме през последните две седмици, когато пазарът се подготвя отново.

Купете ZEC на Binance днес!

Искате да прочетете повече? Прочетете нашето отразяване на списъка на ZCash в Coinbase Pro в края на 2018 г. Или, ако се интересувате от придобиването на ZEC, можете да прочетете как да го добиете в нашето ръководство тук.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map