Прогноза за цените на онтологията 2021 г. – Положителни развития и бичи технически перспективи

(Актуализирано на 14 февруари 2021 г.) Произхождащ от Китай, проектът Ontology е блокчейн проект, който помага на бизнеса да използва силата на технологията на разпределената книга. Проектът е децентрализирана, високоефективна публична блокчейн и платформа за разпределено доверително сътрудничество. Валутата на ONT е a монета от второ поколение, което помага да се преодолее пропастта между блокчейн технологията и бизнес секторите. 

Наскоро допълнение на Crypto.com повиши цената на онтологията. В момента ONT се търгува на цена от $ 0.9 с a пазарна капитализация от 578 милиона долара.

Купете ONT от Binance днес!

Мнение на експертите за това защо цената на онтологията ще се повиши

Миналата година не беше чудесна за ОНТ, тъй като цената му бавно потъна, за да завърши годината на около 0,5 долара. 2020 г. обаче изглежда обещаваща за тази монета. Платформата има персонализирани функции на приложенията и е лесна за ползване, като по този начин я прави гъвкава в сравнение със своите връстници.

Единственият проблем на ONT е, че това е нишова платформа. Ако платформата успее да увеличи своите уникални предложения, тогава монетата трябва да има по-светло бъдеще. Освен това платформата има опитни разработчици и партньорства с големи фирми като NEO и те допринесоха значително за успеха на монетата. Това са една от основните причини, поради които цената на онтологията се очаква да нарасне в близко бъдеще.

Понастоящем пазарната цена на ONT е добре да се спечели време за инвеститорите. Според ценовите прогнози цената на монетата се очаква да достигне $ 3,50 до края на 2020 г. Веднъж монетата достигна $ 10 в миналото. Анализаторите също така заявяват, че въз основа на минали и настоящи тенденции стабилната екосистема на платформата бавно ще се приближи към прогнозираната цена за нула време.

Купете ONT от Binance днес!

Други фактори, влияещи върху цената на онтологията включват;

Партньорства

За по-малко от месец Ontology си партнира с две фирми, специализирани в съответствие с AML и KYC.

Единият е Shufti Pro, с който Ontology подписа меморандум за разбирателство (MoU), който ще види двете компании да се обединят в разработването на услуги за цифрова идентичност.

Тъй като Ontology е публична блокчейн, цифровата идентичност е крайъгълен камък в успеха на блокчейн проекта, който се основава на доверие.

Чрез партньорство с Shufti Pro, водеща фирма, предоставяща решения за проверка в световен мащаб, повече компании са длъжни да се доверят на Ontology. Това е ход, който ще доведе до по-голямо осиновяване.

Докато подписва Меморандума за разбирателство, Виктор Фредунг, главен изпълнителен директор на Shufti Pro, казах:


„От известно време следим с интерес техния [онтологичен] напредък и сега е точното време да продължим напред. Освен това, ние вярваме, че комбинираното използване на нова и иновативна блокчейн технология с авангардна идентификация и проверка на самоличността е мощна комбинация за глобални бизнес операции. “

Освен това онтологията изглежда придобива все по-голяма сила отвъд това. MIXMarvel, игрална платформа и общност на съдържание, подписа споразумение с Ontology за представяне на своята игра „Хипердрагони“ в мрежата на ОНТ. Тази новина се появи на пазара преди 2 дни. Това допринася за партньорството подписан с Evernym и Sovrin Foundation за формиране на консорциум за цифрова идентичност Изток-Запад.

Партньорство с 4Stop

Ontology също е влязла в сътрудничество с 4Stop, за да осигури проверка на Know-Your-Customer на своята платформа.

Тъй като финансовите регулатори са загрижени за прането на пари и финансирането на тероризма, наличието на решения от висок клас, предпазващи от тези пороци, е значително облекчение не само за регулаторите, но и за онези, които наблюдават платформата Онтология.

Повишеното доверие в платформата ще доведе до по-голямо приемане. Това е нещо, което ще повиши още повече цената на ONT.

Коментирайки партньорството, Инго Ернст, изпълнителен директор на 4Stop казах:

 „С непрекъснато развиващото се приемане на блокчейн технологията, ние сме много развълнувани да бъдем част от иновативния блокчейн проект на Ontology, като им предоставяме допълнителни KYC услуги за проверка и удостоверяване на лични данни по целия свят. Създаването на обща, стандартизирана и лесно достъпна, съвместима и надеждна инфраструктура е нещо, към което и двамата сме увлечени и очакваме с нетърпение бъдещото развитие. “ 

Връзки с Китай

Анди Джи, главен стратегически директор в онтологията, преди това е заемал ръководни длъжности в китайското правителство. Някога е бил генерален секретар на Министерството на промишлеността и информационните технологии в Китай.

Нейният основател Джун Ли е работил и с борсата за финансови фючърси в Китай и Infosys.

С такива връзки може само да се предположи, че платформата Ontology ще се гледа благосклонно в Китай.

Въпреки че Китай ясно заяви позицията си по отношение на криптовалутите, той пое водещата роля, когато става въпрос за приемане на блокчейн.

С нарастващите случаи на използване на блок-веригата Ontology не е трудно да се види, че платформата масово се възприема в Китай. Следователно, това вероятно ще тласне цената на ONT нагоре.

В заключение, в рамките на една година от съществуването си, онтологията (ONT) без съмнение е демонстрирала своята сила като платформа. Партньорствата също помогнаха да се повиши цената му. И след като AML и KYC решенията бъдат напълно внедрени, очаквайте цената му да се повиши още по-висока, тъй като повече бизнеси се качват на борда.

Купете ONT от Binance днес!

Техническа перспектива за цената на онтологията (ONT) TradingView (Актуализация на 14 февруари 2021 г.)

&# x1f48e; ОНТ – ЯСНО отиване до друга ГАЛАКСИЯ&# x1f680; от reggiogeorge На TradingView.com

Според този анализатор онтологията е едно от призивите, които трябва да се следват през последните няколко седмици. Както можете да видите на графиката, беше много положителна седмица за ОНТ. В близко бъдеще (следващите месеци) може да е възможно виртуалната валута да се движи към 3.6085 USDT за монета. 

Всъщност има различни нива, които тази цифрова валута може да достигне. Тези нива включват 1,668, 2,07, 2,62 и последното 3,6085. Графичното шоу на анализатора показва, че за да може ОНТ да се придвижи нагоре, ще е необходимо да се пробие върхът на трендова линия, започнала преди много години.

ONT завършва периода на натрупване от kvck На TradingView.com

Този анализатор на TradingView твърди, че ONT е в две години на фаза на натрупване. Това може да е близо до края, както той сподели. Видяхме, че има ниво на поддръжка близо до ценовото ниво от 0,4226 USDT, което беше много полезно през последните години за цифровия актив на ONT. 

Освен това виждаме, че цената му също е оспорила няколко нива на съпротива при 1.0314 и при 1.7294 USDT. Ако цифровата валута е в състояние да се откъсне от низходящия триъгълник, може да е възможно тя да започне да се движи към 1.0314 и след това към следващото ниво на съпротива 1.7294. Независимо от това, пробивът трябва да бъде потвърден.

ОНТ изпомпва скоро от omidalizadeh317 На TradingView.com

За ONT анализаторът показва, че виртуалната валута в крайна сметка може да се откъсне от многогодишните мечи тенденции. Двойката за търговия ONT / USDT все още не е ясна по отношение на посоката на тази виртуална валута. Независимо от това, 2021 г. ще бъде година на дефинициите. 

Това може да се види на диаграмата, споделена от анализатора. Виртуалната валута беше в различни канали за търговия и в симетричен триъгълник, който започна в началото на 2020 г. с кризата с COVID-19. Нещата могат да се променят в бъдеще според развитието на пазара. Въпреки това, ONT остава далеч от рекорда си за всички времена, регистриран през 2018 г..

ONT / USDT дълго от Trader_OMS На TradingView.com

Търговската двойка ONT / USDT в момента се търгува в много близък ценови диапазон между $ 0,466 и $ 0,4624. През последните няколко дни ONT се търгуваше в тези ценови нива. Анализаторът смята, че 2021 г. може да бъде много положителна за тази виртуална валута, която в крайна сметка може да достигне цена за монета от 0,8389 долара. 

Това би тласнало ONT до ниво на съпротива, което може да е много важно за него да достигне нови рекорди за всички времена. Въпрос на време е да разберем дали ONT е в състояние да изпита това движение през следващите дни или седмици.

ONTUSDT от Avery_Upton На TradingView.com

Въпреки падането на 50-та позиция на пазара, Ontology е страхотна криптовалута за търговци. Според диаграмата, споделена от анализатора, сме срещнали подкрепа в региона близо до 0,4793. Можем да видим това като ниво на поддръжка, като се вземе предвид профилът на силата на звука, както и местата, където в миналото ONT е изпитвал съпротива и подкрепа. 

Сега цифровата валута се движи нагоре и се търгува близо до 0,5568. Независимо от това, тя все още трябва да продължи да расте, ако иска да надмине местния връх, регистриран през ноември тази година, когато достигна 0.74 USDT за монета.

Фундаментален анализ

Mainnet беше пуснат наскоро, започна да изгражда NFT платформа, надстройки на портфейла. Виждайки силна тяга за нови партньорства.

Икономика на токени и залагане – Доставка на 1000 млн. ONT и ONG, близо 63% текуща циркулация на ONT. Наскоро направи обратно изкупуване от отворения пазар. Няма изгарящи събития, фиксирано захранване.

Залагането ще генерира ONG помощен токен, който може да се търгува и използва за такса за газ.

Като цяло, според мнението на анализатора, ONTBTC е нарушил ключово ниво; повторният тест е много вероятно да потвърди обръщане на S / R – позволявайки въвеждане на изтегляне.

Заключение

Една година след като Ontology стартира своята мрежа чрез непрекъснато развитие на технологиите, проектът успя да създаде основна платформа за сътрудничество за доверие. Досега Ontology успя да постигне първата стъпка от своята визия, която е да бъде готова за всички бизнеси, което е добре за цената на ONT напред.

Търгувайки малко под $ 1, Ontology предлага доходна възможност за всеки инвеститор, който реши да се възползва от ниската му цена и добавя малко ONT към портфолиото си. Въз основа на горните бичи класации е ясно, че цената на монетата ще се повиши през следващите месеци. Можете да следвате връзката по-долу, за да закупите ONT на Binance.

Купете ONT от Binance днес!

Искате ли да научите повече за онтологията? Можете да проверите това ръководство, което обяснява всичко за проекта. Това друго ръководство ще ви посъветва за най-добрите портфейли за съхранение на онтология.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map