Прогноза за цените на NEO 2021 г. – Експерти вземат, технически анализ и други фактори, определящи цената му

(Актуализирано на 13 февруари 2021 г.) Миналата година NEO имаше смесени сигнали. Очакваше се цената на тази монета да достигне 30 долара до края на 2019 г .; това обаче не се осъществи, тъй като крипто пазарът не успя да организира късно рали. Neo започна годината да търгува на около $ 7. Цената му ще види значителни печалби през следващите месеци, като до юли ще достигне своя връх в района от 20 долара. Това обаче е толкова добро, колкото и за монетата.

Но тъй като Китай е настроен да ускори приемането на блокчейн като основна иновация, перспективите за NEO изглеждат ярки през 2020 г. Наскоро платформата стана първият блокчейн проект, който се присъедини към Microsoft-created.NET Foundation.

Платформата е интегрирала блокчейн инструментариум директно в .NET. NEO планира да използва интеграцията, за да подобри опита на разработването на интелигентни договори, като ускори създаването на dApps на своята блокчейн. Това е ход, който фондацията се надява да привлече повече разработчици към платформата и като цяло да ускори приемането на блокчейн технологията.

В тази статия ще разгледаме експертни мнения, технически анализ и няколко причини, поради които цената на NEO ще се повиши през 2020 г..

Купете NEO на Binance днес!

Становище на експертите за това защо NEO ще нараства

 Според крипто експертите цената на NEO ще се увеличи през следващите години по няколко причини. Нека да разгледаме някои от тези причини. Марк Кагни, съосновател в Social Finance (SoFi), заяви, че монетата има потенциал да замени биткойн поради иновативното използване на блокчейн технологията. Изпреварването на биткойн означава масово приемане, което ще доведе до покачване на цената на монетата. 

Брайън Еванс, известен блокчейн евангелизатор, и инвеститор на Angel, също подкрепя бъдещия растеж на NEO. Евънс заявява, че „Големият ход за NEO е създаването на цяла интелигентна икономика. Той включва цифрови активи, интелигентни договори и цифрова идентичност, която може да се използва за реални приложения и да се интегрира в реалната икономика. Китай може да бъде кандидат за това първо приложение и интеграция в реалния свят.”Когато повече компании продължават да приемат интелигентни договори, повече търговци ще видят потенциал в монетата и това ще доведе до скока на цените. 

Освен това, Rakesh Upadhyay, писател за водеща крипто публикация, вярва, че неотдавнашните положителни развития, като наскоро обявения фонд EcoBoost за 100 милиона долара, ще повишат цената на NEO. Писателят поддържа възгледи за бъдещата цена на монетата поради тези развития. 

Въпреки това регулациите в Китай също повлияха на цената на NEO през първите месеци на 2018 г. Основният въпрос остава какво ще се случи в бъдеще, ако тези ограничения не бъдат премахнати.

Купете NEO на Binance днес!

Други фактори, които определят цената на NEO.

NEO 3.0: Предстоящи надстройки на мрежата

Прогнозата за цените на NEO се основава на възможната полза от предстоящо надграждане на мрежата че ще стартира NEO 3.0. Новият протокол ще помогне на платформата да се мащабира достатъчно и да изгради напълно интегрирана цифрова икономика. Според Да Хонгфей и Ерик Джанг, които са и двамата основатели на платформата NEO, те се надяват да направят протокола номер едно блокчейн през 2020 г..

Надстройките ще помогнат на проекта да създаде децентрализирана платформа, която ще може да поддържа широкомащабни търговски приложения. Фокусът ще бъде поставен върху надеждността, увеличаването на възможностите за съхранение и увеличената транзакция в секунда.

По-точно, новите функции, които ще бъдат добавени към NEO 3.0, включват:

1.    Родни договори, които ще бъдат нов тип интелигентни договори, които ще изпълняват директно код, вместо директно да използват NEO виртуалната машина. NEO и Gas ще съществуват като местни договори в NEO 3.0.

2.    Достъпът до интернет ресурси, който ще позволи на потребителите да имат достъп до интернет ресурси, използвайки интелигентни договори.

3.    Ще има подобрение на dBFT механизма за консенсус.

4.    Ще има система за манифести и разрешения, при която интелигентните договори ще бъдат класифицирани, за да се улесни ефективната комуникация между тях.

5.    Разработване на NeoFS, предложение, което се стреми да изгради разпределена мрежа за съхранение, която да бъде пълна със собствени икономически стимули.

Планове за глобално приемане и въздействие върху предположенията за прогнозиране на цените на NEO

Въпреки че NEO вече има стабилна основа за балонната децентрализирана икономика на Китай, платформата изглежда не планира да почива скоро. Проектът продължава напред с глобалните планове за разширяване. Привлича правителствата и отделните хора по света с идеята за нейната интелигентна икономика.

Проектът вече организира хакатони, конференции, презентации и срещи. Тези усилия за развитие имат за цел да ескалират глобалната експанзия на блокчейна.

През април екипът на NEO обиколи Европа за втори път тази година. Групата премина през Лисабон, Мадрид, Париж, Цюрих, Амстердам и Виена. Освен това те спряха в Брюксел, където Да Хонгфей, основателят на NEO адресирани Европейския парламент относно предимствата на блокчейн технологията.

В стремежа си към глобално господство екипът е обиколил и Южна Америка. През май групата посети Бразилия вероятно се стреми да пусне корени в това, което обещава да бъде следващата граница за технологията на блокчейн.

NEO екосистемата расте

Наскоро екипът на NEO Global Development (NGD) съобщи че има нови актуализации за NEO платформата. Двете актуализации идват под формата на два нови токена; CNEO и CGAS. C означава договор. Това означава, че символите ще бъдат специално използвани за интелигентни договори. $ 20 в нашата прогноза за цените на NEO отчита действието на тези монети.

Стойността на двата нови токена е фиксирана по стойност към NEO и GAS и те могат да бъдат заменени и за двата по техните пазарни курсове. Според публикацията в блога допълненията са излезли по необходимост. Нарастващият брой dApps на NEO платформата доведе до необходимостта от по-разнообразен набор от видове активи.

„В отговор на искания, отправени от общността, NGD разработи CNEO и CGAS, два договорни актива, които съответстват съответно NEO и GAS, два глобални актива, на еквиваленти на интелигентни договори NEP-5.“

В сегашното им състояние NEO и GAS не могат лесно да бъдат използвани от интелигентни договори. Именно тази причина доведе до необходимостта да се преобразуват в еквиваленти на NEP-5.

Обикновено персонализираните токени не успяват да получат признание от по-широката криптовалутна общност. Това може да доведе до това да не бъдат включени в борсата и това е главната причина защо екипът е привързал и двете към съществуващите цифрови активи.

„Винаги, когато някой проект издава токен NEP-5 за този договор, общността може да не разпознае неговия маркер или борсите не са склонни да го включат в списъка за обращение. Като такъв това струва скъпо на проекта. След това общността препоръча на екипа на NGD да издаде NEP-5 актив, фиксиран към NEO / GAS. “

Искате ли да научите повече? Можете да видите нашето отразяване на най-добрите NEO проекти тук.

В допълнение към това, NEO работи редовно по време на тази пандемия за борба срещу коронавируса. На платформата NEO има много инициативи, които помагат на компании и фирми от цял ​​свят.

Както виждаме по-горе, използваемостта на NEO блокчейна се увеличава. Това е нещо, което можем да очакваме да повиши цената на NEO много скоро. Всъщност NEO успя да достигне 20 долара за монета и цената на дигиталната валута може да продължи да се повишава през следващите седмици. Разработват се няколко проекта, които определено могат да поставят NEO цената над $ 100.

NEO също отбелязва растеж по отношение на приложенията DeFi и компаниите, работещи върху неговата екосистема. Flamingo е една от тези фирми, които се опитват да предложат DeFi решения на върха на мрежата NEO.

Купете NEO на Binance днес!

Нео прогноза на цените – Технически анализ на TradingView, актуализиран на 13 февруари 2021 г.

NEOUSDT – Анализ на EW – C вълна надолу от цикъл На TradingView.com

Според анализатора на NEO виртуалната валута може да завърши третата възходяща вълна и да започне корекция през 4-та вълна. Този анализ на вълните на Елиът показва, че NEO вече може да се премести надолу до 34 USDT или 32 USDT и да започне петата вълна към цена от над 45 USDT за монета. 

Въпреки това трябва да изчакаме четвъртата коригираща вълна преди началото на 5-та. Анализаторът вярва, че в крайна сметка корекцията може да достигне 33 USDT, но не и по-ниска. Това може да е добър момент за навлизане на пазара и изчакване на формирането на 5-та вълна.

&# x1f525; NEO / USDT пада в подкрепа от FieryTrading На TradingView.com

Според анализатора на TradingView NEO / USDT губи пара, което не би могло да бъде добре за тази виртуална валута. Въпреки че има положителна година след разширяването на COVID-19, виртуалната валута скоро може да се придвижи към нивото на подкрепа, което откриваме при 18,70 USDT за монета. 

Анализаторът вярва, че е възможно да се задържи шорт и той да достигне лилавата опора, показана на графиката. Цената на NEO се премести от 3,99 USDT през март на 28,72 преди няколко седмици. Това показва, че 2020 е била много добра година за виртуалната валута. Въпрос на време е да разберете как ще се развие тази монета.

NEO / USDT Bullish Retrace / Reentry idea 4HR от криптодонован На TradingView.com

NEO USDT продължава да се движи нагоре през издигащия се клин, който с времето се разширява. Може да се приближаваме до ниво на съпротива, което може да е трудно да се прекъсне. Според анализатора NEO не прилича на въглеродно копие на Ethereum. 

Той спомена, че е забелязал потенциална обратна глава и рамене, образуващи се на 4-часовата диаграма и която може да бъде облицована с нивото на корекция 5 на Фибоначи. Въпреки това той вярва, че това може да е малко преждевременно и възходящата тенденция може да продължи през следващите седмици и евентуално месеци. Въпрос на време е да разберем какво ще се случи с него.

Нео изглежда бичи и банкомат от NystockCryptoman2020 На TradingView.com

Според анализатора, NEO / USDT двойка за търговия може да бъде много бичи в момента. Нещо повече, анализаторът вижда, че през последните дни има двойно дъно, което може да тласне криптовалутата нагоре през следващите седмици. 

Освен това той смята, че нивото от $ 15 трябва да се следи отблизо през следващите дни. Ако биткойн продължи да се движи по-нагоре, това може да е добра възможност за тази виртуална валута да се разшири и подобри ефективността си в крипто индустрията. Независимо от това, биткойн може в крайна сметка да се върне и да донесе всички останали цифрови активи със себе си. В момента NEO се търгува близо до $ 14,37.

NEOUSDT тества ежеседмично съпротивление в бичи флаг &# x1f990; от plancton0618 На TradingView.com

В момента NEOUSDT тества седмична съпротива в бичи флаг. Анализаторът смята, че ако нивото на подкрепа от 18,23 USDT е в състояние да поддържа цената на NEO, можем да видим бързо преминаване към 20 USDT за монета. 

Разбира се, това със сигурност е свързано и с Биткойн и целия пазар на криптовалути. Колкото по-голяма е ценовата експанзия на биткойн, толкова най-лесно ще бъде NEO да се придвижи нагоре. Анализаторът смята, че може да бъде възможно NEO да се движи по-високо в бъдеще, ако пазарът се разшири. Независимо от това, дигиталният актив далеч не е рекорден за всички времена.

Купете NEO на Binance днес!

Заключение

Силното представяне на токена NEO гарантира, че проектът запазва позицията си на топ 20 криптовалути. Платформата работи и върху решаването на някои от най-належащите проблеми с текущите актуализации на NEO 3.0, което ще бъде чудесно за цената на нейния токен.

Въз основа на това, което видяхме досега, би било разумно всеки инвеститор да добави малко NEO към портфолиото си, за да гарантира, че няма да пропусне печалбите, които ще бъдат реализирани, след като монетата започне да се събира отново.

Разбира се, ако това ви интересува от закупуването на NEO или търговията за него, можете да използвате Binance и да разберете как да го направите с нашето пълно ръководство за закупуване на NEO от Binance.

Можете също така да търгувате за NEO на Bittrex и да използвате нашето ръководство тук.

Можете да научите повече за възможностите за пасивен доход на NEO чрез производството му на GAS с нашето ръководство тук.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner