Предсказване на цените на Verge XVG

(Актуализация на 14 февруари 2021 г.) Създадена през 2014 г., Verge е криптовалута с отворен код. Той предлага анонимни транзакции, като скрива IP адреса и геолокацията на своите потребители.

Монетата има пазарна капитализация от 81 милиона долара и в момента се търгува на 0,005 долара след 10% промяна през последните 24 часа.

Възраждането на ръба е подбудено от Решението на PayPal да оттегли услугите си от водещата развлекателна платформа за възрастни, Pornhub.

Също така има и други скорошни разработки, които показват, че инвеститорите имат причина да бъдат оптимисти, що се отнася до цената на XVG. По-долу ще разгледаме подробно фактори, които е вероятно да повдигнат цената на Verge нагоре.

Мнение на експертите за това защо цената на Verge XVG ще се повиши

Експертите смятат, че цената на Verge (XVG) ще надмине прогнозите в дългосрочен план. През 2018 г. монетата се сблъска с някои тежки условия, но анализаторите смятат, че към края на тази година за монетата тя ще бъде различна. Нека разгледаме причините, поради които експертите предвиждат голямо бъдеще на Verge.

WalletInvestor прогнозира, че цената на XVG може да достигне 0,0370 долара до края на тази година.

MegaCryptoPrice вижда, че цената на XVG достига 0,7401 долара до края на 2020 г., с възможност за търговия на 2,39 долара до края на 2023 г..

Coin Fan прогнозира, че XVG може да достигне $ 0,45 в края на годината от горната страна и $ 0,21 от долната страна.

Digital Coin Price прогнозира XVG да достигне 0,0257 долара до края на 2020 г. и дори да достигне 0,043 долара до 2022 г..

Според Крис Чейс, ръководителят на маркетинга и операциите във фирмата, криптовалутата претърпя подобна съдба като другите дигитални монети през 2018 г. Но тези пазарни условия не повлияха на придобиването на нови партньори и разработки. Екипът е работил, за да осигури повече партньорства, които, ако бъдат успешни, ще задвижат цената на монетата до по-големи височини в бъдеще.

Джон Макафи публикува туит, популяризиращ проекта. На този туит, Заяви Макафи че Verge е добра монета за инвестиция, а също така прогнозира, че цената на монетата ще достигне $ 15! Оттогава той каза, че има предвид 0,15 долара, което би било близо до пиковата си цена от 0,22 долара, записана през декември 2017 г. Въпреки това, той е известен с това, че прави луди прогнози.

Освен това, експертен анализ от BitDegree даде различни причини, поради които смятат, че монетата е добра инвестиция. Сред причините е, че платформата стана първата монета за поверителност, която улеснява технологията за интелигентни договори, и добави, че това може да увеличи цената на монетата по-висока.

Други фактори, влияещи върху цената на Verge, включват;

Bitnovo добавя поддръжка за XVG


Наскоро платформата за криптообмен Bitnovo реши да добави поддръжка за XVG. Ход, при който потребителите на крипто в Испания и Италия купуват XVG чрез банкомати през своите над 20 000 магазина. Bitnovo започна да работи през 2016 г. и се превърна в важен играч в крипто индустрията.

Платформата обяви Twitter, като заяви:

„Имаме и сменяеми купони на Bitnovo за закупуване на Verge, които се предлагат в заведения като Fnac, Eroski, Carrefour, в Испания и Италия. Лесен начин за придобиване на #Verge. “

Компанията добавя, че потребителите могат бързо да купуват и получават XVG в портфейла си. Също така те могат да купуват анонимно с помощта на ваучерите на платформата и картите за подарък бързо, за да могат потребителите да закупят и получат XVG за достъп до платформата, потребителите също имат възможност да използват предплатени дебитни карти или мобилно приложение (IOS и Android).

Този ход трябва да доведе нови потребители до границата и в резултат ще увеличи цената на XVG.

Възможности за електронна търговия

В друг ход, който ще повиши цената на XVG, Crypto Planet – един от най-големите и най-бързо развиващите се търговци на дребно за електронна търговия, използващи крипто, реши да добави поддръжка за XVG. Платформата е създадена, за да отговори на необходимостта от достъпна дестинация за пазаруване, използвайки виртуални валути.

Той се фокусира върху достъпността на всички видове продукти в електронното и облекло пространство. Освен това позволява на хората да използват валутата по техен избор, за да правят покупки.

За да мотивират повече потребители да използват монетата за поверителност, те ще предлагат отстъпки за покупки, направени с Verge с помощта на кода #ILoveVerge.

В съобщение в Twitter търговецът казва:

„Бихме искали да поздравим @vergecurrency за успешната интеграция с нашия онлайн магазин. Участниците в мрежата Verge вече могат да пазаруват стоки с $ XVG. Предлагаме 15% отстъпка за първите 1000 поръчки, закупени с $ XVG. “

Портал за плащане за уебсайт за възрастни

В друг ход, който ще добави повече потребители към мрежата Verge, Pornhub, водещият уебсайт за възрастни в света започна да приема XVG на платформата. Съобщението беше направено през април. Кори Прайс, главен изпълнителен директор на уебсайта за възрастни, каза, че Verge предлага сигурност и удобство. Нещо, което прави XVG подходящ като платежно средство в сравнение с други крипто монети.

Официалното изявление, публикувано на уебсайта, гласеше:

„Бъдещето дойде. В усилията ни да поддържаме актуалността на поверителността и предпочитанията за плащане на нашата общност, Pornhub вече ще приема Verge като средство за плащане за услуги като Pornhub Premium и други на нашите платформи. Въз основа на основните ценности на Verge за сигурност, анонимност и практичност, въвеждането на тази криптовалута като платежно средство Pornhub означава важен набег в бъдещето от индустрията, която винаги е на върха на технологиите. “

Повече подробности за партньорството можете да намерите тук, като също така подробно описвате как това може да повлияе на видимостта на Verge и цената на XVG.

Verge (XVG) Анализ на прогнозата на цените TradingView Анализ актуализиран на 14 февруари 2021 г.

XVG Дългосрочно от BigLava На TradingView.com

XVG изглежда се движи по-високо от сегашните нива след години на фаза на консолидация. Възможно е да се види, че виртуалната валута в крайна сметка може да достигне 0,1128 USDT на монета, дори когато сега я виждаме на 0,02665 USDT. 

Анализаторът смята, че е възможно да се види някакво сцепление с общия бичи пазар, което виждаме сега във виртуални валути. Обемът може да продължи да нараства в бъдеще и да помогне на виртуалната валута да се повиши. В момента обемът е в една от най-високите си точки досега за XVG. Въпреки това, той остава далеч от рекорда си от началото на 2018 г. и края на 2017 г..

Verge е възможно бичи от NystockCryptoman2020 На TradingView.com

Според анализатора на TradingView Verge (XVG) може да бъде много бичи по време на писането. Той показва, че виртуалната валута е в много силен възходящ тренд, който в момента може да се формира. Освен това, ако дигиталната валута се пробие над линията на съпротива, може да е чудесно време да я следвате. Той обаче обяснява, че това не е инвестиционен или търговски съвет. 

Освен това той спомена, че това са само идеите, които той има в краткосрочен план. Ако пробие през линията на съпротива, тогава тенденцията може да стане бичи. Ако вместо това не е в състояние да пробие това ниво, то може да стане мечешки в краткосрочен план.

ако XVG пробие съпротивление от 0,0174 $, тогава е готов за следващата цел от ni8killer На TradingView.com

1-часовата графика за Verga не беше толкова добра през последните седмици. Въпреки това, той все още се повишава от началото на януари, когато се търгуваше под сегашното ниво от 0,0109 USDT за монета. В началото на януари виртуалната валута започна да се движи нагоре и достигна местен връх от 0,0174 USDT за монета. 

Ако XVG пробие ценовото ниво от 0,0174 USDT през следващите седмици, може да е възможно да достигне 0,0246 USDT за монета. Въпреки това, това е нещо, което не може да се случи. Ние сме силно зависими от това, което Bitcoin прави и как тази виртуална валута се държи през следващите дни.

XVG & следващите цели ! от Thonayan99 На TradingView.com

За двойката за търговия XVGUSDT анализаторът смята, че можем да видим три неща през следващите дни. Има импулсивно обръщане отдолу. Това със сигурност може да помогне на цифровата валута да се издигне нагоре. 

В настоящата вълна има и големи обеми на търговия. Това означава, че бихме могли да изпитаме третата вълна. Освен това монетата може да достигне целта между 3.61 и 4.23 USDT. Това в крайна сметка може да му помогне да се върне до $ 0,25 и да продължи с импулса в последната пета вълна към 0,07 USDT за монета. Независимо от това, цената остава далеч от рекорда, достигнат в края на 2017 г..

XVG & следващите цели ! от Thonayan99 На TradingView.com

За XVG цифровия актив, който се търгува срещу USDT, анализаторът прави много ясен анализ на Elliott Waves. Той вижда, че сме в настоящата трета вълна във възходящ канал, който определено може да се превърне в най-дългата и най-мощната от 5-те вълни, които анализаторът е забелязал. 

Освен това цифровият актив може по-късно да се върне (4-та вълна) и да се придвижи още по-високо през 5-та вълна, която може да се види на графиката. Това би позволило на XVG да премине от текущите нива на 0,00751 до 0,037 и след това да се върне до 0,026. Това в крайна сметка би довело до възможност за пета вълна към 0,07 USDT за XVG.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map