Crypto.com Coin (CRO) Предвиждане на цените

CRO нараства като една от най-горещите криптовалути през 2020 г., задвижвайки екосистемата на Crypto.com. През 2020 г., въпреки настоящата коронавирусна криза, CRO преживя невероятен бик, който тласна цифровия актив до почти нови рекордни рекорди. Това ръководство ще бъде свързано с всичко, за което трябва да знаете CRO Прогноза за цените

Само за година CRO успя да нарасне с над 760% в сравнение с цената от февруари 2019 г. и да помогне на инвеститорите да се радват на огромни печалби за година, която даде смесени резултати. Цифровата валута се превърна в един от най-добре представящите се активи след неотдавнашната разпродажба през март 2020 г. поради разрастването на пандемията и нейния ефект върху икономиката. 

В тази статия ще споделим с вас най-важните неща, които трябва да вземете предвид за CRO и какво може да помогне на тази валута да се придвижи към нови върхове в близко бъдеще. Също така ще се опитаме да разберем техническите аспекти на цената на CRO и как тази криптовалута може да се държи в бъдеще. 

Забележителни новини на CRO & Планове за 2021г

Crypto.com съобщи през май, че са разширили значително своята екосистема. Това се случи дори по време на кризата с COVID-19, която засегна целия свят. Половяването на биткойните (BTC) също има положителен ефект върху цялата екосистема, привличайки нови инвеститори и потребители в космоса. 

През май Crypto.com успя да постигне няколко основни етапа, включително доставката на MCO VISA Card в Европа, въвеждането на портфейла Crypto.com и достигане на 2 милиона потребители. Освен това има много нови партньорства, актуализации и промоции, на които се радва цялата общност. 

През 2020 г. Crypto.com се опитва да вкара нови потребители и да внесе криптовалута във всеки портфейл, предлага една от най-добрите програми за физически лица, които да инвестират лесно в криптовалута, предлага невероятна кредитна карта, която ви позволява да харчите крипто и много други неща, които предстоят. Crypto.com със сигурност е една от компаниите, които работят най-усилено в света за насърчаване на използването на цифрови активи и допринасят масово за процеса на приемане на криптовалути по целия свят. 

И дори наскоро CRO получи Twitter марков хаштаг, което го прави вторият, след Биткойн (BTC), за да го получи.

По-интересно обаче е Специална четвърта годишнина където потребителите могат да купят BTC с 50% отстъпка. Продажбата ще започне на 30 юни 2020 г. и ще приключи на 1 юли 2020 г. Всеки може да участва, но има ограничен брой хора, максимум 25 000. Наличието на залог в CRO може да увеличи разпределението ви за това колко BTC с 50% отстъпка можете да получите.

MCO карти Visa Expansion, Crypto Wallet и др

The MCO Visa карти вече са достъпни на 31 пазара в Европа. Компанията също така стартира ново подаряване на $ 100 000 в биткойн, което ще започне в Twitter и ще запази и продължи до 30 юни. 

Новата промоция има за цел да разшири броя на потребителите, които биха познавали платформата и как тя работи. Можете да видите цялата информация в следния туит:

Icy White Франция, Jade Green Финландия, Ruby Steel Португалия … #MCOVisaCard сега се доставя в Европа!

Резервирайте своя сега: https://t.co/CMnaThfGsn


Раздаваме $ 100K в #BTC. Следвайте, харесвайте & RT за шанс да спечелите $ 200. Коментар + екранна снимка на вашата карта & държава = по-голям шанс! pic.twitter.com/l9hKBBaRm7

– Crypto.com (@cryptocom) 19 май 2020 г.

Разширяването на Visa ще продължи през следващите месеци и със сигурност ще бъде една от основните цели на 2020 г. Това ще бъде важно за привличането на нови потребители и ще помогне на екосистемата Crypto.com да се разшири и да достигне до по-голям брой лица. 

Crypto.com също стартира нова програма за бели етикети на дебитни карти, която призовава за борси и портфейли, които искат да пуснат свои собствени карти с тяхната марка. Crypto.com предоставя инфраструктура и марките могат да се наслаждават на доставки в САЩ, Европа и Азия.

Последния Портфейл Crypto.com стартиран е портфейл без лични права, който позволява на потребителите да получат контрол над своите криптовалути. Потребителите могат просто да се свържат чрез приложението си Crypto.com и да започнат да се наслаждават на по-високи стандарти за сигурност, като държат частните ключове на виртуалните си валути, които притежават. 

Освен това компанията продължава да подобрява възнаграждаващите услуги, които предлагат на потребители, които поставят средствата си на платформата. Физическите лица могат да започнат да печелят 5% годишно. върху Litecoin (LTC), 4,5% годишно върху XRP и 14% годишно. на ICX. 

Crypto.com също така си осигури политика на стойност 100 милиона долара, която в момента се ръководи от Arch Underwriting в Lloyd’s Syndicate 2012. По този начин Crypto.com успя да разшири застрахователното му покритие до 360 милиона долара. В момента има малко крипто компании с застрахователно покритие и на целия пазар липсва ясна застрахователна стратегия. 

За това Крис Марсалек, съосновател и главен изпълнителен директор на Crypto.com, заяви:

„Крипто пазарът е ужасно недостатъчно застрахован, което излага както на попечителските фирми, така и на потребителите риск от кражба или загуба на техните активи и представлява пречка за масовото приемане на крипто. Ние се ангажирахме дълбоко със сигурността на нашата платформа, основна грижа, споделена от ранните осиновители и новите в крипто.

Освен това, новите потребители на борсата Crypto.com, които са се регистрирали и са завършили нивото „Advanced“ KYC, се радват на 2% бонус за крипто депозити, направени на борсата. Това е добър начин за потребителите и търговците да получат допълнителни средства и да започнат да ги използват за търговия с цифрови активи на пазара и с помощта на платформата Crypto.com. 

И накрая, Crypto.com също работи с Coinzilla за да могат клиентите да пускат реклами с Coinzilla и да получават до 10% кешбек с помощта на Crypto.com Pay. Това е чудесен начин да си върнете малко пари, когато инвестирате в разширяване на вашите продукти, услуги или компания.

Crypto.com Coin (CRO) 2019 – 2020 Анализ на цените

Както можете да видите на изображението по-горе, тъй като CRO достигна $ 0,10, тогава той започна мечи пазар, който имаше три бичи пъти. 

Първият беше в средата на 19 и продължи много кратък период от време, позволявайки на CRO отново да надмине $ 0,10. Вторият беше в началото на 2020 г., тъй като целият крипто пазар беше в биков старт. Този път CRO не успя да надмине 0,075 долара. И накрая, последният бик е този, в който сега сме с CRO, надминавайки $ 0,10 за трети път, с 66% печалба за последния месец. 

От гледна точка на BTC, виждаме, че мечият пазар се вижда ясно от 2019 г. и едва сега започваме да се движим отново нагоре. 

Crypto.com продължава да се разширява и привлича нови потребители с платформата и услугите, по които работи в момента. Както видяхме в предишния раздел, има различни проекти, по които в момента работи екипът на Crypto.com и които биха позволили на нови клиенти и потребители да започнат да се наслаждават на широк спектър от услуги.

Всичко това може да има положително въздействие върху цената на криптовалутата, която нараства през последните дни поради неотдавнашното развитие. Екипът зад CRO стартира редовно нови инициативи и проекти за цялата общност, за да остане ангажиран и доволен от развитието на мрежата. 

Например, Crypto.com стартира собствена услуга Crypto Swap на върха на мрежата Ethereum (ETH) преди няколко седмици. Очаква се това да привлече голям брой потребители от пазара на DeFi.

Crypto.com Coin (CRO) Предвиждане на цените – Анализ на TradingView – Актуализиран на 14 февруари 2021 г.

ПРЕГЛЕД НА CRO 2021 от Librs На TradingView.com

За двойката за търговия CRO / USDT анализаторът казва, че е бик за тази виртуална валута, като се има предвид, че не се проваляме от зоната на натрупване, показана на графиката. Понастоящем стопът е определен на $ 0,05 за монета. 

Горната зона за купуване е валидна и за почивка и повторен тест на 50-дневната EMA. Виртуалната валута в крайна сметка може да отскочи и да продължи във възходящ тренд. Въпреки това, ако вместо това се повреди, това би било сигнал за продажба. 

В момента анализаторът вярва, че сега можем да сме на ниво на печалба (първото ниво на тейк печалба досега).

CRYPTO.COM #CRO LIFE от MyIndianTechie На TradingView.com

За търговската двойка CRO / USDT виждаме, че пазарът „все още пренебрегва CRO“. Анализаторът твърди, че в момента няма обаждане относно тази цифрова валута. Освен това тези свещи, които в момента се показват в червено, показват, че търсенето не е в полза на CRO. 

Освен това има голяма разлика между CRO и други виртуални валути, създадени от различни борси. Възможно е например да се види, че Binance Coin (BNB) продължава да се представя добре в сравнение с тази. Въпреки че биткойнът се превръща в бичи, през последните месеци CRO изглежда не може да напусне настоящата мечешка тенденция. Може да се наложи още малко време за дигиталната валута да прекрати своя мечи пазар.

CRO / USDT от Moein_Haddadian На TradingView.com

CRO се отдалечава от низходящия тренд, започнал в средата на 2020 г., когато виртуалната валута достигна максимума от 0,18 USDT за монета. Сега виждаме, че CRO може да се движи към нивото 0,0875 USDT и да продължи да се движи нагоре през следващата част на 2021 г.. 

Например CRO може да достигне 0,107 и в крайна сметка 0,1235. Това показва, че нови рекорди за всички времена не могат да дойдат в близко бъдеще. Всъщност може да се наложи да изчакаме още малко време, за да се случи това. В допълнение към това, развитието на цената на биткойн също ще окаже влияние върху двойката за търговия CRO / USDT.

CROUSDT 1dy: // скалп, докато тя се появи (още 1 поп 2 нощи / ден?) от HustleGrindMomentum На TradingView.com

Според анализатора CRO може да има още един поп през следващите няколко часа. През следващите дни или седмици може да е възможно да обърнете съпротивлението и да започнете да се движите по-високо. Целият крипто пазар се движи нагоре през последните месеци, но CRO коригира значително бързото разрастване на цените през 2020 г.. 

Според анализатора той смята, че проектът има много неща за доказване и обработка, за да премине към следващото ниво. Въпреки че предстои нов проект, той казва, че може да е „някак сенчесто“. Анализаторът вярва, че това също може да бъде добър проект, който да се търси всеки път.

Crypto.com Coin (CRO) – 19 декември от readCrypto На TradingView.com

Според анализатора цифровата валута може да се движи между 0,054223 USDT и 0,073434 USDT през следващите дни. Ако дигиталният актив на CRO падне под 0.054223, тогава цената може да продължи да пада. Ето защо, ако търгувате, той казва, че би било подходящ момент да преразгледате тази позиция. Този регион би могъл да работи и като ниво на подкрепа. 

Ако цената продължи да се движи нагоре (до 0,073434), в този момент можем да се сблъскаме с известна съпротива. Въпреки това, добри неща могат да се случат, ако се премести над това ниво. Ето защо е важно винаги да проверявате тези нива.

Crypto.com Coin (CRO) Често задавани въпроси (ЧЗВ)

В този раздел ще споделим с вас някои от често задаваните въпроси (ЧЗВ), които общността има за тази криптовалута.

Кога стартира Crypto.com?

Crypto.com стартира през 2017 г. чрез ICO, където получиха 26 700 000 долара. Тогава компанията се наричаше Монако, откъдето идва и името на другата им криптовалута (MCO). MCO е криптовалутата, използвана за резервиране на картите, залагане на MCO и получаване на предимствата за залагане на MCO (кешбек, netflix & Spotify отстъпки и т.н.), докато CRO се използва най-вече на Размяна на Crypto.com, който сега е в бета версия. 

Което е CRO Utility?

Crypto.com Coin (CRO) е криптовалута, използвана за получаване на намалени такси на борсата Crypto.com, за получаване на 20% бонус в CRO годишно, за получаване на кешбек при закупуване на карти за подарък и много други предимства, които можете да видите тук или на снимката по-долу 

Добра инвестиция ли е CRO??

Това ще зависи от момента, в който инвестирате в CRO жетони и кога продавате валутата. Ако сте придобили монетата, когато току-що е пусната на пазара или по време на мечи пазари, тогава може да имате възможност да продавате на по-високи цени и да получите възвръщаемост на вашата инвестиция и печалба. Възвръщаемостта на инвестициите на монетата за последния месец е 66%, но препоръчваме на всички да направят правилно проучване, преди да инвестират в криптовалута или вероятно да се консултират с CPA. 

Какво е Crypto.com?

Както споменахме по-рано, Crypto.com е компания, която се фокусира върху предлагането на решения на пазара на криптовалути, за да могат хората да започнат да използват цифрови активи и блокчейн технология. Компанията проведе продажбата на токени MCO през юни 2017 г. и успя да събере 26,7 милиона за финансиране на техните операции. 

Какво представлява Crypto.com целта?

Основното им мото е „Криптовалута във всеки портфейл“. Така че основно да се разшири използването на цифровите активи като средства за плащане и обмен. Разбира се, това може да отнеме известно време, преди да достигне до по-голяма аудитория, но можем да сме сигурни, че компанията прави всичко възможно, за да увеличи приемането на криптовалута. 

Ще се качи ли CRO?

Не знаем какво може да се случи с цифровата валута. Също така ще зависи от коя ценова точка измерваме потенциала за повишаване на валутата. Колкото по-ниска е цената, толкова по-големи са възможностите на този цифров актив да се движи по-високо. През последните дни CRO беше на бичи пазар и регистрира голям опит, който е близо до надминаването на предишния рекорд за всички времена. 

Въпреки че пазарът може да продължи да нараства, нестабилността и несигурността в пространството затрудняват прогнозирането кое ще бъде бъдещето на валутата на CRO. 

Къде да купя CRO?

Има различни борси, където можете да придобиете криптовалутата CRO. Някои от тези платформи включват OKEx, Huobi Global, Bittrex, ZB.com и HitBTC, наред с други.

Ние обаче препоръчваме Размяна на Crypto.com тъй като обемът е достатъчен, за да купите голямо количество CRO и можете също да го заложите за 180 дни и да получите 20% p.a..Освен това можете да използвате CRO, за да платите таксите за обмен и да получите добра отстъпка.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map