Актуализация на SALT след напускане на изпълнителния директор

След 2017 г., която определено беше една от най-добрите години за криптовалута и блокчейн технология, 2018 г. донесе със себе си много трудности за различни криптопроекти, включително СОЛ, платформата за кредитиране и заемане, базирана на членство и подкрепена от блокчейн.

След като преустанови новото членство през февруари, SALT удари още веднъж през юли 2018 г., когато нейният изпълнителен директор, Шон Оуен, внезапно реши да напусне компанията.

Това събитие се проведе много скоро след това Nexo (един от най-силните конкуренти на SALT, също доставчик на заем, подкрепен от блокчейн) предложи да купи компанията. В петък същата седмица Nexo публикува Писмо за намерение (LOI) за закупуване на активите на SALT като „вземания по заеми, обезпечени със съответни активи на обезпечение, активи на марката и база данни на клиенти“.

Тъй като много малко официални подробности попаднаха в светлината, това рязко напускане предизвика много лоша преса за SALT, някои хора дори изтъкнаха възможността за измама при излизане, измамна практика от неетични промоутъри на криптовалути, които изчезват с инвеститорски пари след ICO на проекта (първоначално предлагане на монети).

Какво се случи след това?

Като начало, предложението на Nexo беше широко отхвърлено от общността на SALT, намръщена към тези видове рекламни каскади. След това Шон Оуен беше заменен от временния президент и главен изпълнителен директор Бил Синклер, както е описано от служителя на платформата блог пост.

Новият изпълнителен директор не пропусна възможността да изрази увереността си в проекта и оптимизма по отношение на бъдещето на SALT, заявявайки, че „Очаквам с нетърпение да изградя мост на продължаващи иновации между традиционните финансови услуги и блокчейн. За мен беше удоволствие да работя с такива умни и всеотдайни хора и тепърва започваме. “

4

Източник: Уикипедия

Въпреки всички предизвикателства и пречки, SALT като че ли не спря развитието си, тъй като все повече и повече публикации в блогове, съобщаващи различни събития, продължиха да се появяват на средният блог на платформата.

Последвалите събития определиха всички предишни слухове като необосновани. В скорошно блог пост от 1 август Бил Синклер беше категоричен, за да посочи ангажимента на компанията към бъдещи иновации. Като такъв, изпълнителният директор нежно изрази своята благодарност за интереса, проявен от различни конкуренти към закупуването на SALT.

„Наскоро SALT получи редица маркетингови запитвания, показващи интерес към закупуването на нашия бизнес. Въпреки че оценяваме интереса на нашите конкуренти към нашата цел и бизнес модел, нашата компания не се продава, нито търсим M&A (сливания и придобивания) дейности, ” – заяви той.

Главният изпълнителен директор завърши публикацията в блога, като за пореден път изрази голямото си доверие в проекта, който представлява. „С над 50 милиона долара заеми, обслужвани към днешна дата, потребителска база от над 70 000 и активни заеми в 3 държави, общността трябва да бъде уверена, че SALT остава силна и е посветена на подобряване на своите продукти, услуги и наличност.“

Новата POA програма на SALT

През следващите седмици SALT прояви неутолима жажда за развитие, когато обяви нова Програма за доказателство за достъп (POA) предназначена да разшири гъвкавостта на членовете.


„С дългоочакваното въвеждане на POA, членовете вече имат достъп до по-голяма гъвкавост, когато става въпрос за структуриране на техните заеми. Това дава възможност на членовете да приспособят своя подход, за да отговорят на техните индивидуални нужди от заеми. Членовете вече не трябва да изкупуват предварително единици за членство в SALT, за да получат достъп до лимитите за заеми. Те могат просто да използват своите единици за членство в SALT, за да персонализират условията на техния заем, ” публикацията в блога описва.

Накратко, POA предоставя на потребителите на платформата лесен начин за промяна на условията на заема с помощта на токена SALT.

Услугите на SALT вече се предлагат в 35 щати на САЩ

Още по-впечатляващо е това на компанията разширяване от своята дейност в още 20 щата в САЩ. С този ход SALT разшири пазарния си обхват с 60%, като разшири проникването си на пазара до 35 щата, от общо 50 в Съединените американски щати. Фактът, че SALT се справи с това по време на мечи пазар, трябва сам по себе си да е доказателство, че компанията означава бизнес. Точно както вдъхновяващ е фактът, че SALT се е преборил с препятствия като големия географски мащаб на САЩ и регулаторното разнообразие между всички участващи държави.

„Доскоро SALT Lending работи в 15 юрисдикции на САЩ, както и в Нова Зеландия и Обединеното кралство. Активното ни преследване на допълнителни възможности, за да дадем възможност на членовете си даде резултат. Горди сме да обявим добавянето на 20 нови юрисдикции в Съединените щати, в които можем да разширим своята дейност за общо 35. На практика разширихме обхвата си с 60%. Тъй като растежът ни продължава, очакваме да направим допълнителни съобщения за това къде ще работим. За днес имаме удоволствието да обслужваме изобилие от нови приложения за членове “, описва публикацията в блога.

1

Източник: https://blog.SALTlending.com

Ново партньорство в полза на организации с нестопанска цел

SALT също обяви чрез блог пост че нейната „филантропска сестринска организация“, SALT Bridge Foundation, си партнира с Doing Good Foundation, за да подаде ръка за помощ на други малки организации с нестопанска цел.

Въвеждането на динамично ценообразуване

В своята блог пост, SALT описва своя рекорден растеж и факта, че вече не е само стартираща компания. Публикацията предлага и поглед върху това как компанията преминава към динамичен модел на ценообразуване, всички включени предимства и как този ход е отражение на всичко, което SALT е научила от собствения си опит и от своята общност.

2

Източник: Adobe Stock

При закупуване на членство в SALT директно от SALT Lending, потребителите ще се възползват от конкурентна политика за възстановяване на суми, от „без ограничение на количеството на закупената цена“, „без приплъзване в цената“ и от възможността да преглеждат актуализациите на цените на таблото на кредитополучателя. в реално време.

„Целта е да предложим конкурентна цена и лесно преживяване за нашите клиенти,– заяви главният изпълнителен директор Бил Синклер.

Въз основа на всички текущи събития, SALT би могъл да бъде описан като отличен пример за професионализъм. Първата половина на 2018 г. беше вълнуващ период за компанията, с много възходи и падения, но SALT успя не само да преодолее всички препятствия и препятствия по пътя, но успя да запази впечатляваща степен на развитие на всички фронтове.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map