3 причини, поради които цената на OMG може да се повиши скоро

OmiseGo (OMG) е блокчейн проект, който се стреми да децентрализира платежните мрежи и да създаде отворена, публична финансова система. Единствената цел на платформата е да предложи решение на основния проблем с координацията, който се крие сред платежните процесори, финансовите институции и шлюзовете.

Още от старта през 2013 г. Omise се утвърди като лидер в финансовото технологично пространство на Азия. Той може да се похвали с едно от най-големите решения за онлайн плащания в Тайланд и Югоизточна Азия. Платформата използва OMG като родна валута – токен ERC-20.

Миналата година OMG стана първият токен, базиран на Ethereum, преминал границата от 1 милиард долара в пазарната капитализация, но оттогава цената на OMG потъна с останалата част от крипто пазара. В момента се търгува на $ 3.37 с a пазарна капитализация от 472 милиона долара.

Развитие на цените на OMG

Обаче имаше положителни развития около проекта, които обещават да възстановят символа до предишната му слава. По-долу ще разгледаме три скорошни разработки, които ще тласнат цената на OMG нагоре.

Предстоящо изпълнение на плазмата

OmiseGo е настроен да бъде първата криптовалута, която ще внедри плазма в блокчейна Ethereum. Това е нещо, което вълнува много хора. Наскоро проектът пусна актуализация на техния напредък в развитието на плазмата и изглежда, че не са далеч с пълното им прилагане.

Плазмата е решение за мащабиране на блокчейн. Това е идеята на Виталик Бутерин и Джоузеф Пуон, съавтор на мълниеносната мрежа.

Плазмата прави възможно блокчейн да бъде изграден върху блокчейн. Така например, блокчейн, изграден върху блокчейн Ethereum, се нарича дъщерна верига. Тези детски вериги също могат да имат своите детски вериги и т.н..

Най-просто казано, плазмата е много блокчейни, разклоняващи се от родителската верига, които всички са свързани с един основен блокчейн. В случая на OmiseGO, тези клонове на блокчейн ще се използват за извършване на сложни операции и това ще отнеме товара от основната верига.

Това ще доведе до по-бързи скорости и по-ниски такси за транзакции, тъй като основната верига не трябва да възпроизвежда тези действия.

OmiseGO започна разработването и тестването на плазмата Tesuji през първото тримесечие на тази година. И така, с навлизането на Q4 напредъкът е стабилен с последната актуализация, включваща Watcher API, която се разполага във вътрешната OmiseGo тестова мрежа.

Global Brains Investment

Според съобщение за пресата публикувана наскоро, японската фирма за рисков капитал Global Brain инвестира неразкрита сума в Omise Holdings. Инвестицията има за цел да финансира разширяването на Omise в Япония.

Global Brain също така ще подкрепи инициативата OmiseGo за разработване на финансова инфраструктура, която ще бъде домакин на PayPal като платежна система и услуга за парични преводи, както и децентрализирана борса, задвижвана от Ethereum.


Целта на Omise винаги е била да се опита да подобри традиционната финансова инфраструктура чрез използване на иновативни инструменти, тъй като се стреми да разшири своите услуги до нови територии. В прессъобщението компанията посочва:

„Глобалната експанзия е ключов двигател за растеж за бизнеса по света, но финансовите транзакции се обработват от наследени платформи, изградени върху инфраструктури, които не са насочени към нуждите на глобалната търговия. С нарастването на глобалната търговия и движението на населението възможността за извършване на плащания по всяко време и навсякъде се превръща в необходимост. “

Това обяснява защо платформата изпитва засилено приемане. Докато Omise продължава с стремежа си за приемане на предприятия в Азия, можем да очакваме, че цената на OMG ще започне да расте.

Внедряване на McDonald’s на OmiseGo Blockchain Ecosystem

През септември 2017 г. McDonalds Thailand постигна партньорство с Omise, за да помогне за рационализирането на системата за онлайн плащания.

Трафикът както на уебсайта, така и на мобилното приложение се увеличава експоненциално и те се нуждаят от незабавно решение.

Бързо напред към юли тази година и изглежда, че McDonald’s успешно е внедрил екосистемата на блокчейн OmiseGo.

В един интервю, публикуван на 18 юли, г-н Hester Chew, изпълнителният директор на McDonald’s Thailand, изрази възхищението си от резултатите от партньорството на компанията си с Omise.

Той казах:

„Оптимизирането на процеса на плащане на уебсайта и мобилното приложение на McThai беше голям фокус за нас.“

Тук Omise доказа своята стойност.

Г-н Chew възхвалява Omise за намаляването на броя на стъпките, необходими за извършване на плащания, както и на броя на отпадащите плащания. Промените, които той описва като значителни.

Успехът на такова видно партньорство е огромен за OmiseGo и ще има положително отражение върху цената на OMG, тъй като подобни партньорства се създават и стартират.

Искате да научите повече?

Интересувате ли се от повече изследвания за бъдещето на цената на OMG? Можете да прочетете нашето ръководство за OMG тук.

 

Базил има три години опит на свободна практика в писането на разрушителни технологии. Той се фокусира върху актуални новини и образователни статии; помага за разпространението на Евангелието на блокчейн. Той се надява един ден да има собствена блокчейн компания; помага на света чрез своята иновативна технология на счетоводната книга.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map