Digibyte Cryptocurrency i Blockchain: anàlisi de monedes DGB

revisió de digibytes

La criptomoneda descentralitzada Digibyte s’especialitza en seguretat de tecnologia blockchain basada en actius digitals amb un alt volum de transaccions mitjançant el seu testimoni de $ DGB.

Jared Tate, creador de la cadena de blocs Digibyte, autor de Blockchain 2035 (primer llibre escrit per un fundador de la cadena de blocs), és el líder del projecte basat en la comunitat basat en desenvolupadors que és una bifurcació del codi font bitcoin, no la cadena de blocs BTC, especialitzada en la seguretat dels actius digitals distribuïts.

De manera similar al llançament de Satoshi del programari de protocol Bitcoin el 3 de gener de 2009 amb un missatge del diari, l’inventor Jared Tate també va fer el mateix amb Digibyte cinc anys i una setmana més tard el 10 de gener de 2014 amb un missatge de l’1 / USA Today 10/2014 lectura “Objectiu: dades robades a fins a 110 milions de clients”. Igual que Bitcoin, no hi va haver cap llançament previ ni ICO i aquest missatge es trobava al primer bloc de la cadena de blocs $ DBG.

La tecnologia DigiByte Blockchain té força variacions fetes a partir del codi font i del llibre blanc de Bitcoin originals. Les cobrirem a continuació, com ara els 21.000 milions de monedes emeses en 21 anys (1% de disminució gradual mensual en comparació amb els 4 anys més importants), o ser 40 vegades més ràpid que Bitcoin amb temps de bloqueig de 15 segons (enfront de 10 minuts) i fer 560 transaccions per segon contra només 7 per a BTC.

 • Nom: Digibyte
 • Símbol: $ DGB
 • Data de llançament: 10 de gener de 2014
 • Pàgina web oficial: digibyte.io
 • Preu màxim històric: 0,1228895 $ DBG / USD tipus de canvi del 6 de gener de 2018
 • Productes de l’aplicació: DigiAssets, MultiAlgo, MultiShield, DigiSpeed, SegWit, DiguSign, Digi-ID
 • Creador: Jared Tate (ambaixador i membre de la fundació de Josiah Spackman)
 • Equip bàsic: Gary Mckee, Noah Seidman, GTO90, Yoshi Jager, ploenne, Rudy Bouwman
 • Llibre blanc: no [“volem ser complidors. No els bombers de paper blanc, per prometre i lliurar en excés. ”]
 • Característiques: primera criptomoneda altcoin que adopta SegWit, ajust de dificultat en temps real
 • Funcions: la cadena de blocs Digibyte té tres capes; una capa de protocol central, una capa d’actiu de dígits i una capa d’aplicacions
 • Extres: Explorador de blocs, Fòrum BitcoinTalk
 • Esdeveniments: DigiByte Global Summit (19 d’abril de 2019) https://digibytesummit.io/
 • Perfils de xarxes socials: Twitter, Telegrama, Reddit, GitHub
 • Llibre: Blockchain 2035: The Digital DNA of Internet 3.0
 • Serveis de relacions públiques: serveis de Cassiopeia
 • Contacte d’assistència: formulari de contacte del lloc web oficial

Revisem la tecnologia de monedes i cadenes de blocs de criptomoneda Digibyte per veure com funciona aquest sistema de comunicacions descentralitzat únic i com funciona la prometedora capa DigiAssets per ajudar a donar vida a l’emissió d’actius digitals, tokens, identitat digital, contractes intel·ligents i molt més.

Digibyte Review: Com funciona la moneda DGB

 • Què és DigiByte?
 • The DigiByte Blockchain: DigiByte DGB
 • El desenvolupament de DigiByte
 • La resta de l’equip
 • La tecnologia de DigiByte
 • Els 5 algorismes miners
 • Historial de preus: Spike’s and Crashes de DigiByte
 • El futur de DigiByte
 • Motius per invertir en DigiByte
 • Compres i emmagatzematge de DigiByte
 • Compra de DigiByte
 • Emmagatzematge de DigiByte
 • Com obtenir una cartera DigiByte
 • Resum

La indústria de les criptomonedes va arrencar amb el llançament de Bitcoin fa més d’una dècada, i Bitcoin va aconseguir governar la cadena de blocs fins que van sortir nous actius digitals anomenats “altcoins”. Aquests altcoins sovint han seguit la trajectòria de Bitcoin al llarg dels anys, però hi ha molts actius que han aconseguit mantenir-se entre els principals actius per capitalització del mercat, ja que han demostrat el seu valor.

Què és DigiByte?

Què és DigiByte DGB

Abans de submergir-vos completament en tot el que pot fer DigiByte, la peça més important del trencaclosques és entendre exactament de què es tracta. DigiByte va ser un dels primers altcoins del món sencer, creat el 2014. No obstant això, va ser principalment solitari aquell any, llançant una venda inicial de tokens i en aquell moment no tenia molta publicitat..

DigiByte ha recopilat molts seguidors durant els darrers anys i defensa els signes que és més escalable i segur que altres criptomonedes del mercat. Aquests mateixos partidaris creuen que es tracta d’un sòlid contendent contra Bitcoin, Litecoin i altres opcions principals del mercat i que ja té prop de 100.000 nodes a tot el món. Tanmateix, igual que Bitcoin, DigiByte es crea amb un subministrament màxim de 21.000 milions de DGB. Amb aquest límit, ja no es podrà crear més DGB. La criptomoneda d’actius digitals DGB té una proporció 1.000: 1 respecte a BTC i s’extreurà d’aquí a 21 anys (2014-2035).

Tot i la popularitat entre els seus usuaris, l’adopció del testimoni ha estat bastant lenta i encara es considera obscura en comparació amb els competidors del testimoni. Amb el rendiment de DigiByte a llarg termini, no hauria d’estranyar que també hagi establert la seva pròpia cadena de blocs: DigiByte DGB.

The DigiByte Blockchain: DigiByte DGB

La cadena de blocs DigiByte

El llançament amb l’actiu de criptografia DigiByte va ser la cadena de blocs, que la va convertir en la cadena de blocs més antiga de tot el món. Hi ha moltes característiques que la fan potencialment més ràpida que altres, però aquell any només es van introduir alguns altres projectes de blockchain públics en aquell moment. La cadena de blocs té una comunitat activa, tot i que potser mai no arribarà a la popularitat que va aconseguir Bitcoin.


avantatges de moneda-digibyte

Les ressenyes de DigiByte afirmen que la cadena de blocs realment processa a una velocitat molt més ràpida que Bitcoin, i que la velocitat ha anat augmentant. Segons les projeccions de l’empresa, el blockchain hauria de poder gestionar 2.000 transaccions per segon el 2020.

El desenvolupament de DigiByte

beneficis dels digibytes

DigiByte va ser creat per un home anomenat Jared Tate el 2013, que va llançar el bloc de gènesi de la criptomoneda el gener del 2014. Un cop va començar el llançament, Tate va decidir dedicar tot el seu temps al desenvolupament del projecte, finançant el projecte amb donacions de la fundació DigiByte. Les declaracions de CoinCentral.com indiquen que és possible que l’equip implicat amb el testimoni tingui molts DGB ells mateixos, a causa dels processos de mineria necessaris per a l’actiu..

Rudy Bouwman és el secretari i vicepresident de la Fundació DigiByte, tot i que només va ser nomenat per a aquest càrrec el novembre de 2019, segons el seu perfil de LinkedIn. Abans, va ser l’OCM i cofundador de l’equip de sensibilització de DigiByte.

La resta de l’equip

Tot i que al lloc web oficial de DigiByte no s’indica qui és l’equip, però LinkedIn mostra uns quants desenvolupadors que afirmen que participen en el projecte. Juntament amb Tate i Bouwman, l’equip sembla estar format per:

comunitat-influencers-equip-digibyte

 • Mohamed Rashad, miner des del gener del 2017
 • Glenn Grider, membre bàsic d’enllaç i investigació d’intercanvi des de l’abril del 2016
 • Nana Esi Hammah, economista i associada de divulgació des del maig del 2018
 • Michelle Dougherty, membre de DigiByte Blockchain Awareness des del març de 2019
 • Suhas Hegde, arquitecte blockchain des del febrer del 2016

Hi ha empleats addicionals que figuren a DigiByte per a un total de menys de 30 persones, tot i que els seus noms actualment no estan disponibles.

La tecnologia de DigiByte

tecnologia de criptografia de digibytes

El lloc web de DigiByte està ple d’informació de màrqueting, però els detalls tècnics són una mica difícils. Es considera que l’actiu és una criptomoneda basada en UTXO, el que significa que cada nova transacció inclou un identificador específic a cada moneda. Sempre que una moneda entra a la cartera d’un usuari, es classifica com a “no gastada” i l’enviament d’una moneda a una altra persona la fa “gastar”, impedint intrínsecament que la moneda digital sigui excessiva i resolgui altres problemes de seguretat..

El testimoni de DigiByte s’extreu de la mateixa manera que Bitcoin, amb un algorisme de mineria de prova de treball. Tanmateix, a diferència de Bitcoin, la plataforma utilitza cinc algoritmes de mineria diferents: Qubit, Skein, Groestl, Scrypt i SHA256.

Hi ha tres capes associades a la infraestructura de programari de la moneda digital DigiByte. Aquestes tres capes inclouen:

 • Comunicacions bàsiques i xarxa global
 • Un llibre major i recursos digitals
 • Aplicacions

Els 5 algorismes miners

En assumir cinc algoritmes de mineria, l’empresa crea una millor oportunitat per a la descentralització de la mineria que la que fan altres criptomonedes compatibles amb ASIC. Bitcoin utilitza l’algorisme SHA256, mentre que l’algorisme Scrypt l’utilitzen Litecoin i Dogecoin. Cada 15 a 18 segons, s’extreu un bloc nou amb diferents algorismes, de manera que cadascun dels cinc algorismes extrau un bloc cada 1,5 minuts.

DigiByte és responsable d’introduir la tecnologia Segregated Witness, mantenint la cadena de blocs petita i escalable amb mides de transacció limitades. A causa d’aquestes mides reduïdes i el seu historial de cinc anys, el blockchain del projecte és el més llarg que existeix, fins i tot superant el de Bitcoins.

Cada DigiByte entra en circulació amb l’ús de la mineria, tot i que els miners han d’utilitzar el seu poder informàtic per processar aquestes transaccions, afegint blocs a la xarxa. Per fer-ho, cal una CPU, CPU o ASIC, que necessitarà un programari especialitzat de mineria i una cartera DigiByte. Els consumidors poden explotar per ells mateixos o poden unir-se a un grup de mineria, que es crea quan diversos miners agrupen els seus recursos per compartir els seus poders de processament. Els membres d’una piscina minera divideixen els beneficis del seu esforç per igual. Molts consumidors acaben escollint explotar a les piscines, ja que la mineria en solitari amb taxes baixes de hash redueix la possibilitat de resoldre un bloc.

Els diferents algoritmes de mineria funcionen amb maquinari de mineria diferent. SHA256 i Scrypt són utilitzats principalment pels miners ASIC. Skein i Groestl s’utilitzen principalment amb GPU. Tanmateix, Qubit treballa en una combinació de diferents tipus de maquinari. Tenint en compte l’elevat cost del maquinari especialitzat per a mineria, podria resultar menys costós comprar DigiBytes directament si l’usuari no és propietari del maquinari informàtic necessari.

Amb l’ús de múltiples algorismes, els miners de DigiByte no poden controlar el 51%, cosa que significa que no es pot aconseguir la centralització i que la xarxa està protegida contra un atac..

Historial de preus: pics i bloquejos de DigiByte

historial de preus de les monedes digibyte (DGB)

El preu de DigiByte ha estat volàtil en la història recent, registrant una activitat relativament constant fins al 2017 amb un creixement mínim. Tanmateix, hi ha hagut múltiples pics i bloquejos durant el 2017 i el 2018.

La pujada del juny del 2017 va coincidir amb un possible anunci que es publicaria a Twitter. Els inversors van actuar ràpidament per implicar-se comprant DigiByte, cosa que va augmentar el preu. Tot i que la companyia va donar a entendre el pròxim anunci, el llançament real de l’anunci no va arribar fins als pocs dies, que va afirmar que la companyia llançaria una cartera nova amb algunes funcions noves. Tanmateix, fins i tot abans que no es publiqués l’anunci, el preu ja havia baixat del preu de DigiByte fins i tot abans de sortir la pista.

La següent pujada va passar al mateix temps que la pujada de Bitcoin, que va portar Bitcoin a gairebé 20.000 dòlars. Des de desembre de 2017 fins a gener de 2018, el preu va augmentar després d’un tuit de John McAfee, que va dir que DigiByte és una empresa que val la pena vigilar. La pujada va durar fins al començament del 2018, però la correcció del mercat de criptomonedes a finals de gener del 2018 va enderrocar la majoria dels actius criptogràfics, inclòs DigiByte.

historial-preu-moneda-digibyte-dgb

Gràfic de l’historial de preus de Digibyte: màxims i mínims mensuals per a la moneda DGB dels darrers dos anys

A part d’un breu període durant el tercer trimestre, no s’ha produït cap fluctuació real de la criptomoneda el 2018. L’increment del preu en aquella època va ser al mateix temps que la companyia va anunciar que les seves carteres estarien disponibles per a iOS i Android. En aquell moment, l’App Store d’Apple també va començar a fer possible els pagaments a DigiByte.

Fins al 2019, la criptomoneda s’ha mantingut principalment estable amb algunes pujades: març de 2019, abril de 2019 i entre finals de maig i principis de juliol. No obstant això, des de mitjans de juny, el valor de la criptomoneda ha continuat baixant, passant de 0,016274 $ a 0,0065 $ a partir del 24 de novembre de 2019.

El futur de DigiByte

Digibyte coin future

Amb molt pocs canvis en els darrers anys sobre la criptomoneda, sembla que DigiByte crida més l’atenció a la indústria del joc. En una altra plataforma desenvolupada pels creadors anomenada DigiByte Gaming, als jugadors se’ls ofereix la possibilitat de guanyar DGB com a recompensa per haver passat temps als jocs inclosos..

El CEO de DigiByte – Tate – s’ha compromès a impulsar un major enfocament a la Fundació DigiByte i la difusió pública. L’adopció de DigiByte ha estat un dels reptes més difícils que ha afrontat l’equip, tot i que el progrés continuat d’aquest recurs es basa en ell. Tot i que la fitxa sembla que històricament va tenir un seguiment sòlid i fidel, la fitxa va fer una immersió aquest any.

La ràpida velocitat de transacció i l’escalabilitat de DigiByte la prepara per a la llarga durada al mercat de criptomonedes. Les prediccions de CoinSwitch l’any passat suggereixen que el valor total del DGB arribarà als 9,20 dòlars el 2021.

Cronologia de l’historial de Digibyte (DGB):

Octubre de 2013 = Comença el treball a DigiByte

10 de gener de 2014 = Llançament oficial de DigiByte

28 de febrer de 2014 = DigiShield Hardfork

1 de setembre de 2014 = MultiAlgo Hardfork

10 de desembre de 2014 = MultiShield Hardfork

4 de desembre de 2015 = DigiSpeed ​​Hardfork

28 d’abril de 2017 = SegWit activat

19 de setembre de 2018 = Llançament de DigiByte Core 6.16.5

Abril de 2019 = Llançament de DigiAssets

21 de juliol de 2019 = Odocrypt Hardfork

Digibyte Crypto Intercanvis per canviar DGB a:

 • Bittrex
 • Criptopia
 • HitBTC
 • Huobi
 • KuCoin
 • Litebit
 • Livecoin
 • OKEx
 • Poloniex
 • Canvi de forma
 • Sistemkoin
 • Upbit
 • Yobit

Motius per invertir en DigiByte

inversió en digibytes

Hi ha moltes raons per les quals els consumidors inverteixen en l’actiu criptogràfic DigiByte, començant pel fet que només triga uns 15 segons a processar una transacció, a diferència de l’espera de 10 minuts de Bitcoin. Per afegir a la seguretat que ofereix la plataforma, els creadors de DigiByte van implementar DigiShield i MultiShield, donant suport a la cadena de blocs més llarga del món..

Ara, DigiByte posa la tecnologia a disposició dels sistemes de pagaments mundials, cosa que permet als comerciants, als consumidors i a les societats principals de tot el món. Amb DigiByte Gaming, l’actiu fins i tot es pot utilitzar en el joc, donant-li un potencial a llarg termini i l’oportunitat d’ampliar el seu valor. No obstant això, a mesura que prosperen Bitcoin i altres criptomonedes, poden crear competència per a DigiByte. Hi ha aquestes imatges de màrqueting Digibyte (DGB) que suren a Internet comparant-les amb Bitcoin i Litecoin:

digibyte-bitcoin-litecoin-blockchain

i

digibyte-dgb-bitcoin-btc-blockchains

i

avantatges de digibyte-blockchain

Tot i això, malgrat la competència, DigiByte continua sent una de les 100 criptomonedes principals per capitalització de mercat, situada directament al centre.

Compres i emmagatzematge de DigiByte

com comprar digibyte

Ara mateix, s’accepta DGB en diversos mercats de criptomonedes, inclosos Bittrex, Poloniex, Sistemkoin, HitBTC, Kucoin, Upbit i YoBit, on presenta elevats volums comercials. Mai no hi ha hagut cap oferta inicial de moneda, tot i que l’empresa va celebrar una ronda de finançament d’inversions privades al projecte el desembre de 2014 amb un capital inicial no revelat.

Compra de DigiByte

Per comprar DigiByte, els consumidors s’han de registrar al lloc web d’una borsa, com ara Bittrex, Huobi o Poloniex. No obstant això, Binance és una altra història. Durant els darrers anys, s’ha convertit en una batalla desafortunada, tot i que els informes de finals del 2018 afirmaven que el DigiByte ni tan sols havia de figurar a Binance. Al març del 2019, Tate fins i tot va declarar que la moneda de Binance és un “testimoni de succió de sang” i “un parosit”.

CoinSwitch anuncia que tenen un mètode perquè els consumidors obtinguin el millor preu per a les seves compres. CoinSwitch és una plataforma de conversió de criptomonedes. Els consumidors també poden utilitzar-lo com una manera d’intercanviar altres criptomonedes per criptografia DGB.

Emmagatzematge de DigiByte

DigiByte ofereix una cartera compatible amb tots els sistemes operatius, cosa que facilita l’ús des de qualsevol dispositiu compatible. La cartera de DigiByte s’ha de descarregar des del lloc web oficial. Tanmateix, també hi ha múltiples carteres de tercers que ja admeten DGB, incloses Coinomi, Ledger, Trezor, Guarda, Exodus, Satowallet i altres.

Com obtenir una cartera de recursos digitals DigiByte (DGB)

carteres digibytes

Per assegurar una cartera DigiByte, els consumidors l’han de descarregar des del seu lloc web oficial. Els consumidors hauran de triar la cartera en funció del seu sistema operatiu. Actualment, el lloc web té opcions per:

 • Windows DigiByte Core (32 i 64 bits)
 • DigiByte Core Mac OS X
 • DigiByte Core Linux (32 i 64 bits)
 • DigiByte Android
 • IPhone de DigiByte & iOS
 • Cartera DigiByte Go (extensió Chrome)

Després de descarregar la cartera, s’haurà d’instal·lar al dispositiu, on es pot obrir. Es recomana als consumidors que acceptin els valors predeterminats i que el temps que triguen a sincronitzar la cartera pot ser una mica més llarg. Per obtenir la millor protecció, feu una còpia de seguretat també de la cartera.

El lloc web també inclou carteres de tercers que els consumidors poden descarregar per emmagatzemar el seu DGB, inclosos Trezor, Ledger, KeepKey, SafePal, Trezor, SecuX, Coinomi, Exodus, ABRA, Jaxx Liberty, OwnBit, EdgeWallet, Atomic, Trust, Satowallet. i Guarda. Els consumidors que vulguin veure carteres addicionals poden visitar DigiByteWallets.com.

Qui és Jared Tate?

Com es va esmentar, Jared, un programador informàtic amb seu a Texas d’Arco, Idaho, és el creador de Digibyte i coautor del llibre Blockchain 2035.

Jared ha estat involucrat amb Bitcoin des del 2012, que a la tardor del 2013 va trobar millores per fer en el codi font de Bitcoin i no va poder implementar els seus canvis, de manera que vam sortir i vam crear DGB el 2014 després de rebutjar les seves millores del protocol bàsic de Bitcoin i els va aplicar al nou recurs digital, DGB.

Aquí teniu uns quants vídeos d’entrevistes que ha fet:

i

i

Resum

Cada criptomoneda es crea amb un propòsit diferent, ja que cada creador interpreta un problema actual amb una manera de resoldre aquest problema. Les monedes digitals permeten la possibilitat de transaccions i transferències instantànies que puguin creuar fronteres i fins i tot siguin utilitzables per a serveis i béns físics. Tot i això, també es poden restringir a comunitats específiques, com ara xarxes socials i jocs en línia. Al final del dia, quan hi ha milers de monedes criptogràfiques per triar, la cadena de blocs Digibyte i la criptomoneda DGB se centren en la velocitat, l’escala i la seguretat i ofereixen una comunitat apassionada que al mercat actual sembla molt poc valorada i que segur que es beneficiarà de la següent més que la majoria dels seus competidors. No ens sorprendria veure que el DGB de dòlars i la moneda Digibyte fossin un testimoni de 10 a 20 tenint en compte tota la innovació i els avenços que han aportat a l’ecosistema..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map