Xina impulsa l’experimentació Blockchain, el fundador de TRON prohibit a Weibo (novament)

Una visió setmanal de les notícies sobre blockchain i criptomonedes de la Xina i Hong Kong.

Ha estat una setmana atrafegada per als reguladors i els bancs centrals xinesos a l’hora de fomentar el desenvolupament de blockchain. El Consell d’Estat de la Xina va publicar un anunci per fomentar l’adopció de blockchain entre quatre zones experimentals de lliure comerç. JD Digital, el braç digital del gegant xinès de comerç electrònic JD.com, va anunciar una associació amb l’Institut d’Investigació de Monedes Digitals del Banc Popular de la Xina per investigar la moneda digital del país, DCEP. Mentrestant, el fundador de TRON, Justin Sun, va prohibir el seu compte de Weibo per quarta vegada. 

Aquí teniu tot el que potser us haureu perdut respecte a aquestes històries (i molt més) a l’edició d’aquesta setmana de China Market Watch d’OKEx Insights.

El Consell d’Estat de la Xina impulsa la cadena de blocs a quatre zones experimentals de lliure comerç

El Consell d’Estat de la Xina va destacar la importància de la tecnologia blockchain fomentant el desenvolupament de quatre zones experimentals de lliure comerç a la Xina:

  • Pequín
  • Hunan
  • Anhui
  • Zhejiang

Segons el Consell d’Estat anunci, l’ús de la tecnologia blockchain facilita un entorn de comerç transfronterer sense paper i ajuda a formular estàndards tècnics i reguladors en zones experimentals de lliure comerç.

Punts clau

  • El propòsit de les aplicacions blockchain difereix lleugerament a cada zona experimental de lliure comerç. La zona experimental de Pequín té com a objectiu construir un ecosistema de finançament del comerç digital i donar suport a la investigació i adopció de DCEP. Per a la zona experimental de Hunan, l’objectiu és millorar l’oferta de serveis financers. La zona experimental d’Anhui té com a objectiu racionalitzar els processos administratius, mentre que la zona experimental de Zhejiang pretén utilitzar la tecnologia blockchain per establir una caixa de sorra reguladora per a projectes de tecnologia fintech..
  • Les zones experimentals de lliure comerç il·lustren encara més l’empenta de la Xina per ser el líder mundial en solucions de blockchain.

Weibo, de Justin Sun, va prohibir per quarta vegada

El fundador de TRON, Justin Sun, tenia el seu compte de Weibo prohibit per quarta vegada. Segons el compte oficial de Weibo, la prohibició del compte de Sun segueix les violacions de les regles de la comunitat de Weibo.

Malgrat la prohibició del compte personal de Sun, Weibo explica els seus projectes de criptografia, com ara TRON i projecte DeFi JustSwap – romandre en funcionament normal.

Lliure per emportar

  • Sun és ben conegut per la seva estratègia de màrqueting agressiva (i possiblement poc ingènua) a l’espai criptogràfic. El 19 de setembre, diumenge reclamat que JustSwap és el primer intercanvi descentralitzat i que està considerant llançar un llançament per als usuaris de JustSwap. A més, la Fundació TRON recentment va demanar perdó al públic per la falsa afirmació de Sun segons la qual TRON va arribar als 10.000 milions d’usuaris, un nombre superior a la població del planeta. Per tant, la quarta prohibició del seu compte personal de Weibo no és sorprenent.

JD Digital s’associa amb PBoC en la investigació de DCEP

JD Digital, el braç digital del gegant xinès de comerç electrònic JD.com, va anunciar una associació amb l’Institut d’Investigació de Monedes Digitals del Banc Popular de la Xina per dur a terme investigacions sobre la moneda digital oficial de la Xina, DCEP.

L’anunci indicava que JD Digital fomentaria la investigació de DCEP en el desenvolupament d’infraestructures blockchain i casos d’ús per a pagaments mòbils. Per exemple, l’associació pot aprofitar l’experiència de JD Digital per desenvolupar una cartera digital per a DCEP.


Lliure per emportar

  • Recentment, JD Digital va cridar l’atenció dels mercats financers xinesos després del seu Aplicació de sortida a borsa al mercat STAR de la Borsa de Xangai l’11 de setembre. Com es mostra a la companyia prospecte, JD Digital va participar en un informe de recerca sobre innovació en moneda digital dirigit per PBoC i l’Associació de Pagaments i Compensació de la Xina..

El preu de les accions HSBC va caure a un mínim de 25 anys

Aquesta setmana, la borsa de la Xina va caure lleugerament, ja que la borsa de Hong Kong va caure en picat. En el moment de la premsa, Shanghai SE Composite i CSI 300 cotitzen actualment a 3.280 i 4.652, i amb una pèrdua setmanal del 0,13% i del 0,6%, respectivament. A Hong Kong, l’índex Hang Seng va caure un 4,01% aquesta setmana i se situa actualment en 23.734.

La borsa xinesa va caure lleugerament, mentre que la de Hong Kong va caure en picat. Font: Trading Economics, Investing.com

Els participants a la borsa van centrar la seva atenció en la caiguda del preu de les accions de HSBC (HKG: 0005) aquesta setmana. El preu de l’acció de HSBC caigut en picat fins a un mínim de 25 anys de HK $ 27,90. Això és impulsat pels documents FinCEN filtrats, que estat que alguns dels bancs més grans del món participen en transferències de fons sospitoses de més de 2 bilions de dòlars.

A més, s’informa que HSBC és un candidat potencial en virtut de la "llista d’entitats poc fiables" pel govern xinès.

Punts clau

  • A part de HSBC, alguns dels bancs de renom mundial van patir caigudes massives de preus després de la filtració dels fitxers FinCEN. Per exemple, les accions de Standard Chartered van caure un 6,18%. Les accions de Deutsche Bank (ETR: DBK) van caure més d’un 8% i les de JPMorgan Chase (NYSE: JPM) van caure més d’un 3%.
  • Empreses sota el "llista d’entitats poc fiables" tenen prohibida la inversió, importació i exportació a la Xina. A més, el seu personal no pot entrar a la Xina.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map