Tot el que heu de saber sobre OKT

Després del recent llançament d’OKChain, la nostra cadena pública comercial descentralitzada, també hem anunciat el seu testimoni original, OKT. Amb interessos mundials significatius cap a aquest nou testimoni, hem ordenat algunes de les preguntes més freqüents per ajudar-vos a comprendre la seva singularitat, així com les diferències entre OKT i OKB..

Estan OKT & OKB el mateix? És OKT una moneda de forquilla d’OKB?

No, NO són ​​el mateix. OKT & OKB són fonamentalment dues fitxes diferents amb funcions completament diferents.

El nou OKT emès és el testimoni natiu d’OKChain que actua com el testimoni base del consens DPoS d’OKChain. Primer es publicarà en el seu bloc de gènesi i, posteriorment, es produirà un número addicional de l’1-5% ​​cada any.

OKB és el testimoni d’utilitat d’OKEx que admet el desenvolupament de l’ecosistema OKEx. El 2018 es va completar una emissió única de 300 milions d’OKB i no hi haurà cap altra emissió en el futur. A la part superior de la seva recompra & esquema de cremades, s’acaba el pla d’emissió d’un total de 700 milions d’OKB. Per tant, OKB s’ha convertit en el primer testimoni de plataforma completament circulat del món i entrarà a la deflació.

OKT afectarà el preu d’OKB?

La resposta és no. I els seus preus estaran determinats per diferents conjunts de factors.

El preu OKT es basa en el desenvolupament de l’ecosistema OKChain, incloses les aplicacions DEX, DeFi i el seu desenvolupament futur.

El preu d’OKB ve determinat pel rendiment empresarial d’OKEx, el desenvolupament de la infraestructura de l’ecosistema, l’ampliació dels seus canals comercials, així com el sistema de recompra i gravació d’OKB. Aquí teniu els detalls:

Desenvolupament d’infraestructures ecosistèmiques: L’expansió dels escenaris d’aplicació interns i externs d’OKB. En aquest moment, hi ha 11 casos d’ús d’aplicacions internes i 32 externs.

Ampliació de canals de negociació: Hem obert portes d’accés fiduciari per a vuit divises principals, inclosos el dòlar nord-americà, l’euro, el won coreà, la rupia indonesia i el dong vietnamita..

Esquema OKB Buy-back i Burn: L’emissió total d’OKB és de 300 milions, dels quals 13.978.364 OKB ja s’han cremat. L’import actual circulant és de 286.021.636 OKB. OKB no té cap emissió més i és el primer testimoni de plataforma completament difós al món.

Per què hem de crear OKT?

OKChain adopta el mecanisme de consens DPoS, que requereix un token natiu per funcionar.


A més, la naturalesa de l’ecosistema OKChain i l’ecosistema OKEx són molt diferents, la primera és centrada en la tecnologia i la segona, centrada en el comerç. Per servir i mantenir millor l’ecosistema altament autònom d’OKChain, cal una emissió contínua del seu testimoni natiu, així com un sistema d’incentius flexible..

No obstant això, com que hem de mantenir el nostre objectiu de continuar la deflació d’OKB i evitar diluir el valor d’OKB per protegir els interessos a llarg termini dels seus titulars, no podem utilitzar OKB per ser el testimoni natiu d’OKChain. És per això que vam crear OKT com a testimoni natiu d’OKChain.

Passos futurs per millorar el valor d’OKB

Amb el nou testimoni publicat, no deixarem mai de desenvolupar el nostre ecosistema OKB i d’ampliar l’abast dels casos d’ús, que ja cobrien carteres, serveis financers i de préstecs, seguretat de la xarxa, viatges, estil de vida, serveis públics i molt més.

A més, afegirem més canals de negociació i dipòsit. Ara mateix, hem obert portes d’entrada fiat per a una gran quantitat de divises principals i hem cotitzat OKB en desenes d’intercanvis criptogràfics importants amb més de 40 parells de negociació contra les principals monedes disponibles als mercats..

Per últim, continuarem perfeccionant l’esquema OKB Buy-back i Burn. Com es va esmentar, cremarem els 700 milions d’OKB no emesos i no conservarem cap OKB. Tots els OKB cremats i que es cremen provenen completament del mercat secundari.

Avantatges per als titulars d’OKB

Com a mostra d’agraïment a la nostra comunitat d’OKB pel seu increïble suport, assignarem el 100% del bloc de gènesi OKT a tots els titulars d’OKB segons els seus fons d’OKB. En el futur, tant OKB com USDK es migraran des de la xarxa Ethereum ERC-20 a la xarxa principal OKChain. Un cop estigui activa la xarxa principal OKChain, estarà disponible la negociació OKT. És a dir, els titulars d’OKB tindran la possibilitat de participar en la governança d’OKChain i convertir-se en supernode.

Tot i que OKB i OKT són diferents en molts aspectes, seran inseparables a OKChain. OKT no només admet el desenvolupament d’OKChain, sinó que també potencia el desenvolupament de l’ecosistema OKB.

Seguiu OKEx a:

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map