Tether afegeix OMG, les empreses criptogràfiques augmenten fons i els preus de YFI es disparen

Tether afegeix la xarxa OMG enmig de l’embús de trànsit d’Ethereum

L’emissor de Stablecoin, Tether, ha adoptat la xarxa OMG per a tokens USDT, ja que la demanda de la stablecoin líder continua augmentant, juntament amb l’interès per la cada vegada més congestionada cadena de blocs d’Ethereum.

D’acord amb un anunci oficial, el pas per col·locar un percentatge de lligams a OMG Network, una solució de capa 2 per a Ethereum que utilitza el lot de transaccions, donarà temps de confirmació més ràpids i reduirà els honoraris, però no comprometrà la seguretat de la cadena.

El preu de la fitxa OMG ha augmentat un 261,7% durant els darrers set dies, segons les dades procedents de CoinGecko, a partir del moment de la premsa.

Punts clau:

  • La demanda constant de monedes estables i el creixement explosiu de les finances descentralitzades s’han combinat per obstruir significativament la xarxa Ethereum i, al seu torn, augmentar les comissions de transacció. Les solucions de capa 2, com ara OMG Network, tindran una demanda augmentada a curt o mitjà termini.
  • El propi DeFi pot començar a buscar altres cadenes de blocs que no siguin Ethereum, com ara competidors o Bitcoin (BTC).

Gràfic de preus OMGEl preu de la xarxa OMG (OMG) ha augmentat durant els darrers set dies. Font: CoinGecko

BlockFi recapta 50 milions de dòlars i Pantera 165 milions

BlockFi, una plataforma de préstec criptogràfic, s’ha tancat una recaptació de fons de la sèrie C. de 50 milions de dòlars – que segueix una recaptació de fons de la Sèrie B de 30 milions de dòlars al febrer. L’última ronda va ser liderada sobretot per Morgan Creek Digital i va comptar amb la participació de Winklevoss Capital, el jugador de la NBA Matthew Dellavedova, dues dotacions universitàries i altres.

L’exitosa recaptació de fons de BlockFi també segueix una de la companyia d’inversió en criptografia Pantera Capital, que recentment va recaptar aproximadament 165 milions de dòlars en finançament privat.

Punts clau:

  • L’èxit de recaptació de fons de BlockFi posa el camí per convertir-se en una empresa de serveis financers que englobi a llarg termini i començar a emetre targetes de crèdit BTC a curt termini.
  • La recaptació de fons també ajudarà BlockFi en els seus esforços per mantenir-se al capdavant en el mercat de crèdit criptogràfic, cada vegada més competitiu, amb Coinbase i altres persones que entren a la lluita.
  • Altres recaptacions de fons amb èxit, com la de Pantera Capital, il·lustren el potencial creixement i maduració de la indústria criptogràfica.

S’espera que el guanyador principal de Pro-Bitcoin s’incorpori al Senat dels Estats Units

L’exdeputat nord-americana Cynthia Lummis ha guanyat la seva carrera principal a Wyoming després de derrotar a altres nou candidats republicans.

El va assenyalar defensor de Bitcoin ara s’enfrontarà contra el demòcrata Merav Ben-David, a qui es projecta derrotar, basat en l’estat inclinacions polítiques actuals.

Lummis va comprar BTC per primera vegada el 2013 i considera la criptomoneda líder com un magatzem de valor.

Menjar per emportar:

  • Amb tota probabilitat, Lummis, amb experiència política, es convertiria en un dels legisladors més criptogràfics del govern dels Estats Units, si guanyés a les eleccions generals.

Fortes pluges isquiotibials a la mineria de Bitcoin a la província xinesa

Les fortes pluges a la província xinesa de Sichuan han causat estralls en les operacions mineres de Bitcoin a la zona, provocant caigudes diàries entre un 10% i un 20% a principis d’aquesta setmana, en funció de la piscina minera..

Les tempestes de pluja han estat responsables dels problemes d’apagada elèctrica, inundacions i telecomunicacions a la regió, cosa que explica 9,66% del percentatge de hash de BTC en un país que representa el 65,08% de la potència minera de Bitcoin.

Punts clau:

  • Les inundacions seran, finalment, un revés a curt termini per a la mineria de Bitcoin a Sichuan, ja que la temporada de pluges pot beneficiar realment les operacions hidroelèctriques en condicions normals..
  • Tot i mantenir el seu domini com a epicentre de la mineria de Bitcoin, les operacions a la Xina ho han estat va colpejar durament el 2020 – a causa, principalment, de retards en l’enviament de complicacions del COVID-19, de disputes internes (com Bitmain i Canaan) i d’alteracions de la política a Sichuan.

Gràfic de taxa de hash de BitcoinLa taxa de hash de Bitcoin (BTC) ha anat disminuint els darrers dies. Font: blockchain.com

El testimoni YFI de Yearn.finance va explotar un 173% aquesta setmana

El testimoni de governança de yearn.finance (YFI) ha augmentat un 173,2% durant la setmana passada i actualment cotitza a 14.558,20 dòlars, segons dades obtingudes per CoinGecko, a partir del moment de la premsa.

YFI es va llançar fa quatre setmanes i va començar a cotitzar a 32 dòlars. Ha augmentat el 1.541,2% durant els darrers 30 dies.

El ràpid creixement del testimoni de governança s’atribueix en gran mesura al llançament de la seva plataforma d’assegurances simbolitzades, així com a la il·lusió general que envolta les finances descentralitzades..

Menjar per emportar:

  • YFI és un exemple més de tokens relacionats amb DeFi que van augmentar el seu valor en períodes de temps curts, cosa que proporciona a alguns inversors guanys significatius. Tanmateix, alguns sectors de la indústria de les criptomonedes en general no es mostren convençuts de la legitimitat de DeFi i temen que s’infli una bombolla.

gràfic de preus de year.finance (YFI)El preu de la fitxa de governança YFI de yearn.finance s’ha disparat. Font: CoinGecko

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i investigacions originals & notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner