Square inverteix en BTC, McAfee és arrestat i Revolut augmenta el negoci de criptografia

Les històries més importants de la setmana del món de les criptomonedes que potser us heu perdut

Aquesta setmana s’han vist moltes històries notables del món de les criptomonedes. Vam saber que una de les principals empreses de serveis financers va destinar 50 milions de dòlars a BTC, que un dels principals defensors de criptografia va ser arrestat per evasió fiscal i que un famós banc fintech s’està movent més cap a l’espai de la moneda digital. Mentrestant, els bancs centrals de tot el món examinen de prop els CBDC.

Aquí teniu tot el que heu de saber sobre aquestes històries i molt més, a l’edició d’aquesta setmana de Crypto News of the Week d’OKEx Insights..

Jack Dorsey’s Square va destinar 50 milions de dòlars a BTC

Square, una companyia de serveis financers nord-americana propietat i operada pel conseller delegat i cofundador de Twitter, Jack Dorsey, va anunciar dijous que ha assignat l’1% dels seus actius a la moneda nativa de la xarxa Bitcoin, BTC. 

La inversió suma 4.709 monedes i equival aproximadament a 50 milions de dòlars.

Punts clau

 • La inversió de Square a BTC es produeix després que la companyia de programari i intel·ligència empresarial MicroStrategy invertís uns 425 milions de dòlars en la primera i principal criptomoneda, cosa que indica una tendència potencial de les empreses que cada vegada posen BTC als seus llibres.. 
 • La inversió de Square es va fer sobretot, en part, perquè creu en el poder de la criptomoneda. La companyia va afirmar que "la criptomoneda és un instrument d’apoderament econòmic i proporciona una manera perquè el món participi en un sistema monetari global, que s’ajusti a l’objectiu de la companyia." La directora financera quadrada Amrita Ahuja també va assenyalar que la companyia "creu [s] que Bitcoin té el potencial de ser una moneda més omnipresent en el futur."
 • L’anunci va provocar guanys modestos tant en el preu de BTC com en les accions de Square.

La valoració de Square ha augmentat principalment des de mitjans de setembre. Font: TradingView

John McAfee detingut per evasió fiscal i demandat per haver bombat ICO

El defensor del programari anglès-nord-americà i criptomoneda John McAfee va ser arrestat a Espanya aquesta setmana per presumpta evasió fiscal i el fracàs intencionat de presentar declaracions d’impostos, càrrecs que podrien veure com la sempre controvertida figura passa cinc anys a la presó.

A més, la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units ho és demandant a McAfee per presumptament participar en activitats promocionals no divulgades i pagades per a set ofertes inicials de monedes el 2017 i el 2018: tàctiques de bombament que suposadament li van reportar 11,6 milions de dòlars en BTC i ETH, així com 11,5 milions de dòlars en fitxes.

Punts clau

 • McAfee no és aliè a la controvèrsia i és molt actiu a Twitter, i es podria argumentar que els càrrecs que se li imputen no són especialment impactants. Durant la bombolla del mercat de criptomonedes 2017-2018, els tuits únics del compte de McAfee que esmentaven un projecte es traduirien en bombes de preus gairebé instantànies per a la moneda o el testimoni, i era essencialment sabut que estava promovent projectes de pagament..
 • El llibertari i antic candidat a la presidència també ha fet molt públiques les seves postures antigovernamentals a les xarxes socials, de maneres que, segons es podria argumentar, eren provocatives cap a la SEC.

Els bancs centrals publiquen els principis bàsics dels CDB

Els bancs centrals del Canadà, el Regne Unit, el Japó, Suècia i Suïssa s’han adherit a la Reserva Federal, al Banc Central Europeu i al Banc de Liquidacions Internacionals publicant un informe que té com a objectiu establir com les monedes digitals nacionals poden millorar la implementació de la política monetària.

L’informe es titula "Monedes digitals del banc central: principis fonamentals i funcions bàsiques" i discuteix "principis bàsics" per a com s’han de dissenyar les monedes digitals del banc central.

Punts clau

 • Els bancs afirmen que els CBDC no han de substituir els efectius i altres tipus de pagament existents actualment; més aviat, haurien de treballar al costat d’ells, una creença que ja hem sentit del BCE.
 • Els CBDC també ho haurien de fer "no facis mal" segons l’informe, alhora que fomenta la innovació i l’eficiència.
 • L’informe del grup de bancs centrals predominantment occidentals ve a la llum de l’èxit programa pilot de la Xina per a la seva pròpia moneda digital, DCEP.

Revolut es converteix en el 100è client de la firma de seguretat criptogràfica Fireblocks

L’empresa fintech amb seu a Londres Revolut ho és unint forces amb la firma de seguretat d’actius digitals Fireblocks en un esforç per crear ràpidament noves funcions relacionades amb la criptografia.

A partir del moment de la premsa, actualment no està clar exactament quines funcions o productes nous oferirà l’associació.

Punts clau

 • Revolut no és aliè a la criptomoneda. Actualment, el banc digital té 13 milions de clients i ofereix exposició a BTC, Ether (ETH), Litecoin (LTC), XRP, Bitcoin Cash (BCH) i Lumen estel·lar (XLM).
 • Actualment, Revolut manté tots els actius digitals en nom dels seus usuaris i no permet la retirada de criptomonedes, cosa que podria canviar en el futur, ja que Fireblocks ha afirmat que ajudarà l’empresa a "assegurar els ferrocarrils de pagament per a les transferències d’actius digitals."

El percentatge de hash mitjà d’Ethereum arriba a un màxim històric

Segons els informes, el percentatge de hash mitjà de 24 hores de la xarxa Ethereum va assolir un nou màxim històric aquesta setmana, després d’un augment estiuenc de l’interès de la indústria per les finances descentralitzades.

D’acord amb Glassnode, la potència de processament de la xarxa va superar les 250 t / s, un 80% més que en la data actual.

Punts clau

 • L’augment de la taxa de hash a la xarxa Ethereum indica que hi ha més miners que treballen per encunyar el nou Ether, una demanda que és gairebé segur que es basa en l’interès continuat en els projectes DeFi actuals i futurs basats en Ethereum, ja que ETH s’utilitza per pagar comissions de transacció.
 • El mes passat, els miners de la xarxa Ethereum van obtenir més beneficis per les taxes de gas que les recompenses per blocs – una primera història per l’altcoin més important.
 • Naturalment, la xarxa Ethereum és més segura que mai, ja que un augment de la taxa de hash es correlaciona directament amb un augment de la seguretat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner