Seguiment de monedes de privadesa de DeFi i de privadesa de la reserva fraccionada – Notícies criptogràfiques de la setmana

OKEx Insights presenta les cinc notícies criptogràfiques més destacades de la setmana passada

Notícies de la setmana

El subministrament DAI de Compound s’assembla a la banca de reserves fraccionades

Com va informar per primera vegada CoinDesk, alguna cosa no s’acaba de sumar sobre la quantitat de DAI a la plataforma composta super-publicitària.

Segons el lloc web oficial de Compound, l’oferta bruta de DAI és actualment 501,70 milions i augmentant, a partir del temps de premsa. Aquesta xifra, però, contrasta fortament amb els gairebé 157,99 milions reportats pel lloc web de seguiment Estadístiques de Dai – una quantitat CoinGecko està d’acord amb. 

A més, el nombre de DAI a Compound s’ha disparat absolutament durant els darrers dies. L’1 de juliol, aquesta oferta bruta era de només 51,75 milions.

Segons alguns experts, la discrepància entre l’oferta de DAI de Compound i l’aparent subministrament total de DAI real prové de la naturalesa dels préstecs de la plataforma. Aparentment, els usuaris dipositen DAI recentment prestats i, en fer-ho, inflen el subministrament.

Ken Deeter, d’Electric Capital, va dir a CoinDesk que això s’assembla al sistema bancari tradicional, explicant:

“Tingueu en compte que això també és el que fan els bancs amb USD. Si diposito 100 dòlars i es presten 90 dòlars, algú paga amb aquests 90 dòlars i els diposita al banc. Ara hi ha 190 dòlars al banc, tot i que només hi havia 100 dòlars per començar “.

Punts clau

  • La naturalesa de la producció agrícola del compost, tal com va comentar anteriorment OKEx, pot crear alguns problemes de sostenibilitat, com ho demostra la discrepància força gran entre els números de DAI.
  • La naturalesa de la reserva fraccionària aparentment en funcionament a Compound pot no fer molt per dissipar alguns supòsits que DeFi és una bombolla.

L’oferta de Dai a Balancer va augmentar aquesta setmana. (El gràfic comença el 30 d’abril.) Font: Laboratoris compostos

Els tokens USDC superen els 1.000 milions de dòlars, mentre que els propers 10.000 milions de dòlars

La capitalització de mercat total de USD Coin (USDC) va superar els 1.000 milions de dòlars aquesta setmana després d’una sèrie constant de noves impressions de token. Com assenyala El bloc, l’oferta de USDC va augmentar un 37% al juny i un 93% en la data actual.

Malgrat la fita, la stablecoin recolzada per Coinbase i Circle segueix sent el segon violí a USDT. El capitalització de mercat de la stablecoin de Tether encara és una mica menys de 10 vegades la de l’USDC, tot i no haver publicat cap impressió nova en setmanes.

Punts clau

  • Tot i que la impressora de Tether continua desconnectada, hem vist una demanda continuada d’USDC, que alguns poden considerar com una moneda estable més respectuosa amb la normativa.
  • USD Coin segueix sent la segona moneda estable més gran per un gran marge, amb Paxos Standard ocupant el tercer lloc a menys del 25% del límit de mercat de l’USDC.

La capitalització del mercat de les monedes en USD va superar els 1.000 milions de dòlars l’1 de juliol. Font: CoinGecko

L’IRS vol fer un seguiment de les monedes de privadesa

El Servei d’Ingressos Interns dels Estats Units busca informació sobre eines que ajudin a fer el seguiment de les monedes de privadesa, els protocols fora de la cadena BTC de segona capa i les cadenes laterals..

Les monedes de privadesa esmentades per nom inclouen Monero (XMR), Zcash (ZEC), Dash (DASH), Grin (GRIN), Komodo (KMD), Verge (XVG) i Horizon (ZEN). Els protocols fora de la cadena esmentats per nom inclouen Lightning Network, Raiden Network i Celer Network. Plasma i OmiseGo també es van esmentar com a cadenes laterals.

Data límit per enviar respostes el programa pilot és el 14 de juliol.

Punts clau

  • Amb un munt d’eines de seguiment ja disponibles per fer front a la cadena de blocs BTC, com ara solucions de Chainalysis, l’IRS està mirant ara les cadenes de blocs més confuses de les monedes de privadesa.
  • Alguns han comercialitzat les monedes de privadesa com l’única manera de mantenir la privadesa financera en un futur de major vigilància financera. No obstant això, els reguladors desitgen posar fi a aquestes idees.

Balançador drenat pel pirata informàtic per 500.000 dòlars

Dilluns, Balancer Pool, un proveïdor de liquiditat a l’espai de finançament descentralitzat, va ser piratejat mitjançant un exploit que va provocar que el protocol alliberés fitxes per valor de mig milió de dòlars..

Concretament afectat va ser Statera (STA). El pirata informàtic va agafar prestats 23 milions de dòlars en fitxes WETH recolzades per èter abans d’un intercanvi contra STA. D’acord amb una publicació al bloc del responsable tecnològic de Balancer, Mike McDonald, el delinqüent va filtrar el grup de liquiditat STA anant i tornant entre el testimoni d’inversió i WETH 24 vegades, enganyant així el sistema. El mateix exploit també es va utilitzar amb Wrapped Bitcoin (WBTC), Chainlink (LINK) i Synthetix Network Token (SNX).

Punts clau

  • Tot i que DeFi és el més important de la criptografia en aquest moment, gestes com el hack Balancer mostren que l’espai encara és immadur i, potser, no es basa en una base tan sòlida com alguns podrien pensar.
  • Amb les finances descentralitzades es produeix una manca de control centralitzat. Tanmateix, també hi ha una clara manca de protecció centralitzada.

El preu del BAL generalment va disminuir durant els darrers set dies. Font: CoinGecko

Bitcoin i el S&P 500

La correlació entre el preu de Bitcoin i el S&El P 500 ha assolit un nou màxim històric, segons les dades obtingudes de les inclinacions.

La correlació màxima rècord del 66,2% es va aconseguir dimarts. 

Punts clau

  • Tot i que molts defensors de Bitcoin assimilen la criptomoneda amb “or digital” o un magatzem de valor, BTC està demostrant ser un actiu d’alt risc més correlacionat amb l’estat dels mercats tradicionals..
  • Malgrat l’augment des del març, la correlació de Bitcoin amb el S&El P 500 és força volàtil i poques vegades es manté fort.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner