Revisió global de mercats criptogràfics: gener de 2020

Un resum del rendiment del mercat i els factors que han impulsat els mercats durant l’últim mes, que cobreixen la macroeconomia i les principals criptomonedes

El millor d’OKEx

Perspectives OKEx

OKEx Technicals

Quantitat OKEx

Estratègia OKEx

Esdeveniment OKEx & Productes

Recapitulació del mercat criptogràfic

El gener ha estat un dels mesos amb millor rendiment per a l’espai criptogràfic més ampli en mig any, que va arribar després d’un 4Q19 lent i torturador. El L’índex BTCUSD d’OKEx va repuntar un 29,85% al ​​gener després d’una caiguda del 5% al ​​desembre, que es va produir després d’una caiguda del 10% en l’últim trimestre. Els mercats han continuat concentrant-se en la propera reducció a la meitat de la recompensa del bloc de bitcoins. Quantitat OKEx assenyalat abans, si bé el gener podria ser un dels punts d’entrada ideals per a una configuració a la meitat, no s’espera que aquest cicle de mercat finalitzi fins al 2022.

D’altra banda, les macroincerteses han continuat arrossegant-se a les accions i als productes bàsics; la demanda creixent de paradisos segurs podria continuar beneficiant els preus del bitcoin i del mercat de criptografia més ampli.

Malgrat l ‘augment de preus a BTC, la dominància del mercat de Bitcoin ha retrocedit lleugerament del 68,21% a principis de mes al 66,02% a final de mes. En canvi, el límit total del mercat ex-bitcoin ha augmentat de 60,41 milions de dòlars a 89,2 milions de dòlars durant el període.

Tot i que el domini del mercat de Bitcoin fins ara ha estat suau des de principis d’aquest any, el nombre actual segueix sent significativament superior als mínims del 2019 inferiors al 50%. No obstant això, la recent caiguda del domini del mercat de bitcoins podria indicar que una part del capital s’ha anat allunyant de la criptomoneda líder i s’ha dirigit cap a l’espai altcoin. Això podria explicar en part el perquè ETH es va reunir més del 40% al gener, mentre que EOS va augmentar un 62%.

De cara al futur, la situació del brot de coronavirus podria continuar sent el factor dominant tant dels actius tradicionals com dels criptoactius. Les necessitats de refugi segur, juntament amb les expectatives alcistes de la reducció a la meitat de la recompensa, podrien continuar mostrant correlacions elevades amb els preus del bitcoin, almenys per a una perspectiva a curt / mig termini. Al mateix temps, els criptògrafs voldrien vigilar de prop els números de dominància del mercat bitcoin / altcoin, que podrien proporcionar una pista del flux de capital dins de l’espai criptogràfic..

Figura 1: mètriques de les principals criptomonedes al gener (font: Messari.io; Coin360)

Mid-Caps va liderar l’Altcoin Rally


Els principals monedes han presentat fortes actuacions pràcticament al gener BSV i BCH. Tanmateix, OKEx Technicals explicat la situació de sobrecompra analitzant la seva relació MVRV i creiem que BSV és possible que els preus no es puguin mantenir a 300 nivells de forma sòlida abans de la seva Genesis Hard Fork. Des de llavors, BSVLa volatilitat ha augmentat i el preu ha retrocedit fins a 240.

Figura 2: Actuacions d’Altcoin al gener (Font: Coin360)

També ens agradaria destacar la superació de les altcoins de capital mitjà en comparació amb les majúscules i petites. La figura 3 mostra el rendiment mensual dels índexs ponderats en capitalització de criptografia de Fundstrat. L’índex FS Crypto 40 (línia taronja), que fa un seguiment de les 11 a 50 divises digitals més importants per valor de mercat i liquiditat, va augmentar el 46% al gener. En comparació, l’índex FS Crypto 10, l’índex de majúscules (línia blava), només va augmentar un 36%, mentre que BTC va afegir el 34% del valor en el mateix període.

Figura 3: Rendiments d’Altcoin al gener (font: Tradingview)

Creiem que la baixa valoració podria ser una de les raons del fort rendiment de la mitjana. Fitxes com ETC, XLM, i ADA han arribat o han caigut a prop dels seus mínims anuals a finals del 2019, i això podria atraure alguns dels inversors impulsats pel valor a comprar el dipòsit. Tanmateix, a mesura que s’acosta l’esdeveniment de la recompensa de Bitcoin, els mercats podrien esperar tornar a reassignar part del capital BTC i potser altres noms amb majúscules el primer trimestre d’aquest any.

Crypto News Highlight al gener

 • Els participants del mercat de criptografia no esperen que Facebook llanci Libra el 2020, segons una enquesta recent de El bloc. La firma va entrevistar professionals del mercat de capitals de risc, serveis financers i indústria d’actius digitals, amb més de la meitat dels enquestats que creuen que el mercat no veurà el llançament de Libra durant aquest any.
 • El gegant de la banca d’inversions JP Morgan creu que el valor intrínsec de Bitcoin es manté per sota del preu de mercat. Nikolaos Panigirtzoglou, director general d’Estratègia de Mercat Global de JPM, dit, bitcoin ha disminuït gairebé un 40% respecte al seu màxim, mentre que el valor intrínsec ha augmentat al voltant d’un 10%. També va dir que “la bretxa encara no s’ha tancat del tot, cosa que suggereix que es manté un risc a la baixa”.
 • El CEO de Tesla, Elon Musk, no va veure l’ús principal de les criptografies en relació amb les transaccions. En una recent podcast, Musk va dir: “Heu de tenir un pont legal a il·legal. Per tant, on veig que la criptografia és efectiva per substituir l’efectiu ”. Tot i això, Musk també va afegir que “ni aquí ni allà a Bitcoin”, va reconèixer que el llibre blanc de Satoshi era “bastant intel·ligent”.
 • El conseller delegat de Ripple, Brad Garlinghouse, creu que hi haurà més empreses de criptografia i blockchain que es faran públiques el 2020 i Ripple podria ser una d’elles. Segons els informes, a Davos Garlinghouse dit, “No serem els primers i no serem els últims, però espero que siguem al capdavant”.
 • Ara els responsables polítics tenen més eines per entendre la moneda digital del banc central i els seus beneficis potencials. El Fòrum Econòmic Mundial ha introduït un conjunt d’eines CBDC, desenvolupat conjuntament amb els bancs centrals, amb l’objectiu d’oferir una visió completa de l’adopció de CBDC als responsables polítics de tot el món. D’altra banda, BoE, BoJ, BoC, Riksbank i SNB van anunciar que s’estaven unint en la seva investigació per obtenir CBDC.

Bitcoin ha publicat el millor rendiment mensual des del juliol

Tot i que les dades històriques mostren que el gener solia ser un mes suau per a Bitcoin, les principals regles de criptomoneda en actius, des del món tradicional fins a l’espai criptogràfic. Esperem que la reducció a la meitat pugui enfortir la gana del risc de Bitcoin i que el sentiment de risc pugui reflectir encara més el preu a mesura que ens apropem a la meitat.

A la nostra publicació anterior <Estacionalitat de Bitcoin>, OKEx Perspectives va assenyalar que el millor rendiment mitjà mensual de Bitcoin es produeix sobretot a l’abril, maig, octubre i novembre. Tot i que la propera reducció a la meitat es preveu que es produeixi al maig, el mercat podria esperar que la volatilitat de Bitcoin pugui augmentar en els propers mesos i es pugui ampliar encara més a la meitat i les expectatives que es generen al seu voltant.

També continuarem veient titulars i esdeveniments sobre les converses que ara són familiars: brot de coronavirus, tensions comercials mundials, incerteses geopolítiques i configuració de la política dels bancs centrals.

Figura 4: Rendiment mensual de l’índex OKEx BTCUSD (font: OKEx) Figura 5: Interval mensual OKEx BTCUSD (Font: OKEx) Figura 6: Correlació realitzada Bitcoin-Gold / SPX (font: Skew) Figura 7: Correlació realitzada Bitcoin-Gold / SPX (font: Skew)

Canvi mixt en la correlació entre els principals altcoins i Bitcoin

Hem vist algunes accions mixtes en termes de canvis en les correlacions entre els principals altcoins i el bitcoin. ETH va continuar sent un dels altcoins més correlacionats amb BTC, tot i que la correlació sembla màxima a principis de gener i s’ha mantingut suau. Per altra banda, XTZLa correlació amb Bitcoin té una nova diapositiva per sota de 0,3 al gener, assolint un nou mínim anual. Val la pena esmentar-ho el BTC-ETCla correlació ha baixat significativament en el període. Una fluctuació similar també es veu a BSV.

Figura 8: correlació de Bitcoin amb les principals altcoins (font: Coinmetrics.io)

Perspectives de febrer de Bitcoin: cap a la màxima d’octubre

L’impuls actual del ral·li de Bitcoin sembla intacte i sembla que aquest impuls es va traslladar a la negociació de principis de febrer. No obstant això, hi va haver signes que els bous podrien fer un descans abans que el preu pogués pujar.

 • BTCUSDT ha arribat a l’extrem superior de les bandes setmanals de Bollinger, indicant que el preu pot necessitar consolidacions en els nivells de 9800 a 10000.
 • RSI setmanal s’ha apropat a la zona de sobrecompra, que podria ser una altra indicació de la concentració actual, potser hauria de fer una pausa, tot i que el temps pot ser curt.
 • No obstant això, el creuament alcista del MACD setmanal ha semblat ampliar-se. Un nou pas cap al territori positiu podria significar que l’aixecament continua il·lès.
 • El 9960 serà el primer nivell que es veurà al febrer si la parella reivindica que amb èxit, el màxim d’octubre de 10500, podria ser el següent nivell.

Figura 9: Gràfic setmanal BTCUSDT (Font: OKEx; Tradingview)

Altcoin Strategy: Time to Turn for XRP?

El preu del testimoni de pagament de Ripple XRP aviat pot tocar la paret. La figura 10 ho suggereix XRPUSDT ha anat formant un patró triangular i s’ha anat apropant als nivells de resistència superiors del triangle.

 • Tres dels indicadors d’impuls mostren que el parell ja es podria comprar excessivament, tot i que l’impuls ascendent encara estava intacte.
 • Tot i els fonaments alcistes, com ara l’associació de Ripple amb International Money Express i la nova llista d’intercanvi permanent BitMEX, el parell podria tornar a provar el suport inferior de la mitjana mòbil de 200 dies i el suport inferior del triangle, abans de dirigir-se més amunt.
 • La mitjana mòbil de 200 dies, que s’acosta a la zona de 0,25, podria ser el primer nivell a observar. El suport inferior del triangle s’acostaria als 0,24 nivells.

Figura 10: Gràfic diari XRPUSDT (Font: OKEx; Tradingview)

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map