Recapitulació de les converses de l’Acadèmia OKEx: reduir a la meitat Bitcoin

El terme coets de Bitcoin a la meitat del volum de cerques i s’acosta la data, què passarà exactament abans, durant i després de la meitat de Bitcoin? OKEx Academy ha creat un seminari web en línia amb convidats molt especials per compartir les seves idees sobre aquest tema sota els focus, aquest article us guiarà a través de la resum de la discussió.

Ponents convidats:

Avaneesh Acquilla – CIO a Arrano Capital

Jason Choi – cap de recerca a Spartan

Willy Woo – Woobull

Moderador:

Lennix Lai – Director de mercats financers d’OKEx

Lennix: Abans d’accedir a les oportunitats de negociació en relació amb aquest esdeveniment a la meitat, voldria preguntar-li a Jason, recentment hem publicat un article basat en la data que indicava que històricament, Bitcoin o l’altre testimoni principal de PoW, probablement tindria un bull bastant bo. s’executen abans de l’aparició a la meitat real i es deprecien gradualment després. Creieu que hi ha darrere una sòlida raó o raó fonamental??

Jason: Tinc algunes teories al voltant d’això, però crec que és important advertir primer, el fet de tenir és un esdeveniment important i que destaca l’escassetat programàtica d’alguna cosa com Bitcoin, que és el que li dóna les característiques que són vàlides en els actius de valor de la botiga històricament, però al mateix temps, dubto en només aïllar-lo com a variable. El rendiment mitjà de Bitcoin al llarg de la seva vida no és realment diferent si es desplega, ja se sap després dels dos esdeveniments en un horitzó de tres mesos o un any. També és important recordar que la reducció a la meitat es va produir durant el mercat alcista més llarg actius de risc tradicionals. Per a nosaltres, tendim a examinar l’impacte a llarg termini del que significa reduir l’oferta. I com que es coneix el calendari d’oferta, tendim a centrar-nos més en el costat de la demanda.

Crec que un estudi de cas interessant és el fet que la reducció a la meitat podria tenir un impacte a curt termini en el preu, podria ser perquè ha estat correcte el valor mèdic, així que ho vam veure el 2019 amb una cosa com Litecoin, on crec que el preu va augmentar, al voltant del 500% 200 dies, i després va renunciar a tots els guanys, bàsicament va donar un 40% en els 30 a 40 dies anteriors a la meitat abans de renunciar a més.

Per tant, crec que, per a mi, suggereix que la gent intentava dirigir l’esdeveniment a la meitat i es va convertir en una profecia autocomplerta, a mesura que més persones especulaven i intentaven centrar-se les unes en les altres. El preu es va donar abans ni tan sols de produir-se, de manera que el cas fonamental ni tan sols s’ha jugat. Com serà diferent per a Bitcoin Crec que la demanda no serà tan transitòria, crec que és una configuració molt més interessant per a Bitcoin.

Vaig estar veient els factors de demanda que condueixen a aquest fet i més enllà, mirant primer en el comerç minorista, crec que coses com el volum de xarxes socials i el volum de cerques per reduir a la meitat són gairebé màxims en tot moment en comparació amb l’últim pic del juliol. 2016, gairebé cinc vegades més de persones interessades en el que és reduir a la meitat. En termes de monedes estables a les borses, ara mateix tenim milers de milions de dòlars que poden desplegar-se o no, i si no s’implementen, crec que probablement Bitcoin serà el principal beneficiari com a parell més líquid i pel que fa a la sensibilització en comparació amb la darrera experiència, també és molt millor en la darrera meitat del 2016. El Bitcoin encara era conegut com una transacció d’activitats il·lícites a Internet, mentre que aquesta vegada tenim quasi una carrera armamentista. entre dos poders geopolítics. Tenim la Xina amb DCEP, tenim els Estats Units amb Libra, de manera que la cadena de blocs en què FUD es legitima i es menys estigmatitza per als inversors minoristes.

Crec que recentment hem assolit nivells elevats de tots els temps, i en els darrers sis mesos hem vist evidències que els miners també han estat acumulant quantitats importants de les seves taules de blocs. Això ens indica que hi ha signes d’acumulació que condueixen a aquest fet.

En resum, crec que el cas fonamental per a la reducció de l’oferta és que és una il·lustració del que fa que una cosa com Bitcoin sigui un actiu únic, però crec que els fonaments de la demanda probablement tindran més importància en aquest cas, cosa que conduirà a la meitat i més enllà són bastant positius per a Bitcoin.

Lennix: El mercat té dos punts de vista oposats, la majoria procedents de dos camps principals. El primer campament argumenta que l’esdeveniment ja té un preu; el segon creu que la reducció a la meitat no té preu i encendrà el proper cicle del mercat alcista. Els defensors del primer citen la hipòtesi del mercat eficient, mentre que els defensors del segon punt sobre la mecànica de l’oferta / demanda, així com els cicles de mercat anteriors a la meitat.

Creieu que el mercat de bitcoins ara és tan eficient com el mercat de valors per adoptar la hipòtesi clàssica del mercat? O creieu que el canvi de demanda-oferta a la meitat beneficiaria el preu de Bitcoin?

Avaneesh: Crec que hi ha diversos factors en joc aquí. El mercat és més eficient en el sentit que la informació està més àmpliament disponible. Realment hi ha una comprensió generalitzada sobre Bitcoin i sobre l’esdeveniment, i crec que en última instància, quan tingueu aquesta difusió d’informació, sempre hi haurà una mica de posicionament previ. De la mateixa manera, hem sentit a parlar de miners més petits que venen a aquest esdeveniment per tal de poder equilibrar el mercat en termes de demanda i oferta actuals. L’única cosa que sabem és que l’equació de la demanda i l’oferta es torna més atractiva després de reduir-se a la meitat, de manera que personalment crec que proporcionar un entorn de liquiditat global favorable tenim més possibilitats de veure avançar el preu a la segona meitat de l’any.

Lennix: Parlant de l’oferta-demanda de bitcoins, he comprovat la relació d’energia de Willy’s Bitcoin Miners ’Energy: la relació entre el límit de mercat de bitcoin i el seu consum d’energia. Podríeu explicar la correlació entre el preu del bitcoin i el consum d’energia? Creieu que els costos energètics dels miners són el principal factor per determinar el preu del bitcoin?

Willy: La mineria té una forta influència en el preu inferior de Bitcoin, el que representen els miners és essencialment el que és el rang inferior de preus. És l’economia de l’oferta. Quan la relació preu-energia comença a baixar fins als mínims històrics, significa que molts miners hauran deixat de treballar, deixant els miners més forts i eficients, aquests miners no vendran durant aquest període. Per què ho faríeu? Els miners febles han estat liquidats, la seva pressió de venda ha desaparegut, de manera que el preu està llest per pujar. Els forts miners es vendran mínimament en aquesta etapa i HODL tant com sigui possible, reduint la pressió de venda al mercat.

Lennix: La reducció a la meitat per part del principal és un incentiu econòmic per als miners mitjançant la reducció programàtica de les expectatives de subministrament i, en teoria, després de 32 esdeveniments exactes a la meitat, la xarxa de bitcoins es mantindria suficientment únicament amb les comissions de transacció; per tant, no es requereix cap recompensa per blocs..

Creieu que el model a la meitat de Bitcoin, que és tot un contrari a la moneda fiduciària, és més probable que (PER DISSENY) fomenti la inversió més que la despesa?

Si això és cert, el bitcoin és una forma de col·leccionisme digital o or digital, creieu que Bitcoin ja ha demostrat ser un bon instrument alternatiu per cobrir esdeveniments macro similars a l’or??

Willy: BTC imita l’or, ja que està dissenyat per ser escàs, qualsevol cosa que sigui escassa pot ser un bon dipòsit de valor, el seu disseny es presta a l’emmagatzematge de valor i, per tant, inverteix. Està lluny de demostrar-se com una cobertura de macro, en teoria és una cobertura en el seu disseny; hi ha mètriques fortes al voltant que estan menys correlacionades amb altres macro. Crec que necessita més temps per demostrar-se, hem de veure que es comporta abans que més gent confiï en aquest comportament. Per exemple, un refugi en temps de guerra o una cobertura monetària contra el col·lapse. Tampoc cal oblidar-se del petit que és, realment necessita un límit de mercat de $ 1T abans de començar a ser útil per als mercats principals. L’ideal seria 10 $, la mida aproximada de l’or.

Avaneesh: Crec que Bitcoin, pel seu disseny, és més adequat com a botiga de valor que com a solució de pagaments. Els arguments sobre les existències que reflecteixen mostren com es pot comparar l’escassetat amb l’or i la plata. Ja té moltes propietats avantatjoses en comparació amb l’or, com ara la portabilitat i la divisibilitat, però l’or existeix des de fa milers d’anys, de manera que la gent hi confia. De moment, la gent s’està sentint còmoda amb el bitcoin, de manera que, naturalment, trigarà temps a construir-se aquesta confiança; un cop hi sigui, sens dubte pot ser una inversió alternativa a l’or.

Lennix: Estem entrant en una era en què el QE és infinit i el deute públic del món ric arriba als 66.000 milions de dòlars, és a dir, el 122% del PIB a finals d’any. Els llibres de text ens indiquen que una impressió de diners descontrolada conduiria a una hiperinflació. I CB va haver de pagar el seu deute al mateix temps desapalancant i augmentant dràsticament els seus impostos, però hi hauria dificultats polítiques per fer espais entre el món ric.

Creieu que els QE desenfrenats ens portarien a la hiperinflació, cosa que ens dóna més motius per comprar bitcoin? O creieu que el govern és capaç d’alguna manera de controlar la inflació i, alhora, mantenir un dèficit pressupostari tan enorme?

Willy: És fàcil dir que si imprimim diners fins a l’infinit anirem a la hiperinflació. La meva experiència als mercats és que no es poden descomptar els efectes de segon ordre. La situació en què ens trobem és única, ja que tot el món imprimeix diners al mateix temps en un moment en què l’economia mundial es troba en el seu moment d’interconnexió, on els estudis previs estaven molt aïllats d’un sol país. Tampoc hem vist mai la moneda de reserva mundial com una moneda fiduciària pura, estem en un territori desconegut i la meva opinió personal és que és perillós treure conclusions immediates i simplistes de: imprimir diners i obtenir hiperinflació. Segur que això succeirà, però caldrà passar molts anys, potser una dècada o més, per navegar pels matisos i aquests matisos serà important.

Si hagués de reduir la imatge, es tracta d’un restabliment del cicle del deute a llarg termini. Es produeix cada 70-100 anys, aquest restabliment sol venir amb una nova moneda global, essencialment un nou acord sobre els diners. El darrer restabliment va ser que USD es va fer càrrec de GBP després de la Segona Guerra Mundial, la història mostra que aquesta transició trigarà dècades.

Crec que comprar Bitcoin és una bona idea en aquests temps? És una cobertura, està descentralitzada, no es pot confiscar, és digital i estem en una era digital, i la generació boomer que va estimar l’or com aquesta cobertura en circumstàncies econòmiques similars passarà abans que es faci aquesta transició, deixant les generacions que estiguin còmodes amb l’era digital i, per tant, Bitcoin.

Jason: Crec que algunes persones en criptografia tendeixen a tenir una visió bastant simplista de la impressió de diners i la hiperinflació que, un cop passi QE, veurem una sobtada implosió del dòlar, els diners no significaran res. Però, tal com va assenyalar Willy el 2008, i molta gent venia les mateixes narracions en aquell moment, deien que anirem a veure hiperinflació als EUA després del QE, però la inflació ha rebutjat constantment les expectatives i l’IPC es va mantenir baix..

I crec que això es deu al fet que la gent té aquesta visió reductiva del que és la impressió de diners. I tots vam estudiar l’economia multiplicadora de diners, de manera que l’única manera que la base monetària flueixi a l’economia és si es tradueix en una moneda dinera real perquè els bancs augmentin proporcionalment els préstecs, no estic segur que això passi immediatament. No crec que sigui la meva avantatge predir quan pot ocórrer o no la hiperinflació. Crec que sempre torno a la demanda. Què ens diuen les proves? L’evidència diu que recentment hi ha molta demanda de monedes estables, especialment a les tauletes OTC asiàtiques, el límit de mercat agregat de totes les monedes estables denominades en dòlars estables denominades en USD ha arribat als 9.000 milions de dòlars, de manera que, fins a cert punt, indica que la demanda més àmplia de dòlars que estem veient ara sobre si això es desplegarà a Bitcoin, a cripto. Crec que aquesta és una altra qüestió, però presenta una configuració bastant agradable, ja que teniu 9.000 milions, teniu milers de milions de dòlars de monedes estables a les borses. , teniu tots aquests factors secundaris de la demanda que he esmentat al començament d’aquest panell.

Tenim aquest tipus de narrativa al voltant de la meitat que passa al mateix temps, de manera que crec que presenta un bon punt d’entrada per a la criptografia, però sobre si la hiperinflació serà el catalitzador immediat per a l’adopció de Bitcoin. Personalment no ho crec. Crec que no passarà, encara que passi, no serà una cosa que passi que sàpiga la setmana vinent o el mes que ve.

Avaneesh: Hi ha un fort argument que diu que les polítiques d’estimulació fiscal i fiscal estan tenint cada cop menys un impacte en l’economia real. Hem vist aquestes polítiques als Estats Units i els guanys en productivitat i creixement del PIB són cada vegada més limitats. Una conseqüència que es pot observar és l’impacte sobre els preus dels actius, de manera que tenim una economia en dificultats i unes taxes d’inflació principals baixes alhora que augmenten els preus dels actius. A curt termini, crec que lluitarem amb la deflació durant algun temps, però el risc després d’això és probablement la stagflació més que la hiperinflació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner