Recapitulació AMA: navegador centrat en la privadesa: valent, una part de la visió de Brendan Eich

El 6 de març, OKEx Community va organitzar una emocionant sessió Ask-Em-Anything (AMA) amb Brendan Eich, cofundador i CEO de Brave.

Brave Browser se centra en la privadesa dels usuaris i torna a imaginar com hauria de funcionar la publicitat en línia, està dissenyat per eliminar anuncis en línia de llocs web i el model de negoci del seu fabricant es basa no només en el bloqueig d’anuncis, sinó en substituir els anuncis ratllats per anuncis de la seva pròpia xarxa..

Al llarg de l’AMA, Brendan Eich va respondre a una barreja de preguntes sobre Brave Browser i sobre el desenvolupament del testimoni d’atenció bàsica (BAT) juntament amb algunes Q en viu.&A al final de la sessió. Llegiu a continuació els nostres resums destacats de l’AMA amb Brendan!

Secció 1

P1: Quins models de negoci pot aplicar la tecnologia Brave Browser? Són empreses o organitzacions governamentals dels vostres clients? (…)

Empreses, des de petits creadors de YouTube fins a l’editor de llocs web més gran. Els models de negoci inclouen consells per a fans i donacions mensuals, contribucions automàtiques dels visitants de Brave, compres de comerç electrònic de productes digitals i altres de primera qualitat, paret de pagament portàtil al navegador, subscripcions recurrents.

Q2 : Quina és la vostra visió a llarg termini sobre la indústria en què treballa Brave? Tens por algun dia que hi hagi un altre projecte amb tecnologia més innovadora que pugui substituir Brave?

Brave lidera el camp dels productes de privadesa per defecte i el nostre enfocament pot escalar tant verticalment com horitzontalment: a vídeo, correu electrònic, cerca; des de llocs petits i canals de YouTube fins als més grans. Ser el primer i tenir usuaris fidels, tot i que soscava els titulars de tarifes elevades com Google, és un avantatge durador.

Q3 : Quins són els punts de dolor de la indústria que #BRAVE vol abordar amb innovació?

Dolor de l’usuari: publicitat i seguiment de la sobrecàrrega, esgotament del pla de dades, drenatge de la bateria; Dolor per als creadors: lluita per aconseguir fins i tot el 30% del brut dels anuncis programàtics, sense embogir els usuaris amb anuncis dolents; fer-ho millor a escala amb la venda directa d’anuncis, amb costos més grans a cobrir; sol·licitar i inscriure patrons o donants que han de considerar molts destinataris dignes; els usuaris de paret de pagament no es subscriuen a 100 llocs, però sí al vostre, si primer poguessin comprar “al pati”. Brave soluciona tot això mitjançant un navegador intel·ligent a l’estil de superaplicacions.

P4: Quin avantatge té l’ús de Brave Browser que altres navegadors com Google?

Google Chrome té integrada la vigilància: si inicieu sessió en qualsevol servei de Google mitjançant una adreça de Gmail o una clau de compte similar, Chrome fa un seguiment predeterminat de la vostra navegació per orientar els anuncis. I al web, Chrome permet que els scripts de seguiment i les galetes tinguin el vostre camí, fins a 2,5 vegades la bateria esgotada i la càrrega de la pàgina corresponent i l’impacte del pla de dades. Google no pot permetre que es bloquegin aquests rastrejadors o serien demandats pels accionistes i els clients (a més de ser processats més durament per infraccions antimonopoli). Estan atrapats a la cantonada en què van pintar quan van adquirir i lligar la cerca, YouTube, Doubleclick (anuncis a la pàgina), AdMob (anuncis integrats a l’aplicació, plens de frau) i Google Play Store. Bloqueja valent totes les despeses generals que Google necessita, per obtenir beneficis clars dels usuaris i obtenir més ingressos nets per als editors.

P5: Quins passos esteu fent per augmentar la gent que utilitza el navegador Brave?

El programa d’afiliació de https://brave.com/refer ajuda els creadors a rebre un pagament per usuari nou mensual que ens aporten. També fem publicitat a les principals plataformes, per salvar els usuaris de les urpes dels propietaris d’aquestes plataformes, aconseguint que Brave tingui privadesa activada de manera predeterminada i no faci un seguiment posterior a la instal·lació. Finalment, estem treballant amb patrocinadors de podcasts populars que estimen Brave i el promocionen.

P6: Què passa si llocs web com FB i Google van decidir ser incompatibles amb Brave o si van intentar negar-se a jugar i d’alguna manera el van bloquejar??

Brave e es basa en el crom, de manera que els és difícil fer-ho a la pràctica. Ens amagem a la multitud basada en crom que està dominada per Chrome. Es corre el risc de bloquejar els seus propis usuaris de Chrome. Tractar d’empremtar els nostres usuaris segons la marca i el model del navegador és possible, però costós i arriscat (el fals problema positiu esmentat a l’última frase). Finalment, Google es troba sota investigació antimonopoli als EUA, pràctiques anticompetitives a la UE i violacions de la protecció de dades en diverses jurisdiccions. Totes aquestes consideracions juntes suggereixen que Google no pot provar de jugar brut. El mateix passa amb FB, tot i que no els assumim directament (Brave no és una xarxa social ni un conjunt d’aplicacions socials basades en un identificador de xarxa).

P7: L’adopció és un dels factors importants en què s’haurien de centrar tots els projectes de blockchain sostenibles per ser més atractius als ulls dels inversors. El que Brave ha fet i té previst fer per aconseguir l’adopció del món real?

Tenim 12,2 milions de MAU i 4 milions de DAU i hem crescut cada mes des del llançament. Construïm un navegador 3-6 vegades més ràpid en càrrega de pàgines i comparatives similars que Chrome, que utilitza el 40% de la bateria del mòbil en comparació amb Chrome (amb el corresponent estalvi del pla de dades) i que ofereix als usuaris una manera de rebre BAT retornar als seus llocs i canals preferits.

Q8 : Un dels problemes més grans amb DApps és l’estat inactiu i inútil. La gent només crea DApps, però no té cap cas d’ús ni contribució a l’ecosistema blockchain. Què farà el vostre equip per prevenir i resoldre aquest problema que es pot produir a la plataforma Brave??

Brave dóna suport a Dapps mitjançant la cartera Ethereum Crypto integrada a l’escriptori, que arribarà aviat al mòbil. Encara no intentem millorar la semàntica de Dapp en general, però és possible una agenda de millora en el futur. En general, tenir un agent d’usuaris súper aplicatiu o musculós com Brave garanteix que els usuaris tinguin prou independència i sobirania com per traçar el seu propi camí més útil, independentment del que Dapps executi a través d’altres aplicacions que intentin donar suport..

Q9 : Què tan segur és Brave? N’hi ha prou amb protegir els usuaris, reduir el risc de perdre diners i informació personal? (…)

Brave fa un seguiment dels canals de llançament de Chromium (projecte de codi obert de Chrome) i WebKit (WKWebView, que s’utilitza a iOS) molt de prop, de manera que podem llançar pegats de seguretat el mateix dia que Chrome. Brave afegeix la millor seguretat de la seva classe a través d’enginyers i líders de primer ordre, com ara el nostre CISO Yan Zhu, i socis del venedor de programes de recompenses d’errors HackerOne, fins als auditors de codi Least Authority, fins als millors socis d’intercanvi de comptes de custòdia i criptografia..

Q10 : Podeu parlar del model d’aprenentatge automàtic que publica anuncis? En quines característiques es basa el model? Quin percentatge d’usuaris opten per l’incentiu mensual de pagament BAT?

1. El model d’aprenentatge automàtic s’entren a partir de vectors de paraules resumits de les pàgines que visiteu. Les pàgines es resumeixen en paràmetres per als classificadors de Naive Bayes o màquines vectorials de suport i s’inclouen en un perfil a llarg termini dels vostres interessos..

2. El model es forma en corpus de pàgines web per a diferents idiomes que han estat etiquetats manualment o etiquetats amb un procés d’aprenentatge automàtic semi-supervisat. Opteu ara al voltant del 14%, augmentant.

Sessió 2 Live Q&A

Q1 :L’Índia havia començat recentment un nou bombo publicitari mitjançant la regulació positiva contra Crypto. Quin és l’efecte positiu d’això per a Brave i BAT?

A1: Treballarem per aconseguir l’adopció valenta i els anuncis privats compatibles amb les MTD que es publiquin a l’Índia. Va ser una gran notícia.

P2 :La majoria dels inversors se centren molt en el preu del testimoni a curt termini en lloc del valor real del projecte. Podeu (en nom de l’equip BAT) compartir amb nosaltres què haurien d’esperar els inversors com a motivació i beneficis per invertir a llarg termini??

A2: Tenim la intenció de fer-nos valents el màxim possible aquest any, 20 milions d’usuaris o més. També treballarem amb socis que ens poden aconseguir a una escala encara més elevada. a mesura que estandarditzem, esperem que altres aplicacions d’atenció vulguin BAT, de manera que encara estem pensant en com fer un SDK BAT robust i segur

Q3 :Brave Browser té l’oportunitat de rebre anuncis i compartir aquests ingressos publicitaris amb aquells que tinguin monedes BAT? Què tan semblant és Brave per a Android amb la versió per a ordinadors i portàtils de Brave??

A3: No cal que mantingueu BAT per activar Brave Rewards (feu clic al logotip BAT a la barra d’URL de la part superior dreta). Els percentatges d’ingressos publicitaris us arriben mensualment i sense cap esforç addicional poden contribuir automàticament als vostres llocs i canals verificats més importants, però també podeu donar propines i configurar les contribucions mensuals..

Brave for Android es basa en una forquilla de crom independent que vam començar anteriorment, però la versió beta de Google Play de Brave for Android es basa en la mateixa forquilla de crom de nucli valent que fem servir a l’escriptori. Ajudeu a provar aquesta versió beta, aviat substituirà el navegador Android més antic (setmanes i no mesos). En el seu moment, això farà que les extensions estiguin disponibles a Android Brave. També hauria de funcionar bé com a navegador amb pestanyes de pantalla més gran als Chromebooks, mitjançant el suport de l’aplicació d’Android a Chrome OS.

Q4 :Quins són els principals avantatges dels anuncis BAT per als usuaris? Quins són els problemes del sistema publicitari actual que no són positius per als usuaris?

A4: La tecnologia publicitària actual requereix un seguiment generalitzat que afecta la càrrega de la pàgina, el pla de dades, la bateria i la seguretat (malvertising = ransomware disfressat d’anuncis). Tampoc paga bé els editors ni els creadors, massa intermediaris. Finalment, el reorientació no només és espeluznant o pot ser un spoiler d’un regal sorpresa quan el destinatari del regal veu un anunci reorientat per al regal que vau obtenir la nit anterior, quan es basa en dades preses sense consentiment amb finalitats arbitràries (com en gairebé totes les tecnologies publicitàries en línia). ) és il·legal segons el RGPD europeu i noves lleis en altres llocs, inclosos Califòrnia, l’Índia, el Brasil i la Xina. La tecnologia publicitària ha evolucionat de manera oportunista i compta amb els anomenats grans "externalitats negatives" que s’infligeixen a molts usuaris en petites picades, principalment (el ransomware seria una excepció: una picada molt gran)

Q5 :Com serà rendible Brave Browser a llarg termini després de proporcionar 4 $ per a cada referència? Trobarà BAT Token la disminució del preu? Quines opinions tens??

A5: A mesura que escalem, esperem una estabilitat de preus per cada 7,3 al nostre llibre blanc. Imagineu-vos 20 milions d’usuaris o 100 milions, tenint 1,5B BAT en circulació.

Q6 :Què fa que Brave sigui tan unqiue? Quins són alguns dels avantatges que teniu en comparació amb els vostres competidors? Quin tipus de beneficis té un usuari quan utilitza el testimoni BAT al navegador Brave ?

A6: Brave està prenent els grans navegadors actuals, especialment Chrome. Tots, excepte Apple Safari, estan compromesos amb els scripts de seguiment i tecnologia publicitària que bloquegem per obtenir una velocitat de càrrega de la pàgina de 3 a 6 vegades, una durada de la bateria de 2,5 vegades millorada, etc. Pregunteu a Google.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner