Per què PayPal i Venmo són un impuls més gran a l’adopció de criptografia que Revolut

L’entrada de criptografia de PayPal està destinada a impulsar l’adopció de criptomonedes al detall i al comerciant: Market Watch

Pel que fa a l’adopció massiva, Bitcoin (BTC) i altres criptomonedes van rebre un important impuls aquesta setmana després de PayPal Holdings Inc., el gegant de pagaments en línia que té una capitalització borsària de 239.000 milions de dòlars., va anunciar l’addició de quatre principals criptomonedes a les seves ofertes de productes. A partir del 2021, els usuaris poden comprar, mantenir i vendre criptomonedes directament des del seu compte PayPal.

Després de l’anunci de PayPal, el preu de BTC i de molts altcoins va augmentar significativament. 

BTC va rebre un gran impuls de l’anunci de PayPal. Font: OKEx, TradingView

Com va afirmar PayPal, l’interès creixent cap als pagaments digitals, impulsat per COVID-19 i el desenvolupament de monedes digitals dels bancs centrals o CBDC, va accelerar l’adopció de criptomonedes per part de l’empresa..

Les quatre criptomonedes admeses: BTC, Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) i Litecoin (LTC) – es posaran a disposició dels usuaris dels Estats Units durant les properes setmanes i s’espera que s’estenguin a Venmo i seleccionin mercats internacionals a la primera meitat del 2021.

L’estratègia de criptografia de PayPal, en resum

PayPal va afirmar que els clients podran utilitzar participacions en criptomonedes per finançar les seves compres amb 26 milions de comerciants a tot el món. Per proporcionar una experiència perfecta, no es cobra cap comissió de servei per la compra o venda de xifres fins a finals d’any. A més, no es cobraran comissions per mantenir la criptomoneda en un compte de PayPal. La companyia també va descartar qualsevol comissió de conversió entre criptomoneda i fiat. De la mateixa manera, per part del comerciant, PayPal no imposa cap integració ni comissió addicional en acceptar pagaments amb criptografia.

PayPal també ha rebut una BitLicense condicional pel Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York. A més, PayPal ha continuat ampliant la seva estratègia de criptografia mitjançant associacions amb custòdics. Ha estat reportat que PayPal està explorant l’adquisició de Bitcoin depositari BitGo Inc. per als seus serveis de custòdia.

Tanmateix, hi ha limitacions a les ofertes de criptografia de PayPal. Els usuaris no poden ingressar ni retirar criptomoneda dins i fora dels seus comptes, és a dir, només poden conservar criptomonedes comprades a través del seu compte PayPal.

Finalment, Meltem Demirors, el director d’estratègia de CoinShares, creu que PayPal pot llançar la seva pròpia moneda digital en els propers sis a 12 mesos.

El mercat mil·lenari de Venmo pot ser la clau per a l’adopció massiva

Mentre que PayPal ho ha fet 346 milions d’usuaris actius, a partir del segon trimestre del 2020, la seva filial, Venmo, té el potencial més alt per impulsar l’adopció generalitzada de la criptomoneda. 

Venmo és una aplicació de pagament mòbil peer-to-peer amb 52 milions d’usuaris això domina el mercat de pagaments mòbils entre els millennials americans, entre els quals BTC ha guanyat popularitat. D’aquestes dades demogràfiques, el 59% hauria estat informat va creure les criptomonedes són innovacions positives en tecnologia financera. A més, el 17% dels mil·lenaris haurien estat propietaris de criptomonedes. A més, JP Morgan Chase recentment assenyalat que la preferència dels millennials per BTC per sobre de l’or és el motor clau per al potencial d’apreciació de preus a llarg termini de la moneda digital. 

Història d’èxit criptogràfic de Revolut

L’adopció de serveis de criptomonedes de Revolut pot actuar com un cas de referència per a PayPal. El banc digital primer llançat els seus serveis de criptomoneda el 2017 i va permetre als usuaris comprar i negociar BTC, LTC i ETH. Més tard, la firma va ampliar les seves ofertes de criptografia a BCH, XRP i Stellar lumens (XLM). Les ofertes de criptografia estaven inicialment disponibles per a clients europeus abans que Revolut les estengués nosaltres., Japonès i Australià clients el 2020. 

Revolut ha experimentat un augment notable del comerç de criptomonedes des del brot de COVID-19. Més del 30% dels 10 milions d’usuaris de Revolut tenen negociat criptomonedes a l’aplicació. El creixement és més notable a l’abril de 2020, quan es va produir un augment mensual d’un 68% d’usuaris que comercien amb criptomonedes i un 63% mensual del valor mitjà de cada operació de criptomoneda.. 

La criptomoneda continua sent el component bàsic del negoci de Revolut. Segons indica l’empresa informe anual, les seves participacions en criptomonedes van passar de 37 milions de GBP a 93,8 milions de GBP el 2020.

L’adopció al detall de criptografia té un creixement modest

Des de l’anunci de criptografia de PayPal fins a la inversió Bitcoin de 50 milions de dòlars de Square, les institucions han vist créixer l’interès per les criptomonedes. Tot i això, l’adopció de criptomonedes entre els comerciants minoristes continua sent limitada, però dades de Coinmap mostra que hi va haver un curt augment de comerciants minoristes que van acceptar criptomonedes al març, probablement causat per COVID-19. Des de llavors, el nombre de llocs de pagament de criptografia ha experimentat un creixement modest, fins a la data, fins a 19.072 llocs de pagament de criptografia..

El nombre de llocs de pagament de criptografia va augmentar notablement al març de 2020. Font: Coinmap

Tot i que l’adopció al detall de criptomonedes ha crescut lentament el 2020, l’anunci de PayPal pot canviar el joc en permetre que les monedes digitals arribin a 26 milions de comerciants de PayPal. Henri Arslanian, líder mundial en criptografia de PwC, va dir a OKEx Insights:

"Tot i que altres empreses de pagament als Estats Units, com Robinhood o Square, ja ofereixen accés a criptografia, PayPal és molt més gran i internacional."

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner