Per què OKB: guanyeu a DeFi, obteniu descomptes i accés anticipat amb el testimoni de plataforma d’OKEx

Què és OKB?

OKB és un testimoni d’utilitat ERC-20 disponible a tot el món emès per la OK Blockchain Foundation. Té un paper integral en la connexió dels diversos serveis i productes disponibles per als usuaris d’OKEx i és un testimoni deflacionista pel disseny, gràcies a la iniciativa Buy-Back and Burn.

Avantatges d’utilitzar OKB a OKEx

Hi ha nombrosos avantatges i utilitats disponibles per als usuaris d’OKB dins de l’ecosistema OKEx, tal com es ressalta a continuació.

Descomptes en comissions de negociació

Els comerciants actius busquen constantment maneres de millorar la seva rendibilitat i els descomptes sobre comissions comercials poden marcar una diferència notable. Si manteniu OKB dins d’un subcompte, els comerciants d’OkEx poden estalviar fins a un 25% en les comissions de negociació.

Estalvieu OKB i guanyeu

Els usuaris d’OKEx tenen accés a OKEx Earn, una secció dedicada a les oportunitats de guanyar passiu. A més del suport per a diversos actius digitals, la secció Guanya també permet als titulars d’OKB obtenir interessos pels seus estalvis.

OKEx Jumpstart

Per als usuaris que busquen oportunitats més actives, OKEx Jumpstart permet que els titulars d’OKB participin en les seves participacions i guanyin fitxes de recompensa dels propers projectes de blockchain. A més, mantenir 100 fitxes OKB durant cinc dies consecutius també permet participar en vendes de fitxes Jumpstart, on les taxes d’assignació d’usuaris i els imports de subscripció depenen de la mida de les participacions d’OKB.

Beneficis diversos

A part dels casos d’ús d’OKB enumerats anteriorment, els usuaris d’OKEx també poden convertir els seus petits saldos a OKB, utilitzar OKB per al comerç de marges, préstecs C2C, votacions, etc..

Utilitzant OKB fora d’OKEx

Per tal d’aportar un valor addicional als nostres usuaris, OKEx ha establert associacions per ampliar casos d’ús d’OKB fora de la plataforma. Ara, diversos socis accepten OKB com a mitjà de pagament i proporcionen una API que permet als comerciants en línia i fora de línia acceptar pagaments d’OKB als seus propis mercats..

Diverses empreses de carteres de seguretat i fred també admeten l’emmagatzematge d’OKB, inclosos Coinify, Coinomi, BTT, Ledger Vault, Guara Enji i molt més. OKEx continua fomentant noves associacions i ampliant l’ecosistema OKB.


Accediu a DeFi amb OKB

OKEx ha estat un dels intercanvis de criptomonedes més actius pel que fa a l’espai DeFi i va ser el primer a llistar derivats per al testimoni UNI d’Uniswap.

El nostre compromís amb el suport a la innovació i l’economia DeFi es desprèn dels projectes que hem inclòs a la plataforma (fins a 50, a partir de l’1 d’octubre del 2020). A més, també proporcionem als usuaris la gamma més completa de productes de negociació DeFi, inclosos els swaps perpetus, swaps amb marge de moneda, estalvis, negociació de marges i derivats.

Finalment, reconeixent la tendència creixent de la mineria de liquiditat, OKEx també va permetre el suport a la producció agrícola a través de la nostra secció Earn Els usuaris d’OKEx ara poden cedir-se a protocols com Uniswap, YFII, Compound i Curve, tot sense haver de sortir de la plataforma OKEx.

El següent pas per a OKEx és explorar la integració d’OKB amb plataformes DeFi i ampliar la nostra oferta d’oportunitats d’agricultura de rendiment per als titulars d’OKB.

Alta demanda, disminució de l’oferta

A part dels seus diversos casos d’ús, OKB també està dissenyat com a testimoni deflacionari, amb una oferta que redueix contínuament. Això s’aconsegueix amb el nostre programa Buy-Back and Burn. Llançat al maig de 2019, el programa Buy-Back and Burn utilitza el 30% de les comissions de transaccions al mercat per comprar OKB de la comunitat i després el crema. L’última ronda de recompra va tenir lloc entre l’1 de juny i el 31 d’agost de 2020, quan es va cremar una quantitat històrica de fitxes OKB, per valor de 21 milions de dòlars..

OKExChain i el llançament d’OKT

OKExChain és una cadena pública descentralitzada de codi obert creada per OKEx i està dissenyada per promoure el desenvolupament d’aplicacions comercials a gran escala. La criptomoneda nativa del blockchain és OKT. Els titulars d’OKB aviat podran reclamar l’OKT acabada d’encunyar quan es llanci la xarxa principal OKExChain.

L’arquitectura d’OkExChain ha estat dissenyada per permetre que qualsevol usuari sol·liciti convertir-se en supernode, cosa que permet als desenvolupadors i empreses llançar de forma ràpida i segura una varietat d’aplicacions descentralitzades, emetre actius digitals, crear parells comercials i operar sense friccions..

Per oferir una experiència de desenvolupament escalable, eficient i optimitzada per l’usuari, OKExChain actualment admet desenvolupaments paral·lels de diverses cadenes, cosa que aporta la interoperabilitat a un ampli grup d’usuaris. En un futur proper, OKExChain també donarà suport a la programabilitat mitjançant la màquina virtual Ethereum, incloses totes les eines estàndard per a desenvolupadors d’Ethereum..

L’ecosistema OKB creix i s’adapta constantment a l’entorn de blockchain en constant evolució, i l’equip d’OKB es compromet a mantenir aquesta trajectòria per proporcionar funcionalitats potents i experiències d’usuari inigualables, tant dins com fora de la plataforma OKEx..

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map