Per què els intercanvis de Bitcoin estan construint el seu propi blockchain

Els intercanvis de Bitcoin estan construint les seves pròpies xarxes de blockchain per construir fossats i créixer quota de mercat. (Foto de Chesnot / Getty Images) GETTY IMAGES

El 17 d’abril, l’operador d’intercanvi de criptomonedes Binance va publicar un llibre blanc que descrivia el funcionament intern d’una nova cadena de blocs de contractes intel·ligents, un any després del llançament inicial de la cadena de blocs nativa Binance Chain (BC). La nova cadena de blocs, anomenada Binance Smart Chain (BSC), funcionarà com una capa de contracte intel·ligent paral·lela a la cadena existent, va dir la companyia..

“Aquesta innovadora solució aporta la interoperabilitat i la programabilitat de la màquina virtual Ethereum (EVM) a la cadena Binance. Tant Binance Chain com Binance Smart Chain permetran transferències i altres comunicacions gràcies al suport natiu de la interoperabilitat “, va escriure l’intercanvi en una publicació al bloc.

Tot i que l’intercanvi insisteix que el BSC no està dissenyat per competir amb Ethereum, que actualment és la plataforma de contractes intel·ligents més gran, la nova plataforma de contractes intel·ligents de Binance hauria de tenir un rendiment superior a Ethereum en determinades àrees, incloses les transaccions més ràpides i econòmiques..

L’últim llibre blanc de Binance a l’àrea del desenvolupament de blockchain és només l’últim dels anuncis similars dels intercanvis de bitcoins.

Avui a: Crypto & Blockchain

Des que Binance va llançar la seva cadena de blocs natal a l’abril de 2019, almenys altres tres intercanvis centralitzats d’actius digitals líders han anunciat que desenvolupen una xarxa de cadenes de blocs..

Al febrer, OKEx va anunciar que la seva pròpia cadena de blocs OKChain passava al mode de prova. L’intercanvi criptogràfic amb seu a Malta va revelar per primera vegada que estava desenvolupant una cadena de blocs, juntament amb un intercanvi descentralitzat (DEX) construït a la part superior, el març de 2020.

“OKChain és una cadena pública comercial desenvolupada per OKEx de manera independent, i ja és 100% de codi obert per proporcionar un ecosistema de valor afegit eficient, gratuït i il·limitat per a tots els nostres socis ecològics”, va dir Jay Hao, director general d’OKEx. “La tecnologia de cadenes creuades i” OpenDEX “ens permet impulsar la nostra visió de” Commercial Chain Alliance “per facilitar el desenvolupament substancial de la indústria blockchain. “

Al març, Huobi també va anunciar que la seva cadena de blocs entrava en mode de prova, gairebé dos anys des de la primera intercanvi de bitcoins amb seu a Singapur revelat planeja desenvolupar una cadena de blocs nativa. Segons un anunci, Bithumb, amb seu a Corea del Sud, també s’està desenvolupant amb la seva pròpia cadena de blocs publicat al novembre del 2019.

Alguns participants de la indústria criptogràfica veuen la tendència emergent com una amenaça per a la descentralització, que és una característica fonamental de les xarxes públiques de blockchain.

Passar a construir Moat i quota de mercat

Els intercanvis són un dels majors guanyadors de la creixent popularitat de les criptomonedes. Tenen un paper important com a porta d’entrada al món criptogràfic i molts d’ells han construït empreses multimilionàries..

Intercanvi Coinbase amb seu als Estats Units segons se suposa va tenir una projecció d’ingressos de prop de 1.300 milions de dòlars el 2018. En altres llocs, el lloc web de criptografia The Block, estimat que el 30 de setembre de 2019, Binance havia assolit el benefici acumulat de 1.000 milions de dòlars. El lloc web de notícies va arribar a aquesta xifra basant-se en l’estructura de recompensa simbòlica de la companyia.

En el seu nucli principal, la tendència emergent de les plataformes blockchain basades en intercanvis consisteix en un canvi d’intercanvis per consolidar les seves posicions com a líders de la indústria i, d’alguna manera, construir un fossat al voltant dels seus respectius negocis. Aquesta és la visió consensuada dels comentaristes sobre criptomoneda i blockchain.

En desenvolupar la seva pròpia cadena de blocs, els intercanvis criptogràfics podran créixer la seva quota de mercat i funcionar de manera més eficient, segons Ken Misuma, CMO de Quras, una plataforma de contractes intel·ligents que afirma donar als consumidors i a les empreses la llibertat d’establir el nivell de privadesa dels seus transaccions.

“Els intercanvis d’actius digitals intenten atraure a tants comerciants com puguin per tal d’augmentar la seva base d’usuaris, que és un motor bàsic dels seus beneficis”, va dir Misuma. “El desenvolupament d’una cadena de blocs permet que l’intercanvi tingui més flexibilitat des d’una perspectiva d’usabilitat i negociació sense la necessitat d’un operador centralitzat”.

Hugo Renaudin, CEO de LGO, un intercanvi de criptografia institucional amb seu a Europa, va parlar sobre com tenir una cadena de blocs podria ajudar a que els intercanvis siguin més eficients.

“Operativament, és una reducció significativa dels costos, ja que moltes operacions i moviments de fons (dipòsits, retirades o liquidacions) es poden automatitzar mitjançant contractes intel·ligents”, va dir. “I com que una cadena de blocs d’intercanvi redueix els costos globals de llistat d’una moneda digital emesa per la cadena, es podria argumentar que permet als intercanvis llistar cada vegada més actius a un cost inferior”.

A mesura que l’espai blockchain i criptomoneda continua evolucionant, s’emetrà un nombre creixent d’actius digitals. L’efecte resultant de més actius criptogràfics és que el negoci d’executar un intercanvi gaudirà d’exigències més elevades.

Abans de quan els intercanvis començaven a construir el seu propi blockchain, els nous projectes emeten actius digitals mitjançant una blockchain pública com Ethereum. A continuació, aquests projectes busquen enumerar els seus actius o tokens digitals respectius en diferents borses. Els titulars i operadors de tokens tenen la flexibilitat de negociar aquests tokens en diferents borses on apareixen. Aquesta flexibilitat, però, significa que les borses s’enfronten a un risc constant de perdre la seva base d’usuaris davant la competència, cosa que podria provocar una disminució dels ingressos.

A més de la competència d’altres borses centralitzades, l’aparició de comerços descentralitzats és una amenaça creixent.

En desenvolupar una cadena de blocs nativa, a la qual convida els projectes a emetre actius digitals, és més probable que un intercanvi retingui volums de negociació, un factor determinant de la seva línia superior.

Tot i això, els principis sobre els quals els intercanvis criptogràfics estan construint els seus intercanvis difereixen i poden indicar les àrees de la indústria que cadascun d’ells vol ser més rellevants.

Els intercanvis de Bitcoin volen protegir els seus rendibles negocis mitjançant la creació de blockchain natius … [+] 2018 CHESNOT

Binance Chain aposta pel futur dels intercanvis criptogràfics

Tot i que el desenvolupament d’una cadena de blocs de contractes intel·ligents dedicada li ofereix una oportunitat per competir amb Ethereum, Binance sembla centrat en augmentar la seva quota de mercat del mercat d’intercanvi criptogràfic..

El llibre blanc de BSC reitera que el DEX de la companyia és el “focus principal” de la seva cadena de blocs natal, una indicació que el desenvolupament d’una plataforma de contractes intel·ligents és més aviat augmentar el DEX que qualsevol altra cosa..

“La concentració en proporcionar un lloc d’emissió i negociació d’actius digitals convenient també comporta limitacions. La característica més sol·licitada de Binance Chain és l’extensibilitat programable, o simplement el contracte intel·ligent i les funcions de màquina virtual. Els emissors i propietaris d’actius digitals lluiten per afegir noves funcions descentralitzades per als seus actius o introduir qualsevol tipus de govern i activitats de la comunitat ”, diu el llibre blanc del BSC.

Una altra indicació que Binance aposta pel futur dels intercanvis és el llançament de febrer de Binance Cloud, una solució específica de núvol d’intercanvi. A través d’ella, la companyia ofereix a tothom la possibilitat de llançar un intercanvi criptogràfic que aprofiti la infraestructura d’intercanvi ja establerta de la companyia. CEO Changpeng Zhao, conegut a l’espai criptogràfic com CZ, estimacions que els serveis al núvol es convertiran en la font d’ingressos de la companyia en cinc anys. La liquiditat és una de les promeses de la solució al núvol, una promesa possiblement assegurada pel benefici de retenció de volum de tenir una cadena de blocs.

OKChain aposta per les finances descentralitzades

Seguint els passos de Binance per traslladar les operacions a l’illa de Malta, criptogràfica, OKEx sembla que ha estat jugant a doppelgänger a Binance. Tot i això, OKEx insisteix que els seus propis esforços en blockchain no són una imitació.

“OKChain no replica Binance”, va dir un portaveu d’OKEx. “La nostra cadena de blocs té visions i posicionament totalment diferents de la de Binance Chain i realment estem treballant en diferents productes”.

La visió d’OKChain és impulsar el creixement d’aplicacions comercials descentralitzades, sobretot cap a la inclusió financera.

“Creiem que el finançament descentralitzat és la clau per a la inclusió financera i la llibertat financera per a tothom. Per això, hem desitjat deslligar el poder de DeFi “. Hao va dir en una publicació al bloc que anunciava el llançament de testnet. “OKChain és una fita enorme per a nosaltres, cosa que significa que ara som capaços de proporcionar un ecosistema obert, de baix cost i autònom perquè tothom gaudeixi dels avantatges que proporciona la cadena de blocs i la descentralització”.

Encara no està clar com intercanvia planeja utilitzar la seva xarxa blockchain per jugar a l’espai DeFi.

De moment, OKEx continua prenent-se seriosament el negoci d’intercanvi, ja que ha dit que DEX serà la primera aplicació per dinar a OKChain. En comparació amb Binance, que “construeix [la seva pròpia] cadena i crea l’aplicació DEX, estem construint una infraestructura financera i l’OKEx DEX és només una de les aplicacions d’OKChain”, va afegir el portaveu d’OKEx.

OKEx diu que permetrà als usuaris crear i personalitzar el seu propi DEX a OKChain.

A més, OKChain dóna suport al desplegament de contractes intel·ligents pròpiament dits, en comparació amb Binance, que només acaba d’anunciar el desenvolupament d’una cadena independent per a contractes intel·ligents..

Huobi vol capturar institucions financeres tradicionals

Mentre altres intercanvis de criptomonedes evitaven els reguladors, Huobi va decidir establir una relació amb el govern de la Xina. El passat desembre, Huobi va anunciar que s’unia a una aliança blockchain liderada pel govern. L’intercanvi vol aprofundir en les seves relacions amb els reguladors i, posteriorment, amb les empreses financeres, fent que el compliment sigui central per al desenvolupament de la cadena de blocs nativa..

"DeFi s’ha convertit en una de les aplicacions més prometedores de la tecnologia blockchain, però el seu futur requereix que les dues parts –reguladors i empreses– treballin conjuntament per establir els estàndards i directrius de la nova economia descentralitzada.," va dir Ciara Sun, vicepresidenta de negoci global del grup Huobi. "Amb Huobi Chain, volem proporcionar un marc descentralitzat que faciliti la col·laboració a tota la indústria, que és fonamental per a l’adopció generalitzada de DeFi."

Huobi Chain permetrà que els reguladors participin a la xarxa com a validadors mitjançant una funció de node regulador. Això podria semblar familiar per als seguidors de les actualitzacions normatives relacionades amb la cadena de blocs als Estats Units L’any passat, el Banc de la Reserva Federal de Boston va publicar un llibre blanc on detallava els conceptes d’un “node supervisor” per a la vigilància reguladora en cadena.

Un denominador comú: valor de testimoni natiu

Tot i que s’estableixen les cadenes de blocs d’intercanvi per abordar diferents parts de l’espai de la cadena de blocs, tots es beneficiaran d’un augment del seu valor de token natiu si les seves apostes donen els seus fruits.

Per una banda, les fitxes d’intercanvi, que originalment s’utilitzaven per pagar comissions de negociació i cotització, ara estan passant a monedes que alimenten tota una cadena de blocs. Això amplia la usabilitat i, potencialment, el valor d’aquestes fitxes.

De fet, podria donar a les empreses que hi ha darrere de cada xarxa de cadenes de blocs un impuls de valoració, segons el CEO de SKALE Labs, Jack O’Holleran.

“Els múltiples de valoració per a intercanvis de comissions són significativament inferiors als multiplicadors d’actius criptogràfics, que no són dilutius en comparació amb els recursos propis”, va dir O’Holleran, que té com a inici una solució d’escalabilitat per a Ethereum. “Com a exemple senzill, si un intercanvi guanya 100 milions de dòlars a l’any en comissions, poden obtenir un multiplicador de 5-7x pel seu valor, és a dir, valen entre 500 i 700 milions de dòlars des d’una perspectiva de renda variable.

“Si publiquen un testimoni que s’utilitza per pagar les taxes, aquest testimoni pot valer diversos milions des d’una perspectiva totalment diluïda amb la mateixa quantitat d’ingressos”.

Campana d’alarma de descentralització

No està clar quant intercanvis de poder exerceixen sobre les seves xarxes de blockchain natives i això planteja qüestions sobre la descentralització d’aquestes xarxes. “Un desavantatge important és que les cadenes de blocs construïdes per intercanvi normalment no són descentralitzades i la descentralització és un dels aspectes més valuosos de la tecnologia de cadenes de blocs”, va dir Misuma.

Després de la publicació del llibre blanc Binance Smart Chain, Tom Shaughnessy de Delphi Digital, una empresa d’investigació en actius criptogràfics, es va fer ressò de preocupacions similars en una entrevista amb Cointelegraph. “Les cadenes centralitzades troben a faltar el punt, cada vegada. La qüestió no és oferir transaccions més econòmiques, qualsevol persona pot fer-ho mitjançant Amazon Web Services, sinó fomentar un ethos basat en la comunitat de constructors que gaudeixin de treballar junts sense un mandat derivat de forma centralitzada “.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner