Ordre de Trump ‘Go After Bitcoin’, pèrdues d’Ebang i renúncia de targetes electròniques: Crypto News of the Week

Imatge de Notícies de la Setmana

OKEx Insights presenta les cinc notícies criptogràfiques més destacades de la setmana passada.

Els comentaris revelats recentment reforcen l’actitud anti-Bitcoin de Trump

El president dels Estats Units, Donald Trump, va instruir específicament el secretari del Tresor, Steven Mnuchin, que “seguís” Bitcoin, segons un pròxim llibre de l’ex membre del personal de Trump, John Bolton, titulat The Room Where Happened.

Com va informar originalment el Washington Examiner – que va rebre una còpia avançada de la memòria que aviat es publicarà – Trump va fer el comentari a Mnuchin el maig de 2018 en una conversa sobre aranzels i sancions a la Xina, afirmant: "No siguis negociador comercial. Vés a Bitcoin [per frau]."

Punts clau

 • Els comentaris de Trump van arribar en un moment en què tenia el preu de Bitcoin va aconseguir un impressionant 33% – tot i que la concentració va durar poc. La criptomoneda líder veuria que el seu preu baixaria substancialment durant el quart trimestre de 2018.
 • Els comentaris també es van produir en un moment en què l’especulació sobre com els Estats Units regularien les criptomonedes arribava a la febre.
 • A més, els comentaris revelats recentment de Trump reforcen els seus actitud ja establerta cap a Bitcoin.

https://twitter.com/realdonaldtrump/status/1149472282584072192?lang=ca

L’ex president de la CFTC afirma que XRP no és una seguretat

XRP no és una seguretat, almenys, segons l’expresident Christopher Giancarlo de la CFTC, un dels principals reguladors financers dels Estats Units..

L’opinió de l’anterior cap del regulador del mercat de derivats als Estats Units arriba una coedició editada amb Conrad Bahlke, el seu actual company del despatx d’advocats Willkie Farr & Gallagher. L’article afirma que la criptomoneda de Ripple no és ni un contracte d’inversió ni pertany a la prova de Howey que utilitza la SEC, el regulador de valors dels Estats Units..

“[XPR] no pot ser un contracte d’inversió, ja que no hi ha cap contracte o acord sobre què parlar entre Ripple i la immensa majoria dels titulars de XRP. Al contrari, els contractes que ha signat Ripple exclouen explícitament els titulars generals de XRP com a tercers beneficiaris."

Tot i això, cal assenyalar que el Willkie és assessor de Ripple i va rebre “certa informació de fet” per recolzar les afirmacions dels autors..

Punts clau

 • La discussió sobre l’estat de seguretat de XRP és lluny de ser nova i la decisió de les autoritats ha estat pendent durant molt de temps.
 • L’opinió de Giancarlo pot proporcionar informació sobre com els reguladors actuals veuen l’actiu criptogràfic de Ripple.

La majoria dels bitcoins existents es mantenen com a inversions a llarg termini

Segons, la majoria dels 18,6 milions de bitcoins existents actualment es mantenen a llarg termini un nou informe de l’empresa analítica de cadenes de blocs Chainalysis.


Més específicament, menys del 20% del subministrament pendent total de bitcoins s’utilitza per negociar.

A més, un 20% addicional de bitcoins encunyats es presumeix “perdut”, ja que no han estat transferits en cinc o més anys, ja que, com hem sabut recentment, pot ser que sigui a llarg termini "hodlers."

Punts clau

 • Com que la quantitat de bitcoins disponibles es fa cada vegada més escassa, el gran subministrament de bitcoins que es manté a llarg termini pot convertir-se en una font important de liquiditat.
 • La majoria dels bitcoins que existeixen actualment són propietat de persones o parts que mai no han venut més de ¼ de les seves participacions, és a dir, la majoria de bitcoins estan en mans de hodlers.

El fabricant de miners de Bitcoin Ebang provoca pèrdues de 2,5 milions de dòlars

Ebang, un important fabricant xinès de maquinari per a la mineria de Bitcoin, ha patit una pèrdua neta de 2,5 milions de dòlars el primer trimestre del 2020.

La notícia arriba a través de una divulgació financera oficial publicat aquesta setmana en una actualització del fulletó IPO amb la SEC.

Punts clau

 • La presentació que il·lustra la pèrdua neta d’Ebang indica que l’empresa està més a prop de convertir-se en el segon fabricant de miners de bitcoins cotitzats en borsa a Nasdaq, després de Canaan.
 • La pèrdua neta d’Ebang es produeix després que el preu de les accions de Canaan baixi del seu preu inicial de 9 dòlars per acció a un mínim recent de 2 dòlars.

El conseller delegat de Wirecard dimiteix després de la pèrdua d’efectiu de 1.900 milions d’euros

Un dia després, la notícia va publicar això Wirecard va perdre 1.900 milions d’euros en efectiu, el cap executiu del processador de pagaments alemany, Markus Braun, va dimitir.

James Freis, cap de compliment de la companyia que va ser contractat dijous, prendrà el relleu com a conseller delegat interí.

Els fons fora de lloc de Wirecard han fet que els inversors es barallessin amb el preu de les accions de la companyia alemanya de serveis financers cotitzats en borsa que es desplomés el 80 per cent en dos dies.

Punts clau

 • Wirecard Card Solutions, filial de Wirecard, s’ha col·laborat notablement amb els proveïdors de targetes de pagament criptogràfic Crypto.com, TenX i un desenvolupador no oficial de la desafortunada cadena de blocs de Telegram, TON Labs.
 • La crisi de Wirecard ha estat comparat amb Enron a les xarxes socials.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map