Operadors de derivats: interès superior en ETH que BTC

Punts clau

  • Recentment, els mercats de derivats han mostrat un interès més alt ETH enlloc de BTC, ja que els comerciants semblen més disposats a apostar per la segona criptografia més gran.
  • Les dades també revelen que la tendència actual de ETH és més probable que pugui sostenir.
  • BTC els comerciants de derivats semblen jugar de forma segura en lloc de ser especulatius.

Entren nous diners al mercat de l’ETH

Els canvis d’interès obert són indicadors vitals per demostrar si hi ha diners nous que entren al mercat. Les dades de Skew mostren que l’interès obert agregat de ETH Els futurs i els swaps han augmentat constantment des de mitjans de maig, la xifra ha assolit el nivell més alt en un mes. Una tendència alcista a l’interès obert també podria suggerir que la tendència del mercat existent podria estar agafant impuls. Per tant, és probable que continuï.

En canvi, BTC L’interès obert de futurs i swap a OKEx s’ha mantingut una mica als nivells actuals. Tot i que no esperem una caiguda sobtada del BTC OI a curt termini, sembla que s’està produint una tendència a la baixa. Tot i que una reducció de l’OI només podria formar part del panorama, el mercat sembla relativament reticent a apostar BTC preus en aquest moment.

Figura 1a: Futurs ETH & Canvieu l’OI a OKEx Figura 1b: Futurs BTC & Canvia l’OI a OKEx

Font: Skew

L’ETH implica la volatilitat constant, mentre que la BTC disminueix

La volatilitat implícita podria proporcionar una visió més àmplia dels mercats. Ho veiem ETHL’IV s’ha recuperat i ha estat relativament estable després de la caiguda del 20 de maig, aquí és on ETHUSDT no va poder assegurar 215 nivells i es va retirar a la zona 206.

D’altra banda, l’IV de BTC ha estat relativament fluctuant recentment, especialment el bitcoin, que es va tornar a enfrontar amb un fort rebuig als nivells de 10000.

OKEx Technical Weekly va destacar que els principals cryptos els agraden BTC i ETH no han pogut trencar els nivells clau de resistència (BTC: 10000; ETH: 220). Atès que la primera i la segona criptografia més gran no van poder trencar els seus nivells de resistència crucials, el que ens pot dir l’IV és que ETH sembla relativament favorable o, si més no, més disposat a apostar pels comerciants. Per contra, la reducció del BTCIV podria implicar que els comerciants encara no estiguessin clars sobre la direcció a curt termini de la cripta.

Figura 2a: Volatilitat implícita ETH Figura 2b: Volatilitat implícita BTC


Font: Skew

Base d’intercanvi ETH positiva, BTC negativa

La base és la diferència entre el preu spot i el preu de futurs. De nou, la demanda i l’oferta a curt termini del producte són els principals factors que podrien moure la base. Una base positiva significa que els comerciants estaven disposats a pagar una prima per comprar els futurs. De la mateixa manera, una base negativa significa que els futurs s’han negociat amb un descompte, cosa que significa que el preu dels futurs és inferior al spot.

Les dades de Skew mostren que la base del ETHUSD swap a OKEx ha estat principalment positiu, mentre que la base del BTCUSD swap sembla que va començar a fer un gir recentment. Tot i que de vegades la base pot fluctuar, els comerciants haurien de vigilar de prop el canvi de la base.

Figura 3a: OKEx ETHUSD Swap – Figura 3b: OKEx Coinbase ETHUSD Bases BTCUSD Swap– Coinbase BTCUSD Swap

Font: Skew

Igual probabilitat de trencar resistències clau al juny per a ETH i BTC

Les dades de mercats d’opcions sempre poden proporcionar colors de mercat per a comerciants i inversors per avaluar els enfocaments d’altres participants del mercat, i el nombre de probabilitats podria ser interessant..

Com hem esmentat anteriorment en aquest article, tots dos BTC i ETH recentment han estat rebutjats pels seus nivells clau de resistència. Tot i que les dades anteriors podrien indicar que els comerciants han estat més disposats a apostar ETH, no obstant això, el mercat d’opcions mostra que la probabilitat de ETH estar per sobre dels 220 a finals de juny és aproximadament un 28%, mentre que la probabilitat de BTC estar per sobre dels 10000 a finals de juny és al voltant del 29%.

Dit d’una altra manera, el mercat d’opcions sembla creure que només hi havia aproximadament 1/3 de les possibilitats que els dos cryptos principals trenquessin les dues resistències clau esmentades a finals de juny. Val a dir que les xifres de probabilitat canvien constantment segons les condicions del mercat.

Figura 4a: Prob. d’ETH superior a x $ per venciment. Figura 4b: Prob. De BTC per sobre de x $ per venciment

Font: Skew

Ràtio de BTC Put / Call en màxims de 6 mesos

Hem estat cobrint BTCLa relació de pujades / trucades abans de reduir a la meitat els bitcoins. Creiem que una ràtio de venda / trucada creixent indica que les opcions dels comerciants s’han concentrat a cobrir el risc a la baixa BTC preus, en lloc de configurar-se per a operacions especulatives.

Des de BTC s’ha situat a prop dels 9000 nivells, la relació put / call ha augmentat fins a un nivell on BTC ha tocat 10000 a principis de maig. Això podria indicar que les opcions dels comerciants poden no anticipar-se a BTC rebot de preus als nivells actuals.

Figura 5: relació BTC Put / Call

Font: Skew

Autor: Cyrus Ip

Analista de recerca, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map