OKEx Academy: una conversa amb el vostre comerciant preferit Entrevista amb Coin Buster

Benvingut a la nova sèrie d’entrevistes d’OKEx Academy “Una xerrada amb el vostre comerciant preferit. En aquesta sèrie, us oferirem breus entrevistes que presenten operadors de criptografia, revelaran les seves idees, perspectives, consells a companys de comerç i alguns fets divertits sobre ells que probablement mai no sabíeu.

A qui trucaràs! Aquesta vegada ho tenim Coin Buster (@Coin_Buster a Twitter), comerciant i fundador de @CryptoALaCarte per compartir alguns dels seus consells. 

Si us plau comparteix amb la nostra comunitat com comences el teu dia! Què fas a primera hora del matí? Com passa la major part del temps? En quin tipus de coses poseu el focus a part del comerç i la criptografia?

Em llevo cada dia cap a les 6:30 del matí. És important llevar-se aviat i tenir una visió general de com es comportarà el mercat durant el dia, així que el primer que faig quan em llevo és comprovar el preu de BTC, què ha fet durant la nit i com han estat els meus oficis (si en tinc en curs).

Si necessito gestionar una posició ràpidament (ja que normalment es produeixen grans moviments una hora després de despertar-me), encenc l’ordinador i obro TradingView i els intercanvis en els que comercio.

Després, esmorzaré bé, llegiré les notícies i tornaré al gràfic per veure si puc veure altres bones oportunitats.

Durant el dia, passo molt de temps a Crypto A La Carte, que és un projecte que vaig fundar amb el meu amic i company Rubot fa uns sis mesos. Requereix molta atenció, gestió, atenció al client i investigació per detectar nous comerciants amb talent que puguin unir-se a l’equip.

Normalment, la major part de la tarda es dedica al comerç (la majoria d’operacions intradia).

Crec que és molt important tenir temps per relaxar-vos, perquè aquest mercat és obert les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i es podria esgotar fàcilment. Després, comprovo els gràfics per última vegada si encara estic en un ofici, per gestionar la meva posició abans d’anar a dormir. Normalment me’n vaig al llit abans de les 23 hores per passar una nit de descans.

Quin és un fet sorprenent que la gent no esperaria??

Menjo un bol de gelat cada dia. Un gelat al dia allunya el metge … ugr!

Algú us va inspirar en una carrera comercial?

@Elisa_Crypto a Twitter és un dels comerciants més influents en la meva carrera comercial i també un dels millors comerciants que he conegut fins ara.

Quins títols envolten la criptomoneda (o no criptogràfica) seguiu de prop aquests dies?

Com ara hi ha molta gent, he estat seguint la situació econòmica causada per la crisi del COVID-19. Tot i que la majoria dels països reobren empreses i aixequen tancaments, tinc curiositat per veure què passarà després. Com si hi haurà una segona onada? Hi ha conseqüències en la macroeconomia i en els mercats, etc..

També llegeixo molt sobre la situació nord-americana, ja que crec que la reelecció o derrota de Trump (que està òbviament lligada a les crisis del COVID-19) podria tenir una gran influència en els mercats..

Sempre li diem a la nostra comunitat que està bé aprendre. Estaria molt bé que pogueu compartir algunes de les vostres experiències i estadístiques amb els nostres companys de comerç.

Quin és el vostre indicador tècnic preferit / més utilitzat?

Amb prou feines faig servir indicadors perquè els trobo retardats, però el que més faig servir és RSI, quan vull obtenir més confirmació d’un nivell per comprar o vendre.

Quin ha estat el vostre major fracàs en el comerç? Com t’has recuperat i què, si de cas, n’has après?

Quan vaig operar per primera vegada amb marge, no gestionava en absolut el meu risc. Estava a punt de liquidar-me i em sentia tan malament que no em podia reconèixer.

Va ser un punt d’inflexió per a mi. Des d’aquest moment, vaig treballar realment en la gestió de riscos i ara tinc normes molt estrictes.

Hi ha habilitats imprescindibles per als comerciants novells? I què cal evitar / errors comuns a l’hora de fer anàlisis tècniques?

El temps de pantalla és el més important. Podeu passar milers d’hores aprenent sobre AT en llibres o mirant vídeos, amb nous mètodes. Hi ha un oceà de coses per aprendre i fins i tot 10 vides no serien suficients per llegir i veure el 5% del material disponible en línia.

Obteniu informació sobre una estratègia, intenteu perfeccionar-la amb les vostres pròpies observacions que heu fet veient els gràfics i tenint en diari els vostres oficis. No perdis milers d’hores veient noves estratègies!

Com / on obtenir idees comercials?

Cripta a la carta! Per això hem creat aquesta plataforma. Podeu seleccionar les operacions que vulgueu desbloquejar, sempre que vulgueu, en funció de les estadístiques del comerciant, l’intercanvi, el% i R. No hi ha subscripció mensual i la informació és totalment transparent, de manera que podeu decidir desbloquejar-ho o no amb tots la informació que necessiteu!

Com es prefereix, negociació diària contra inversió a mitjà / llarg termini?

Sóc majoritàriament un comerciant diari perquè m’agrada obtenir resultats ràpids i, sobretot, no m’agrada estar en un comerç d’un dia per l’altre (quan no ho puc gestionar).

També tinc inversions a llarg termini que no tinc en compte en una cartera freda.

La inversió és realment diferent de la negociació i la trampa és canviar diàriament la vostra inversió a llarg termini. La majoria de les vegades, s’acaba perdent temps i diners fent-ho.

Moltes gràcies per compartir! Ara tenim una pregunta divertida per a vosaltres! Quants dies fins $ BTC torna als 10000 $?

Diria aproximadament una setmana més o menys. Dit això, el meu biaix canvia algunes vegades a la setmana, segons el gràfic.

Finalment, doneu a la nostra comunitat un darrer suggeriment sobre com esdevenir un bon comerciant!

“El perill més gran es produeix en el moment de la victòria” – Napoléon Bonaparte

Gràcies a Coin Buster per dedicar-vos temps a xerrar amb nosaltres. Si voleu obtenir més informació sobre el comerç criptogràfic, no deixeu de seguir-lo Twitter i Grup Crypto A La Carte Telegram!

Seguiu a Twitter si teniu cap pregunta!

Registreu-vos i ingresseu o canvieu avui un mínim de 10 USDT per obtenir una recompensa de 3 USDT per a l’usuari nou!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me