Mitjançant Bitcoin, el TON de Telegram mor, Reddit integra Ethereum: Crypto News of the Week

Va ser una setmana plena de cripto-món: la recompensa per blocs de Bitcoin es va reduir a la meitat per tercera vegada, l’esperat projecte de blockchain de Telegram va morir i Reddit va començar a utilitzar els tokens Ethereum (ETH) per a un nou sistema de punts comunitaris..

Bitcoin registra la seva tercera recompensa a la meitat

L’11 de maig, la recompensa en bloc per als miners de Bitcoin oficialment a la meitat. Els nous blocs de la cadena de blocs BTC ara generen 6,25 bitcoins nous, en contrast amb els 12,5 bitcoins produïts abans de la meitat més recent. Aquesta va ser la tercera vegada en la història de Bitcoin que va tenir lloc l’esdeveniment destacat i programat.

Mineria de mines de Bitcoin AntPool minada bloc número 630.000, el primer bloc després de la meitat, que contenia 3.134 transaccions, 0,90968084 BTC en comissions de transaccions i un volum total de transaccions de 3311,62144322 BTC. Es calcula que AntPool és el tercer grup miner de Bitcoin més gran, a partir del temps de premsa.

Punts clau

Com que l’oferta total de bitcoins que existirà és fixa (21.000.000), les reduccions de recompenses de blocs programades de la criptomoneda sempre són una fita en el món financer. Cada vegada que Bitcoin es “redueix a la meitat”, cada dia s’encunyen menys bitcoins: alentint la taxa d’emissions de l’actiu i destacant essencialment la seva escassetat.

Les reduccions a la meitat de Bitcoin també tenen un impacte dramàtic en la indústria minera, ja que els miners menys eficients lluitaran per mantenir-se viables, mentre que aquells amb operacions més eficients podran ser més dominants.

El primer bloc es va reduir a la meitat l’11 de maig. Font: Blockchain.com

Telegram tanca el seu esperat projecte de blockchain TON

Dimarts, 12 de maig, el popular fundador i conseller delegat de Telegram, Pavel Durov, de l’aplicació de missatgeria popular va revelar que l’empresa tancava el seu tan esperat projecte de cadena de blocs, Telegram Open Network (TON).

Les notícies, generalment, van tenir decepció a la comunitat criptogràfica i, sorprenentment, indignació d’inversors: el projecte havia recaptat gairebé 2.000 milions de dòlars d’inversors sofisticats el 2018 per al desenvolupament tant del protocol blockchain com del propi Telegram.

No obstant això, les dues rondes de finançament de Telegram van implicar que els inversors compressin essencialment IOU (o SAFT) per al testimoni natiu del TON, Gram. Com que alguns d’aquests inversors eren ciutadans dels Estats Units, Telegram va involucrar la Securities and Exchange Commission (SEC) dels Estats Units, registrant les vendes a l’agència per a l’exempció de la llei de valors dels Estats Units..

Tot i això, poques setmanes abans del llançament previst per Telegram de TON i Gram, a l’octubre del 2019, la SEC va donar una bufetada a Telegram amb una denúncia d’emergència i una ordre de restricció, al·legant que tant la ronda de finançament del 2018 com el llançament imminent de TON eren violacions de la llei de valors dels Estats Units. La SEC va afirmar que la venda de SAFT de Telegram i la venda prevista de Grams reals quan es va llançar TON formaven part d’un “esquema” més gran per eludir la llei..

La batalla legal entre la SEC i Telegram va provocar retards reiterats de la plataforma blockchain i el llançament del testimoni. La decisió judicial més recent, l’1 d’abril, va donar suport definitivament a la reclamació de la SEC i va dictaminar l’aturada de Telegram per llançar TON no només als Estats Units, sinó a qualsevol part del món..

La decisió de Durov de tancar TON finalment es va produir després d’intentar apel·lar la decisió i excloure els inversors nord-americans d’interaccionar amb TON o Gram quan es va llançar.


Punts clau

El que va motivar realment a Durov a acabar bruscament amb el treball del projecte encara no està clar, sobretot pel que fa als riscos en joc a l’hora d’escandalitzar les afirmacions de la SEC. En el seu publicar anunciant l’aturada de TON, Durov es va centrar en l’hegemonia dels Estats Units en matèria de finances i tecnologia, en particular, per explicar la seva decisió.

En fer-ho, possiblement estava indicant la seva preocupació pel fet que els reguladors nord-americans poguessin arribar no només a TON, sinó al propi Telegram, la distribució mundial de la qual depèn principalment dels gegants tecnològics americans Google i Apple..

El cas de Telegram és només una part molt destacada d’una saga en curs entre la indústria criptogràfica i la SEC que va començar a cridar l’atenció durant la moda de l’oferta inicial de monedes (ICO) del 2017.

El finançament de TON és no el primer SAFT per ser tancat per la SEC. Aquest cas, però, crea un precedent aterridor a l’hora de mostrar l’abast mundial que pot tenir el regulador nord-americà, estenent efectivament la seva supervisió a tot el món..

Els actius gestionats pels fons de cobertura criptogràfica van augmentar dràsticament el 2019

Un nou informe d’aquesta setmana de PricewaterhouseCoopers (PwC) i Elwood Asset Management indica que, el 2019, el valor total dels actius sota gestió dels fons de cobertura criptogràfics es va duplicar fins a superar els 2.000 milions de dòlars.

L’informe també indica que Bitcoin va ser, potser sorprenentment, la criptomoneda més negociada pels fons de cobertura.

La quantitat mitjana d’actius gestionats gairebé es va duplicar, passant de 21,9 milions de dòlars a 44 milions de dòlars, igual que la mitjana d’actius gestionats (del 19% al 35%). A més, el percentatge de fons de cobertura criptogràfics amb més de 20 milions de dòlars en actius gestionats va augmentar fins al 35 per cent, un 19% més que l’any anterior..

Punts clau

El creixement que van experimentar els fons de cobertura criptogràfica l’any passat indica que les institucions entren a l’espai Bitcoin i criptomonedes d’una manera significativa. Probablement, això ha estat estimulat per una major claredat reguladora a tot el món i rampes més eficients per als inversors institucionals.

Hi ha poques raons per suposar que els actius gestionats als fons de criptografia no continuaran augmentant a mesura que Bitcoin i altres criptomonedes es consideren cobertures més viables contra la inestabilitat del sistema financer tradicional.

Reddit per utilitzar punts de la comunitat basats en Ethereum

La prova de Reddit del seu sistema de “punts de comunitat” s’ha ampliat per fer ús de la xarxa Ethereum per incentivar la creació de “publicacions i comentaris de qualitat”.

La premissa que hi ha darrere del sistema de punts de la comunitat és que els usuaris d’una comunitat determinada poden premiar els usuaris que aporten contingut valuós amb punts (tokens basats en Ethereum). Per exemple, es poden donar consells per a comentaris perspicaços o publicacions interessants.

D’acord amb una nova presentació de diapositives des del lloc web de discussió amb seu als Estats Units, els punts de la comunitat es poden utilitzar com a mitjà per avaluar la reputació de la plataforma i / o gastar-se en funcions premium, com ara insígnies, emojis, GIF comentables, etc..

A més, els usuaris podran transferir els seus punts de comunitat a qualsevol adreça de cartera d’Ethereum i els moderadors no tenen control sobre els punts de cap usuari..

Actualment, el sistema s’està provant en dues comunitats de Reddit.

Punts clau

Reddit fa temps que té problemes per mostrar amb precisió quins membres de la comunitat són els més reputats. El nou sistema de recompenses pot solucionar aquest problema.

Els moderadors de Reddit també han mantingut un control força ferm sobre les seves comunitats, de manera que alguns poden trobar refrescant saber que els moderadors no tindran control sobre aquests punts transferibles..

JPMorgan ofereix serveis bancaris a intercanvis de criptomonedes

A principis d’aquesta setmana es va donar a conèixer que JPMorgan Chase començarà a oferir comptes bancaris als principals intercanvis de criptomonedes amb seu als Estats Units, Gemini i Coinbase, tot consolidant, però, que el banc d’inversió multinacional de Nova York i la companyia de serveis financers han canviat la seva sintonia cap a Bitcoin i altres criptomonedes..

En concret, JPMorgan proporcionarà als clients de Gemini i Coinbase serveis de dipòsit, retirada i transferència.

Punts clau

JPMorgan que proporciona serveis bancaris a Gemini i Coinbase exemplifica el canvi que es produeix contínuament en les opinions de les principals institucions financeres cap a Bitcoin i criptomonedes. Històricament, les centrals financeres tradicionals com JPMorgan ho tenen, vist les monedes digitals com a vehicles per al frau i el blanqueig de diners, però sembla que ara les consideren més legítimes.

És possible que les empreses de bitcoins i criptomonedes comencin a trobar relacions bancàries més fàcils d’establir, en el futur, ja que la visió de la indústria continua sent una de més credibilitat.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map