L’Índia prohibirà les criptomonedes després que Tesla compri BTC

Notícies de la setmana: les històries més importants de la setmana de les criptomonedes

Ha estat una setmana excepcionalment alcista per a Bitcoin i la indústria de les criptomonedes després que Tesla afegís 1.500 milions de dòlars en BTC al seu balanç. Twitter està plantejant seguir el cas, ja que el banc més antic d’Amèrica té previst oferir custòdia de criptografia i Mastercard per donar suport als pagaments de criptomoneda. No obstant això, l’Índia vol aplicar una prohibició general de totes les coses relacionades amb les criptomonedes.

Aquí teniu tot el que heu de saber sobre aquestes històries i molt més, a l’edició d’aquesta setmana de Notícies de la setmana d’OkEx Insight..

Índia preparant la prohibició general de les criptomonedes

El govern de l’Índia està preparat per fer-ho fer complir una prohibició general de criptomonedes, segons un informe de BloombergQuint. La prohibició arribaria després d’un període de transició (superior a mig any) en què els inversors en criptomonedes poden liquidar les seves participacions.

Punts clau

 • En ser una prohibició general, la regulació de l’Índia faria il·legal no només la inversió en criptomonedes, sinó també la seva transacció i negociació en borses estrangeres..
 • En cas que la prohibició entrés en vigor, les regulacions de l’Índia serien aparentment més dures que les de la Xina, on encara es permet el comerç de criptomonedes a criptomonedes..
 • L’Índia acull prop de 1.400 milions d’individus, que serien efectivament separats de l’economia criptogràfica mundial.

El guardià més gran del món que ofereix custòdia de criptomonedes

El banc més antic d’Amèrica està preparat per començar a oferir la custòdia de BTC i altres criptomonedes el 2021. Segons un informe del Wall Street Journal, Bank of New York Mellon plans en considerar les criptomonedes com a actius, com qualsevol altre.

Punts clau

 • Executius de BNY Mellon reclamat això "els actius digitals passen a formar part del corrent principal." Com a tal, oferir solucions per a actius digitals és un interès per als clients del banc.
 • BNY Mellon té més de 40 bilions de dòlars en actius administrats. En oferir la custòdia de criptomonedes, el major custòdia del món legitima encara més Bitcoin i altres monedes i fitxes basades en blockchain.

Mastercard per donar suport a criptomonedes el 2021

Mastercard començarà a donar suport a les criptomonedes el 2021. L’anunci es fa a través d’una publicació al bloc, en la qual l’empresa va afirmar això "els actius digitals s’estan convertint en una part més important del món dels pagaments."

Punts clau

 • Mastercard no ha deixat clar exactament quines criptomonedes donarà suport, però és lògic que es donin suport a BTC, estables i altres monedes i fitxes descentralitzats importants.
 • És possible que els actius digitals lligats a entitats més centralitzades i les ofertes inicials de monedes no vegin suport, per motius de compliment.

El preu de les accions de Mastercard va augmentar després de l’anunci dels seus plans de suport a criptomonedes. Font: Microsoft Bing

Twitter es planteja afegir BTC al balanç

Twitter ho és considerant l’addició de BTC al seu balanç, segons el director financer del gegant de xarxes socials, Ned Segal. Els interessos provenen de la possibilitat que els empleats i / o venedors de l’empresa sol·licitin el pagament a BTC.

Punts clau

 • El conseller delegat de Twitter, Jack Dorsey, és un defensor de Bitcoin des de fa molt de temps. Ell recentment fet una donació d’un milió de dòlars a Coin Center, un grup de reflexió centrat en la formulació de polítiques positives pel que fa a criptomonedes, i es va associar amb el raper Jay-Z a donar 500 BTC a una dotació centrada en el desenvolupament de Bitcoin a l’Àfrica i l’Índia.
 • Tenint en compte la proactivitat de Dorsey pel que fa a Bitcoin, no seria una sorpresa si Twitter afegís BTC al seu balanç.

El preu de les accions de Twitter va augmentar després de la consideració de la companyia de posar BTC en el seu balanç. Font: Microsoft Bing


Tesla compra BTC, té previst acceptar-lo com a pagament

Tesla va comprar 1.500 milions de dòlars en BTC, segons un document presentat a la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units publicat el dilluns. A més, la companyia de vehicles elèctrics i energia neta amb seu a Califòrnia té previst acceptar la criptomoneda més important com a pagament.

Punts clau

 • Les notícies sobre la compra de Tesla van fer que el preu de BTC augmentés i probablement baixarà com un dels esdeveniments més destacats de la història de la criptomoneda..
 • Seguint els passos de Tesla, s’espera que moltes altres empreses importants es plantegin ara seriosament posar BTC en els seus balanços.

El preu de les accions de Tesla ha disminuït aquesta setmana. Font: Microsoft Bing

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map