Les dades de derivats ETH mostren incertesa abans de l’actualització d’Ethereum 2.0

Una associació entre OKEx i skew ha fet que les dades sobre el comerç de derivats ETH siguin accessibles al públic, oferint noves eines per obtenir més informació.

Tot i que Bitcoin (BTC) és el líder de mercat de facto en l’espai de criptomonedes, un altre actiu digital que ha sobreviscut als cicles de mercat difícils i a la remodelació de rangs és Ether (ETH). Quan la majoria dels actius digitals són impulsats exclusivament per un hype de màrqueting o cauen en "vaporware" categoria, la xarxa Ethereum ha popularitzat la majoria de les innovacions que veiem a l’espai criptogràfic actual.

Ja siguin borses descentralitzades, mercats monetaris automatitzats, organitzacions autònomes o qualsevol dels centenars d’aplicacions descentralitzades construïdes a la xarxa, Ethereum ha fet que la tecnologia blockchain sigui molt més accessible. De fet, la xarxa ha estat fonamental per al llançament de nínxols sencers, com ara l’oferta de monedes (ICOs / STOs / IEOs, etc.) i les finances descentralitzades més recents..

A mesura que el valor total bloquejat a la xarxa Ethereum continua creixent i el llançament d’Ethereum 2.0 s’acosta, l’interès pels ETH augmenta naturalment. Per tal de facilitar als comerciants i analistes, OKEx ha tornat a col·laborar amb una empresa d’anàlisi que comparteix públicament les dades dels seus mercats d’opcions ETH i ETH.

El nou Tauler OKEx Ether inclinat es publicarà avui i, en aquest article, revisarem un parell de gràfics disponibles per als participants del mercat com a resultat d’aquesta associació. Per obtenir una introducció més completa de les dades de derivats d’OkEx, els lectors poden veure la nostra guia del tauler de derivats de Bitcoin.

Gràfics d’opcions i futurs OKEx ETH

El tauler de derivats OKEx ETH inclinat té un total de 15 conjunts de dades. Aquests inclouen gràfics de futurs ETH, swaps i opcions d’interès i volums oberts, swap ETH vs. preu al comptat, base variable anualitzada de futurs ETH, opcions ETH d’interès obert per vaga, principals volums d’opcions ETH i molt més.

Hem seleccionat alguns dels conjunts de dades disponibles per a aquesta visió general. Si esteu interessats en obtenir més informació sobre futurs i opcions, consulteu la nostra guia sobre derivats de criptografia.

Volums de futurs i swaps 24 hores ETH. Font: esbiaixar

Útil per fer una referència ràpida, aquest gràfic mostra els volums de negociació de futurs i swaps ETH (amb marge de moneda i liquidats en USDT) a OKEx durant les darreres 24 hores. A la gràfica anterior, podem observar que el permutament ETH-USDT és el contracte més popular, que representa el 28% del volum, seguit dels contractes de futurs ETH-USD, que caducaran el 25 de desembre de 2020.

Futurs i permutes sobre ETH: volum diari i interessos oberts. Font: esbiaixar

Un altre gràfic important per avaluar l’activitat del mercat, l’interès obert aquí denota el valor dels contractes oberts o no establerts, mentre que el volum mostra el valor dels contractes negociats. Un interès obert creixent suggereix l’obertura de noves posicions, mentre que un interès obert disminuït es pot deure al tancament de posicions, ja sigui a causa de la presa de beneficis, la liquidació o la caducitat.

Volums d’opcions ETH i interès obert. Font: esbiaixar

Igual que el gràfic de volums de futurs i d’interès obert anteriorment, aquest gràfic denota les mateixes mètriques per als mercats d’opcions ETH. Veient tots dos, és ràpidament evident que els futurs Ether són més populars, però que el mercat d’opcions també té volums decents i xifres d’interès obert..

Els futurs ETH es basen anualment. Font: esbiaixar

Un gràfic útil per als analistes de mercat, la base de futurs representa la diferència entre els preus spot i futurs de l’actiu subjacent. Si el mercat és alcista, la base tendeix a ser positiva, ja que els futurs cotitzen a preus més alts en comparació amb el mercat spot. En fases baixistes, els futurs poden negociar-se per sota del spot, enviant la base a un territori negatiu.

Donada la seva correlació, la base de futurs, en cada moment, és un indicador de les expectatives del mercat que envolten el rendiment futur de l’actiu subjacent. El gràfic anterior mostra com la base de futurs ETH s’ha mantingut en la seva majoria positiva en els darrers 30 dies, amb caigudes intermitents, especialment durant la primera quinzena de setembre.

Curiosament, aquestes caigudes es corresponen estretament amb les que es mostren al gràfic següent Dades de futurs de Bitcoin d’OKEx, que també està disponible a una inclinació.

Els futurs BTC es basen en una base anualitzada. Font: esbiaixar

Tot i que està clarament correlacionat, els dos gràfics mostren com la base d’Eter és molt menys resistent en comparació amb la de Bitcoin i és ràpida a seguir les caigudes de preus. Això indica que la confiança del mercat en el rendiment futur d’Ether és relativament més feble i fàcilment sacsejada.

Les opcions ETH obren interès per vaga. Font: esbiaixar

Finalment, farem una ullada al gràfic d’interès obert d’opcions ETH per vaga, que reflecteix l’acumulació de posicions (interès obert a l’eix y) en diversos punts de preu (a l’eix x). A part de l’acumulació d’interès obert al voltant del preu de mercat actual (~ 350 dòlars), el gràfic anterior mostra grans concentracions d’interès obert en ambdós extrems. Podem veure posicions acumulades al voltant de 600 dòlars i més, així com al voltant de 200 dòlars o menys.

Aquest patró, fins a cert punt, indica que els participants del mercat no estan segurs i indecisos sobre el rendiment futur del subjacent, sentiments que també es reflecteixen en els gràfics bàsics anteriors..

Des d’una perspectiva fonamental, aquesta manca de confiança i incertesa podria ser el resultat de la propera actualització d’Ethereum 2.0. A diferència de les millores de protocols menors, aquesta actualització és important i traslladarà la xarxa Ethereum de prova de treball a prova de participació. Tenint en compte com funcionen ecosistemes sencers a la xarxa, no cal dir que hi ha moltes coses que s’utilitzen en aquesta actualització i en el seu èxit de llançament.

Amb aquests gràfics de derivats de l’ETH disponibles al públic, esperem que els participants del mercat puguin utilitzar les dades per comprendre millor els mercats de l’ETH.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner