La SEC dels EUA examina les ofertes de DeFi, cosa que fa que DMM deixi d’operar

DeFi Money Market, recolzat per Tim Draper, va deixar d’operar després de la investigació de la SEC dels Estats Units.

Imatge DeFi Digest

El mercat de les finances descentralitzades va caure junt amb el mercat de criptografia aquesta setmana i el valor total bloquejat en els protocols DeFi va disminuir un 15% setmanalment. Tot i la caiguda de TVL, però, el volum total d’endeutament dels protocols DeFi, liderats per Compound, va augmentar un 31% fins a assolir els 9.46 milions de dòlars..

De la mateixa manera, el volum de negociació mitjana setmanal dels intercanvis descentralitzats també havia augmentat un 13% fins arribar als 2.59 milions de dòlars, en el moment de la redacció. Uniswap continua liderant els DEX amb una quota de mercat del 36%, mentre que Curve va substituir Aave com el grup de liquiditat més gran d’aquesta setmana, amb un valor total bloquejat que arriba als 2.232 milions.

Categoria Estadístiques clau Import % De canvi setmanal
En general Valor total bloquejat (USD) 34.01 milions de dòlars -15%
Dominància del mercat (%) Creador (16%)
Préstecs Vol. Endeutament total. 9.460 milions de dòlars 31%
Dominància del mercat (%) Compost (42%)
DEX Mitjana setmanal vol de negociació. 2.59 milions de dòlars 13%
Dominància del mercat (%) Uniswap (36%)
Rendiment agrícola El fons de liquiditat més gran Corba (2.232 milions de dòlars)

Aquesta setmana, el valor total bloquejat ha caigut, mentre que el volum total de préstecs i volums de negociació setmanals de DEX va augmentar un 31% i un 13%. Font: DeFi Pulse i DeBank

El protocol DeFi recolzat per Tim Draper va deixar de funcionar

DeFi Money Market, un protocol DeFi recolzat pel multimilionari Tim Draper, recentment va anunciar que deixarà d’operar després de les investigacions reguladores de la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units.

Establert per la DeFi Money Market Foundation, DMM és un protocol de tokenització d’actius que permet als usuaris guanyar interès pels seus actius criptogràfics. El protocol va llançar el seu fitxer venda de fitxes públiques el juny de 2020 i va recaptar més de 6,5 milions de dòlars d’ETH en menys de 48 hores.

Segons el Twitter oficial anunci, DMM va rebre una citació d’investigació de la SEC dels Estats Units el 15 de desembre de 2020. El regulador de valors dels Estats Units va sol·licitar informació sobre el funcionament i el mecanisme de governança del testimoni d’actiu (mTokens) i el testimoni de governança (tokens DMG), respectivament. El personal de la SEC va expressar la seva preocupació pel fet que les vendes de fitxes públiques de tokens mTokens i DMG no van complir la llei federal de valors. 

El tipus d’interès dels mTokens va caure a zero després de les notícies i l’equip de DMM va declarar que els mTokens pendents i els interessos acumulats estan disponibles per amortitzar. Per a les fitxes DMG, l’equip està desenvolupant un pla de bescanvi de fitxes per retornar tots els actius disponibles als seus titulars.

SEC continua reprimint les ofertes de fitxes no registrades

La SEC dels Estats Units ha accelerat la repressió de les ofertes de valors no registrades per part de projectes criptogràfics. La repressió més notable és la demanda en curs entre SEC i Ripple, en què el regulador cobrava al creador de XRP una oferta de valors no registrada de 1.300 milions de dòlars. A principis d’octubre, la SEC va arribar a un Liquidació de 5 milions de dòlars amb Kik Interactive Inc. pel que fa als seus documents digitals no registrats "Kin" venda de fitxes.

Les accions de la SEC contra Ripple, Kik i DeFi Money Market es basaven en el mateix fonament: aquests protocols conduïen recaptació de fons al mercat públic. Tal com va assenyalar Kristina Littman, cap de la Unitat Cibernètica de la Divisió de Aplicació de la SEC, aquestes activitats de recaptació de fons no poden estar exemptes dels requisits de registre de les lleis federals de valors.

Tot i que DeFi Money Market va fer un tancament ordenat durant la investigació de la SEC, encara no està clar si la SEC presentarà una demanda contra el protocol DeFi. La SEC utilitza els tres criteris descrits al document Prova de Howey per determinar si certes ofertes es consideren valors:

  1. La inversió de diners
  2. Empresa comuna
  3. Expectativa raonable de beneficis derivats de l’esforç dels altres

La sonda de SEC sobre DMM pot ser un precedent per als tokens DeFi

La investigació de la SEC sobre el protocol del mercat monetari DeFi pot servir de precedent per a altres fitxes DeFi que han recaptat fons al mercat públic. Per exemple, el protocol DeFi de capa 1 Radix aixecat 12,7 milions de dòlars a la venda de token públics a l’octubre de l’any passat. D’altra banda, el protocol automatitzat de liquiditat MoonDeFi és actualment conducta la seva segona ronda de venda de fitxes públiques. Tot i que aquestes fitxes afirmen que els fons recaptats s’utilitzen per donar suport al seu ecosistema DeFi, és possible que no puguin evitar els requisits de registre d’acord amb la llei federal de valors.

La recaptació de fons va guanyar popularitat entre els protocols DeFi per ampliar les seves operacions. Per exemple, Nexus Mutual recentment aixecat 2,7 milions de dòlars en la venda de tokens NXM. En comparació amb Radix i MoonDeFi, es creu que és menys probable que la SEC investiga Nexus Mutual, ja que la seva venda simbòlica és dirigida per inversors privats com Collider Ventures..

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner