Integracions de Blockchain de BSN, líder d’Alibaba en patents de Blockchain i guanys del 35.000% de Yearn.Finance – China Market Watch

Una visió setmanal de les notícies sobre blockchain i criptomonedes de la Xina i Hong Kong.

El mercat borsari a la Xina i Hong Kong va experimentar un lleuger descens aquesta setmana. El Shanghai SE Composite i CSI 300 actualment correr a 3.289 i 4.656 amb una lleugera caiguda setmanal de l’1,09% i l’1,19%, respectivament. El Índex Hang Seng també va registrar un -2,38% aquesta setmana, situant-se actualment en 24.661.

La pèrdua al mercat borsari xinès es pot atribuir als casos COVID-19 a la Xina. La Xina va informar dijous 105 nous casos de COVID-19, la pujada diària més alta dels darrers tres mesos. No obstant això, les pèrdues van ser limitat pel vot de la Reserva Federal dels Estats Units per reforçar l’economia mundial. El president de la Fed, Jerome Powell reconegut el ritme de desacceleració de la recuperació econòmica després de la pandèmia COVID-19 als EUA, destacant que el camí cap a la recuperació és "extraordinàriament incert."

El descens de l’índex Hang Seng ve impulsat per l’anunci recent del PIB del segon trimestre del 2020. L’economia de Hong Kong encongit un 9% en el segon trimestre, pitjor que la previsió mitjana del -8,3%. L’augment de casos registrats de COVID-19, on es van trobar 150 casos nous dijous, és un altre factor que va conduir a la caiguda del mercat de valors de Hong Kong.

Mentrestant, l’índex SZSE Blockchain 50 se situa actualment en 3.982, amb una caiguda setmanal del 2,01%. Entre les 50 accions incloses a l’índex, Jiangsu Akcome Solar Science & Technology (002610.SZ) és el màxim guanyador diari, amb un augment del 9,88%, mentre que Red Phase Inc. (300427.SZ) és el màxim perdedor, amb un rendiment setmanal del -4,96%.

Evolució dels índexs del mercat xinès. Font: Trading Economics, Investing.comEvolució dels índexs del mercat xinès. Font: Trading Economics, Investing.com

Notícies de la setmana

Des de la integració de blockchain de Blockchain Service Network fins al lideratge d’Alibaba en el rànquing de patents blockchain i el bombo de Yearn.finance en finances descentralitzades – també conegut com DeFi – OKEx Insights fa una ullada a les tres notícies criptogràfiques més importants d’aquesta setmana de la Xina i Hong Kong..

Blockchain Service Network té com a objectiu integrar 40 blockchains públics el juny del 2021

Llançada a l’abril, la xarxa de serveis de Blockchain és la primera iniciativa de blockchain recolzada pel govern xinès. He Yifan, el CEO de Red Date Technology, que és l’empresa privada darrere de BSN, recentment dit que BSN té com a objectiu integrar 40 xarxes de blockchain públiques el juny del 2021.

BSN es va dissenyar inicialment per ajudar les petites i mitjanes empreses a desplegar aplicacions de cadena de blocs en cadenes de blocs autoritzades. Tanmateix, BSN ha actualitzat el seu enfocament estratègic després de creació de BSN-International al juliol. La nova entitat té com a objectiu donar suport a l’expansió internacional de la xarxa.

Amb el suport de BSN-International, BSN ho ha fet integrat sis xarxes públiques de blockchain a partir del 21 de juliol: Ethereum, EOS, Tezos, Neo, Nervos i IRISet. A partir del 10 d’agost, els desenvolupadors d’aquestes xarxes públiques de blockchain podran utilitzar l’emmagatzematge de dades i l’amplada de banda dels centres de dades d’ultramar de BSN per desplegar les seves aplicacions descentralitzades, també conegudes com DApps..

Punts clau

  • Blockchain Service Network té com a objectiu integrar 40 xarxes de blockchain públiques el 2021.
  • Al juliol, BSN-international es va crear com una entitat independent per donar suport a l’expansió internacional de BSN.
  • BSN ha integrat sis xarxes de blockchain públiques a partir del 21 de juliol, incloses Ethereum i EOS.

Alibaba va encapçalar el rànquing de patents blockchain durant la primera meitat del 2020

IPRdaily, un mitjà de comunicació de la indústria de la propietat intel·lectual, associat amb incoPat Innovation Index Research Center, un proveïdor de dades de patents de blockchain, per alliberament el “Rànquing global de patents d’invenció de blockchain empresarial global per a la primera meitat del 2020 (TOP 100)”.

El rànquing de patents de blockchain considerava el nombre de sol·licituds de patents de blockchain presentades per empreses entre gener i juny de 2020. Segons el rànquing d’IPRdaily, Alibaba ocupava el primer lloc amb 1.457 patents de blockchain presentades, seguida de Tencent amb 872. Entre les empreses no xineses, IBM va superar el gràfic amb 251 patents blockchain presentades.

És important distingir entre sol·licituds o sol·licituds de patents de blockchain i patents de blockchain realment concedides. Una patent blockchain concedida significa que la patent blockchain ha estat aprovada pels reguladors, com ara l’Oficina de marques i patents dels Estats Units.

The China Patent Protection Association alliberat l’informe d’autorització de patents globals Blockchain del 2020 a principis de juliol. L’informe incloïa les principals empreses mundials en termes de patents blockchain concedides. Segons l’informe, Alibaba roman el líder en patents blockchain amb 212 premis, mentre que IBM va quedar en segon lloc amb 107 patents blockchain atorgades.

Punts clau

  • Alibaba és actualment el líder en patents blockchain, tant pel que fa a sol·licituds de patents blockchain (1.457) com a patents blockchain concedides (212).
  • Les patents blockchain concedides són diferents de les sol·licituds de patent blockchain, ja que les primeres estan aprovades pels reguladors.

La mineria de liquiditat de Yearn.finance provoca un enorme bombo del mercat xinès DeFi

Després del bombo de Compound and Balancer a DeFi durant l’últim mes, l’augment de yearn.finance ha estat àmpliament discutit entre la comunitat xinesa.

Yearn.finance és un agregador de préstecs descentralitzat que permet als usuaris seleccionar proveïdors de préstecs DeFi, com ara Compound i Aave. El creador del protocol, Andre Cronje, va anunciar la publicació del seu testimoni de governança, YFI, el 17 de juliol.

La distribució de YFI segueix un mecanisme de mineria de liquiditat, que permet als usuaris guanyar unitats addicionals de YFI proporcionant liquiditat a la plataforma yearn.finance. La mineria de liquiditat es refereix a una situació en què un agricultor de rendiment participa en la creació de mercats per aportar la liquiditat necessària a una moneda o un testimoni específics i, en fer-ho, obté la taxa de rendiment a més d’una unitat addicional del testimoni del protocol..

El model de mineria de liquiditat de yearn.finance ha conduït a una activitat agrícola massiva de rendiments per part dels titulars de YFI. Segons Uniswap, YFI resultat en un retorn alcista del 35.000% la primera setmana de la seva cotització. Anhelar.finançar també rebut un gran augment del valor total bloquejat des del 18 de juliol, de 9,3 milions de dòlars a 345 milions de dòlars el 26 de juliol.

Tot i el bombo del mercat, el preu del testimoni YFI es pot veure impulsat pel preu del testimoni de les plataformes de préstec DeFi disponibles a la plataforma yearn.finance. Per exemple, si hi ha una caiguda de valor significativa en les fitxes Compound i Aave, el valor del testimoni YFI també podria registrar una caiguda massiva.

Punts clau

  • Yearn.finance és un agregador de préstecs descentralitzat que permet als usuaris seleccionar proveïdors de préstecs DeFi, com ara Compound i Aave.
  • Yearn.finance ha guanyat popularitat entre la comunitat xinesa amb el seu model de mineria de liquiditat. YFI en conseqüència sorgit a l’alça del 35.000% la primera setmana de cotització a Uniswap.
  • El preu del testimoni YFI es pot basar en els preus dels tokens originaris de les plataformes de préstec DeFi disponibles a yearn.finance.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner