Informe mensual de l’ecosistema global d’OKB: juny de 2020

Imatge de l'informe OKB de juny

Al juny, OKB va assolir diverses fites destacades. D’una banda, el volum de negociació d’un dia OKB va continuar superant els 300 milions de dòlars. A més, OKB Ecosystem va incorporar sis nous socis mundials, que cobreixen molts camps d’aplicacions populars actualment, com ara carteres de divises digitals i big data. A més, l’equip OKB va obrir successivament dos canals coneguts a Spot Trading i Buy Crypto.

El volum d’operacions d’un dia OKB arriba als 301 milions de dòlars

Mètriques clau d’adopció d’OKB per al juny de 2020. Font: OKEx

L’ecosistema OKB ha proporcionat contínuament serveis d’alta qualitat a seguidors de 154 països i regions del món. Entre ells, els titulars més actius d’aquest mes provenien d’Europa i el sud-est asiàtic. A més, aquest mes passat, els parells de negociació d’OKB amb els principals volums de negociació van ser amb criptomonedes importants, com Bitcoin (BTC) i monedes estables USD Coin (USDC) i Tether (USDT).

OKB Markets al juny

A continuació es mostra una visió general del preu d’OKB (inclosos els alts, els baixos i els guanys) durant el mes de juny.

Mercats d’OKB al juny de 2020. Font: OKEx

 

Comentaris del mercat 

Segons l’agregador de dades criptogràfiques Coincodex, OKB es va classificar en primer lloc entre els tres principals tokens en què s’hauria de centrar el mercat al juny. Coincodex va afirmar que el valor d’OKB es millorarà encara més amb la implementació d’importants construccions ecològiques com la recompra i la cremada.

Sis nous socis s’uneixen a l’ecosistema d’OKB

La creació contínua de valor per als usuaris és un dels objectius més importants per a la construcció de l’OKB Ecosystem. Seleccionem contínuament els escenaris d’aplicació més valuosos i els canals de negociació més convenients per als avantatges dels titulars d’OKB.

Al juny, l’ecosistema global d’OKB va donar la benvinguda a un total de sis nous socis. Els nous socis cobreixen moltes àrees bàsiques, com ara carteres criptogràfiques, jocs blockchain, big data i transaccions API.

Associacions d’ecosistemes d’OKB el juny de 2020


  •  El 3 de juny, OKB va iniciar una associació amb la principal cartera criptogràfica Coinomi, que compta amb milions d’usuaris i 168 canals de comerç fiduciari, ampliant en gran mesura l’emmagatzematge d’actius i les opcions de negociació per als usuaris globals d’OKB..
  • El 10 de juny, OKEx es va convertir en el primer intercanvi de criptomonedes que va integrar la FCAS (Fundamental Crypto Asset Score) de Flipside Crypto a la seva plataforma. La mètrica avalua la salut i el rendiment general de les criptomonedes en funció de l’activitat dels usuaris, el comportament dels desenvolupadors i la maduresa del mercat i permetrà als comerciants prendre decisions més ben informades directament des de la plataforma OKEx. El testimoni d’utilitat d’OKEx OKB també s’ha inclòs a FCAS, proporcionant als titulars de tokens una transparència completa.
  • El 15 de juny, el gegant de jocs blockchain Enjin es va unir oficialment a l’ecosistema global d’OKB. Els usuaris d’OKB ara poden intercanviar i emmagatzemar recursos de joc admesos mitjançant Enjin.
  • El 20 de juny, OKB va arribar a una relació de cooperació estratègica amb Guarda, un conegut desenvolupador europeu de carteres criptogràfiques. Mitjançant les carteres Guarda, els usuaris d’OKB poden emmagatzemar i transaccionar entre recursos de manera més còmoda.

Fins ara, OKB compta amb un total de 65 socis mundials i continua oferint serveis de primera classe a milions d’usuaris de tot el món. Els nostres serveis de socis de confiança cobreixen desenes de camps de la indústria, inclosos pagaments, comerç, carteres, préstecs i gestió financera, seguretat tècnica, turisme, serveis de vida, entreteniment, xarxes socials, contractes electrònics i molt més.

Campanya Hackathon d’OKChain i ampliació dels drets dels usuaris d’OKB

Optimitzar i enriquir contínuament els drets interns de tots els usuaris d’OKB va ser una de les nostres tasques clau al juny. Actualment, hem fet diversos passos clau en els drets dels usuaris, sobretot relacionats amb la cadena de blocs descentralitzada OKChain i la plataforma de recaptació de fons criptogràfics OKEx Jumpstart. Els titulars d’OKB rebran l’OKT, el testimoni natiu d’OKChain, com a llançament a l’aire. 

Campanya Hackathon d’OKChain

Des que la xarxa de proves OKChain es va actualitzar a la versió 0.10, la comunitat ha completat la prova d’estabilitat OKChain i ha afegit dues funcions principals: vots d’aprovació de súper nodes i construcció independent d’un intercanvi descentralitzat. A Cosmos ‘ Joc de zones competició de proves entre cadenes, OKChain va obtenir resultats excel·lents i satisfactoris.

Per augmentar encara més l’empoderament ecològic i els drets d’usuari d’OKChain, la comunitat va decidir celebrar una campanya Hackathon per a tots els usuaris abans del 20 de juliol i atorgar a equips i desenvolupadors excel·lents fins a 5.000 dòlars d’OKB.

La campanya Hackathon inclou, entre d’altres, aplicacions innovadores com ara eines per a desenvolupadors, serveis de node confiats, connectors d’informàtica de mercat, SDK i aposta.

OKEx Jumpstart

Per tal d’ampliar encara més els drets dels usuaris d’OKEx Jumpstart, OKB va col·laborar amb WaykiChain per a la venda del seu testimoni de governança, WGRT, a la plataforma Jumpstart.

Fins ara, OKB ha creat un total de 14 drets interns per als usuaris, inclosos descomptes en les comissions de transaccions, negociació amb apalancament d’OKB, conversió d’actius petits, estalvis d’OKB, OKEx Jumpstart i molt més. El nostre objectiu és continuar expandint-nos i crear més drets i avantatges per als usuaris d’OKB.

Més campanyes promocionals per donar avantatges

Campanyes per obtenir avantatges per a la comunitat

De l’1 al 5 de juny, OKB va obrir activitats exclusives per celebrar el Dia Internacional de la Infància.

Durant el mateix període, OKB, juntament amb el conegut projecte blockchain Metaverse, va llançar 1 milió de l’arquitectura de xarxa de doble cadena (DNA) de Metaverse als usuaris d’OKB. Els participants només necessitaven comprar 10 OKB per obtenir 1.000 ADN. Els nous usuaris també podrien obtenir 500 ADN addicionals per llançament. 

A més, OKB va continuar executant la campanya "Compra OKB per rebre USDT" per a usuaris de tot el món. Els usuaris qualificats rebran una recompensa de 10 USDT per la compra d’OKB per valor de 100 USDT.

Interaccions de la comunitat

De l’11 al 30 de juny, OKB va organitzar conjuntament set activitats de retransmissió en directe amb molts projectes, organitzacions i grups de blockchain coneguts, inclosos BitTorent, Neo, TRON, Bitcoin Diamond, Bytom, Lambda i SatoshiClub, arribant a centenars de milers d’usuaris de blockchain actius..

Calendari de la temporada de recompenses d’estiu OKEx

El 26 de juny, la comunitat oficial de Telegram d’OKB va realitzar una transmissió en directe titulada “Present i futur d’OKB” per informar sobre la construcció i la planificació i distribució estratègica futures d’OKB.

Amb ganes d’un nou mes

Amb tot, hem observat un augment gradual del nombre d’aplicacions OKB en desenvolupament durant els darrers mesos. Juntament amb el nostre equip de desenvolupament i el suport dels titulars d’OKB, esperem que OKB continuï ampliant l’abast de les seves aplicacions en els propers mesos i anys.

En el futur, l’equip d’OKB s’esforçarà per oferir un servei de màxima qualitat a més usuaris i ajudar a generar consens a l’ecosistema OKB i a la indústria de la cadena de blocs en general..

Si teniu cap pregunta o comentari per als equips d’OKB o OKChain, contacteu amb els contactes següents:

Correu electrònic OKB: [correu electrònic protegit]

Correu electrònic OKChain: [correu electrònic protegit]

OKChain https://t.me/okchaintech

Equip OKB

Juliol de 2020

Seguiu OKEx activat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map