Informe mensual de l’ecosistema global d’OKB – juliol de 2020

Durant el mes de juliol, 11 nous socis van aterrar a l’ecosistema global d’OKB en un esforç per proporcionar serveis d’alta qualitat relacionats amb finançament descentralitzat, pagaments en línia, seguretat i comerç legal de divises a tots els titulars d’OKB.

A més, OKEx va llançar el servei de préstec OKB C2C i la primera campanya OKChain Hackathon va arribar a una conclusió exitosa..

El següent informe mostra els avenços i els èxits de l’ecosistema OKB al llarg del juliol de 2020.

Detalls del mercat d’OKB de juliol

El ROI mensual més alt d’OKB va ser del 27%

CoinGecko va informar que el trànsit web OKEx va augmentar més en comparació amb altres borses durant el segon trimestre del 2020, aconseguint un guany del 239%.

Al mateix temps, la moneda nativa de la plataforma OKEx, OKB, tenia el ROI més alt entre els cinc primers tokens de la plataforma principal, arribant al 90%. 

Onze socis mundials es van unir a l’ecosistema d’OKB

Per tal de millorar el valor, el suport i l’experiència de servei d’OKB, l’ecosistema va afegir un total d’11 socis a tot el món al juliol. Les addicions cobreixen molts camps importants, inclosos els serveis DeFi, pagaments en línia, primes de descompte, serveis de seguretat, així com el comerç ordinari.

El 2 de juliol, OKB va consolidar una cooperació estratègica amb Saturn Network, un conegut proveïdor de serveis DeFi. Els usuaris poden dur a terme derivats OKB DEX mentre operen a la plataforma Saturn Network.

OKB també va arribar successivament a una cooperació estratègica amb Aeron i MyWish en el camp dels pagaments. Amb Aeron, els usuaris poden comprar productes d’aviació subministrats per Aeron amb OKB. Al mateix temps, els usuaris poden utilitzar OKB per fer pagaments i gaudir del servei de contractes intel·ligents que proporciona MyWish.

A més, OKB també va donar suport al llançament de conegudes plataformes d’estratègia API Haasonline, Cryptohopper i Mudrex. Tots els usuaris d’OKB poden gaudir de descomptes per a la negociació de bots a les plataformes anteriors.


Pel que fa a l’expansió dels canals legals de comerç de tokens, OKB va llançar Kamoney, una plataforma de comerç de divises sud-americana líder i legal, així com Cointopay, una coneguda plataforma comercial, que desenvolupa encara més l’ecosistema global..

Pel que fa a les carteres, OKB ha arribat successivament a un acord amb les conegudes carteres índies BuyUCoin i la cartera criptogràfica més gran de Rússia, és a dir, fiduciari. Els usuaris poden beneficiar-se de tot el potencial d’estalvi i comercialització d’OKB mitjançant les carteres anteriors.

Amb esforços continus, OKB compta actualment amb 76 socis mundials i continuarà oferint serveis de primera classe a milions d’usuaris i fans de tot el món..

OKEx va llançar el préstec OKB C2C

El 17 de juliol, OKEx va llançar oficialment el préstec OKB C2C.

Actualment, tots els prestataris poden gaudir del tipus d’interès més baix de la indústria (0,01%)

Per tal de millorar l’experiència de l’usuari, ara és possible escollir la durada d’un préstec entre períodes de set i 90 dies. El límit d’un sol préstec és d’un mínim de 200 USDT a un màxim d’un milió de USDT.

La primera campanya Hackathon d’OKChain ha finalitzat amb èxit

La primera campanya Hackathon d’OKChain va concloure amb èxit el 31 de juliol. Els resultats de la competició es publicaran a finals d’agost.

Des del seu llançament el 4 de juny, un total de 22 equips i individus van participar a la competició, inclosos Beijing ChainsGuard, Bitsong, DappBirds i altres organitzacions conegudes en diferents camps. Els enviaments dels concursants van cobrir DEX, carteres d’actius digitals, API, màquines virtuals, navegadors blockchain, assegurances blockchain, aposta, eines per a desenvolupadors, SDK, solucions de cadena creuada i moltes altres aplicacions innovadores.

La intenció original de la campanya Hackathon era permetre a més institucions i persones desenvolupar-se i progressar amb OKChain. Per tal de fomentar l’entusiasme dels concursants, OKChain distribuirà recompenses per valor de fins a 5.000 dòlars d’OKB, segons les contribucions de les institucions i les persones.

Amb ganes d’un nou mes

A més, per mantenir una comunicació estreta amb els usuaris i escoltar els seus suggeriments, OKB també va celebrar diverses activitats comunitàries importants al juliol. Els usuaris poden afegir l’assistent d’OKB (identificador WeChat: OKBNO1) per obtenir informació i avantatges.

Si teniu cap pregunta o comentari per als equips d’OKB o OKChain, contacteu amb els contactes següents:

Correu electrònic d’OKB: [correu electrònic protegit]

Correu electrònic OKChain: [protegit per correu electrònic]

OKChain Tech Telegram: https://t.me/okchaintech

Equip OKB

Agost de 2020

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map