Goldman Sachs, Novi i dòlars digitals de Facebook: Crypto News of the Week

OKEx Insights presenta les cinc notícies criptogràfiques més destacades de la setmana passada.

Goldman Sachs explica als clients que Bitcoin no és una classe d’actius

Goldman Sachs va organitzar un programa previ convocatòria d’assessorament en inversions per als clients el 27 de maig, en què es va parlar de Bitcoin i criptomonedes. Tot i que alguns de la indústria esperaven una posició positiva després de les notícies sobre la inversió en Bitcoin de Paul Tudor Jones i l’increment espectacular de l’exposició institucional observada en els darrers anys, el banc multinacional d’inversions va assaltar BTC com una classe d’actius il·legítima..

En una diapositiva titulada “Les criptomonedes que inclouen Bitcoin no són una classe d’actius," Goldman Sachs va afirmar que Bitcoin no proporciona fluxos d’efectiu ni ingressos, no proporciona diversificació i no és una protecció eficaç contra la inflació fiat, entre altres coses negatives.

Punts clau

  • La comunitat Bitcoin va respondre ràpidament a la presa de Goldman Sachs sobre la criptomoneda líder en el mercat. Va destacar especialment el director d’estratègia de Coinshares, Meltem Demirors, que va recordar que el banc d’inversió ha estat implicat en el blanqueig de diners, tot i afirmar que Bitcoin s’utilitza principalment per a aquest i altres propòsits il·lícits.
  • Tenint en compte l’onada d’interès institucional per Bitcoin i l’espai de les criptomonedes, que no s’espera que disminueixi, és difícil prendre seriosament l’antiga opinió de Goldman Sachs sobre BTC..

Facebook torna a canviar la cartera Libra a Novi

Facebook va anunciar aquesta setmana, la seva filial responsable de l’aplicació de cartera per al projecte de moneda digital Libra s’ha canviat de marca. Originalment es deia Calibra, ara la cartera es dirà Novi.

El gegant de les xarxes socials també ha deixat clar que Novi requerirà la verificació de la identificació del vostre client (KYC), cosa que els reguladors dels Estats Units i d’altres països van deixar clar que seria una necessitat absoluta perquè la moneda i la cartera es llancessin als consumidors. L’aplicació serà independent, a més d’integrar-se al Facebook Messenger i al gegant de missatgeria propietat de Facebook, WhatsApp.

Punts clau

  • L’esforç de Facebook per canviar la marca de Calibra a Novi probablement pretén distanciar la percepció del domini de la firma sobre el projecte Libra. Tot i que Facebook és l’únic responsable de Novi, s’ha posicionat només com a membre de l’Associació Libra, l’organització darrere de Libra..
  • Libra ha estat àmpliament criticat per la comunitat de criptomonedes per la seva aparent centralització, problemes de privadesa i manca inherent de resistència a la censura.

Dòlar digital proposat en un nou llibre blanc

S’ha creat un marc per a una moneda digital del banc central dels Estats Units (CBDC) proposat per The Digital Dollar Project: un grup format per l’ex president de la Comissió de Comerç de Futurs de Mercaderies (CFTC) dels Estats Units, Chris Giancarlo, l’exdirector d’innovació de la CFTC, Daniel Gorfine, i altres.

La proposta estableix que qualsevol CBDC als EUA no hauria de ser orientada al consumidor, és a dir, que hauria de mantenir l’actual sistema bancari de dos nivells, en el qual la Reserva Federal emet dòlars als bancs. Els usuaris podrien mantenir els seus dòlars simbolitzats a les seves pròpies carteres digitals (probablement només la seva aplicació de banca en línia), mentre que els bancs encara podrien utilitzar aquests fons per a préstecs.

Punts clau

  • Els Estats Units poden deixar d’arrossegar els peus sobre la regulació de la moneda digital i els CBDC amb el nou llibre blanc que estableix un marc per al dòlar digital.
  • Mentre la Xina continua accelerant el desenvolupament i la implementació del seu propi CBDC, els Estats Units han de mantenir-se al dia si volen mantenir la posició del dòlar com a moneda de reserva mundial.

Els miners de BTC del 2009 criden a Craig Wright

Quan el 20 de maig de 2020, un adreça de Bitcoin de l’era 2009 va cobrar vida per primera vegada en 11 anys, l’usuari de Twitter Whale Alert va provocar temors que el creador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto, pogués estar darrere de la transacció..


Curiosament, es va trobar que l’adreça de Bitcoin darrere de la transacció del 20 de maig figurava entre les més de 16.000 adreces que l’informàtic Craig Steven Wright -que afirma ser el veritable Nakamoto- va presentar als tribunals com a pròpia en una disputa legal en curs. La transacció del 20 de maig, tot i que es pot haver fet de manera aleatòria, desacredita efectivament l’afirmació de Wright que és propietari de l’adreça, però que no té les claus privades.

No obstant això, una entitat anònima va publicar un fitxer arxiu el 25 de maig això va deixar un missatge directe desacreditant Wright. La publicació va verificar digitalment la propietat de 145 adreces de Bitcoin, que també van mantenir Bitcoin minat el 2009 i que Wright també havia reclamat com a pròpia.

Tenint en compte l’edat i les possessions de les adreces en qüestió, hi ha la possibilitat que puguin pertànyer a Nakamoto, però els investigadors de blockchain en ambdós casos citen el patró de Patoshi en desacord..

Punts clau

  • Es desconeix si aquestes adreces pertanyen a Nakamoto o a altres primers miners aleatoris, però de qualsevol manera, Craig Wright ha estat posat al lloc.
  • Atès que es creu que Nakamoto posseeix més d’1,1 milions de bitcoins, que pot vendre en qualsevol moment, l’especulació sobre els seus sentiments de retorn va afectar el mercat, fins i tot com a influents de la indústria es va mantenir escèptic.

Gemini integra l’aplicació amb Samsung Blockchain

Dijous, l’intercanvi de criptomonedes amb seu a Estats Units Bessons i el gegant tecnològic Samsung va anunciar una associació. Les dues empreses van presentar el Samsung Blockchain Wallet. La integració permet als usuaris de l’aplicació de cartera de Samsung als Estats Units i al Canadà comprar, vendre i negociar criptografia mitjançant l’aplicació mòbil de Gemini

Punts clau

  • Tot i que l’adopció generalitzada de Bitcoin i altres criptomonedes no s’ha convertit exactament en una realitat, les associacions amb gegants tecnològics com Samsung són exemples de passos significatius en el camí per posar l’accés a les criptomonedes en mans de tothom..

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia. Seguiu OKEx Insights activat Twitter i Telegrama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map