Fitxers Fidelity per a fons ETF de Bitcoin i Libra Nabs, veterà de DC

Les històries més importants del món de les criptomonedes que potser us heu perdut

El món de les criptomonedes no para de moure’s i aquesta setmana no va ser una excepció. Vam veure com es presentava un nou producte Bitcoin (BTC) centrat en la inversió institucional, un nou gegant entra a l’espai de mineria criptogràfica, l’Associació Libra furtiva un altre oficial del govern i molt més. 

Poseu-vos al dia del que potser us heu perdut a l’edició d’aquesta setmana de Crypto News of the Week d’OKEx Insights.

Fidelity presenta un nou fons centrat en BTC per a inversors institucionals

Fidelity Investments Inc., una important corporació multinacional nord-americana de serveis financers, ha presentat la seva sol·licitud documents amb la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units per llançar un nou fons centrat en BTC, anomenat Wise Origin Bitcoin Index Fund I, LP.

L’import mínim de la inversió és, com es va assenyalar a la presentació, de 100.000 dòlars, orientant-lo fermament a inversors institucionals, que recentment han estat exposats a les monedes digitals vigents..

Punts clau

  • Els defensors de Bitcoin fa temps que tenen els ulls posats en un fons negociat amb borses, conegut habitualment com a ETF Tot i que la SEC ha rebutjat reiteradament les sol·licituds per a aquest producte, el nou fons centrat en BTC de Fidelity pot actuar com una altra alternativa viable per a la multitud institucional.
  • Alguns de l’espai 401 (k) són prou optimistes per fer-ho tingueu en compte les seves expectatives que el fons de Fidelity podria arribar als 1.000 milions de dòlars en actius gestionats.

Digital Currency Group entra a l’espai de mineria criptogràfica amb Foundry

Digital Currency Group, una coneguda empresa de capital risc criptogràfic que opera de manera més destacada Grayscale Investments, Genesis i CoinDesk, s’uneix a la indústria minera de criptomonedes a través d’una nova filial. Anomenada Foundry, l’empresa amb seu a Rochester, Nova York, s’ocuparà de mineria, estacament, finançament de maquinari, adquisició d’equips i consultoria..

Digital Currency Group està planejant invertint més de 100 milions de dòlars a la seva filial fins a finals de l’any vinent.

Lliure per emportar

  • La indústria minera de Bitcoin està dominada en gran mesura per les operacions a la Xina, que mantenen el 65% de la taxa de hash total de la primera i principal criptomoneda. La foneria pot ajudar els miners nord-americans a reclamar una quota de mercat superior a l’actual aproximació del 8%.

La Xina domina la indústria minera de Bitcoin. Font: Cambridge Centre for Alternative Finance

L’associació Libra contracta l’ex-cap legal de Seguretat Nacional

L’Associació Libra, el grup darrere de la moneda digital associada a Facebook, Libra, té contractat l’ex conseller general del Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units, Steve Bunnell, com a oficial legal principal.

Punts clau

  • La contractació de Bunnell il·lustra la contínua empenta de l’Associació Libra per guanyar el favor dels legisladors nord-americans mitjançant la contractació d’antics funcionaris del govern. Substituirà un exdirector de la Xarxa d’aplicació dels delictes financers.
  • Bunnell té experiència prèvia en privadesa i seguretat de dades a la firma d’advocats O’Melveny & Myers, que va actuar com a assessor en la creació del Crypto Rating Council. Com a tal, pot aportar una experiència molt necessària a Libra després de multitud de problemes de privadesa de dades de Facebook durant els darrers anys.

ShapeShift demanda per danys després del treball interior

ShapeShift demanda a l’ex enginyer superior Azamat Mukhiddinov pels danys ocasionats per l’aparent robatori de 900.000 dòlars en BTC a través de programari maliciós. Segons els informes, l’acusat ja ha retornat l’intercanvi d’actius digitals mitjançant transferències bancàries, transaccions BTC i bosses de llit plenes d’efectiu.

La demanda civil ha estat arxivat al tribunal del districte federal de Colorado.

Lliure per emportar

  • ShapeShift va experimentar anteriorment un problema no diferent "treball intern" el 2016, indicant que l’intercanvi pot haver de reforçar la seva seguretat interna.

Els EUA presenten una demanda contra presumptes comptes criminals de Corea del Nord

Els fiscals dels Estats Units ho tenen va presentar una demanda de confiscació contra 280 comptes de criptomonedes amb presumptes vincles amb pirateries de canvi de criptomonedes patrocinades per l’estat de Corea del Nord i blanqueig de diners.

Els hacks en qüestió impliquen un robatori de 272.000 dòlars d’un intercanvi sense nom i un robatori de 2,5 milions de dòlars d’un intercanvi als Estats Units. Els fons robats presumptament van ser rentats a través de comerciants xinesos sense recepta amb antecedents de blanqueig de diners implicats en criptografia..

Lliure per emportar

  • Fa temps que es circula entre els mitjans de comunicació centrats en criptomonedes que la xarxa de pirateria de criptomonedes patrocinada per l’Estat de Corea del Nord és extensa. Aquesta nova denúncia pot fer brillar els mecanismes interns de l’aparent xarxa criminal.

 

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner