Explota la quota de mercat de Stablecoin, enfocament de mitges de BCH, BSV: Market Watch Weekly

Els actius criptogràfics han repuntat bruscament aquesta setmana, amb Bitcoin (BTC) un 15% més gran i han cotitzat per sobre dels 7.000 dòlars avui, 6 d’abril, pel preu de l’índex BTC d’OKEx. Tot i que la criptomoneda líder finalment va tancar un 25,4 per cent al març de 2020, el preu ha augmentat un 80 per cent des del mínim de 3.890 dòlars del 12 al 13 de març després del seu fort descens en 11 anys.

Actualment, els preus de Bitcoin cotitzen en el rang de 7.100 dòlars després de diversos intents fallits de superar aquest punt de preu psicològic la setmana passada.

Índex OKEx BTC / USD Preu setmanal. Font: TradingView

Demanda de pujades de monedes estables

Tot i que el preu del BTC ha repuntat amb força, no hi ha hagut un augment significatiu del volum de negociació. El descens ha fet que OKEx es converteixi en la plataforma de futurs més gran en termes d’interès obert per Investigació ArcanaLes dades. D’altra banda, els mercats spot de BTC no han augmentat els volums diaris agregats, segons les dades proporcionades per l’empresa d’investigació Inclinació. Un augment del preu que no es recolza en un augment del volum de negociació es considera un rebot de curta durada en l’anàlisi tècnica. Això sovint condueix a grans correccions més endavant.

Percentatge d’interès total obert el 3 / 23-3 / 29. Font: Investigació Arcana Spot BTC: volums diaris agregats. Font: Inclinació

Però, al mateix temps, observem que les establecoins denominades en dòlars americans s’han convertit en un mitjà important per als inversors en criptomonedes per evitar fluctuacions de preus..

El demanda de monedes estables ha estat extremadament fort des de la caiguda del mercat de mitjans de març, de la mateixa manera que en les finances tradicionals, la demanda de diners en efectiu en dòlars ha augmentat en temps de crisi. A més, sembla que Bitcoin encara no està desvinculat de les borses.

En particular, el valor de mercat de Tether (USDT) creix ràpidament. Abans de l’accident del 12 de març, USDT tenia 4.700 milions de dòlars en circulació, prenent 2,1 per cent de capitalització de mercat total de criptomonedes. El 4 d’abril, la circulació total de l’USDT havia crescut fins a 6.100 milions de dòlars, o bé 3,24 per cent del valor del mercat de criptomonedes per Longhash i Revisió de monedes dades.

Circulació en USDT i preu de Bitcoin. Font: LongHash

Tot i que actualment el mercat té un gran nombre d’establecoins, aquest no és l’únic criteri per iniciar un mercat alcista. Un gran nombre d’emissions de stablecoin només poden proporcionar la base del fons per a un mercat alcista, però el baix volum de negociació i disminució de la liquiditat pot mantenir el mercat alcista.

Bitcoin Cash & Mitjans de Bitcoin SV la setmana que ve

Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin SV (BSV) passaran per les seves respectives reduccions a la meitat de la recompensa la setmana que ve.

Compte enrere a la meitat. Font: Cadira cadira

Històricament, la dificultat minera de BCH i el seu preu mantenen un alt grau de consistència. Com que les tres monedes de prova de treball s’extreuen amb SHA256, els miners decideixen si canviaran en funció del preu per ser més rendibles..

Això també significa que al cap d’uns dies, hi haurà un gran nombre de miners obligats a tancar o canviar a BTC per continuar minant. Això faria disminuir la dificultat minera de BCH, tret que el seu preu pugui disparar. Donada la correlació històrica, el preu del BCH té una bona probabilitat de baixar amb la propera reducció a la meitat.

Dificultat de mineria Bitcoin Cash vs. preu en gràfic històric en USD Font: bitinfocharts.com Dificultat mitjana minera per dia vs. Preu mitjà per dia, USD, taxa de canvi de 7 dies. Font: bitinfocharts.com

A la bretxa entre la reducció a la meitat de BCH i la meitat de BTC al maig, veurem que molts miners migren a la xarxa BTC per explotar-los amb més rendibilitat, cosa que fa que la xarxa hagi augmentat i que el cost mitjà de la mineria sigui més car. Si el preu de Bitcoin no augmenta per aleshores, els miners més ineficients lluitaran per obtenir beneficis i, finalment, probablement capitularan.

A mitjan maig, quan Bitcoin es redueix a la meitat, els miners s’enfrontaran a una altra ronda de capitulació. La resta de miners seran aquestes mans fortes, i la seva major disposició a HODL reduirà la pressió de venda al mercat.

El director general de l’explotació minera Btc.top, Zhuoer Jiang, va confirmar en un entrevista aquesta setmana, les famoses plataformes mineres Bitmain S9 s’han apagat després de l’accident a mitjans de març. En un entrevista publicat el 5 d’abril, Bin Luo, director de vendes a l’estranger del fabricant de plataformes mineres Avalon, va dir que una bona notícia per als miners és que, a mesura que s’apropa la temporada d’inundacions d’abril a maig, poden optar per llocs miners estables i de baix cost. Impactats pel coronavirus, moltes fàbriques no estan completament obertes i l’oferta excessiva d’electricitat és una bona oportunitat per negociar preus baixos de l’electricitat..

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner