Està bé ser diferent: Crypto a Mèxic

El mercat de les criptomonedes i la tecnologia blockchain a Amèrica Llatina s’estan disparant. Statista, un dels principals portals d’estadístiques del món, havia revelat que Amèrica Llatina és la regió amb més usuaris de criptografia del món. Segons l’estudi, els deu països més implicats van ser Brasil, Colòmbia, Argentina, Mèxic i Xile.

Estem encantats de convidar Mr. Coin (@mrcoinmx a Twitter) a compartir més informació sobre nosaltres sobre criptografia a Mèxic!

1. Ens podeu parlar de la cultura criptogràfica al vostre país?

A Mèxic, la innovació i l’emprenedoria són un estat d’ànim amb el qual naixem. Malauradament, en el camp de la criptografia encara no s’ha detonat com s’esperava.

El govern i les universitats guanyen cada dia més interès en temes relacionats amb Fintech i Desenvolupament i, a causa de la creació de noves lleis fiscals, els mexicans busquen noves opcions, com ara comprar Bitcoin per salvaguardar la inversió contra la propera crisi..

Heus aquí un exemple: a principis d’any la moneda nacional tenia un preu de 18 pesos per dòlar, avui són gairebé 24 pesos per dòlar; el Peso mexicà va patir una devaluació de 6 pesos en 6 mesos, cosa que significa que va perdre 1/3 part del seu valor respecte al dòlar.

Com a fundador d’una comunitat Blockchain, crec que aquesta crisi (Economia, lleis governamentals i Covid) ens portarà a BUIDL un ecosistema fort que adopta noves tecnologies, sent DeFi els temes més interessants que els membres de la comunitat de Mr.Coin busquen i demanen.

2. Podeu compartir amb nosaltres algunes aplicacions de criptografia reeixides al vostre país?

Un dels membres de la comunitat de Mr.Coin va construir un negoci amb èxit basat en Blockchain Binde.io, que és una startup que ofereix serveis B2B d’automatització de contractes i gestió d’evidències. Estan desenvolupant solucions per fomentar la confiança entre socis comercials, des de l’automatització de contractes fins a la gestió d’evidències que permeten als socis auditar esdeveniments rellevants en les seves transaccions mitjançant BitcoinSV Blockchain.

3. Què fan les persones amb la seva criptografia, HODL o comercien??

La majoria de la gent hi comercia, però amb l’auge de DeFi van començar a utilitzar plataformes d’apilament i préstecs per obtenir més ingressos.

4. Quina popularitat té la criptografia al vostre país??

Bitcoin, Ether i les fitxes que trobeu a les borses locals són les més populars. De vegades passa a ser general, per exemple, quan Bitcoin lluna un 20% o quan baixa més del 15%.

5. Quina opinió té el vostre país sobre la regulació de la criptografia?

Malauradament, els responsables de les regulacions no ho entenen al 100% saben que aquesta CryptoBlockchainRevolution canviarà molts aspectes de la vida global, per això tenim la primera llei fintech del món, però el problema és que això no ajuda a l’ecosistema a BUIDL.


6. Pregunteu al vostre amic o família, si decidiran acceptar 50 USD o 1 BTC en el moment que oferiu, quina serà la seva resposta?

Tothom sap que Bitcoin té un gran valor, de manera que puc dir que tothom escollirà 1 BTC sobretot si ho demaneu als meus amics i familiars.

7. Hi ha caixers automàtics de Bitcoin al vostre país?

Sí, n’hi ha un a prop d’on visc.

8. En una escala d’1 a 10 (10 és la més fàcil), com valoraria la comoditat i l’accessibilitat de les persones per comprar Bitcoin amb fiat?

Depèn molt de la informació que vulgueu proporcionar (KYC) o del nivell de coneixement que tingueu per canviar el fiat per Bitcoins mitjançant P2P, caixers automàtics, intercanvis, plataformes OTC, etc. Per això ens centrem en una reunió mensual a ensenyeu a més i més persones opcions per accedir a aquest món criptogràfic. A qualsevol botiga de la cantonada com OXXOs podeu dipositar diners a la cartera de canvi per comprar bitcoins. Per tant, la meva resposta seria 10.

9. Quins són els intercanvis preferents en inversors / comerciants a Mèxic? i per què?

A Mèxic tenim almenys cinc intercanvis criptogràfics, però la majoria dels usuaris només en fan servir un.

És divertit, ja que les quotes que sovint paguem per aquest canvi no són competitives. La confiança que s’ha obtingut amb les campanyes de màrqueting és suficient perquè els usuaris continuïn utilitzant-los, però quan els usuaris descobreixen que poden obtenir millors serveis i productes amb intercanvis com OKEx, on poden generar utilitat estalviant Cryptos esperant un comerç , pagant menys comissions i eines comercials adequades per a aquells que busquen millors experiències, canvien per utilitzar més sovint aquest intercanvi.

11. Hi ha algun pla d’acció amb universitats, governs o comunitats per accelerar l’adopció de blockchain?

Sí, vam arribar a algunes universitats locals i projectes de Blockchain des d’Àsia per treballar espatlla a espatlla aportant coneixement als estudiants un cop acabat el covidi.

Finalment, podeu proporcionar un pressupost o un resum als nostres lectors, com creieu que serà el futur de la criptografia al vostre país??

"Blockchain es troba en els primers passos, igual que el big bang que només veiem el començament d’un futur meravellós"

Segueix Senyor Coin a Twitter per obtenir més informació sobre criptografia a Mèxic!

Seguiu OKEx Academy a Twitter si teniu cap pregunta:

Registreu-vos i ingresseu o canvieu un mínim de 10 USDT per obtenir una recompensa de 3 USDT per a un usuari nou!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map