Els principals miners de Bitcoin mostren optimisme abans de reduir-se a la meitat: una mirada a fons

Amb la reducció a la meitat a menys d’una setmana de distància, els miners de Bitcoin (BTC) són els protagonistes. La naturalesa competitiva del seu negoci i el seu paper en el manteniment de la xarxa Bitcoin significa que la reducció a la meitat afecta directament les seves operacions. 

OKEx va contactar amb els miners i grups de Bitcoin per obtenir les seves perspectives sobre la reducció a la meitat i les seves implicacions per a tot l’ecosistema.

Bloqueja la recompensa en perspectiva

Els miners donen suport a la xarxa Bitcoin actuant com a auditors, verificant les transaccions i mantenint el llibre major de blockchain. Els miners s’incentiven mitjançant els honoraris de transacció i l’anomenada recompensa per blocs, que és el nombre de bitcoins generats (o “minats”) i s’atorguen en cada validació de blocs amb èxit.

La recompensa per blocs també és l’única manera que els bitcoins nous entren a la circulació i es mantindrà fins que s’extreguin els 21 milions. Tanmateix, aquesta taxa d’emissió no es manté constant i es regula mitjançant bloc recompensa a la meitat, un mecanisme integrat que redueix la recompensa un 50% després de cada 210.000 blocs (que es produeix aproximadament cada quatre anys).

Bitcoin circulant total al llarg del temps. Font: Blockchain.com

Actualment, la recompensa per bloc se situa en 12,5 bitcoins nous (aproximadament 115.000 dòlars en el valor actual de mercat) i ha experimentat dues reduccions a la meitat: la primera el novembre del 2012 i la segona el juliol del 2016.

S’espera que la tercera reducció a la meitat es produeixi al voltant del 12 de maig de 2020 i es reduirà la recompensa per blocs de 12,5 a 6,25 BTC (al voltant de 57.500 dòlars al moment de la premsa).

La mineria de Bitcoin és un negoci competitiu

Amb la valoració actual de 115.000 dòlars, la recompensa del bloc Bitcoin presenta un fort motiu financer perquè els miners s’uneixin i donin suport a la xarxa. Un nou bloc es processa cada 10 minuts, cosa que dóna lloc a la generació de 1.800 BTC nous o un valor de 16,56 milions de dòlars cada dia.

No obstant això, atès que només una entitat minera pot reclamar una recompensa per blocs, hi ha una dura competència i una carrera cap al desplegament de maquinari progressivament més potent per a poder hash. Aquesta competència ha obligat la comunitat minera a evolucionar al llarg dels anys, passant dels primers seguidors i entusiastes de la criptografia a les grans empreses i piscines explotació de granges mineres amb les últimes novetats en Miners de circuits integrats específics de l’aplicació (ASIC).

La xarxa Bitcoin, al seu torn, respon a aquesta creixent taxa de hash augmentant la dificultat de minar nous blocs, mantenint així la integritat del llibre major i no permetent que cap entitat tingui el control absolut sobre la cadena de blocs..

Dificultat de la xarxa Bitcoin des dels seus inicis, representada a escala logarítmica – font: Blockchain.com

Els miners parlen de la meitat

OKEx es va adreçar als líders de la indústria minera de Bitcoin per obtenir les seves perspectives sobre la propera reducció a la meitat i el seu impacte en el negoci i la xarxa..

L’augment del preu de Bitcoin i la temporada d’inundacions xineses poden alleujar els problemes dels miners

Jiang Zhuoer, el conseller delegat de BTC.TOP, una de les 10 principals piscines mineres de Bitcoin, compartia una visió alcista a llarg termini de la reducció a la meitat i creu que un augment del preu de la BTC pot compensar els guanys perduts per premiar la meitat:

“Crec que la reducció a la meitat conduirà a un augment del preu de Bitcoin. A les dues reduccions a la meitat anteriors, vam veure una lenta pujada del preu abans de reduir-la a la meitat, i el preu va començar a augmentar després de reduir-se a la meitat … mentre que a la meitat es reduiran els beneficis dels miners a la meitat, també pot resultar en un augment del preu de Bitcoin."

A més, va citar l’inici previst de la temporada d’inundacions a la Xina, que normalment resulta en una producció d’electricitat més barata com a positiu per als miners amb dificultats.

“Durant els períodes de la temporada d’inundacions, les factures d’electricitat disminueixen, compensant en gran mesura la reducció a la meitat de la producció. Durant la temporada d’inundacions, el preu de l’electricitat al mercat pot baixar un 40% ”, va dir.

Els miners més petits pivotaran

Marshall Long, un primer miner de Bitcoin, actualment dirigeix ​​una granja minera al Canadà i treballa en la creació d’una nova instal·lació als Estats Units. Segons la seva opinió, els miners que es van preparar per reduir-se a la meitat per endavant no es veuran afectats gaire, mentre que els més petits probablement “pivotaran a la mineria d’especulació o a les fitxes marginals."

Pel que fa a la xarxa, Long creu que la taxa de hash augmentarà significativament fins a la meitat. Després de reduir-se a la meitat, espera que el preu de Bitcoin baixi aviat, seguit de la taxa de hash i, després, una pujada lenta fins al màxim històric.

Els nous participants poden beneficiar-se durant els propers quatre anys

Alejandro De La Torre, VP de Poolin, una de les tres principals piscines mineres de Bitcoin, compartia la seva perspectiva en la seva últim missatge. Segons ell, “a mesura que els nous ASICS més eficients es posin en línia en els pròxims mesos i els miners existents trobin preus més baixos de l’electricitat, els miners de vella generació inevitablement seran eliminats”.

No obstant això, afegeix que la reducció a la meitat dóna als nous miners “l’oportunitat d’entrar en un entorn més estable atès que l’eficiència és de 7 nm & És probable que els xips de 5 nm continuïn sent rendibles durant els propers 4 anys o més ”.

El preu de Bitcoin no baixarà massa

Kevin Huang, cofundador de Valarhash creu que els preus de Bitcoin no cauran molt baixos després de reduir la meitat i és probable que només els miners que operen en el rang de 80w-100w siguin tancats.

També va citar el descens previst en els costos energètics després de la temporada d’inundacions xineses i va afegir que:

“A la llarga, no hi ha dubte que la potència informàtica de tota la xarxa augmentarà, però després de reduir-se a la meitat, a mesura que s’apaga la generació més antiga de plataformes mineres, la taxa de hash baixarà durant un temps i estimo que disminuirà caure en el rang 80e-90e “.

La reducció a la meitat farà avançar la indústria

Alina Yao, El cap d’OKEx Pool, una de les piscines mineres amb major intercanvi, continua sent optimista i cita les tendències històriques:

“Qualsevol pèrdua causada per la reducció de les recompenses per blocs gairebé sempre es compensa amb l’augment del preu de Bitcoin i el sentiment alcista que comporta una contracció de la taxa de creixement de l’oferta monetària”. 

Pel que fa al maneig de l’escenari actual, va compartir com OKEx Pool sempre anima els miners a buscar maquinari avançat i electricitat més barata a més de gestionar un flux de caixa positiu.

Tot i que està d’acord que molts miners més petits es vendran fora del mercat després de reduir-se la meitat, creu que això només augmentarà la competitivitat del mercat i impulsarà els jugadors existents cap a pràctiques comercials més eficients..

Trencar l’impacte de la meitat

Tenint en compte com la xarxa Bitcoin, els seus miners, les recompenses per blocs i el preu de BTC estan indissolublement lligats, la reducció a la meitat té un ampli impacte en els factors destacats a continuació.

Reducció de la rendibilitat

Els beneficis dels miners de Bitcoin depenen de la dificultat de la xarxa, dels ingressos miners i dels costos associats.

La dificultat de la xarxa determina la inversió de capital en maquinari, mentre que els beneficis es limiten pel valor de la mineria de Bitcoin menys els costos operatius i d’electricitat.

Els ingressos dels miners (recompenses per blocs i comissions de transacció) varien segons el preu de la BTC. Font: Blockchain.com

Com que els ingressos dels miners estan directament relacionats amb el valor de Bitcoin, tal com es mostra al gràfic anterior, la reducció a la meitat és un esdeveniment significatiu perquè redueix instantàniament els ingressos dels miners en un 50%, sempre que la resta es mantingui constant.

Pressió per eliminar gradualment el maquinari anterior

Depenent del consum d’energia i de la potència de sortida, cada miner de maquinari té un cost d’equilibri, que es troba sotmès a pressió ja que la recompensa es redueix a la meitat i la rendibilitat disminueix. Els miners que s’ho poden permetre sovint comencen a eliminar gradualment el maquinari més antic mesos abans de reduir-se a la meitat.

Augment a curt termini de la dificultat de la xarxa que condueix a la meitat

A mesura que s’acosta la reducció a la meitat, els miners prenen una posició final i llencen tota la potència de hash que tenen a la seva disposició per intentar reclamar tantes recompenses de blocs previs a la meitat com sigui possible. Naturalment, això provoca un augment a curt termini de la dificultat de la xarxa (ho és gairebé a la màxima històrica actualment), que es corregirà a si mateix en l’ajust posterior a la meitat.

Els miners petits capitulen, els grans miners es fan més grans

Amb els marges que s’aconsegueixen (o s’esborren completament) i es requereixen actualitzacions de maquinari, els miners més petits i menys eficients capitularan després de reduir la meitat i es tancaran completament o es desplaçaran cap a l’extracció d’altres monedes compatibles amb proves.

Mentrestant, els grans miners només augmentaran i controlaran proporcions més grans del poder de hash de la xarxa, augmentant preocupacions de centralització.

Actualitzacions tecnològiques per accelerar

Amb cada nova iteració, els fabricants de tecnologia presenten dissenys de xips de processador més petits que milloren les velocitats de càlcul a un consum d’energia més baix. Per exemple, el 2016, els miners feien servir xips de 16 nm, que han estat substituïts per xips de 10 nm i 7 nm, mentre que Els xips de 5 nm ja estan disponibles.

Aquestes actualitzacions augmenten l’eficiència de les operacions mineres en estalviar costos d’energia i augmentar els marges de benefici. Després de reduir la meitat, podem esperar que aquestes millores siguin accelerades pels grans miners.

Els nous miners buscaran fonts d’energia més barates

Tot i que és poc probable que els miners existents canviïn d’ubicació a gran escala a causa de problemes logístics, és probable que els nous miners que s’incorporin a la xarxa després de reduir la meitat busquin fonts d’energia més barates per aconseguir marges de benefici òptims. Amb el pas dels anys, això pot resultar en un canvi cap a ubicacions geogràfiques que ofereixen tarifes d’energia atractives i regulacions favorables a la mineria.

Es reduirà la pressió de venda sobre Bitcoin

Els miners són realment responsables d’una gran part de la sortida de capital de la xarxa Bitcoin, ja que venen el seu BTC per cobrir els costos operatius cada mes. Això significa que hi ha una pressió constant a la baixa sobre el preu de Bitcoin a causa que els miners descarreguen els seus ingressos al mercat.

Aquest flux de sortida és el més alt per als miners amb els marges de beneficis més baixos perquè no són capaços de crear reserves significatives de BTC, en comparació amb els miners més rendibles..

Com que aquests miners ineficients són expulsats del negoci, es pot esperar que aquesta pressió de venda disminueixi i permeti una valoració positiva del preu.

L’optimisme preval

Tot i el seu inevitable impacte immediat en els resultats dels miners, la propera reducció a la meitat de Bitcoin es considera un desenvolupament en gran part positiu. Tot i que els miners més petits i menys eficients poden no sobreviure a aquest canvi, s’espera que la seva sortida beneficiï l’ecosistema i contribueixi a la seva maduresa.

Per a aquells que considerin entrar a l’espai ara mateix, els propers quatre anys poden proporcionar estabilitat en termes de projeccions i planificació, mentre que els jugadors existents ben gestionats estan preparats per als propers canvis i continuen optimitzant les seves operacions.

En general, des de la perspectiva dels miners, la reducció a la meitat no és molt diferent de les freqüents variacions de preus per les quals es coneix Bitcoin, però té l’avantatge de ser programat, cosa que permet a les empreses que pensen en el futur planificar amb temps..

En el moment d’escriure aquest document, queden menys de 800 blocs abans de reduir a la meitat la recompensa i Bitcoin ha agafat el suport de la zona entre 8.700 i 9.000 dòlars i s’acosta ràpidament a la propera resistència a 9.500 dòlars..

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner