Elon Musk promou Bitcoin, bombes i abocadors de DOGE, col·laborador de Reddit amb Ethereum Foundation

Notícies de la setmana: les històries més importants de la setmana de les criptomonedes

Aquesta setmana ha estat particularment intensa per a la cadena de blocs i l’espai de criptomonedes després de l’afluència d’inversions minoristes de gran perfil de les apostes de Wall Street en accions d’empreses molt curtes, sobretot GameStop. Després que els fons de cobertura van patir fortes pèrdues a curt termini, la plataforma d’inversió minorista Robinhood va aplicar noves restriccions als usuaris minoristes. Al seu torn, això va crear un augment massiu de nous registres d’intercanvi de criptomonedes, ja que el fundador de Tesla, Elon Musk, va canviar la seva biografia de Twitter per donar suport a Bitcoin.

Aquesta història, però, és només un dels molts esdeveniments destacables que van transcórrer aquesta setmana. Aquí teniu tot el que heu de saber a l’edició d’aquesta setmana de Notícies de la setmana d’OkEx Insight.

Elon Musk canvia la biografia de Twitter a "#bitcoin"

Potser la notícia més gran que ha transcendit aquesta setmana va arribar el divendres al matí quan l’enigmàtic fundador de Tesla, Elon Musk, va canviar la seva biografia de Twitter per llegir-la simplement "#bitcoin" abans piulant: "Retrospectivament, era inevitable."

El tuit va causar un gran enrenou a les xarxes socials, provocant que moltes altres persones de gran perfil reflectissin la seva biografia de Twitter a Musk’s. A més, gairebé immediatament va enviar el preu de BTC a un augment de fins a 38.600 dòlars esterlines en els intercanvis de criptomonedes mundials..

Punts clau

  • Elon Musk ha estat durant molt de temps un dels favorits de la comunitat de Bitcoin i criptomonedes, de manera que el seu aparent suport a l’actiu digital líder ha estat molt esperat i molt celebrat..
  • L’augment d’interès després del tuit de Musk ha provocat que molts intercanvis de criptomonedes experimentin un rendiment degradat o un xoc franc.

Dogecoin supera els 0,08 dòlars a les publicitats de Wall Street Bets

La famosa criptomoneda i meme-coin DOGE ha experimentat una bomba meme-tastic aquesta setmana per l’impuls de l’aprofitament breu de Wall Street Bets dels fons de cobertura de Wall Street. El preu d’una moneda es va disparar de 0,007 a 0,085 dòlars abans de baixar a aproximadament 0,03 dòlars, a partir del moment de la redacció d’aquest escrit..

Punts clau

  • Per molt dignes que siguin els memes de Dogecoin, les bombes DOGE són històricament de curta durada. També han assenyalat màxims del mercat, com va ser el cas a principis de gener del 2018.
  • Sembla que hi ha poca correlació real entre el desig de Wall Street Bets de forçar pèrdues als fons de cobertura i la bomba de DOGE, ja que els inversors institucionals no tenen cap interès en la meme-coin..

El preu de DOGE va augmentar contra BTC, però els guanys són històricament de curta durada. Font: TradingView

Explorar MicroStrategy significa adquirir més BTC

El famós toro de Bitcoin, Michael Saylor i la seva empresa, MicroStrategy, aparentment no se senten saciats amb els 70.784 BTC (actualment valen més de 2.400 milions de dòlars) que es mantenen al tresor de la companyia. En els resultats del quart trimestre de la firma d’intel·ligència empresarial, Saylor assenyalat això "explorarem diversos enfocaments per adquirir bitcoins addicionals com a part de la nostra estratègia corporativa general."

Punts clau

  • Tot i que MicroStrategy no ha detallat cap enfocament, la cita obre les portes a l’especulació que l’empresa pot estar buscant en la mineria de Bitcoin, tot i que això continua sent purament especulatiu.
  • La fortalesa Bitcoin de Saylor és ben coneguda i la seva companyia també ho és explorant el desenvolupament de productes de dades Bitcoin.

El preu de les accions de MicroStrategy ha augmentat durant el darrer any després de les agressives compres de BTC. Font: Google

L’escala de grisos incorpora més fideïcomisos relacionats amb els altcoins


Grayscale, el gestor d’actius criptogràfics més famós de la indústria, té afegit sis fideïcomisos més per a altcoins coneguts. Els nous trusts estan lligats a DOT, AAVE, XMR, ADA, ATOM i EOS.

La notícia segueix la confiança anterior incorporacions des de principis d’aquest mes lligats a LINK, XTZ, BAT, MANA, LPT i FIL.

Lliure per emportar

  • La formació de fideïcomisos a escala de grisos no significa que la companyia tingui garantit el llançament d’aquests productes. Tanmateix, la possibilitat d’augmentar l’exposició institucional a altcoins tindrà una sensació particularment alcista en l’esmentada selecció, ja que actualment l’escala de grisos té més de 25.000 milions de dòlars en actius gestionats..

Reddit s’associa amb la Fundació Ethereum

Segons els informes, Reddit s’està associant amb la Fundació Ethereum per accelerar el desenvolupament dels famosos punts de la comunitat del fòrum en línia. En una publicació sobre el subredit de Ethereum, administrador "jarins" va escriure:

"La nostra intenció és ajudar a accelerar els progressos que s’estan fent en l’escala i desenvolupar la tecnologia necessària per llançar aplicacions a gran escala com Community Points a Ethereum. La tecnologia d’escala desenvolupada mitjançant aquesta associació serà de codi obert i estarà disponible públicament per a tothom."

Punts clau

  • Reddit ja ha estat experimentant amb fitxes basades en Ethereum en dos subredits: r / Cryptocurrency i r / FortNiteBR – i busca contractar més enginyers de back-end per al desenvolupament de criptografia.
  • La implementació amb èxit dels punts comunitaris basats en Ethereum a Reddit donaria un llarg camí cap a l’adopció generalitzada de criptomonedes a les xarxes socials.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map