El primer caixer automàtic de DCEP es va assajar a l’inici de la cadena de blocs de finançament a Shenzhen, Xangai

Una visió setmanal de les notícies sobre blockchain i criptomonedes de la Xina i Hong Kong

Imatge de China Market Watch

Ha estat una setmana intensa per a la indústria xinesa de blockchain i criptomonedes. 

Banc Agrícola de la Xina – un dels països "Quatre grans" bancs: van realitzar assajos de dipòsit i retirada de pagaments electrònics de moneda digital de la Xina o DCEP. Actualment, el judici està disponible a diverses ubicacions de caixers automàtics d’AgBank a Shenzhen.

A la costa oriental de la Xina, el govern de Xangai va atorgar una subvenció de 5 milions de dòlars per a la posada en marxa de blockchain Conflux.

Mentrestant, 500.com, una empresa xinesa de loteria esportiva que cotitza a la Borsa de Nova York, va signar un acord de compra de màquines mineres Bitcoin per valor aproximat de 14,4 milions de dòlars.

Aquí teniu tot el que potser us haureu perdut sobre aquestes històries i molt més, a l’edició d’aquesta setmana de China Market Watch d’OKEx Insights.

El Banc Agrícola de la Xina permet fer proves amb caixers automàtics DCEP

El Banc Agrícola de la Xina ho és segons se suposa provar el dipòsit i la retirada de DCEP dels comptes corrents i d’estalvi dels usuaris. Actualment, el servei està disponible en diversos caixers automàtics AgBank de Shenzhen.

AgBank té previst ampliar el judici del DCEP als pagaments dels serveis públics i als serveis d’administració electrònica.

Punts clau

  • Es tracta del primer assaig DCEP amb caixers automàtics bancaris.
  • AgBank va anunciar recentment l’establiment d’un laboratori d’investigació DCEP a Shenzhen, intensificant la competència en aquesta àrea amb Construction Bank of China.

Conflux rep una subvenció de 5 milions de dòlars de recerca de Xangai

El Comitè de Ciència i Tecnologia de Xangai, amb el govern del districte de Changning, ha concedit 5 milions de dòlars a l’inici de la cadena de blocs Conflux. El finançament serà segons se suposa s’utilitzarà per donar suport a la investigació d’una proposta de cadena de subministrament aeroespacial integrada a la xarxa del projecte.

Punts clau

  • Conflux, que ja té una associació de recerca en curs amb el govern de Xangai, s’està convertint en un projecte popular per a iniciatives relacionades amb el govern. 
  • Ambdues festes associat per llançar Tree Graph Research Institute el setembre de 2020. L’institut de recerca era una de les 57 entitats enumerat a Shanghai "Pla d’Innovació Tecnològica" al desembre.
  • La start-up amb seu a Pequín també és amable amb altres governs municipals. Per exemple, Conflux va rebre un funcionari aval del govern de Hunan sobre la seva creació de laboratoris blockchain.

La firma de loteria de la llista NYSE compra màquines de mineria de Bitcoin

La companyia xinesa de loteria esportiva 500.com té va entrar en un acord de compra definitiu per adquirir màquines mineres de Bitcoin. La companyia cotitzada a la NYSE espera emetre aproximadament 14,4 milions de dòlars de les seves accions ordinàries de classe A per completar la compra. 

No es van divulgar les dades del venedor i s’espera que la compra finalitzi el primer trimestre del 2021.

Punts clau

  • Quan finalitzin les compres d’equips miners, 500.com posseirà models de mineria S17, T17 i S9 de Bitmain. També posseirà M20 de MicroBT. 
  • El preu de l’acció de 500.com va augmentar un 11% després de l’anunci.

Les accions de 500.com van augmentar substancialment des del 5 de gener de 2021. Font: Google

Les vendes de cotxes a la Xina van créixer per novè mes consecutiu

Els mercats borsaris a Hong Kong i la Xina han crescut modestament aquesta setmana. A l’hora d’escriure, Shanghai SE Composite i CSI 300 cotitzen actualment a 3.599 i 5.578, amb guanys setmanals de l’1,35% i el 2,96%, respectivament. A Hong Kong, l’índex Hang Seng va augmentar un 1,98% aquesta setmana i actualment se situa en els 28.241.

Els mercats de valors de Hong Kong i la Xina han augmentat lleugerament aquesta setmana. Font: Trading Economics, Investing.com

Punts clau

  • Tot i que els augments mensuals de les vendes de vehicles han reforçat els mercats del país, les vendes anuals de vehicles a la Xina encongit un 6,8% des de l’any passat. El descens es podria atribuir a l’aturada de fàbriques i empreses relacionades amb el COVID durant la primera meitat del 2020.
  • Les vendes de vehicles elèctrics a la Xina van augmentar fins als 1,17 milions d’unitats. És probable que aquesta xifra creixi encara més després de la de Tesla llançament inesperat dels seus SUV elèctrics model Y l’1 de gener de 2021.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner