El preu d’OKB arriba al màxim anualment, ja que els usuaris gaudeixen de recompenses festives

Informe mensual d’OBS Global Ecosystem – desembre de 2020

OKB és un testimoni d’utilitat global emès per la Fundació OK Blockchain i és una part fonamental de la infraestructura de la plataforma de comerç OKEx.

OKB va acabar fort el 2020

OKB va accelerar el seu desenvolupament el 2020, un any en què el projecte va veure augmentar significativament el valor dels tokens, el creixement dels usuaris, el desenvolupament dels ecosistemes i les associacions comunitàries.

El preu d’OKB va mantenir el seu impuls positiu durant tot el 2020 i va arribar a un màxim anual de 8,15 USDT al desembre. Va assolir un retorn interanual del 200,3%, un signe d’impuls positiu fins al 2021.

L’equip d’OKB ha completat quatre rondes Recompra OKB & Cremar programa el 2020. Aquest any s’ha cremat un total acumulat de 14.570.351,1 OKB.

L’ecosistema global d’OKB ha incorporat 41 nous socis el 2020. Aquests socis provenen de diversos sectors, inclosos pagaments, gestió de préstecs, carteres i xarxes socials..

Mentrestant, els usuaris d’OKB van gaudir d’una gran varietat d’avantatges, com ara descomptes en les tarifes de transacció i elegibilitat per participar a les sessions d’assignació d’OkEx Jumpstart. Els usuaris d’OKB es van estendre per tot el món, amb molts procedents d’Europa, Amèrica i el sud-est asiàtic.

A més, OKEx va organitzar més de 80 esdeveniments de la comunitat que van servir a milions d’usuaris de tot el món. Els esdeveniments van incloure retransmissions comunitàries en directe, sessions Pregunta’m-qualsevol cosa i campanyes de màrqueting a Twitter i Weibo.

La pàgina web també es va renovar per a una millor experiència d’usuari. A més, els usuaris podrien participar OKB en l’encunyació inicial d’OKT.

Què ha estat OKB al desembre??

  • El preu d’OKB va arribar al màxim anual de 8,15 USDT. Va tancar el desembre a 7,56 USDT.
  • La pàgina web d’OKB s’ha renovat.
  • OKB va incorporar tres nous socis al seu ecosistema.
  • Els usuaris podrien apostar per OKB per participar en l’encunyació inicial d’OKT.
  • OKB va llançar un i per a titulars d’OKB.

Els nous socis d’OKB

NOWPayments, NerveNetwork i Math Wallet van ser els darrers que es van associar amb l’ecosistema OKB.

NOWPayments és un servei de criptografia de pagaments no custodiat que permet a les empreses acceptar pagaments en línia instantanis en més de 50 criptomonedes. La col·laboració també permet als usuaris fer pagaments instantanis mitjançant OKB. NOWPayments aprofitarà OKEx com a seu principal per obtenir liquiditat.


Com a xarxa descentralitzada de serveis d’actius digitals, NerveNetwork suports OKB en apostes de cadena creuada. Amb el recent llançament d’OkExChain, NerveNetwork pot accedir als actius de cadena creuada d’OKExChain i construir un pont de cadena creuada per als actius digitals de la cadena pública..

A la associació de Math Wallet, OKB està disponible en swaps de cadenes creuades amb altres fitxes digitals.

La moneda inicial d’OKT

OKExChain va anunciar el seu llançament oficial el gener del 2021. El testimoni natiu de la plataforma, OKT, té un paper important en l’ecosistema OKExChain, ja que s’utilitza per votar, participar i pagar comissions de transacció en aplicacions basades en OKExChain.

Una introducció al testimoni natiu d’OKExChain, OKT.

Per oferir una experiència d’usuari més fluida a OKExChain, OKT estava disponible per a l’encunyació inicial des de les 16:00 UTC del 31 de desembre de 2020 fins a les 16:00 UTC del 14 de gener de 2021. L’emissió inicial d’OKT va ser de 10 milions , i els titulars d’OKB podrien participar apostant per OKB a OKEx Jumpstart. A més, els usuaris podrien guanyar OKB addicional participant en un Prova de Twitter.

Comprensió de la relació entre OKExChain, OKExDEX, OKT i OKB

Recompenses festives per als titulars d’OKB

OKB va llançar una sèrie de campanyes de recompensa per als titulars d’OKB al desembre.

Per exemple, OKB va celebrar regals de Nadal als titulars d’OKB i per a ells. El programa de recompenses Happy Friday es va ampliar i els usuaris podien participar amb bonificacions de 20.000 USDT.

Parleu amb nosaltres

Per tal de mantenir comunicacions estretes amb els usuaris i escoltar els seus suggeriments, l’equip d’OKB també va celebrar diverses activitats importants a la comunitat al desembre.

Els usuaris poden afegir l’assistent d’OKB (identificador WeChat: OKBNO1) per rebre més informació i avantatges.

Si teniu cap pregunta o comentari per a l’OKB, contacteu amb el següent contacte:

Correu electrònic OKB: [protegit per correu electrònic]

Seguiu OKEx

Comunitat oficial OKEx: http://t.me/OKExOfficial_English

Lloc web oficial d’OkExChain: https://okex.me/OKExChain

Lloc web oficial de OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Enllaç per rebre monedes de prova: https://okex.me/drawdex

Documentació OKExChain: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map