Crazy Ethereum Fees, un Bitcoin ETP i sol·licita una prohibició de criptografia a l’Índia: Crypto News of the Week

Va ser una setmana plena de moviments al món criptogràfic: una balena gastava milions en enviar Ethereum (ETH), informes d’una nova proposta de prohibició de criptografia a l’Índia i un nou producte negociat amb intercanvi de Bitcoin (ETP) que sortiria al mercat, entre d’altres. temes.

La balena Ethereum va pagar 5,2 milions de dòlars en comissions de transacció

Aquesta setmana van tenir lloc dues transaccions il·lògiques d’èter que van costar una enorme quantitat de comissions de transacció de 5,2 milions de dòlars per moure només 350,55 ETH, que actualment valen aproximadament 82.799,91 dòlars..

El primera transacció va tenir lloc el 10 de juny i va traslladar només 0,55 ETH per una quota de 10.666 ETH. La taxa absurdament gran (una quota normal seria molt inferior a 1,00 dòlars) va ser destinada a Shark Pool, una piscina minera xinesa.

L’error aparent es va tornar a cometre l’endemà, quan es va fer la mateixa adreça Ethereum un 350 èter addicional per una comissió de transacció de 10.668 èter. La piscina minera d’Etermina va ser la beneficiària d’aquesta segona taxa.

Punts clau

  • Encara no se sap el motiu de la tarifa irracionalment alta, però alguns han presumit que tampoc un error o un intent de blanqueig de diners.
  • Com que la xarxa Ethereum està descentralitzada, no hi ha cap manera per a l’emissor ni per cap tercer de revertir aquestes transaccions. Per això, molts de la comunitat de criptomonedes subratllen la importància de suar els detalls i “ser el vostre propi banc”.

tarifa de ethereum boig0,55 Ether va tramitar comissions per més de 2,5 milions de dòlars. Font: etherscan.io

Microsoft llança una xarxa descentralitzada d’identitat beta a Bitcoin

Identity Overlay Network (ION), una xarxa d’identitats descentralitzada de Microsoft a la xarxa Bitcoin, té va llançar la versió beta del seu projecte de capes dues de codi obert, que vol substituir els noms d’usuari per identificadors descentralitzats (DID).

ION permetria essencialment iniciar la sessió controlada per l’usuari que no requereixi que els proveïdors de sistemes (com ara empreses de xarxes socials) mantinguin la propietat de les credencials d’un individu.

Anunciat per primera vegada l’any passat, ION està pensat per permetre els inicis de sessió controlats per l’usuari que s’adaptin a empreses o serveis independents, en lloc de tenir proveïdors de sistemes (com Facebook) que posseeixin les credencials d’inici de sessió d’un usuari. ION es pot utilitzar per a molts casos d’ús que no estan estrictament relacionats amb els certificats de salut o el seguiment de contactes, tot i que la difusió continuada del coronavirus ha influït en el seu ús potencial.

Punts clau

  • El ràpid desenvolupament de la ION ha estat esperonat per la pandèmia COVID-19. Tot i això, no tothom confia en les mesures de protecció de la privadesa d’ION i d’altres projectes similars.
  • Microsoft ha estat actiu en el seu desenvolupament de tecnologia blockchain recentment, anunciant un nou servei Azure Blockchain i un kit de desenvolupament Azure Blockchain per a la cadena de blocs Ethereum.

L’intercanvi de criptomonedes QuadrigaCX funcionava com un esquema Ponzi

El famós i ja desaparegut intercanvi de criptomonedes QuadrigaCX, que va fallir després que el fundador i conseller delegat Gerland Cotten va morir a l’estranger, funcionava com un pla Ponzi, segons un informe publicat recentment de la Comissió de Valors d’Ontario (OSC).

L’informe al·lega sobretot que Cotten va negociar contra els clients de QuadrigaCX i va utilitzar comptes comercials falsos en altres borses de criptomonedes finançades pels dipòsits dels clients de QuadrigaCX. Com explica l’informe:

“Cotten va obrir comptes de Quadriga sota àlies i es va acreditar amb saldos ficticis de divises i actius criptogràfics que va negociar amb clients de Quadriga que no ho sospitaven. Va patir pèrdues reals quan va canviar el preu dels actius criptogràfics, creant així un dèficit d’actius per satisfer les retirades dels clients ”.

Punts clau

  • La saga QuadrigaCX continua servint com a primer exemple d’actes il·lícits i delictes financers presents a la indústria de la cadena de blocs i de les criptomonedes encara en venciment..
  • Els principals intercanvis amb credencials verificables i un llarg historial de seguretat continuen sent les opcions més segures per negociar criptomonedes.

Bitcoin ETP es llançarà a la borsa digital alemanya Xetra

La borsa digital Xetra d’Alemanya rebrà el seu primer ETP criptogràfic a finals d’aquest mes. L’ETP prové del grup ETC de Londres i estarà disponible per als clients del Regne Unit, Itàlia i Àustria.

D’acord amb Transmissió d’ETF, el BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) tindrà un suport físic, farà un seguiment del preu de Bitcoin i tindrà una relació de despeses total (TER) del dos per cent.

Punts clau

  • Hem vist un augment constant de la inversió institucional en la primera i principal moneda criptogràfica, juntament amb un augment dels productes Bitcoin per a aquests inversors.
  • Com a producte més de Bitcoin dirigit a inversors institucionals, el nou ETP elimina els reptes tècnics associats a BTC, com ara la gestió d’adreces de cartera i seguretat..

El Ministeri de Finances de l’Índia proposa la prohibició de les criptomonedes

Tres mesos després que el Tribunal Suprem de l’Índia substituís la prohibició del Banc de Reserva de l’Índia (RBI) als bancs que prestessin serveis a persones i entitats que treballaven en criptomonedes, el Ministeri de Finances de l’Índia ha va proposar una prohibició general de criptomonedes.

El parlament de l’Índia revisarà la proposta després que s’hagi enviat al Consell de Ministres de la Unió.

Punts clau

  • Aquesta no és la primera vegada que es proposa una prohibició general de criptografia a l’Índia. Fins ara, les propostes anteriors no han tingut èxit en prohibir la nova classe d’actius.
  • Una prohibició de criptografia al segon país amb més població seria un cop important per a l’adopció de criptomonedes a nivell mundial.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia. Seguiu OKEx Insights activat Twitter i Telegrama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner