Cofundador de WaykiChain a DeFi, finances tradicionals i un Killer DApp: AMA Recap

Imatge de resum AMA

El dijous 11 de juny, OKEx va organitzar un esdeveniment Ask-me-anything (AMA) amb el cofundador i CEO de WaykiChain (WGRT), Gordon Gao. WGRT és l’últim projecte que s’afegeix a la plataforma de venda de fitxes d’OKEx, Jumpstart. La venda de WGRT tindrà lloc el 17 de juny i comercialitzarà el 14è projecte per recaptar fons a la plataforma d’OkEx.

Durant l’AMA d’ahir, Goa va plantejar preguntes sobre el paper de les finances descentralitzades (DeFi) enfront de les finances tradicionals, les aplicacions descentralitzades (DApps) i el blockchain en el context econòmic actual..

DeFi i DApps: Twitter Q&A

DeFi vs. finances tradicionals

OKEx: Comencem! La primera pregunta: DeFi és ara un dels temes més candents de l’espai blockchain. Podeu compartir les vostres opinions sobre DeFi? Creieu que DeFi alterarà el sistema financer existent? Quin és l’enfocament de WGRT cap al sector DeFi? (Pregunta de @ erol1763 a Twitter)

Gordon Gao: Crec que hi ha quatre diferències importants entre DeFi i les finances tradicionals:

1) DeFi pot canviar el paper que tenen les persones en el sistema financer. A les finances tradicionals, com a usuari normal, el vostre paper i procés de participació són molt limitats. No obstant això, aquesta limitació està determinada per tots els aspectes, com ara el problema del crèdit, el llindar del nombre de fons, així com la llicència i el llindar del poder polític, etc. Aquestes limitacions sovint fan que els usuaris normals siguin grups vulnerables del sistema financer. I sota les regles de la classe superior, la riquesa sempre fluirà cap a la part superior.

Només podem veure que el món continua emetent diners i que els diners que tenim a les mans s’estan depreciant, mentre que no podem fer res. Però DeFi és diferent. Deixeu-me posar un exemple. Amb la moneda de governança WGRT de WaykiChain DeFi, el titular té tant el poder dels paràmetres de governança com els beneficis de la taxa d’interès i penalització de tot el sistema. Aquest és un paper que no podeu jugar en les finances tradicionals.

2) DeFi pot reduir els costos financers. Des del començament de l’era industrial, l’estructura financera mundial s’ha mantingut inalterada, basant-se en gran mesura en diverses institucions intermèdies. Bancs centrals, bancs d’inversió, bancs comercials, societats de valors, etc. Es pot dir que qualsevol activitat financera necessita tenir-ne més d’un benefici intermediari.

Per exemple, a més de la pèrdua del diferencial de preus, una transacció també inclou comissions de corretatge, comissions de transaccions de canvi, drets de segell de les autoritats reguladores, etc. La diferència de preu obtinguda per aquests anomenats "intermediaris" els converteix en la classe més rica del món. No obstant això, DeFi adopta un protocol obert i proporciona serveis financers de baix cost per a tothom a baix cost, cosa que redueix considerablement el cost de les transaccions.

3) DeFi pot millorar l’eficiència de les finances. Blockchain permet que les transaccions financeres aconsegueixin la liquidació de transaccions al mateix temps que es confirma la transacció. Ha anat més enllà del sistema tradicional de liquidació i liquidació de les institucions financeres. Quan es tracta de transaccions transfrontereres, en termes de transferència bancària, una transferència transfronterera de vegades pot trigar diversos dies, però en un sistema de cadenes de blocs o en un sistema DeFi, la propietat real dels actius ha canviat quan es produeix la transacció..

4) Hi ha un punt més que vull mencionar: DeFi pot obtenir quelcom que les finances tradicionals no tenen. Per exemple, el fabricant constant de productes és un producte innovador en el camp de DeFi. Creiem que DeFi no només actua com una millora de les finances tradicionals originals, sinó que també [hi ha] més innovacions per descobrir. El director tècnic del nostre equip va escriure aquesta frase a la introducció del codi WaykiChain: “l’única limitació de la cadena de blocs és la nostra imaginació”.

Quant a WGRT, és la moneda de governança del protocol de préstec de Waykichain. El titular de WGRT és com l’accionista del banc central. Es beneficiaran de la comissió d’interessos i multes que genera el protocol de préstec.

WaykiChain a l’espai DeFi

OKEx: Gràcies per l’explicació sobre la diferència entre DeFi i el sistema financer tradicional. Propera pregunta: moltes cadenes públiques estan pressionant cap a DeFi. Per exemple, TRON també va llançar el seu projecte JUST aquest any. Quins creieu que són els avantatges i oportunitats de WaykiChain en aquest espai??

Gao: Som professionals i ens centrem en aquesta pista. Tant si es tracta d’un model econòmic com d’una arquitectura de sistemes tècnics, el sistema DeFi de WaykiChain és professional i pot suportar un control. Hem fet moltes innovacions que no estan al mercat i aquestes innovacions són capaces de trobar les seves racionalitats en el sistema financer tradicional..

Hem explorat algunes [altres] àrees en el passat, com ara les apostes i els ecosistemes de jocs, però des de l’any passat hem estat [De] completament en DeFi. Els actius col·laterals de WaykiChain han superat els 36 milions de WICC, que representen el 17% de l’import total. Aquesta ràtio és la més alta de totes les cadenes públiques. Per contra, per a ETH, la ràtio ronda l’1%.

Volatilitat econòmica mundial i DeFi

OKEx: Enhorabona per l’assoliment! Pregunta tercera: l’obertura del 2020 és molt caòtica amb la pandèmia del coronavirus: tota mena d’actius van experimentar xocs importants, els preus del petroli van caure, els preus de l’or van patir volatilitat i les accions nord-americanes van experimentar diversos límits comercials, etc. Què en penseu de la influència de aquests esdeveniments inusuals a DeFi?

Gao: Crec que és el millor que li pot passar a DeFi. Com que totes aquestes coses ajuden a exposar problemes subjacents, com ara una bombolla econòmica, palanquejament indiscriminat, crisi de crèdit, que pot provocar desconfiança del sistema financer. I DeFi és la revolució contra el sistema financer tradicional, és una subversió completa.

Paul Tudor Jones creu que el govern va emetre monedes en excés, de manera que ha de transferir els seus actius a Bitcoin. Crisi significa oportunitat. El sistema financer tradicional té problemes des de fa temps. La majoria dels actius els van fer capitalistes, alguns de manera raonable, mentre que els altres són simplement robatoris.

Però la majoria de la gent no se n’adonava. Henry Ford va dir que els nord-americans no sabien com funciona la banca realment, perquè si ho fessin, “hi hauria una revolució abans de demà al matí”. [aquesta era una paràfrasi de Ford – OKEx]. Ara, tota mena d’esdeveniments del cigne negre poden sensibilitzar la gent sobre els riscos i, abans que arribi el risc final, escolliran una manera més transparent i justa de participar en les finances.

L’objectiu de WaykiChain amb DeFi

OKEx Bé. Pregunta quarta: WGRT és el testimoni de governança i equitat de la plataforma de préstecs de garantia descentralitzada de WaykiChain, i es diu que és una part important del sistema econòmic descentralitzat. A continuació, quin és l’objectiu inicial del desplegament del sistema DeFi per WaykiChain?

Gao: Per ser honest, al principi, només volíem desplegar el mercat de préstecs i establecs garantits. En aquell moment, no hi havia cap paraula DeFi, o ja n’hi havia, però la paraula no estava àmpliament difosa.

L’any passat vam discutir l’aterratge de la cadena de blocs. Per aterrar, hem d’orientar a la dura demanda dels usuaris. Llavors, els atributs financers del grup d’usuaris de blockchain són molt forts. Si voleu que facin jocs i facin comerç electrònic, no són el que necessiten. Per guanyar diners i demanar prestat és el que necessiten. Per tant, vam iniciar l’opció All-in, juntament amb alguns avenços inicials realitzats en el negoci, com ara que l’import de la garantia del nostre sistema DeFi va arribar als 36 milions, que representa el 17% de l’import total de WICC, que va verificar la nostra idea original..

Bitcoin acaba de crear una moneda o actiu, de manera que la introducció d’una cadena pública amb contractes intel·ligents consisteix a establir normes entre actius i monedes, no és finançament? Des d’aquest aspecte, si DeFi no pot tenir èxit, l’aterratge de blockchain és una pseudoproposta.

La seguretat i els hacks de DeFi de WaykiChain

OKEx: Genial. I, finalment, l’última pregunta d’aquesta sessió: DeFi s’anomena la pròxima revolució del món xifrat, ja sigui l’augment recent de dades de pirates informàtics en projectes DeFi o el dijous negre que MakerDao va experimentar abans, la seguretat de DeFi ha estat àmpliament criticada. Com es configura la seguretat de WaykiChain DeFi?

Gao: Seguretat és molt important. I consta de dues parts, el control de risc del model econòmic i la seguretat tècnica. Primer introduiré el model de control de risc del model econòmic. Gairebé tots els protocols Defi parteixen d’un cert nivell de garantia. Per tant, creiem que la plataforma DeFi hauria de ser forta sota el col·lapse de preus.

El 12 de març d’aquest any, tot el mercat de divises criptogràfiques va patir una forta davallada. El preu de Bitcoin va caure per sobre del 50% en 24 hores. Durant aquest temps, un dels protocols DeFi més grans d’Ethereum, el sistema de liquidació de MakerDAO, no funcionava molt bé a causa de la congestió del trànsit de la xarxa ETH i d’alguns defectes en el disseny del model.

El protocol va ser gairebé tancat i va generar més de 4 milions de dòlars en deute. Cal eliminar aquest deute incobrable mitjançant una subhasta. I això està dient que tota la comunitat de MakerDao i els titulars de MKR haurien de cobrir el perdut. No obstant això, al mateix temps, Wayki-CDP, que és un protocol de préstec similar amb MakerDAO, funcionava amb normalitat amb 0 deutes incobrables. Aquí teniu la comparació de dades:

Hem dissenyat 4 mecanismes per assegurar-nos que el sistema funcionarà en diferents situacions: mecanisme de garantia superior, mecanisme de liquidació, fons de reserva de risc i suspensió del sistema per evitar riscos. I amb aquests mecanismes, el model pot fer front a més del 99,9% de les condicions del mercat.

També hem fet moltes millores per millorar la nostra seguretat tècnica. Primer de tot, hem fet algunes millores a l’oracle i l’alimentació de preus es completa amb els productors de blocs. A continuació, s’adoptarà el preu final a través d’un algoritme mòbil-mitjà. Això està dient que, tret que llanci un atac del 51% a la cadena de blocs, el preu no serà manipulat pels pirates informàtics.

A més, hem definit cinc estàndards d’actius diferents a la capa inferior de blockchain, que són actius originals, actius pignorats, actius de cadena creuada, actius intel·ligents i actius generats per usuaris. Per tant, a WaykiChain, no us haureu de preocupar pels problemes compatibles perquè l’estàndard funciona a tot l’ecosistema.

No obstant això, a Ethereum, hi ha molts atacs relacionats amb els problemes incompatibles amb els estàndards d’actius. Per exemple, l’atac dForce i Uniswap es va produir aquest any.

Killer DApps i visió del projecte: Live Q&A

Gao: Vaig veure tantes preguntes, però hi ha algunes categories. Visió, relació entre WICC i WGRT, plans de futur, assassins:

En termes de visió a llarg termini: realment estem creant la cadena de blocs integrada DeFi, la primera del món, que és diferent de l’enfocament d’Ethereum. Això diu que podem oferir serveis financers amb experiència única i protocols oberts al públic. I aquests serveis inclouen préstecs, estalvis, oportunitats d’inversió, negociació d’actius i derivats financers.

Relacions entre WICC i WGRT: Estem fent aquest model perquè dues monedes generin certa sinergia. El valor de mercat de la WICC és com el PIB d’un país. I el WUSD és com una moneda. Aleshores, un titular de WGRT és l’accionista del banc central. Això diu que els titulars de WGRT gaudiran de tots els avantatges generats per les activitats de divises (WUSD) a la cadena de blocs.

Plans futurs: Llançarem un nou producte anomenat "WaykiX" a finals de juliol. Es tracta d’una plataforma de negociació d’actius sintètics que permet als usuaris negociar gairebé tots els actius sintètics del món. Després, intentarem incorporar alguns actius del món real a la cadena de blocs, com ara actius immobiliaris o bons T. I aquests actius donaran a la comunitat diverses oportunitats per invertir.

Killer Dapps: On serà el proper assassí Dapp? Crec en les finances. Waykichain té experiència en el desenvolupament d’una plataforma d’apostes i una plataforma de jocs, però finalment vam escollir DeFi. Ens vam adonar que la motivació més gran perquè la gent s’unís a blockchain és prestar diners i guanyar diners. Aquesta indústria està plena d’especuladors i inversors. I proporcionar servei a aquestes persones és la manera més propera a l’èxit.

Crec que el proper assassí Dapp serà una aplicació DeFi. I el proper mercat alcista estarà dirigit per una moneda DeFi.

Aquest AMA ha estat editat i condensat per a més claredat.

Seguiu OKEx a:

Twitter: https://twitter.com/OKEx

FB: https://www.facebook.com/okexofficial/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/okex/

Mitjà: https://medium.com/@OKEx

Grup Telegram (anglès): https://t.me/OKExOfficial_English

Grup Telegram (rus): https://t.me/okexofficial_ru

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner