Cobriu la vostra cartera de Bitcoin

Els bitlles de Bitcoin han tingut dificultats, ja que la criptomoneda líder ha seguit un camí baixista des que va arribar al màxim de 13.900 dòlars a finals de juny. Mentre continua la correcció de preus, els comerciants han estat preguntant com es cobreixen les seves posicions llargues de BTC. Gràcies al creixement dels mercats de derivats criptogràfics, els participants ara poden aprofitar els productes de contractes de futurs swap i futurs cada vegada més populars per tenir un millor control de la seva exposició al risc.

BTC a curt termini baixista

Tot i que el cas alcista a llarg termini segueix sent fort, es mostra aquí una persistència de la baixada a curt termini en un gràfic diari BTC / USDT. A finals de juny, la parella va cotitzar per sobre del nivell de 13.900 dòlars per primera vegada en més d’un any, però la parella no va aconseguir superar aquest nivell a mitjans de juliol i això es va convertir en una resistència. S’ha format un patró doble superior seguit d’una tendència descendent. Recentment, el parell no va poder mantenir-se per sobre del doble escot superior a uns 10.400 dòlars. A més, el RSI diari encara inferior als 50 i el MACD diari es mantenien a la zona baixista.

Gestió de derivats i riscos

A la llum de la recent correcció de preus a BTC, ara gestionar el risc mitjançant derivats bitcoin és un tema que potser tothom vol revisar. Si fos un inversor en el mercat financer tradicional, no seràs aliè a la negociació de derivats.

Al llibre de text, un derivat és un valor financer amb un valor determinat pel seu actiu subjacent. És un contracte que implica dues o més parts i els actius subjacents poden ser accions, bons, matèries primeres, divises, tipus d’interès o índexs de mercat..

Què fa que la derivada sigui un instrument tan popular? Com que es pot utilitzar per cobrir una posició, especular sobre el moviment direccional de l’actiu subjacent o donar palanquejament a les participacions. També és una eina versàtil pel que fa a la gestió de riscos. Moltes institucions financeres negocien constantment derivats com swaps i forward, com a part de les seves estratègies de diversificació del risc.

Derivats a Crypto

Els mercats de derivats de criptografia són relativament nous i reduïts en comparació amb els tradicionals, però això no el fa menys lucratiu. Igual que futurs de renda variable o permutes de tipus d’interès, els derivats BTC ofereixen refugi contra la volatilitat i la fluctuació dels mercats criptogràfics. També pot actuar com una eina de cobertura per compensar les pèrdues potencials. A més, els comerciants poden utilitzar derivats per especular sobre els preus de les criptomonedes amb apalancament, maximitzant els beneficis potencials. Hi ha tres tipus principals de derivats al món criptogràfic. (1). Intercanvis perpetus; (2). Contractes de futurs; i (3). Opcions

Cobertura

Tot i que el creixent risc negatiu de BTC podria acabar creant una oportunitat de compra per als borsistes de BTC en el futur, no obstant això, s’ha acumulat el sentiment negatiu de BTC i, per a la gestió del risc, es recomana als inversors que revisin les seves estratègies de cobertura i arbitratge. La cobertura implica l’ús de més d’una aposta simultània en direccions oposades per intentar limitar el risc de pèrdues greus de la inversió. En primer lloc, revisem les diferències entre les estratègies de cobertura.

Prenem els contractes de futurs com a exemple de cobertura.


Encara hi ha alguns altres factors que influiran en l’estratègia general de cobertura, com la data de caducitat, la decisió de ser llarg o curt i el nombre de contractes.

Protecció de les posicions llargues

L’intercanvi perpetu és un altre instrument estructurat que els inversors poden aprofitar. Suposem que ara un bitcoin cotitza a 9.500 dòlars al mercat spot i que un permutament perpetu BTC cotitza a 9.600 dòlars. Un inversor podria comprar un bitcoin al mercat spot amb 9.500 dòlars i obrir una posició curta pel mateix valor (9.500 dòlars) al mercat perpetu al mateix temps.

  1. Quan augmentin els preus de BTC, els inversors podrien treure beneficis del mercat spot.
  2. Quan baixen els preus de BTC, els inversors podrien tancar la posició curta de l’intercanvi perpetu i obtenir beneficis d’això, compensar la pèrdua del mercat spot..

Tanmateix, els comerciants també haurien de tenir en compte els factors de finançament i liquidació si mantenir la permuta durant un període prolongat forma part de la seva estratègia.

Oportunitats d’arbitratge

L’arbitratge és la pràctica de negociar una diferència de preu entre més d’un mercat pel mateix bé en un intent de beneficiar-se del desequilibri, ja que implica una compra i venda en un període molt curt. Suposem el mateix escenari quan un bitcoin cotitza a 9.500 dòlars al mercat spot i un permutament perpetu BTC és de 9.600 dòlars. Un inversor compra un bitcoin al mercat spot amb 9.500 dòlars i obre una posició curta amb el mateix valor (9.600 dòlars) al mercat perpetu al mateix temps.

  1. Els inversors poden obtenir beneficis si la diferència entre els dos es redueix.
  2. Si s’amplia la diferència, la P no realitzada&L de l’intercanvi es torna negatiu. En aquesta situació, els inversors poden esperar la liquidació deguda. El preu marcat de l’intercanvi normalment es calcula en funció del preu al comptat, de manera que el preu de la marca estaria molt a prop del lloc i el benefici seria d’uns 9.600 a 9.500 dòlars = 100 dòlars.
  3. Quan el preu al comptat és superior al de permuta, el benefici total supera els 100 dòlars.

Conclusió

La cobertura no és la recerca d’operacions sense risc. En el seu lloc, és un intent de reduir els riscos coneguts mentre es negocia. És una estratègia important en els mercats financers tradicionals i la gestió empresarial, i els operadors de criptografia poden adoptar les pràctiques que s’han utilitzat àmpliament en el comerç de renda variable, canvi de divises i mercats bàsics. Igual que qualsevol altre comerç de risc / recompensa, la cobertura té com a resultat rendiments més baixos per a la part implicada, però pot oferir una protecció significativa contra el risc a la baixa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map