AMA Recap: xateja amb HyperDAO, la plataforma DeFi líder

L’any 2019 ha estat un any increïble per a les finances descentralitzades. OKEx Jumpstart va donar la benvinguda a la seva desena venda simbòlica d’HyperDAO (HDAO), un ecosistema DeFi eficient, transparent i fiable que ofereix una plataforma de serveis financers única per a usuaris globals.

HyperDAO té com a objectiu establir un ecosistema DeFi complet, que proporcioni als clients globals una infraestructura DeFi sòlida. Com el seu nom indica, el concepte de DeFi rau en l’obertura, l’equitat i la interconnexió. Amb el suport de la comptabilitat distribuïda i la tecnologia blockchain, HDAO s’esforça per aconseguir un ecosistema descentralitzat i governat per la comunitat, en què els processos de presa de decisions siguin transparents per a tots els usuaris i siguin autònoms.

Estàvem encantats de comptar amb Ryan Ang, cofundador i cap d’operacions d’HyperDAO.com a la nostra sessió Ask-Em-Anything (AMA), que es divideix en dues parts. A Ryan se li va demanar que compartís la seva informació sobre HyperDAO i l’associació amb OKEx a la secció, seguida d’una sèrie de preguntes de la nostra comunitat a la secció 2..

Secció 1

Q1 : Per què Hyper DAO o Maker DAO són ​​diferents de USD Tether i per què el mètode DAO és millor o fins i tot és necessari?

A1 :El sistema Hyper DAO Stablecoin (SC) és molt més flexible que altres serveis de generació de stablecoin en el sentit que es permet als usuaris col·lateralitzar diferents tipus d’actius digitals a canvi de Hyper, i que Hyper es pot vincular a diverses monedes fiduciàries, no només USD. També és diferent de les stablecoins fora de la cadena que existeixen com una caixa negra on no sabem el funcionament intern o si realment hi ha prou dòlars per donar suport a aquestes stablecoins. També confien en els bancs tradicionals que mantenen les reserves de la moneda estable, cosa que crea risc de contrapartida i de crèdit. Atès que el sistema stablecoin d’HyperDAO és un sistema recolzat en garantia en cadena, és molt més transparent. El DAO és necessari per a un sistema descentralitzat com HyperDAO, ja que, per exemple, en condicions de mercat volàtils on el valor de les garanties cau bruscament, es crearan i vendran fitxes HDAO per cobrir la pèrdua de valor; risc de dilució facial. Per mantenir el sistema en equilibri, els tokens HDAO s’han d’incentivar en forma de primes (també conegut com a tipus d’interès hiper) per assumir aquest risc. Ara, aquests titulars de tokens HDAO també voldran optimitzar els paràmetres de risc de manera que els beneficien més i, en ser titulars de tokens HDAO, tenen drets de vot que els permeten votar sobre propostes que incloguin l’ajust de paràmetres de risc, per això, un mecanisme DAO és necessari. Tingueu en compte també que el sistema stablecoin és un aspecte de l’ecosistema d’HyperDAO, però HyperDAO també ofereix altres serveis com intercanvi, gestió d’actius, finançament col·lectiu, previsió, ciutadania electrònica, microfinançament i banca.

Q2 : Hi ha algun mecanisme de recompensa per mantenir el testimoni HyperDAO?

A2 :Sí, com he esmentat anteriorment, els tokens HDAO s’incentiven per mantenir l’equilibri del sistema stablecoin mitjançant l’obtenció d’interessos. Però això no és tot, perquè HyperDAO també és tota una plataforma de serveis DeFi, tenim tres algorismes de consens diferents, PoW, PoS i PoV. Per atendre la vostra pregunta, la recompensa més immediata per tenir tokens HDAO és la participació, on es recompensa als titulars de tokens HDAO per la participació de les seves fitxes amb el sistema.

Q3 : Quins avantatges rep HyperDao en utilitzar els tres mecanismes de consens comuns actualment, PoS, PoW, PoV? Quins avantatges i desavantatges tenen aquests mecanismes de consens?

A3 :Disposem de tres algorismes de consens diferents per a HyperDAO, PoW, PoS i PoV. PoW és principalment per als nodes responsables de les transaccions i el manteniment de la xarxa. Una alternativa a PoW és, per descomptat, PoS, on els titulars de HDAO poden jugar HDAO a la plataforma per obtenir recompenses. Vam incloure PoW i PoS perquè en primer lloc volem incorporar nodes de validació de qualitat que tinguin capacitats tècniques per donar suport al sistema a mesura que creixi. També són presents per mitigar el risc de centralització mitjançant PoS, on poca o una persona té la majoria de les fitxes. Per tant, és un sistema de comprovació i equilibri establert entre els dos protocols. PoV o Prova de vots és essencialment un mecanisme de recompensa que anima els usuaris a votar sobre assumptes del DAO. Prova dels vots és llavors una comprovació dels sistemes PoW i PoS. Els votants poden votar sobre propostes de canvis al sistema, com ara les normes de consens de la xarxa, però no els miners PoW i PoS, també poden votar contra els miners PoW i PoS maliciosos i ineficients i evitar que rebin recompenses. En permetre que els votants prenguin decisions, els votants s’incentiven a mantenir la xarxa controlada i actuen com un mecanisme d’equilibri del sistema..

P4: quines són les característiques bàsiques de #HDAO i com està dissenyat per combatre el mercat dels magnats?

A4 :En primer lloc, HDAO és el testimoni de governança del sistema stablecoin HyperDAO. Es pot utilitzar per votar propostes com ara ajustaments dels paràmetres de risc, com he esmentat. També s’utilitzarà com a testimoni del nostre canvi com a despeses de transacció. Es pot entendre com la moneda de la plataforma del canvi. HDAO també s’utilitza en la funció de finançament col·lectiu com a drets de vot per a nous projectes, etc. També formarà part del fons de premis de la zona de previsió en el futur. En resum, els tokens HDAO es poden veure com un testimoni multifuncional que travessa tot l’ecosistema HyperDAO.

No estic del tot segur del que vol dir “mercat dels magnats”, però suposo que es refereix al sistema financer centralitzat. No som aquí per combatre o superar el sistema tradicional, però veiem que DeFi pot funcionar paral·lelament amb el sistema tradicional a la llarga. Crec que si la gent tenia l’oportunitat d’entendre DeFi, pot veure que hi ha molts avantatges, sobretot en termes d’estalvi de costos. El nostre paper, doncs, és facilitar la reducció d’aquesta bretxa entre la indústria tradicional i l’espai blockchain. Creiem que a mesura que entrin més agents institucionals i hi hagi més interès en el sector, veurem més integració i un accés més fàcil a DeFi, de manera que aquest és un aspecte al qual treballarà HyperDAO a la llarga.

P5 : Per què vau decidir triar OKEx com a IEO? Quins avantatges aporta OKEx a HyperDAO?

A5 :OKEx fa temps que defensa l’espai de finançament descentralitzat. A principis de l’any passat, OKEx es va convertir en la primera gran plataforma que va integrar la taxa d’estalvi Dai de Maker a la seva plataforma. Aquest any, OKEx ha anunciat la seva col·laboració amb Hyper DAO com el segon projecte de finançament descentralitzat amb el qual col·laborarà OKEx. OKEx també ha estat generós oferint-nos els seus recursos i ens ha donat moltes orientacions sobre el desenvolupament del nostre projecte. Tenim una gran relació de treball amb OKEx i continuarem col·laborant amb ells en el futur.


Q6 : Quina és la diferència principal entre HDAO i el fabricant Dao, afavorireu una associació amb ells o els considereu rivals absoluts?

A6 :Com hem esmentat, el sistema HyperDAO Stablecoin System (SC) és molt més flexible que altres serveis de generació de stablecoin en el sentit que es permet als usuaris col·lateralitzar diferents tipus d’actius digitals a canvi d’Hyper, i Hyper mateix es pot vincular a un varietat de monedes fiduciàries, no només USD. Ens vam inspirar molt de Maker en el nostre disseny de token i esperem desenvolupar-lo encara més. Tingueu en compte que HyperDAO no és només un sistema stablecoin, sinó que també és un ecosistema complet de serveis DeFi que inclouen intercanvi, gestió d’actius, crowdfunding, microfinançament, ciutadania electrònica, banca i previsions. Definitivament no els considerem un rival, ja que tots estem en el mateix vaixell i lluitem en la mateixa lluita. Serà fantàstic si podem col·laborar amb Maker en el futur.

Q7 : Com canvia #DeFi la nostra relació amb els diners, la inversió, el crèdit i el deute? DeFi assumirà algun dia els sistemes financers tradicionals? Quin problema va resoldre HYPERDAO?

A7 :Crec que DeFi ha reduït les barreres d’entrada als serveis financers en el sentit que qualsevol persona pot accedir als serveis DeFi amb connexió a Internet. Crec que hi ha una estimació d’uns 1.700 milions de persones en aquest moment que no tenen accés als serveis financers bàsics, de manera que aquest és un àmbit que veurem molts canvis. DeFi també no té confiança, cosa que elimina els serveis de custòdia i les importants despeses que comporta, també redueix substancialment el risc de contrapart i no té un punt de fracàs. Amb DeFi, les persones recuperen el control dels seus actius i accedeixen a serveis a una fracció dels costos. No obstant això, no crec que DeFi agafi el sistema tradicional, espero que funcionarà al costat del sistema tradicional i que treballarà més estretament en el futur en una relació mútuament beneficiosa..

Q8 : Què pensa HYPERDAO sobre la resolució de problemes que l’ecosistema DeFi encara no pot resoldre? Les persones i les màquines poden intercanviar-se cada dia a través de dispositius intel·ligents que utilitzen monedes digitals?

A8 :Un dels obstacles als quals s’enfronten tots els projectes DeFi, no només Hyper DAO, és la manca de liquiditat en lloc de serveis centralitzats, per exemple, la liquiditat d’un DEX es palesa en comparació amb la dels intercanvis centralitzats, i perquè la liquiditat naturalment atreu més liquiditat, tota la indústria experimenta un desguàs. Abans esmentàvem que hi havia molta segregació entre diversos projectes DeFi, la nostra estratègia és agrupar els nostres recursos per millorar la liquiditat del sector. Per això, hem estat forjant agressivament associacions i fent integracions creuades entre plataformes. En aquest moment, tenim més de 10 socis a bord i afegim constantment nous socis a la nostra xarxa. Els proveïdors de serveis de cartera i altres intercanvis tenen un interès particular a causa del volum que aporta a la xarxa. Crec que ara mateix, les persones i les màquines ja cotitzen cada dia a través de dispositius intel·ligents i HyperDAO també s’adaptarà a aquest mercat en la mateixa mesura.

P9: Quins usuaris objectiu vol HYPERDAO publicar? La seva tecnologia serà fàcil d’utilitzar pels participants, però garantirà una manera oberta, transparent i igualitària?

A9 :Diré que el nostre objectiu és l’usuari o inversor comú que vulgui accedir als serveis financers al seu abast i que no vulgui pagar importants despeses de transacció pels serveis bàsics. També estem veient mercats que no tenen accés limitat a serveis financers o tenen serveis rígids o monopolitzats, al cap i a la fi, el nostre objectiu és consolidar tots els serveis financers en una plataforma per facilitar-ne l’ús i convertir-se en una alternativa al finançament tradicional. I sí, estem treballant molt per garantir que l’experiència de l’usuari sigui senzilla i perfecta i que permeti un accés fàcil a la informació d’una manera transparent.

Q10 : Quin és el repte més gran de qualsevol usuari del vostre projecte? i com funciona HyperDAO per mantenir tots els usuaris amb el vostre projecte a llarg termini?

A10 : Crec que el repte més gran és dissenyar un mecanisme d’incentius que doni resposta suficient a les preocupacions de seguretat, però que sigui prou lucratiu com per mantenir els nostres grups d’interès implicats a llarg termini. Els usuaris aviat s’adonaran que, a mesura que naveguen per la plataforma i utilitzen diversos serveis, veuran que els tokens HDAO s’utilitzen en tots els aspectes del sistema, de manera que existeix un mecanisme d’escassetat induït per la demanda. Fins i tot si els usuaris no fan servir el sistema, també hem introduït mecanismes que els mantenen a llarg termini. Per exemple, hem assignat competències substancials als titulars de fitxes en termes de drets de vot sobre la governança; aquests posseïdors de fitxes poden treballar com a “asseguradors” en el sistema stablecoin i guanyar interessos o jugar les seves fitxes per obtenir recompenses. I votar per si mateix té recompenses. Com podeu veure, aquests incentius estan dissenyats deliberadament per garantir que els usuaris continuïn gaudint i contribuint a la plataforma a la llarga.

Q11 : HyperDAO va guanyar el "Plataforma DeFi més prometedora del 2019" Premi de Fruity Finance. Considereu aquest premi com un èxit i creieu que HyperDAO guanyarà més premis en el futur?

A11 :Recordo el dia que em van informar que vam guanyar el premi. El nostre equip es trobava a diferents parts del món. Crec que vaig estar a Hong Kong en aquell moment. Va ser realment emocionant saber que la gent mostra interès en el nostre projecte i n’està veient el potencial. Ho considero com un reconeixement als nostres esforços, però, per descomptat, no pretenem aturar-nos aquí i, en tot cas, el premi només va fer que l’equip volgués treballar més per tirar endavant una plataforma DeFi digna d’elogi. Definitivament, espero que guanyem més premis en el futur, però això, per descomptat, serà un avantatge, el nostre enfocament seguirà sent el desenvolupament de la plataforma.

P12 : Com va sorgir la idea d’HyperDAO?

A12 : Jayden i jo vam tenir la sort d’haver participat en molts projectes de blockchain a través del nostre negoci de gestió de fons abans de fundar HyperDAO. En aquell moment vam veure bons projectes, però també alguns no van actuar en el millor interès dels seus inversors. Creiem que DAO soluciona aquest problema ja que elimina el poder de les persones o dels possibles actors maliciosos i passa a les mans de la majoria. Amb un sistema d’incentius adequat i un protocol de consens acuradament planificat, els grups d’interès del DAO poden treballar junts per governar la comunitat de manera justa i eficaç. Va ser llavors quan vam pensar a utilitzar la nostra xarxa i recursos a l’espai de finançament per crear una plataforma que pogués portar tots els serveis financers a un lloc i que la comunitat desenvolupés conjuntament. Imaginem un entorn transparent i interactiu on els usuaris comparteixin idees i pensaments obertament i, en el procés, creen un mercat i una comunitat financera pròspera..

Secció 2

P1: Quins són els principals productes d’HyperDAO?

A1: Els principals productes d’HyperDAO són ​​l’intercanvi, la gestió d’actius, el crowdfunding, el microfinançament, la ciutadania electrònica, la banca, la previsió i, per descomptat, la stablecoin!

P2: Quins són els fons notables que donen suport a HyperDAO? També hi ha fons tradicionals? Actualment hi ha molts projectes de desenvolupament DEFI, per tant, quina diferència hi ha entre HyperDAO i aquests projectes? Qui són els competidors d’HyperDAO? He llegit que HyperDAO crearà SC (Stablecoin), doncs, quin és el seu propòsit? I per a què s’utilitza SC?

A2: Crec que tenim tres avantatges en comparació amb la majoria de projectes DeFi. Els descriuré breument. 1. Completa plataforma de finançament digital integral. No només oferim un o alguns serveis, sinó que pretenem desenvolupar la nostra plataforma per satisfer qualsevol tipus de necessitat financera.

2. Oferim molta flexibilitat, com he esmentat anteriorment, la nostra generació de stablecoin és bastant flexible quant a garanties i generació de stablecoin. els grups d’interès també obtenen molt poder mitjançant la votació.

3. Descentralització on sigui útil. Els titulars de tokens HDAO tenen dret a vot sobre moltes mesures de governança. Fins i tot poden triar representants, designar projectes o gestors d’actius per introduir-los al sistema. La zona de nominacions de la comunitat HyperDAO, el fòrum de discussió, els serveis Peer to Peer, el sistema de microfinances i el sistema de previsió també són completament iniciats per l’usuari.

P3: Quin és el paper de HDAO en l’ecosistema HyperDAO??

A3: HDAO és el testimoni de governança del sistema, es pot utilitzar en el sistema stablecoin per governar (per ajustar paràmetres de risc o votar propostes), també es pot utilitzar per al nostre canvi de comissions de transacció, com ara un testimoni de plataforma, o en el crowdfunding secció com a dret de vot, o a la zona de previsió, com a part del fons de premis. realment hi ha molt que podem fer amb els tokens HDAO.

P4: Quan obriu CDC, què creeu? HyperDAO?

A4: CDC és el compromís del deute o les garanties, el que s’encuny és Hyper-Fiat, com Hyper-USD o Hyper-EUR. HDAO és el testimoni de governança de la stablecoin, i també hi ha moltes coses, consulteu més amunt.

P5: Quins són els vostres objectius principals a assolir en els propers 3-4 anys? Quins plans teniu per ampliar i obtenir més adopció? Com eleveu la comprensió dels participants en criptografia sobre el projecte?

A5:Comencem per HyperDAO 1.0, que són les vuit funcions bàsiques que he esmentat, que també formen part del nostre pla de desenvolupament 2.0 (2B o 2 business) i 3.0 (2G o To Government). 2.0 és la introducció d’actors institucionals a la nostra plataforma, una oportunitat per als gestors de diners professionals per connectar-se amb l’inversor comú. i 3.0 és el gran objectiu de treballar amb els governs i proporcionar-los serveis de blockchain.

Q6: Què reté avui Defi i es poden superar aquestes barreres? On veieu el futur de Defi d’aquí a 20 anys?

A6: Crec que, en general, DeFi encara s’enfronta a problemes de liquiditat que he tractat; l’altra cosa és l’adopció, la gent necessita un temps per adoptar un nou sistema, sobretot quan han estat tan familiaritzats amb el sistema tradicional. Per tant, preveig que passarà una mica de temps, quan la gent consideri la criptografia com una classe d’actius similar a la renda fixa de renda variable, etc. és llavors quan prosperarem. Ens veig treballar junts i més estretament en el futur amb el sistema tradicional.

P7: Per què és important que HyperDAO funcioni a la cadena de blocs??

A7: Hyper DAO està bé, una organització autònoma descentralitzada (DAO). Es tracta essencialment d’una organització governada per la comunitat mitjançant consens majoritari en oposició a una tradicional on hi ha gestors que prenen decisions en nom d’altres grups d’interès. Aquest protocol de consens, per descomptat, només és possible gràcies a la tecnologia blockchain on els registres són immutables i permet un sistema d’incentius que anima les persones a treballar col·lectivament per al desenvolupament de l’organització. De manera natural, perquè qualsevol DAO funcioni, no només HyperDAO, el blockchain és, sens dubte, necessari.

Q8: Com HyperDAO tria les empreses per cooperar? Quins avantatges té cooperar amb HyperDAO? ?

A8: Estem buscant empreses que puguin proporcionar més liquiditat i incorporar els seus usuaris a la nostra plataforma, creiem en compartir recursos, de manera que, si podem integrar-nos els uns amb els altres, és una victòria guanyadora.

P9: Què s’entén per PoV? I quina diferència hi ha entre PoW, PoS i PoV?

A9: PoV és una prova de vot, cosa que significa que us incentiven per votar sobre qüestions del sistema. He explicat com abans treballaven junts PoW, PoS i PoV. podeu tornar a llegir.

Q10: Com s’assegurarà el vostre equip que HyperDAO segueixi sent la plataforma principal i mantingui el ritme per davant dels vostres competidors en els propers cinc anys i més endavant? Per què confieu en crear el vostre propi blockchain en lloc d’aprofitar un protocol de capa base existent i provat?

A10: Tingueu en compte que de moment no estem creant la nostra pròpia cadena de blocs, actualment estem a la cadena de l’etereu. Tot i això, estem mirant les cadenes públiques i podem migrar-ne a una a mesura que creixi la nostra plataforma i si en trobem una que ens convingui.

També tenim les capacitats per desenvolupar les nostres pròpies si no en trobem cap que s’adapti a les nostres necessitats.

Tingueu en compte que de moment no estem creant la nostra pròpia cadena de blocs, actualment estem a la cadena de l’etereu. Tot i això, estem mirant les cadenes públiques i podem migrar-ne a una a mesura que creixi la nostra plataforma i si en trobem una que ens convingui.

També tenim les capacitats per desenvolupar les nostres pròpies si no en trobem cap que s’adapti a les nostres necessitats.

P11: Quins requisits teniu en compte perquè els bancs treballin com a socis amb vosaltres?

A11: Treballar amb els bancs és enorme per a nosaltres i ja estem en converses amb alguns. Poden aportar molta liquiditat a la plataforma. Un problema és la transparència i la migració d’actius a la cadena, si n’hi ha. Encara queda molt per planificar, però serà increïble tenir-los a bord.

P12: Hi ha cap empresa o govern nacional que vulgui associar-se amb HyperDAO?

A12:Sí ,, tenim una vasta xarxa d’institucions de l’espai tradicional del nostre treball anterior. Molts també han expressat el seu interès per treballar amb nosaltres. Això és part d’HyperDAO 2.0 que he esmentat, i sí, estem en converses amb els governs per veure com podem racionalitzar els processos i ajudar-los en la gestió i governança de les dades.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map