AMA Recap: una revisió per explorar DeFi amb Compound

El 21 de maig, estàvem més que emocionats de tenir Calvin Liu, de Compound for an Ask-Me-Anything (AMA), sobre diversos temes, inclosos els avantatges bàsics i les barreres principals de DeFi, què fa que un projecte DeFi sigui d’alta qualitat i com funciona el protocol Compound.

El compost és un protocol de tipus d’interès algorítmic i autònom dissenyat per a desenvolupadors per desbloquejar un univers d’aplicacions financeres obertes. Calvin, com a líder estratègic de Compound, lidera totes les iniciatives de desenvolupament i creixement empresarial.

Aquesta AMA es divideix en dues parts després d’una breu introducció de Calvin, després se li va demanar que compartís la seva opinió sobre DeFi i el seu futur, seguit d’un directe Q increïblement apassionat.&A al nostre grup.

Introducció

Coco @ OKex: Calvin Liu, cap de l’estratègia composta, dóna la benvinguda a tothom!

Calvin Liu: Hola a tothom, plaer estar aquí, gràcies per convidar-me.

Coco @ OKEx: Ens sentim molt bé tenir-vos a AMA avui. Per tant, abans de fer-ho amb l’AMA. Ens podries explicar una mica més sobre tu mateix? I com vau accedir a la indústria criptogràfica?

Calvin Liu: Estic emocionat per les vostres preguntes! Sí, per suposat. Sóc el líder estratègic de Compound. Hi he estat 2,5 anys des que va començar l’empresa. Treballo en qualsevol cosa relacionada amb el negoci: recaptació de fons, operacions, creixement i adopció. Visc a San Francisco, CA, on té la seu la nostra empresa. Vaig entrar a la criptografia per primera vegada a finals del 2013; Vaig treballar en una empresa de consultoria que tenia clients com Coinbase, Ripple, Kraken, Bitstamp, Gemini a San Francisco, i em van presentar Bitcoin. Vaig comprar una mica, però no vaig ser extremadament actiu a la indústria criptogràfica fins a finals del 2016.

Coco @ OKEx: Vaja, és fantàstic saber que també sou un dels primers a adoptar criptografia.

Calvin Liu: Sí, i probablement estaré en criptografia la resta de la meva carrera.

Part 1: Twitter Q&A

1. Coco @ OKex: També hem preparat 10 preguntes dels usuaris de Twitter. Comencem per aquest: "Ara, quins són els avantatges bàsics de DeFi?" de @ SPADE_1

Calvin Liu: Gràcies per enviar preguntes a tothom. DeFi té molts avantatges, però em centraré en tres avantatges clau que el diferencien de les finances tradicionals:

1 – DeFi és un accés completament obert. No necessiteu un compte, no us heu de registrar; per a la majoria d’aquests productes DeFi, tothom hi pot accedir sempre que tingui accés a la cadena de blocs Ethereum. Això és molt diferent dels bancs tradicionals, on és molt difícil accedir a diferents tipus d’oportunitats financeres, per exemple, penseu en quant esforç cal obtenir un préstec del vostre banc!

2 – Les transaccions són transparents. Podeu veure l’activitat que s’està produint al projecte només mirant les dades de la cadena. Això és extremadament poderós; a la majoria de productes financers tradicionals no teniu ni idea del que passa amb els vostres diners.

3 – DeFi és programable; es pot integrar fàcilment en altres sistemes. Idealment, és simplement un programari que no depèn de la gent. Això vol dir que podeu accedir-hi com accediu al programari, a través del telèfon o del portàtil, en qualsevol moment. Mai no heu de visitar un banc, omplir formularis, negociar contractes ni trucar al servei d’atenció al client.

Crec que són tres dels avantatges més importants.

2. Coco @ OKex: És fantàstic saber que Defi és més accessible en comparació amb el banc tradicional. Aquí teniu la pregunta núm. 2 de @Yoosinoona: "Sou un expert, podeu pensar en un principiant en criptomoneda, quines són les barreres per accedir a Defi?"

Calvin Liu: Avui, malauradament, encara no és molt fàcil començar a utilitzar DeFi, però cada dia és més fàcil. Penseu en l’estat de DeFi fa 1 any: amb prou feines existia. En primer lloc, heu de trobar un intercanvi que us permeti dipositar diners fiduciaris del vostre compte bancari i convertir-los a Ether (Ethereum). A continuació, podeu utilitzar una cartera Ethereum com MetaMask o Ledger i subministrar-la amb Ether. Finalment, heu de visitar el lloc web de cada projecte DeFi (per a Compound és https://compound.finance) i aprendre a utilitzar aquesta aplicació..

Esperem que en el futur més aplicacions i intercanvis com OKEx integrin projectes com Compound per facilitar als seus usuaris l’accés als projectes DeFi. Per a OKEx, al final seria possible dipositar xifratge a la cartera OKEx i fer clic en un botó per obtenir interessos de Compound de la cartera OKEx.

3. Coco @ OKex: Genial saber-ho. És impressionant per obtenir ingressos passius. La pregunta 3 de @ cody123: "Amb la creixent demanda de productes i projectes DeFi a DeFi, doncs, com identificar projectes de qualitat i què ofereix un avantatge al mercat?"

Calvin Liu: Ah, sí, és emocionant. Allà El més important que cal recordar és centrar-se en la qualitat de l’equip i comprendre el compromís que tenen per mantenir segurs els seus fons. Ara hi ha tants nous projectes cada dia! Realment explota amb oportunitat. Des del primer dia del compost, la seguretat dels fons ha estat sempre la nostra prioritat número 1. Hem tingut 12 auditories de seguretat i tenim una recompensa d’errors de 150.000 dòlars si algú descobreix un error. MAI hem tingut un sol usuari que perdi fons: els fons són segurs al compost 100% del temps. Crec que el compromís amb la seguretat és la primera manera d’identificar un projecte fort. Vol dir que realment es preocupen pels seus usuaris i vol dir que han pensat molt en el que estan construint, de manera que pot ser segur.

4. Coco @ OKex: Increïble, sembla que el compost realitza molts esforços per protegir la seguretat dels seus usuaris. "Què evitarà que es desenvolupi Defi i quines barreres es poden superar? On veus el futur de Defi d’aquí a 20 anys?" pregunta 4 de @ SPADE_1

Calvin Liu: Gran pregunta. Realment acabem de començar amb DeFi. Fa dos anys, bàsicament, no existia. Fa un any, Compound era probablement un dels cinc projectes. Ara hi ha 100 projectes a DeFi. És fantàstic. Les coses més importants que necessitem són fins i tot MÉS projectes (i desenvolupadors / enginyers), i també necessitem més interès dels inversors en l’espai. L’any que ve, amb sort, hi haurà 1.000 projectes DeFi. Cada nou projecte fa que tota la indústria DeFi sigui més interessant i útil. A més, a mesura que augmenta el preu d’Ethereum i d’altres actius criptogràfics, hi haurà més interès en les capacitats DeFi, així que espero que el mercat també sigui fort. En 20 anys, crec que DeFi pot formar part de totes les aplicacions financeres del vostre telèfon intel·ligent. Pot formar part de la vida quotidiana. Hem parlat amb enormes bancs mundials sobre DeFi. Un dia també l’adoptaran. només trigarà!

5. Coco @ OKex: Ara sabem que el compost és un dels pioners en la indústria DeFi. La nostra pregunta núm. 5 és "Com funciona el protocol compost?" de @ SPADE_1

Calvin Liu: Spade va fer bones preguntes. El lloc més fàcil per entendre com funciona Compound serà visitar el nostre bloc o la nostra documentació. Podeu trobar el nostre bloc a Medium i el nostre lloc web és compound.finance. Però també ho explicaré aquí. Compound permet als usuaris subministrar criptografia per obtenir interessos. Podeu obtenir interessos per qualsevol quantitat de temps (15 segons, 15 minuts, per molt de temps que vulgueu) i després podeu retirar els vostres fons i interessos. El compost també permet als usuaris demanar prestat criptografia. Si un prestatari subministra garanties a Compound, pot demanar prestat criptogràfic instantàniament a Compound quan vulgui, durant el temps que vulgui. Així doncs, Compound és una plataforma molt flexible per obtenir interessos en criptografia o en préstec: admet ETH, WBTC, DAI, USDC, USDT, REP, ZRX, REP avui i donarà suport a molts més en el futur. Els proveïdors posen criptografia en un fitxer "fons de liquiditat" i els prestataris en prenen préstecs al "fons de liquiditat" – no és "D’igual a igual".

6. Coco @ OKex: És fantàstic conèixer la flexibilitat de l’adopció de compostos. La pregunta número 6 és "La plataforma MakerDao emet DAI. Ara amb Finances compostes, hi ha un "cToken" que emet cUSDC. Com funciona això??" per @Ferlee

Calvin Liu: Ah sí. això aprofundeix una mica en el funcionament del compost. Quan subministreu recursos a Compound, Compound us retorna un cToken específic. Per exemple, si subministreu Ether, Compound us proporciona Ether. El cEther és un testimoni que es pot canviar per l’eter en qualsevol moment, inclòs l’interès que vau guanyar. Podeu pensar-ho en un “rebut de reclamació” que podeu tornar a Compound en qualsevol moment per recuperar el vostre Ether. Llevat que TAMBÉ sigui un testimoni que podeu transferir o canviar en determinades borses.

7. Coco @ OKex: És genial. Pregunta núm. 7: "Veieu més oportunitats en préstecs garantits en dòlars nord-americans que la participació de qualsevol moneda?" per @ agu3000

Calvin Liu: Sí, actualment és l’opció més atractiva si només voleu obtenir interessos. Avui, el principal cas d’ús del préstec al mercat de criptomonedes és, en realitat, comprar més criptografia. Per obtenir més palanquejament i exposició a la criptografia. Per tant, la majoria de la gent vol demanar préstecs estables (USD garantits) i després canviar-los per BTC, ETH o qualsevol altre actiu en borses com OKEx. Això significa que el tipus d’interès per als proveïdors d’establecoins sol ser superior al tipus d’interès d’altres monedes. Tothom vol demanar préstecs estables; molt poques persones volen demanar prestat altres monedes criptogràfiques. Així que sí, en aquest cas, el tipus d’interès dels préstecs estables (USD garantits) sol ser superior al tipus d’interès d’altres criptomonedes..

8. Coco @ OKex: Bé. Molts inversors del grup poden estar interessats en la següent pregunta: "Quin paper té el testimoni compost a l’ecosistema del projecte compost?" per @typhucrypto

Calvin Liu: Sí, es tracta d’una gran iniciativa que hem sortit en un futur proper. En les properes setmanes / mesos, el testimoni COMP es distribuirà al públic, principalment als usuaris de Compound. És un testimoni de governança i es pot utilitzar per proposar canvis al protocol compost, com ara quins han de ser els tipus d’interès de cada mercat o quins mercats s’han d’afegir al protocol. També es pot utilitzar per votar aquestes propostes i implementar-les al sistema compost. Hi haurà més detalls en poques setmanes o mesos. Però en el futur, tothom que faci servir Compound rebrà COMP!

9. Coco @ OKex: És fantàstic saber que el COMP s’utilitzarà per al propòsit de la governança descentralitzada. "Tots sabem que DEFI és una addició brillant, però la seva bretxa de seguretat en el passat aixeca les celles. Com voleu reforçar la seguretat donada la vostra integració amb DEFI?" Qüestionat per @Papiboulder

Calvin Liu: Sí, com es va esmentar anteriorment, la seguretat és el nostre enfocament número 1 des del començament de Compound, i sempre ho serà. Continuarem obtenint auditories de seguretat de codi periòdicament (les hem fet per Trail of Bits, Certora, Open Zeppllin) i continuarem fent proves d’estrès realitzades per científics investigadors sobre la seguretat econòmica del compost (les hem fet per Gauntlet Xarxes). Una cosa a tenir en compte és que el compost és realment bastant senzill; podeu subministrar criptografia, retirar criptografia, demanar criptografia en préstec o pagar criptografia. El sistema no és complicat. Molts dels sistemes que han tingut errors o incompliments de seguretat són molt més complicats, amb moltes més funcions que les de Compound. La simplicitat ajuda a la seguretat. Com he dit, Compound sempre ha estat 100% segur: cap usuari mai ha perdut diners a causa d’un error al sistema. El compost sempre ha funcionat al 100% de la manera prevista, de manera segura!

10. Coco @ OKex: Finalment, la nostra última pregunta a la primera part: "On més puc accedir al protocol compost?" qüestionat per @oidiotso

Calvin Liu: Ah, sí, proveu Compound Podeu provar-ho amb 1 dòlar, podeu provar-ho amb 10 o 10 milions de dòlars. Només calen uns minuts per provar-ho. El nostre lloc web és https://compound.finance. Podeu utilitzar la nostra aplicació a https://app.compound.finance. També podeu provar Compound mitjançant aplicacions com Dharma o Argent (aplicacions mòbils). Finalment, també podeu crear la vostra pròpia aplicació: consulteu la nostra documentació per a desenvolupadors a https://compound.finance/docs i envieu-me un correu electrònic si esteu interessat en construir a Compound: [email protected] ([email protected])

Part 2: Q en directe&A

P # 1: A l’estratègia de tokenització implementada al Projecte Compount que utilitzeu "cTokens" que permeten augmentar el saldo de cada dipositant! Podeu explicar amb més detall com funcionen els cTokens per fer-ho possible i quin paper tenen en el flux d’interessos?

Calvin Liu: Quan subministreu criptografia, diguem USDT a Compound, obtindreu cUSDT, un testimoni diferent. Compound us permet canviar cUSDT per USDT en qualsevol moment. Realitza un seguiment del tipus de canvi de cUSDT: USDT cada 15 segons. El tipus de canvi de cUSDT: l’USDT augmenta en funció de l’interès que guanya l’USDT en el compost. Suposem, doncs, que heu subministrat 100 USDT i que us ha tornat 50 cUSDT. El tipus de canvi és de 2 USDT per 1 cUSDT. Suposem que el vostre USDT va obtenir un 10% d’interès i ara val 110 USDT. Tot i això, només teniu 50 cUSDT. Però ara el tipus de canvi és de 2,2 USDT per 1 cUSDT. El compost fa un seguiment d’aquest tipus de canvi, de manera que un any després podeu canviar 1 cUSDT per 2,2 USDT en lloc de només 2; creix al costat del tipus d’interès..

Q # 2: Quin és el cost que cobra la plataforma composta als prestataris i als préstecs Flash? Podeu explicar la vostra estructura de tarifes de servei?

Calvin Liu: Es recapta el 10% dels interessos que paguen els prestataris "Reserves" que actua com a fons d’assegurances per a tots els usuaris de Compound. A més, no hi ha tarifes: és d’ús gratuït i de construcció gratuïta. Avui no tenim un model de negoci anunciat públicament. El nostre objectiu és fer que el protocol sigui el més utilitzat i popular possible. En el futur és possible que tinguem previst crear noves empreses a la part superior del protocol, però ara per ara només ens centrem a fer que aquesta tecnologia bàsica tingui èxit..

P # 3: Quins preus / oracles utilitzeu? Esteu contents amb ells? Com es poden millorar?

Calvin Liu: Actualment fem servir un oracle que el nostre equip manté: utilitza preus de les principals borses centralitzades. No obstant això, actualment estem en procés de creració d’un oracle més descentralitzat: el sistema Open Oracle. En aquest sistema, tothom pot enviar preus i, a continuació, els projectes poden decidir els preus que volen utilitzar. Fins ara Coinbase aporta preus a Open Oracle. El compost també ho és. És una cosa que també estem discutint amb l’equip de OK Group :), així que en el futur esperem que hi hagi un oracle de preus en cadena amb preus subministrats de manera descentralitzada per part de moltes borses líders.

Q # 4: La majoria dels projectes, fins i tot aquells que porten mesos en viu, només tenen un grapat d’usuaris que compren fitxes per utilitat en lloc d’especular. Com assegureu-vos que el compost adquireixi usuaris d’utilitat en lloc d’especuladors?

Calvin Liu: Lent i constant. Tot el que fem ho fem amb cura, cautela i amb el suport de la comunitat. Fa gairebé 3 anys que treballem en el compost extremadament dur. No tenim pressa. El nostre objectiu és construir un sistema que duri 100 anys i que sigui una infraestructura clau per a un nou sistema financer descentralitzat i enorme..

P # 5: Un desavantatge important a DeFi és la baixa liquiditat. Quina opinió teniu sobre això i com creieu que podem solucionar-ho??

Calvin Liu: Actualment, el compost té uns 130 milions de dòlars de criptografia al fons de liquiditat i s’han prestat 20 milions de dòlars. Realment no hi ha cap problema de liquiditat per a la majoria dels nostres usuaris. Encara hi ha 110 milions de dòlars de criptografia que podeu demanar en préstec: https://compound.finance/markets.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner