AMA Recap: Orchid: no només VPN, sinó tota una xarxa de privadesa

Ens agradaria fer un gran crit a la nostra comunitat per l’explosió d’ahir a la nit amb el nostre darrer projecte: Orchid. Estàvem encantats de comptar amb el Dr. Steven Waterhouse, cofundador i CEO d’Orchid per compartir la seva visió i estratègies empresarials, les converses eren intel·ligibles i agradables. Sens dubte, vam sentir la calor i la passió!

Orchid permet una solució de xarxa privada virtual (VPN) descentralitzada que utilitza un conjunt global de proveïdors d’amplada de banda per connectar individus mantenint la privadesa, cosa que permet als usuaris obtenir una Internet més oberta i accessible.

Al llarg de l’AMA, el Dr. Steven Waterhouse va respondre a una barreja de preguntes sobre Orchid i l’OXT de la nostra comunitat juntament amb algunes Q en directe.&A al final de la sessió. Llegiu a continuació els nostres resums destacats de l’AMA amb Orchid!

Sessió 1

P1: quins són els vostres antecedents i com us va sorgir la idea de crear Orchid?

A1: Des dels primers temps del web i de les diferents empreses en què participava, sempre em preocupaven dues coses: arquitectures centralitzades i descentralitzades: Internet es va dissenyar originalment per descentralitzar-la. En realitat va ser dissenyat per suportar un desastre important. Així, al llarg dels anys, hem anat construint Internet fins on és avui, s’han produït diversos canvis en aquest disseny original.

Aquests són principalment el resultat de les limitacions tècniques del client: sistemes de servidor, és a dir, estem centralitzats, per exemple. principals portals d’Internet a causa del client: disseny de servidors. Això condueix a models de negoci que veiem avui, per exemple. el seguiment d’usuaris i la venda de dades d’usuaris per garantir la rendibilitat. Crec que arquitectures descentralitzades com Ethereum i Orchid en què aprofitem Ethereum són millors per a certs tipus d’aplicacions. La segona idea que em preocupa des de fa molt temps és la privadesa, i la nostra observació abans d’iniciar Orchid va ser que els actuals proveïdors de VPN també estan centralitzats i no tenen privadesa pel disseny integrat..

La inspiració d’Orchid va ser el que si algú pogués executar un node VPN o construir la seva pròpia xarxa VPN. I uns anys més tard, això és el que hem construït.

P2: l’adopció és un dels factors importants en què cal centrar-se en tots els projectes per ser més atractius per als inversors. Quin és el pla d’Orchid per adoptar més adopcions??

A2 :Per tant, a Orchid ens centrem especialment en l’adopció. Som un dels pocs projectes que té una aplicació que poden utilitzar tant els usuaris com els proveïdors de nodes i que resol un problema tangible i real per a les persones. Ara tenim aplicacions per a iOS i Android i aviat per Dekstop i ens hem centrat en la nostra marca i disseny amb cura. Hem innovat noves idees a les aplicacions del client per facilitar la incorporació d’usuaris en un entorn Web3 mantenint un enfocament descentralitzat de privadesa. Tanmateix, també reconeixem que aconseguir usuaris que no saben utilitzar la criptomoneda és molt important i estem treballant en solucions per permetre aquesta funció. També estem molt contents de llançar amb OKEx, ja que obre nous mercats no només per a OXT sinó també per al nostre client, de manera que recentment hem traduït la nostra aplicació, llibre blanc, lloc web, dapp, etc. al mandarí, rus, indonesi i japonès

P3: Indiqueu-nos el motiu pel qual els usuaris haurien d’utilitzar Orchid. Quins avantatges aporta Orchid??

A3: Per tant, amb una VPN normal, el que esteu fent és confiar en un proveïdor de VPN amb les vostres dades. Aquest proveïdor de VPN és de confiar, però hi ha milers de proveïdors de VPN a tot el món, així que, com ho sabríeu? Amb Orchid, el client envia trànsit a diversos proveïdors de VPN i pot ser-ho "va saltar" o encaminat entre diversos proveïdors de VPN. A més, amb Orchid, tothom pot executar un node VPN perquè en pugueu executar-ne un o configurar-ne un per als vostres amics. A més, el nostre protocol de cablejat VPN és nou i el nostre trànsit s’assembla més al trànsit de vídeo com el zoom que a un protocol VPN normal. Això té avantatges significatius. I finalment, amb Orchid, també podeu penjar un programa o un nou algorisme de xifratge als nodes del proveïdor i utilitzar-lo. Per tant, el nostre protocol és adaptatiu..

P4: Hi ha moltes VPN i aplicacions de missatgeria que estan disponibles i funcionen bé al mercat actual, per què la plataforma VPN descentralitzada és millor que la centralitzada? Quins són els avantatges addicionals de les aplicacions descentralitzades en lloc de centralitzades ?


A4: Les idees bàsiques són:

1. No podeu estar segur de confiar en un proveïdor de VPN. Orchid utilitza diversos proveïdors i també salta el trànsit entre ells per millorar la privadesa.

2. Qualsevol persona pot executar un node Orchid i convertir-se en un proveïdor, de manera que permet a les persones crear les seves pròpies xarxes.

3. Mitjançant OXT i els nostres dissenys de contractes intel·ligents, podem fer coses addicionals amb aquesta xarxa, per exemple pagant per contingut, executant codi, etc..

Per tant, la xarxa no es tracta només de la VPN. Hi ha molt més.

Una de les coses més importants que hem descobert és com escalar els pagaments d’Ethereum per treballar a velocitats de xarxa de dades. El nostre "nanopagaments probabilístics" permet transaccions ràpides i permet fer pagaments als proveïdors per a amplades de banda (per exemple, xarxes VPN o Wifi o Mesh), emmagatzematge, processament o contingut.

https://blog.orchid.com/introducing-nanopayments

P5 : Com us sentiu quan apareixerà OXT a OKEx? Quins avantatges té aquesta acció durant molt de temps per al futur d’OXT? Un projecte ha de tenir un rendiment excel·lent per incloure-se en una borsa de primer nivell com OKEx, què tan bo és el vostre projecte?

A5: Primer de tot, ens fa il·lusió treballar amb OKEx: l’equip allà és increïble i professional. I també ens complau unir-nos a aquesta comunitat i aprendre de tots vosaltres i rebre comentaris sobre el que necessiteu i com Orchid us pot ajudar. Com he dit anteriorment, ens fa il·lusió augmentar la nostra cobertura global. Vam llançar-nos al desembre i vam cotitzar a Coinbase, però després vam passar mesos intentant esbrinar quin intercanvi seria el següent, un que ens oferiria una àmplia cobertura mundial i una plataforma professional. I després vam començar a treballar amb OKEx i estem encantats de llançar-los amb ells. OKEx ens ofereix no només un gran intercanvi i comunitat, sinó també una gran cobertura a moltes parts del món, motiu pel qual també hem traduït i promocionat la nostra aplicació i el nostre lloc web a aquests idiomes per donar suport a les comunitats, no només per al comerç, sinó també per permetre als usuaris per accedir a la nostra aplicació.

És important amb una xarxa d’aplicacions i proveïdors com la nostra que només funcioni si $ OXT està disponible per tenir una àmplia cobertura en molts mercats geogràfics.

Pel que fa al nostre projecte, hem tingut la sort de comptar amb un equip increïble a Orchid i també molts amics i simpatitzants des dels primers dies de l’espai blockchain. Aquesta gent ens ha ajudat a arribar on som i creiem que això és només el començament del nostre viatge. El nostre objectiu és fer que la nostra xarxa s’utilitzi per a molts propòsits a nivell mundial.

P6: Amb quants socis treballa OXT? Qui són ells?

A6: Tenim molts socis. Des de la banda, hem llançat col·laborant amb proveïdors de VPN privats i fiables, inclosos l’accés a Internet privat, Boleh, VPN Secure, Tenta, Liquid i altres. També treballem amb alguns dels noms més importants de la criptografia, com ara OKEX (!), Coinbase, Ledger, Bloq, Bread Wallet i molt més. Estigueu atents al nostre TG, al nostre blog i a Twitter per aviat més col·laboracions.

P7: El mercat de les criptografies s’està saturant de projectes i fitxes de blockchain, cosa que fa que OXT sigui diferent d’altres projectes?

A7: Estic d’acord que hi ha molts projectes. Això és natural en un cicle d’innovació.

Altres exemples d’aquest fet van ser la bombolla de dotcom a finals dels 90, i el mateix va passar amb les xarxes socials, els mòbils, etc. La nostra creença és que centrar-nos en casos d’ús reals i proporcionar un valor sòlid a les solucions permetrà que projectes com Orchid tinguin èxit. . També hem estat molt acurats en la manera com construïm el nostre negoci i llançem els nostres productes. I també estem oberts a aprendre de noves idees i projectes a mesura que es desenvolupen i s’associen amb elles.

Q8 : COVID-19 va tenir algun impacte en el projecte?

A8: En tot cas, la crisi actual subratlla la importància dels serveis VPN com Orchid’s. A mesura que els governs es dediquen cada vegada més a la vigilància ciutadana, mentre les persones treballen a casa utilitzant les connexions d’Internet a casa més que mai, les VPN són més essencials que abans. El nostre equip ha estat treballant remotament des dels nostres inicis, de manera que les mesures de distanciament social no canvien la nostra manera de funcionar. com a empresa. Seguim impulsant l’impuls, ja que aquest llistat a OKEx marca una fita important a l’hora de fer que la nostra eina de privadesa estigui disponible per a tothom. Tots estem molt preocupats per COVID 19. Recentment, hem activat la nostra aplicació de franc per als periodistes durant aquest temps per augmentar la seva seguretat i privadesa i també hem centrat més esforços en l’aplicació d’escriptori al proveïdor Orchid per a la gent de casa ara mateix. Espero que estigueu tots segurs i sans durant aquest temps.

P9: Podeu explicar més sobre l’arquitectura multi-hop i l’ètica del codi obert? Per què proporcionaria? "privadesa digital sense precedents en un context de confiança" mentre un l’utilitza?

A9: Quan utilitzeu una VPN normal, aquesta VPN és capaç de fer un seguiment de tot el que feu perquè us encamina el trànsit. Tanmateix, quan s’utilitza el salt múltiple, els diversos nodes VPN no us poden fer un seguiment de la mateixa manera, ja que la vostra adreça IP s’ha ocultat durant el salt.

L’enfocament de codi obert que creiem que és essencial en aplicacions de seguretat i us hauríeu de preocupar quan feu servir qualsevol aplicació que no sigui de codi obert. El nostre codi de codi obert es pot trobar aquí: https://github.com/OrchidTechnologies/orchid

Q10: Per què vau donar nom al vostre projecte? "Orquídia"? Hi ha alguna història darrere?

A10: El nom d’Orquídia ens va arribar a principis de la vida de l’empresa. Volem alguna cosa que representi un més "natural" Internet. No creiem que el seguiment, la centralització, etc. "natural" i el nostre disseny: des de les imatges que fem servir fins al codi que escrivim reflecteix que ehos.

Q11: Com s’utilitzen els tokens OXT? Quins avantatges tenen els titulars d’OXT a llarg termini?

A11: La moneda OXT s’utilitza per alimentar la xarxa. Els usuaris paguen els serveis als nodes del proveïdor mitjançant OXT. A més, s’utilitza OXT en un context de participació per anunciar serveis de proveïdors; per exemple, si un proveïdor té molta amplada de banda, anunciaria aquesta capacitat mitjançant una participació de molts OXT, etc..

P12: Podríeu aportar més llum sobre el vessant de seguretat de l’ecosistema d’Orquídia? Quina seguretat té l’estructura de l’orquídia? Quines mesures s’han pres?

A12: En primer lloc, el nostre equip està sempre centrat en aquest tema. Hem modelat molts models d’atacs teòrics de jocs diferents i sempre som transparents sobre el que ofereix la xarxa Orchid en termes de privadesa. També hem realitzat diverses auditories de seguretat: crec que hem publicat els resultats als nostres blocs.

Sessió2

P1: moltes empreses criptogràfiques creades per un grup d’equips amb talent s’esborren a causa de les dificultats en la recaptació de fons de venda de fitxes o d’altres factors incontrolables, com ara el mercat baixista, que finalment van provocar el fracàs. Ens preguntem com OXT trencarà aquest tipus de barreres.

A1: Gràcies per aquesta pregunta. Sempre hem tingut una visió a llarg termini de la construcció de la nostra empresa. Tenim un equip talentós en tecnologia, però també tenim un equip talentós en operacions i negocis, i això es reflecteix en el nostre petit equip lean i en l’enfocament a llarg termini del negoci. Sense revelar les finances internes, puc assegurar que serem presents durant molt de temps i planejarem continuar enfocant-nos en aquest projecte molt seriosament.

P2: la majoria de les VPN augmenten la velocitat mentre les fan servir. Com soluciona Orchid aquest problema??

A2: Ens agradaria que proveu Orchid i veureu com es compara. Actualment hem estat fent proves de velocitat i podem transmetre vídeos fins i tot a través de tallafocs estatals.

P3: Quan prenem un projecte, normalment ens preocuparia la seva rapidesa, seguretat, transaccions i el potencial dels seus tokens. Quina opinió té Orchid sobre aquests factors i com us en faríeu? Tens actualitzacions futures que estiguis encantat de compartir amb nosaltres??

A3: Abans vaig parlar de la velocitat dels pagaments. El nostre disseny de nanopagaments permet escalar a velocitats de xarxa de dades, és a dir, cada paquet inclou un pagament. També vaig parlar de seguretat algunes vegades. Espero que això ajudi. Aquí tenim alguns trucs. Utilitzem un nou protocol de xarxa VPN basat en WebRTC. Per descomptat, tot el que faci servir un node VPN únic o múltiple afegirà latència, però a les nostres proves hem pogut fer streaming de vídeo i xat de vídeo sense problemes.

P4: Com sabem, cada projecte amb èxit té algunes històries entre bastidors, quina és la història darrere de l’èxit d’OXT? Quina va ser aquesta visió quan va sorgir com a idea? Hi ha prototips especials o properes actualitzacions OXT que vulgueu mostrar / compartir amb nosaltres?

A4: Tenim moltes històries :) Podria fer tota una AMA sobre les històries d’Orchid i abans quan era a Pantera. El nostre equip ha viscut molts cicles econòmics i també tenim experiència i capacitat per resistir aquesta tempesta actual. Pel que fa al proper, el més gran a curt termini és el nostre client d’escriptori. Poc després, tenim algunes novetats emocionants i les provarem aviat amb la nostra comunitat. Bàsicament, és més fàcil que la gent pagui per la VPN.

P5: Quin és el propòsit del testimoni OXT? Quin paper juga en el vostre ecosistema? Quin és el nivell de maduresa del producte?

A5: Orchid Network proporciona un nou marc de pagament que permet el pagament per paquet de trànsit. Els proveïdors de nodes es paguen mitjançant micropagaments probabilístics que cobren els proveïdors de nodes a canvi de les fitxes d’orquídies; un incentiu dissenyat per animar els operadors de Node a guanyar OXT pel seu excés d’amplada de banda. Al seu torn, els usuaris poden utilitzar els seus tokens OXT per accedir a un mercat d’ample de banda descentralitzat on qualsevol pot operar i convertir-se en un node..

P6: ens podeu explicar algunes de les funcions de l’aplicació Orchid??

A6: Orchid és el millor de la classe en el tractament de dades d’usuari. La majoria de les VPN registren i fins i tot venen dades d’usuari. A diferència d’aquests proveïdors, Orchid es compromet amb els més alts estàndards a l’hora de protegir els usuaris i, per tant, no registra ni recopila dades d’usuari..

L’orquídia és de codi obert.

Orchid no és només una VPN, és tota una xarxa de privadesa. Orchid és tota una xarxa de privadesa, un lloc de mercat on molts proveïdors de VPN venen a vendre el seu ample de banda. Quan us uniu, podeu triar entre proveïdors, triar la millor VPN per a la vostra situació única o configurar diverses VPN personalitzades. Per llançar la xarxa, Orchid es va associar amb diversos serveis VPN d’alta qualitat que funcionen a la xarxa des del primer dia. PIA, una de les VPN de codi obert més populars amb milions d’usuaris, és un exemple de proveïdor que podeu trobar a Orquídia.

L’orquídia és més fàcil de pagar i, en general, és més barata. Orchid no requereix una targeta de crèdit. Orquídia ofereix una forma completament nova per als usuaris de controlar la seva privadesa. La primera i única VPN que ofereix configuracions multi-salt entre diversos proveïdors, de manera que cap proveïdor únic pot accedir a la imatge completa de la seva activitat. Imagineu la diferència entre llançar un document sensible a la brossa i triturar-lo en petits trossos. Diversos llúpols significa que el trànsit passa per la trituradora, de manera que probablement mai es podrà reconstruir.

P7: Per què un servei VPN necessitaria un testimoni??

A7: Hi ha diverses maneres en què el testimoni OXT proporciona valor als usuaris de la xarxa Orchid:

El client Orchid és accessible mitjançant iOS, Android, Linux i Microsoft. Els micropagaments probables s’utilitzen per garantir la seguretat de la xarxa i l’aleatorització d’incentius per als proveïdors de nodes d’orquídies (és a dir, qualsevol persona que tingui un ordinador o un conjunt de servidors). Aquest mercat d’amplada de banda d’igual a igual utilitza tokens per pagar als operadors de Node l’amplada de banda excessiva i no utilitzada.

Un col·laborador d’amplada de banda: tothom pot operar amb un node d’orquídia. Un node instal·la el client Orchid; connecta un dispositiu com a node (o conjunt de nodes) i després pot posar fitxes per augmentar les possibilitats de recompensa a la xarxa. Els col·laboradors d’amplada de banda poden participar apostant fitxes d’orquídies (OXT) a canvi de medallons, que atorguen sol·licituds de trànsit, permeten una identificació descentralitzada del subministrament (és a dir, autenticació) i afegeixen mecanismes d’incentius de seguretat inherents a la xarxa..

Un consumidor d’amplada de banda: per primera vegada els usuaris poden pagar sobre la marxa per una connexió a Internet privada i segura. Per engegar el client, un usuari instal·la Orchid VPN, afegeix fitxes Orchid a la cartera i, a continuació, pot accedir a Internet mitjançant un camí triat per l’usuari per garantir una connexió segura a qualsevol part del món. Darrere de les escenes, un usuari paga les fitxes Orchid (OXT) i se li concedeixen “bitllets” de reclamació en aquest grup; reclamar el pagament d’un bitllet de cada deu mil, on cada bitllet és un micropagament vàlid que paga els tokens Orchid (OXT) als col·laboradors d’amplada de banda del mercat de l’amplada de banda P2P. Els usuaris només paguen l’amplada de banda que consumeixen.

Q8: Què motiva el fundador Orchid ?

A8: Pregunta divertida. Estic motivat per resoldre problemes del món real. Estic extremadament preocupat per la privadesa, la vigilància i la censura a nivell mundial i la resolució de problemes per a les persones que pateixen problemes al respecte. També em motiva l’adopció i la creació de productes realment genials!

P9: Crec que DeFi canvia la nostra relació amb els diners, la inversió, el crèdit i el deute. Quins són els plans perquè ORCHID prosperi a l’espai DeFi?

A9: D’acord, això sembla fora del tema, però és interessant. DEFI és un espai interessant. Crec que actualment els enfocaments basats en Ethereum poden tornar a afrontar alguns problemes aviat, però ja ho veurem. Crec que algunes de les noves solucions de la cadena com Vega ajudaran a resoldre aquests problemes. Per a Orchid, juguem a la zona de recompenses interessades, permetent als proveïdors apostar per OXT per anunciar els seus serveis i, a continuació, guanyar OXT proporcionant serveis. És com un Airbnb d’amplada de banda o altres recursos. També estem treballant en una tècnica que permeti a les persones jugar OXT contra un proveïdor, fins i tot quan no estan executant un node, bàsicament delegant la seva participació

Q10: Suposem que Orchid sempre busca socis excel·lents i que els usuaris creixen constantment. Voleu compartir amb nosaltres quin és el secret d’aquest ritme de creixement??

A10: Treballem molt dur! I tenim un equip increïble que és apassionat i centrat, sobretot ara m’agradaria respondre a totes aquestes preguntes. Podeu contactar-me a @ orchid7 i el nostre grup TG d’orquídia és https://t.me/OrchidOfficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map