2020: un any de criptografia a la meitat

Esteu preparats per a un dels esdeveniments més esperats a l’espai criptogràfic aquest any? La reducció a la meitat de Bitcoin queda a només 1 mes! Per refrescar la memòria, aquí teniu un resum resumit de la història, les implicacions i les maneres d’intercanviar per a aquest esdeveniment que passa cada quatre anys..

El subministrament global de Bitcoin

Des del moment en què Satoshi Nakamoto va crear Bitcoin, només hi ha 21 milions de bitcoins que es poden desbloquejar en total. Per tant, Bitcoin és un actiu deflacionista, que és el contrari de la moneda fiduciària.

El subministrament global de bitcoins prové d’un procés anomenat mineria, en què els miners validen els registres de transaccions bitcoins resolent complexes preguntes matemàtiques. Un cop fet, els miners de bitcoins poden rebre recompenses de bitcoins.

Els primers dies, els miners poden obtenir 50 bitcoins nous cada vegada que han creat un bloc amb èxit. Aproximadament, triga uns 10 minuts a produir nous bitcoins. A hores d’ara, l’oferta total de BTC se situa al voltant dels 18 milions. Al voltant del 86% dels bitcoins ja estan encunyats. No obstant això, la recompensa és actualment de 12,5 BTC, a causa d’un esdeveniment anomenat Bitcoin Halving.

Què és la reducció a la meitat de Bitcoin??

La reducció a la meitat de Bitcoin és un esdeveniment que redueix a la meitat el nombre de premis bitcoin als miners. Succeeix un cop es creen 210.000 blocs, cosa que dura uns quatre anys. Hi va haver dues reduccions de bitcoin en el passat. Després de cada meitat, els miners obtenien un 50% menys de bitcoins cada vegada que produïen un bloc.

Font: OKEx

Seguint el patró del gràfic anterior, podeu veure que es faran menys bitcoins al llarg del temps. Al final del dia, després de desbloquejar 21 milions de bitcoins (probablement el 2140), s’aprofitarà l’oferta total de bitcoins. Per tant, la deflació de bitcoins crea escassetat i fa que el bitcoin sigui més valuós.

Com afecta Bitcoin a la meitat el preu de la BTC?

La reducció a la meitat de Bitcoin és un esdeveniment essencial per als comerciants, ja que la història ha demostrat que ambdós esdeveniments a la meitat en el passat van ser seguits per un augment significatiu del preu de Bitcoin. Consulteu les estadístiques històriques del preu BTC:

El primer Bitcoin a la meitat del 2012

Dia a la meitat: 12,35 dòlars


1 any després: 1100 dòlars

El segon Bitcoin reduït a la meitat el 2016

Dia a la meitat: 650,63 dòlars

1 any després: 2634,17 dòlars

1,5 anys després: 20.000 dòlars

Per entendre el motiu de l’augment del preu de Bitcoin, heu de saber que el preu del bitcoin està molt afectat per la llei de l’oferta i la demanda. Quan es produeix la reducció a la meitat de Bitcoin, els miners reben menys recompenses en bitcoins. Així, disminueix la quantitat que poden vendre al mercat. Atesa la disminució de l’oferta, quan la demanda augmenta o es manté, el preu de l’actiu augmenta.

Com canviar per Bitcoin a la meitat

El preu de la BTC arribarà a un altre màxim històric? Aquesta pregunta ha suscitat debats entre la comunitat criptogràfica, especialment després del recent revés al mercat de criptografia i economia global que ha sofert la pandèmia mundial. Si no esteu segur de si és el moment adequat per comprar bitcoins, podeu provar el comerç de futurs o d’opcions, que no requereix tenir l’actiu. Podeu obtenir beneficis especulant amb el canvi de preu del bitcoin.

En negociació de futurs, si espereu un augment del preu de Bitcoin, podeu entrar en una posició llarga. Si espereu una baixada del preu del bitcoin, podeu entrar en una posició curta. Oferim un apalancament de fins a 100 vegades perquè també pugueu multiplicar els vostres guanys.

També podeu considerar-ho negociació d’opcions, una eina popular de cobertura i arbitratge per als comerciants professionals. Quan espereu que el preu del bitcoin augmentarà, compreu una opció de compra. Al contrari, si espereu que el preu baixarà, compreu una opció de venda. Si us sentiu una mica confós, el nostre Opcions Discovery pàgina us guia a través de diferents estratègies de negociació d’opcions que s’adapten a les vostres necessitats i preferències de risc.

Més propers esdeveniments a la meitat

El 2020 és un any de reducció a la meitat de la criptografia, a part de la reducció a la meitat de BTC al març, hi haurà més esdeveniments de reducció a la meitat de la criptografia, inclosos Bitcoin Cash (BCH) a l’abril, Dash (DASH) al maig, Zcoin (XZC) al setembre i Zcash (ZEC) a l’octubre.

No podem esperar a veure com es desenvoluparan tots aquests esdeveniments i, amb sort, serà un any fructífer per a tots vosaltres. Mentrestant, feu-nos saber les vostres opinions sobre aquest tema i deixeu els vostres comentaris al tuit següent!

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map