Как да купя Dragonchain DRGN

Ръководство за закупуване на Dragonchain DRGN

В това ръководство ще обясним какво е и как да закупите Dragonchain, виртуална валута, която привлече вниманието на няколко инвеститори от цял ​​свят.

Какво е Dragonchain?

DragonChain (DRGN) е блокчейн и криптовалута, която първоначално е разработена от Walt Disney Inc. още през 2014 г. В началото е известна като „Частна платформа на Blockchain на Disney“, но по-късно тя става с отворен код.

Мрежата позволява на компаниите да започнат да използват blockchain приложения сигурно, лесно и частно. Освен това те имат за цел да създадат продукт, който е съвместим със стека за разработка, с който компаниите са свикнали, като Java, C ++ или Python.

Платформата използва криптовалутата Dragons (DRGN) за управление на инкубатор, пазар, блокчейн и бизнес платформа.

Ако се интересувате от покупка или търговия за монета DRGN, следното ще ви покаже как можете да започнете.

Създайте портфейл

За да започнете, ще трябва да създадете портфейл за съхранение на вашите монети. Можете да използвате MyEtherWallet, много важен и известен портфейл на пазара, който се използва от много инвеститори за съхраняване на различните им токени.

Ако искате да създадете портфейла, трябва Влез тук и запишете сигурна парола, която бихте запомнили. След него ще трябва да натиснете „Създаване на нов портфейл“.

Във втората стъпка ще трябва да изтеглите файла Keystore и да разберете всички предупреждения. Много е важно да имате резервно копие на този файл в няколко други устройства като USB устройства.

След него ще имате некриптиран личен ключ към портфейла си. Много е важно частният ключ да се съхранява на безопасно място. Например можете да го запишете или отпечатате. Ако го запазите в компютъра или телефона си, може да загубите монетите си, ако устройството ви е заразено.

Частният ключ е много полезен. Защо? Защото ако загубите устройството си, ако нямате достъп до него или току-що е унищожено, можете да възстановите средствата си с помощта на частния ключ.

Хардуерен портфейл

Най-добрият начин да съхранявате монетите си е в хардуерен портфейл. Това е устройство, подобно на USB и което позволява на всеки един потребител да съхранява личните си ключове в малко устройство, което никога не е свързано с интернет.


Хардуерните портфейли, направени от Ledger и Trezor, поддържат Dragonchain, което означава, че можете да запазите монетите правилно.

Ако вече сте изпълнили последните стъпки, сега ще трябва да отворите новия си портфейл. Трябва да изберете опцията ‘Filestore File’ и да качите записания преди това файл на keystore. След него въведете паролата си и превъртете надолу, за да видите отворения си портфейл.

На този екран ще видите адреса на личния си портфейл, тук ще можете да изпращате монетите Dragonchain, които ще закупите.

Ако сте създали портфейла си, следващата стъпка е закупуването на Ethereum, за да го замените за Dragonchain на друга борса. Към този момент DRGN няма начин да го купи с „фиат“ или национализирана валута; така че ще ви трябва ETH (или BTC, или USDT), за да направите това. Препоръчваме ETH за това.

Ако имате Ethereum, не е нужно да купувате повече, но ще трябва да го изпратите на борса, за да превърнете вашия ETH в DRGN. Ethereum може да се купи на много различни борси, включително Coinbase Pro или Cex.io.

Закупуване на Dragonchain

За да започнем да обменяме за Dragonchain, ще използваме борсата Kucoin в който са изброени както Ethereum, така и Dragonchain. Ако нямате акаунт в Kucoin, ще трябва да създадете такъв и да започнете да работите там.

След като сметката ви е готова за използване, ще трябва да депозирате закупения Ethereum преди в Coinbase или друга борса. Отидете във вашия акаунт в Kucoin, потърсете Ethereum и натиснете ‘Депозит’, копирайте показания адрес и изпратете ETH от другата си борса.

Ще видите, че ще имате ETH вече депозиран във вашия акаунт в Kucoin и сте готови да закупите монети Dragonchain.

В Kucoin потърсете DRGN, изберете сумата, която искате да купите. След като изберете всички параметри, можете да натиснете бутона ‘Купи’ и да имате свои собствени DRGN монети. Както споменахме по-горе, най-доброто място за запазване и съхранение на монети е хардуерният портфейл.

Ако искате да изтеглите монетите си от борсата, ще трябва да отидете на „Активи“, изберете Dragonchain и след това да натиснете „Теглене“. В полето „Адрес“ ще трябва да поставите адреса на вашия хардуерен портфейл. След като изберете количеството DRGN токени, трябва да натиснете „Потвърждаване“ и да следвате стъпките, които обменът показва.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map