Печелете крипто пасивен доход от OKEx: спестявания, залагане или заем C2C

Да разберете колко пари трябва да спестите и как да увеличите собствените си активи може да бъде предизвикателство. Независимо дали сте нов в технологията на блокчейн, преминавате от конвенционално банкиране или искате да излезете от криптофобията на фона на глобалния мрак, ето кратко ръководство за стартиране, което ще ви помогне да разберете как да увеличите пасивните доходи на OKEx.

Начини за печелене на пасивни доходи на OKEx

Запазване е най-често срещаният начин за натрупване на богатство, независимо дали в традиционното банкиране или в крипто пространството. Тук, в OKEx, можете просто да депозирате резервните си криптовалути във вашия портфейл, за да спечелите допълнително дори без търговия или когато пазарът падне. С нашата услуга за спестявания с добавена стойност лихвите ще се начисляват всеки ден от втория ден на депозиране, така че можете просто да седнете и да изчакате печалбата да дойде в джоба ви. Понастоящем поддържаме общо 32 актива за маржин търговия със спестявания, без изискване за минимален депозит и е много гъвкав за тегления.

Може би сте чували за залагане като по същество най-лесният и един от най-безопасните варианти за получаване на допълнителен доход, при който потребителите се насърчават да държат монети в дългосрочен план за по-високи награди при изтичане на периода на залагане. За да заложите в OKEx Pool, просто изберете период на залагане, проверете възвръщаемостта на прогнозната им доходност, преди да се абонирате за услугата, и поставете монетите във вашата сметка за копаене / залагане. След това ще получавате редовни доходи, деноминирани в съответните заложени активи. Или можете да се абонирате за новото Срочен депозит услуга за залагане на монети от един месец до три месеца с различна възвръщаемост на съответните заложени активи. Знаете ли, че като участвате в залагане, вие също участвате в нашите консенсусни механизми за супервъзел и ще бъдете възнаградени за участието на вашия акаунт, за да осигурите консенсус, да гласувате за промени и да потвърдите транзакциите по веригата?

Можете също така да заемете вашата крипто на OKEx, за да печелите пасивни доходи. Най-новите ни Заем C2C е отворен пазар, където кредитополучателите и инвеститорите могат или да вземат, или да дадат заеми с идеални лихвени проценти, срок на кредита, заедно с достатъчна степен на прозрачност и безопасност. В момента приемаме Bitcoin (BTC) като обезпечение и Tether (USDT) като валута на заема (повече активи ще бъдат подкрепени в бъдеще). Това означава, че кредитополучателите могат да управляват своите BTC и да поемат USDT, за да подкрепят своите търговски стратегии и финансови нужди, докато инвеститорите могат да използват своя USDT, за да печелят пасивни доходи при добри лихвени проценти.

И така, какво да избера?

Ако искате да изберете по-традиционен план за спестяване, изберете Спестявания – всичко, което трябва да направите, е да депозирате активите си в портфейла и можете да ги изтеглите, когато имате нужда. Въпреки това, размерът на лихвите, които печелите, очевидно ще варира в зависимост от броя на монетите, които имате.

Залагане определено е друг безопасен вариант за увеличаване на пасивните ви доходи – колкото по-дълго залагате, толкова повече печелите, нали? На теория това е надеждно средство за получаване на периодични изплащания, без да се налага да отделяте време за наваксване на пазара за заложените си активи, можете да отделите свободното време и за други инвестиции. Въпреки че предлагате по-висока доходност от спестяванията, все пак може да искате да проверите възвръщаемостта на инвестициите във вашите заложени активи, преди да се ангажирате да решите дали си струва времето. Това важи особено за суинг трейдърите, тъй като активите ви ще бъдат заключени и няма да могат да се изтеглят, докато периодът на залагане не приключи (ако сте избрали фиксиран залог).

За C2C заем, вие показвате любовта си да следвате крипто търговци, като максимизирате използването на вашите крипто ресурси на ръка. За да сведе до минимум риска от спада на стойността на обезпечението (т.е. цената на BTC тук), нашата платформа за заем C2C вече е създала ниво на предупреждение и ниво на ликвидация за различно съотношение заем / стойност, за да можете да давате назаем вашите резервни монети безгрижно. Ако стойността на обезпечението спадне под нивото на ликвидация и кредитополучателят все още не успее да увеличи сумата на обезпечението, системата ще затвори позицията, за да ви изплати главницата, лихвите и просрочените наказателни лихви, което означава, че ще можете да съберете вашата главница независимо от спада на стойността на обезпечението.

Заключение

Който и начин на спестяване да предпочетете, можете да бъдете сигурни, че имаме сложна система за управление на риска, която да поддържа вашите трудно спечелени активи в безопасност. Увеличете пасивните си доходи днес в OKEx!

Следвайте OKEx на:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me