OKEx разговаря с DeFi с главен изпълнителен директор на серума, ходи с DeFi с нови списъци с токени

Седмичната актуализация на OKEx дава преглед на промоции, състезания, списъци и дискусии, организирани всяка седмица.

Тази седмица в OKEx изброихме още токени DeFi, както и деривати за проекти като Chainlink, Maker и Synthetix, заедно с стартирането на няколко нови конкурса и промоции. OKEx DeFiesta се завръща и ние продължаваме нашата серия OKEx Talks и DeFi кръгла маса, интервюирайки изпълнителния директор на Serum Сам Банкман-Фрид тази седмица.

Конкурси и промоции тази седмица

OKEx DeFiesta Round 2

Във втория кръг на OKEx DeFiesta, потребителите могат да закупят и държат 20 или повече долара от избраните ни DeFi токени – включително LEND, CRV, ANT, SRM, DIA и PNK – за да получат 80% годишни доходи и карта за отстъпка от 50 $ за отстъпка.

Промоцията на DeFiesta Round 2 ще продължи до 10:00 ч. UTC на 29 август.

ВРЪЗКА Конкурс за търговия с деривати

Топ 300 участници в състезанието за търговия с деривати LINK могат да спечелят дял от 50 000 USDT награден фонд. Тази промоция ще продължи до 3:00 ч. UTC на 29 август и потребителите могат да участват, като търгуват с деривати от LINK и следват тези правила.

Промоция за залагане на QTUM

OKEx Pool официално стартира QTUM услугата за залагане на 19 август. За да отпразнуваме, ние също стартирахме промоция за потребителите да залагат и печелят тройни награди и да споделят 5000 QTUM (на стойност над $ 21 000) в бонуси.

Потребителите могат да участват в промоцията преди 15:59 ч. UTC на 26 август и могат да научат повече тук.

DOT Net Carnival с депозит

За да подпомогне разделянето на DOT Denomination, OKEx стартира поддръжка по верига за трансфер на DOT токени и промоция на нетен депозит, за да могат потребителите да се насладят на 10% отстъпка за депозит.

Потребителите могат да се регистрират за събитието преди 3:00 ч. UTC на 26 август.

Aave Net Buy LEND Промоция

За да отпразнува списъка LEND, OKEx стартира промоцията Net Buy LEND, в която потребителите могат да спечелят дял от 10 000 USDT награден фонд. Регистрирайте се преди 4:00 ч. UTC на 27 август, за да участвате.

Нови обяви тази седмица

Kleros (PNK)

OKEx изброи Kleros (PNK) тази седмица, позволявайки на потребителите да депозират PNK и да започнат търговия на 19 август.

Kleros е децентрализирано приложение, изградено върху Ethereum, което работи като система за разрешаване на спорове на трета страна за арбитриране на спорове във всякакъв вид договор.

Можете да започнете да търгувате PNK сега или да научите повече за списъка.

Децентрализиран информационен актив (DIA)

Потребителите на OKEx в Индия вече могат да търгуват с децентрализиран информационен актив (DIA) на нашата платформа и да имат шанс за победа дял от наградния фонд DIA от $ 17 500.

DIA е платформа с отворен код за прозрачни, проверени от общността ценови оракули за приложения на DeFi.

Можете да научите повече за списъка или да започнете да търгувате с DIA сега.

Serum (SRM): Маржин търговия, спестявания и безсрочен суап

Маржин търговията и спестяванията за вечна търговия със суап SRM и SRM / USDT стартираха официално на уебсайта и API на OKEx от 7:00 ч. UTC на 17 август.

Serum е първата в света изцяло децентрализирана борса за деривати с недоверителна търговия на кръстосани вериги, която ви бе предоставена в сътрудничество с консорциум от крипто търговия и експерти от DeFi.

Можете да започнете да използвате SRM маржин търговия и вечни суапове и да научите повече за тези продукти.

ZRX / MKR / SNX / ANT: Маржин търговия, спестявания и безсрочен суап с марж на USDT

Маржин търговията, спестяванията и постоянните суапове с маржове за USDT за 0x (ZRX), Maker (MKR), Synthetix (SNX) и Aragon (ANT) са официално публикувани на уебсайта и API на OKEx от 21 август.

Тук можете да научите повече подробности и изисквания за такса.

Chainlink (ВРЪЗКА): Фючърси

OKEx стартира фючърси LINK / USD и LINK / USDT и коригира правилата за таксите и многостепенните MMR правила за вечния суап LINK на 20 август.

Можете да започнете да търгувате с фючърси на LINK и да научите повече за корекцията на нивата на таксите и правилата за нива MMR.

Полкадот (DOT)

След списъка на родния токен на Polkadot на OKEx през юли, вече е наличен депозит DOT. Потребителите могат да започнат да търгуват DOT сега.

OKEx при събития

Минало събитие: OKEx Talks – серум за проект с Lennix Lai и Sam Bankman-Fried

На 21 август директорът на OKEx за финансовите пазари Lennix Lai имаше удоволствието да интервюира Сам Банкман-Фрид, основател и главен изпълнителен директор на Serum (SRM). Можете да гледате пълно видео за да научите за мотивациите и целите, които стоят зад изграждането на Serum, неговите технологични характеристики, иновации и бъдещи планове за сътрудничество с OKEx.

Кръгла маса OKExDeFi 7

За OKEx DeFi кръгла маса 7, озаглавена "Общности от следващо ниво: нова ера на децентрализирано автономно управление," нашият главен изпълнителен директор Джей Хао разговаря с Луис Куенде, съосновател на Арагон.

Абонирайте се за нашите официален канал в YouTube за този и други епизоди от нашата серия OKExDeFi кръгла маса.

Предстоящо събитие: OKExDeFi AMA Series: Aave

На 24 август ще разговаряме с Марк Зелер, технологичен евангелист от Aave, за да обсъдим всичко за популярния проект DeFi. Можете да се присъедините към AMA от 13:00 до 14:00 ч. UTC на нашия официален канал на Telegram.

Кръгла маса OKExDeFi 8

На 28 август основателят и главен изпълнителен директор на Aave, Стани Кулечов, трябва да се присъедини към осмата част от кръглата маса на OKExDeFi, за да обсъди "Компонируемост на DeFi: Приемане на иновации за крипто кредитиране."

Потребителите могат да се абонират за нашите официален канал в YouTube за да видите всички епизоди от тази поредица.

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner