OKEx Earn получава UNI и YFI, докато MixTrust Mining идва на Jumpstart

Седмичната актуализация на OKEx дава преглед на промоции, състезания, списъци и дискусии, организирани всяка седмица.

Тази седмица в OKEx, нашата популярна инициатива OKEx Jumpstart Mining продължи с още два обещаващи протокола DeFi: MixTrust и Flamingo. Междувременно OKEx Earn добави Uniswap и yearn.finance за потребителите да печелят пасивни доходи с високи доходи и по-голяма гъвкавост.

Нашата екосистема DeFi също посрещна три нови символа тази седмица, включително AVAX, ANW и INX, заедно с постоянните суапове за маржове за USDT за AVAX.

Освен това провеждаме няколко промоции, за да спечелите допълнителни награди в OKB на OKEx Earn, както и DIA жетони, SRM токени и други.

И накрая, ви каним да се включите в премиерата на нашата кръгла маса OKExDeFi, в която нашият главен изпълнителен директор Джей Хао разговаря с Харт Ламбур, съосновател на Universal Market Access (UMA), на нашия канал в YouTube.

Нови проекти за Jumpstart Mining

Приветствахме още два обещаващи проекта DeFi на OKEx Jumpstart: MixTrust и Фламинго.

MixTrust (MTX)

MixTrust е децентрализиран протокол за емитиране на синтетични активи, базиран на Ethereum, и осигурява децентрализирана платформа за кръстосана търговия, безпроблемен синтез на активи, децентрализирани транзакции между кръгове и ипотечно кредитиране..

Притежателите на OKB вече могат да залагат своите OKB, за да добиват MTX токени и да се насладят на безплатно залагане без период на блокиране или минимален залог. Научете повече за проекта MTX и започнете да залагате сега.

Фламинго (FLM)

Flamingo е оперативно съвместим децентрализиран финансов протокол с пълен стек, изграден върху блокчейн Neo. FLM е управленският знак на Фламинго и ще бъде напълно разпространен сред общността въз основа на участието.

Извличането на FLM започна от 13:00 ч. UTC на 25 септември. Притежателите могат да залагат OKB, за да добиват FLM токени в замяна. Научете повече за проекта FLM и започнете да залагате сега.


UNI & YFI: Нови допълнения към OKEx Earn

OKEx Печелете завършени интеграции с yearn.finance (YFI) и Uniswap (UNI), позволявайки на потребителите да залагат токени, за да спечелят пасивен доход с висока доходност. Потребителите могат да залагат USDT, DAI и USDC токени на YFI верижен протокол или да се абонират за UNI, с налични двойки, включително ETH – USDT, ETH – USDC, ETH – DAI и ETH – WBTC чрез OKEX Earn.

Промоции

Печелете двойно на OKEx Печелете

По време на периода на промоцията просто кликнете върху "Регистрирам" на тази страница и се абонирайте за всеки продукт за печелене на OKEx Печелете, за да разделите 50 000 OKB награден фонд, докато се наслаждавате на висок добив от земеделието. Наградите ще бъдат разпределени на първо място, първо обслужен.

OKEx Crypto Monsoon Season – Седмица 1

По време на OKEx Crypto Monsoon Season, потребителите на OKEx в Индия могат да споделят награден фонд на стойност 50 000 долара серум (SRM) в продължение на четири седмици. За да влезете, трябва да извършите P2P сделка и можете да споделяте SRM токени от наградния фонд според обема на вашата търговия. Регистрирам на тази страница и научете повече за правилата на промоцията.

OKExDefiScoop Тест за стартиране # 1

Новата ни серия #OKExDeFiScoop в YouTube е идеалната дестинация за всички неща #DeFi. Първият епизод започна с партньора ни Чело. Сега раздаваме 10 USDT на 10 победители.

За да влезете, гледайте видеоклипа, отговорете на въпросите тук и следвайте правилата, за да спечелите!

Задръжте OKB & Търговия DIA

Новите потребители вече могат да държат поне 10 OKB и да извършват спот търговия с поне 50 DIA, за да имат шанс да споделят 20 000 DIA награден фонд. За да спечелите награди, регистрирайте се и научете повече за правилата и подробностите преди 15:59 ч. UTC на 30 септември.

OKEx TGIF: Слава Богу, че лети!

Гласувайте за жетона, който според вас ще се покачи най-много този уикенд, между 26 и 27 септември, и споделете награден фонд до $ 100. Присъединете се към това събитие на нашия.

Нови обяви тази седмица

OKEx изброи три нови DeFi токена тази седмица, включително AVAX, ANW и INX, заедно с постоянните суапове за маржове USDT за AVAX.

Лавина (AVAX)

Ние изброихме AVAX спот търговия заедно с AVAX маржин търговия, спестявания и USDT маржове безсрочни суапове на OKEx. Вече можете да започнете да търгувате с AVAX с до 75 пъти ливъридж.

Anchor Neural World (ANW)

Anchor Neural World изгражда екосистема от децентрализирани услуги, които се въртят предимно около внедряването на услуги, базирани на изкуствен интелект и машинно обучение. Можете да видите подробности за списъка и да започнете да търгувате ANW / USDT от 10:00 ч. UTC на 25 септември.

Insight Protocol (INX)

Протоколът Insight издава токени INX, за да активира информационна екосистема за възнаграждение, ориентирана към потребителите. Първата цел на издаването на токени е да се токенизира стойността на данните на участниците в услугата и да се изгради екосистема на Insight Protocol около маркера. Втората цел е да направим услугата Insight Protocol по-достъпна за потребители, рекламодатели и заинтересовани страни. Прегледайте подробностите за списъка и започнете да търгувате.

OKEx при събития

Предстоящо събитие: OKExDeFi AMA серия – dHedge

На 25 септември ще разговаряме с Хенрик Андерсон, съосновател на dHedge (DHT), на нашия официален канал на Telegram. Присъединете се към нас в 13:00 ч. UTC за дискусия на живо за некустодиална миметична търговия за синтетика.

OKExDeFi серия кръгла маса с универсален достъп до пазара (UMA)

На тази кръгла маса поканихме Харт Ламбур, съосновател на UMA, да сподели своите идеи за силата на децентрализираните финансови договори. Абонирайте се за нашите YouTube канал за премиера на 25 септември.

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map